<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » ЖОФФ (Житомирська обласна Федерація футболу)
ЖОФФ
AndreyДата: П`ятниця, 25.03.2011, 17:50 | Повідомлення # 41
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Джон)
І ще на додачу. Чомусь у всіх склалася хибна думка про існування двох федерацій в області. Насправді федерація футболу в області одна. Просто в неї є два керівники: одного ніби визнає федерація футболу і більше, окрім мегасайту, він нічого не має, другого визнає облспортуправління і він має печатку федерації, свідоцтво про її реєстрацію тощо. От тільки з ким з них обласна адміністрація укладе угоду про проведення змагань з футболу в області? І прошу не зменшувати юридичну вагу цього документу.

интересно.. А чим видризняеться одна федерация що мае два керивники, и дви федерации??? biggrin


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
ДжонДата: П`ятниця, 25.03.2011, 18:13 | Повідомлення # 42
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
Підростеш - зрозумієш. cool

Don't stop hooligans!
 
shvedДата: П`ятниця, 25.03.2011, 19:41 | Повідомлення # 43
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (slem)
Цікава думка, буде стадіони реконструювати

Цікаво, а хто наступний буде стадіон реконструвати у Житомирі? Останні роки тільки і пишуть треба, будем, а палець об палець ніхто не вдарив.
Кажуть брак коштів. Прошу вибачення, але у декого брак розуму в голові! Під організацію ЄВРО-2012, була нагода залучити кошти які виділені на підготовку цього турніру. У Тернополі цим скористалися на 100%. У нас цим не зацікавились. Чому? 130 км. від Житомира відбудеться фінал ЄВРО-2012! Невже розуму не вистачило? angry

Quote (Джон)
Чомусь у всіх склалася хибна думка про існування двох федерацій в області. Насправді федерація футболу в області одна. Просто в неї є два керівники: одного ніби визнає федерація футболу і більше, окрім мегасайту, він нічого не має, другого визнає облспортуправління і він має печатку федерації, свідоцтво про її реєстрацію тощо. От тільки з ким з них обласна адміністрація укладе угоду про проведення змагань з футболу в області? І прошу не зменшувати юридичну вагу цього документу.

Я не великий знаток законів, але мислю так.
ФФУ визнала Конференцію 12 січня - ЛИГІТИВНОЮ! Ніхто неї не оскаржив в суді. Які можуть бути питання?
Інша справа, що це комусь не подобається...
Ще раз наголошу, 12 січня відбулася Конференція за участю людей, які мають безпосереднє відношення до обласного футболу! 15 березня там було більше чиновників, а їхнє відношення до футболу я описав у цьому коментарі вище.

І на додачу...
У федерації Коцюбка видно хоч якусь роботу! Третього квітня офіційно починається сезон у нашій області! Право команд самим обирати де грати, але якщо усі разом об'єднаємося і будемо працювати разом на благо нашого футболу, то ніякі чиновникі не зможуть цьому завадити!

В приклад можу поставити наш Авангард! Вони дійсно повині були грати під "президенством" Опанащука і їм навіть нав'язували цю думку у міськвиконкомі, але тверде рішення команди зіграло остаточну роль. Закликаю усіх, об'єднуємося і граємо разом!

 
КРБКДата: П`ятниця, 25.03.2011, 20:08 | Повідомлення # 44
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Quote (Джон)
Зокрема, участь в кубку "Арсеналу" з Бердичівського району оцінюється в 10%, стільки ж даю, що будь-яка інша команда Бердичівщини гратиме цьогоріч в кубку області.

Грайте у Опанащука. Там буде значно веселіше biggrin .
 
slemДата: П`ятниця, 25.03.2011, 20:40 | Повідомлення # 45
Фанат
Повідомлення: 113
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Останні роки тільки і пишуть треба, будем, а палець об палець ніхто не вдарив.

Тут для порівняння можна взяти роботу федерацій Житомира і Житомирського р-ну, які сьогодні вже розпочали роботу по підготовці до сезону 2011.
Де таких помічників Коцюбко назбирав? (Коростишівська федерація - тільки на старт останні роки і виходять, Ткач)
Минулого сезону був Арсенал (Сінгури, Житомирський р-н), цього року виходить знову створили нову команду Арсенал (Житомир)?

 
alexxДата: Неділя, 27.03.2011, 00:11 | Повідомлення # 46
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Кто хочет стать финалистом кубка области - милости просим в "федерацию Опанащука"))))) Там из-за отсутствия команд можно титулов нахвататься сейчас))))

Додано (26.03.2011, 23:11)
---------------------------------------------
Ну вот мы начинаем "светиться" поихоньку и на всеукраинском уровне.... Сегодня в передаче "Деньги" на канале "1+1" показывали сюжет о фонде развития и поддержки спорта, который сейчас пытается создать наш губернатор. Данная программа занимается журналистскими расследованиями. Показывали сюжет, где был рассказ о том, как этот фонд наполняется. Оказывается (я сам не знал об этом) в Житомире и, по-моему, в Овруче (здесь могу ошибиться) заставляют сейчас писать заявления на ежемесячное удержании из заработной платы заработка, равному одному трудовому дню в месяц (упоминалась сумма 100 грн). Теперь самое интересное - из кого выкачивают эти деньги. Заставляют писать врачей и учителей (!!!!). Те в интервью очень возмущены, но вынуждены подписывать, иначе угрожают гонениями на работе вплоть до увольнения. Всех проинформировали, что в таком "добровольном" порядке деньги собираютя с специальный фонд, который будет поддерживать развитие спорта в области, а также на....... подготовку к Евро 2012!!!!!!!! При этом журналист упоминает, что Евро в Житомире никак не пахнет.... Кто что знает об этом????? Доктор, что скажешь - это журналистская утка или на самом деле дела обстоят таким образом???

 
DOCTORДата: Неділя, 27.03.2011, 00:28 | Повідомлення # 47
Вболівальник
Повідомлення: 31
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (alexx)
Доктор, что скажешь - это журналистская утка или на самом деле дела обстоят таким образом???

Такое действительно есть, я об этом тоже слышал от многих людей. Но я не работаю в органах власти, раньше при власти Тимошенко-Ющенка работал, сейчас не работаю и я против действующей власти и не поддерживаю такое развитие спорта. Я против кандидатуры Опанащука, я против и кандидатуры Коцюбка.
 
КРБКДата: Неділя, 27.03.2011, 01:01 | Повідомлення # 48
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Quote (alexx)
Показывали сюжет, где был рассказ о том, как этот фонд наполняется. Оказывается (я сам не знал об этом) в Житомире и, по-моему, в Овруче (здесь могу ошибиться) заставляют сейчас писать заявления на ежемесячное удержании из заработной платы заработка, равному одному трудовому дню в месяц (упоминалась сумма 100 грн). Теперь самое интересное - из кого выкачивают эти деньги. Заставляют писать врачей и учителей (!!!!). Те в интервью очень возмущены, но вынуждены подписывать, иначе угрожают гонениями на работе вплоть до увольнения.

Це ж треба, тих хто всього себе віддає для нас з вами в кабалу затягнули. Да бля і як совісті хватає на таке. Мудаки вони всі. angry
 
alexxДата: Неділя, 27.03.2011, 01:18 | Повідомлення # 49
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Я тоже против развития спорта в области такими методами.............
 
adeyДата: Неділя, 27.03.2011, 11:21 | Повідомлення # 50
Фанат
Повідомлення: 124
Репутація: 8
Зауваження: 0%
Статус:
ну деяких лікарів потрусити зараз - просто робінгудівська справа.
а то, як лягаєш в лікарню - платиш і внески "на покращення обслуговування".
і по карманам теж розсовувати мусиш.
спробуй не заплати...народ платить, щоб не зробили гірше, ніж було.
то нехай і місцеві "гіпократи" проплатять на здоровий спосіб життя,
бо в наших лікарнях лише здорові можуть лежати без ризику для свого здоров"я.
і то не завжди.


Повідомлення змінив adey - Неділя, 27.03.2011, 11:30
 
ДжонДата: Неділя, 27.03.2011, 23:15 | Повідомлення # 51
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
2 shved: спробую внести ясність. Легітимність чи нелегітимність звітно-виборчої конференції обласної федерації може визнати або не визнати ЛИШЕ виконком ФФУ. Після преславутої дати 12 січня ще ЖОДНОГО виконкому ФФУ не засідало, а лист Бандурки, який з подачі Коцюбки майорить на багатьох сайтах області, - це лише папірець.
Щодо вашого "Авангарду". Читав інтерв'ю Горбаченка, де він зазначив, що гравці ПЕРШІ ігри без Гордійчука погоджуються грати навіть без грошей. Дивіться, щоб у вас замість уявних двох команд раптом не залишилось жодної. Чого щиро вам не бажаю.
2 alexx на # 46: http://fcberdychiv.pp.net.ua/forum/2-14-24 (пост # 480). angry


Don't stop hooligans!
 
ЯцекДата: Понеділок, 28.03.2011, 11:49 | Повідомлення # 52
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Та дивись як, про права громадян заговорили всі( крім №50)! Моя пропозиція була і раніше: "добровільно-примусове" збирання грошей на футбол! Хочете футбол-збирайте гроші. Єдине, до чого я відношусь негативно: гроші на футбол добровільно здають тільки ті фізичні особи які вболівають за футбол.А юридичним особам принцип один: давай і крапка. До речі, якщо вболівальники зменшать наполовину свої витрати на пиво (водку) і передадуть ці кошти на футбол, буде велика сума ( та міцне здоров"я у вболівальника). Я бачу, що деякі вболівльники нашої (наших ?) про футбол патякають багато, а як справа доходить до практичних дій - починають розводити "хвілософію". Давайте гроші на футбол, і чим більше, тим краще! У минулому сезоні особисто не раз був свідком, як багато вболівальники ( з багаторічним стажем!) висловлювали свої невдоволення тим, що на вході до стадіону перед матчем збирали благодійні внески. Але як вони уміють розповідати про футбол взагалі і про любов до футболу новоградського!
 
ДжонДата: Понеділок, 28.03.2011, 12:15 | Повідомлення # 53
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
В продовження написаного. Вчора у "Футбольному уїк-енді" говорилося, що на цьому тижні має відбутися виконком ФФУ.

Don't stop hooligans!
 
shvedДата: Понеділок, 28.03.2011, 13:48 | Повідомлення # 54
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Джон)
В продовження написаного. Вчора у "Футбольному уїк-енді" говорилося, що на цьому тижні має відбутися виконком ФФУ.

Так точно. 30 березня відбудеться виконком ФФУ. Чув, що на нього отримав запрошення Коцюбко.
 
AndreyДата: Вівторок, 29.03.2011, 20:55 | Повідомлення # 55
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Скандал в ЖОФФ набирает смертельные обороты

29 марта 2011 г. на областном телевидении Опанащук Ю.Я. «бил себя в грудь» и говорил, что он является председателем Житомирской областной федерации футбола.

Напомню, что на конференции 15 марта 2011 г., которою проводили чиновники, назначили Опанащука Ю.Я. председателем ЖОФФ.

Затем представители этой конференции поехали в Киев в ФФУ, чтобы получить подтверждение своих решений. Их там «отфутболили», потому что конференция от 15 марта 2011 г. была в целом незаконной и новый председатель ЖОФФ уже избран и утвержден ФФУ.

Также напомню, что в своём выступлении депутат г.Бердичева Подгарчук с трибуны взывал к Богу о снятии Президента ФФУ Суркиса (а что сказал Президент Украины – смотрите ниже). Экс – председатель Чернявский вообще заявил: « Наша конференция и ЖОФФ не подчиняется ФФУ!» Как денежки брать, то подчиняется, а как отчитаться, то уже нет.

Еще напомню, что 2 и 3 марта в Житомир прибыла группа юристов ФФУ для проверки средств, выделенных Чернявскому А.П. для проведения турнира «Кожаный мяч». Но экс-председатель отказался с ними встретиться, мотивируя это болезнью. Ревизионная комиссия, созданная из житомирских чиновников на «Конференции» объявили, что все деньги ушли по назначению и претензий к Чернявскому А.П. нет. Получается, что концы в воду…..

Бальчоса – председателя ПФЛ, мастера переворотов ситуации заставила публично заявить, скрипя зубами конечно, о поддержке Суркиса и Евро – 2012.

Никогда не думал, что ситуация вокруг Евро – 2012 всполохнет с новой силой у нас на Житомирщине, где нету ни профессиональной лиги, ни стадионов, ни «Кожаного мяча»… ничего нету!

И если у нас заберут Евро – 2012 – это будет на совести чиновников Житомирщины!

Арбитр национальной категории Соболевский Виктор Эдуардович

Джерело: Житомир.info


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
КРБКДата: Вівторок, 29.03.2011, 21:52 | Повідомлення # 56
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Чернявський бидл*че ч.м.о. angry
 
mix@Дата: Середа, 30.03.2011, 10:34 | Повідомлення # 57
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Andrey)
Скандал в ЖОФФ набирает смертельные обороты

КЛОУНИ!!! sad

 
AndreyДата: Середа, 30.03.2011, 15:12 | Повідомлення # 58
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Так точно. 30 березня відбудеться виконком ФФУ. Чув, що на нього отримав запрошення Коцюбко.

Видео-трансляция: Исполкома ФФУ!


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
stereoДата: Середа, 30.03.2011, 15:21 | Повідомлення # 59
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Жеребьевка Кубка Жтомирской обласи сегодня прошла(ОПАНАЩУК)

sergio
 
AndreyДата: Середа, 30.03.2011, 15:25 | Повідомлення # 60
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (stereo)
Жеребьевка Кубка Жтомирской обласи сегодня прошла(ОПАНАЩУК)

так нипиши чтото подробней......


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » ЖОФФ (Житомирська обласна Федерація футболу)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net