<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 64
  • 65
  • »
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Різне (Обговорюємо все, що не проходить в інші теми)
Різне
shvedДата: Субота, 27.12.2008, 17:05 | Повідомлення # 1
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Обговорюємо все, що не проходить в інші теми
 
shvedДата: Субота, 27.12.2008, 17:06 | Повідомлення # 2
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:

24 грудня на центральній площі міста засяяла численними вогнями головна новорічна ялинка міста. Свято вдалося вдвічі, адже саме того дня було по-зимовому морозно і випав такий довгоочікуваний сніг.

Новорічна красуня зустріла численних гостей, серед яких більшість – малеча, яскравим театралізованим дійством і чудовою ілюмінацією. Звучали святкові колядки та щедрівки. Не обійшлося й без казкових героїв – Діда Мороза, Снігуроньки, Миші та Корови, які символізують рік, що минає та новий. Теплі та щирі вітання з наступаючими святами Нового Року та Різдва Христового лунали на адресу новоград-волинців і з вуст міського голови Миколи Боровця. «Новорічні та різдвяні свята – найяскравіші. І більш за все їх полюбляють діти. Я бажаю всім жителям нашого чарівного міста, щоб цей яскравий настрій був завжди з ними. Нехай 2009 рік, який ми зустрічаємо сповнені тривог, але водночас і сподівань, буде для нашого міста не гіршим, ніж минулий і принесе в наші домівки тепло і любов», - сказав міський голова.

Встановили 17 метрову зелену красуню, яку подарували місту військовослужбовці 12 інженерного полку, ще до Дня Святого Миколая. Ялину та центр міста цього року прикрашено новими світовими гірляндами, яких було придбано понад 1000 метрів, на Луганському заводі «Прогрес» замовлено нові іграшкові прикраси. Власноруч виготовили чимало чудових прикрас для новорічного дерева вихованці та колектив творчо-виробничого центру для дітей та юнацтва, сообщает Новоград-Волинська міська рада.

Радісний настрій глядачам дарували учасники Параду Дідів Морозів, що вже став традиційним. На гостей чекали численні розваги та подарунки.
Житомир.Info

 
shvedДата: П`ятниця, 02.01.2009, 18:53 | Повідомлення # 3
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:

У Новограді-Волинському (Житомирська область) працівники міліції викрили лабораторію з виготовлення фальшивої іноземної валюти. Про це «Журналу Житомира» повідомила Ольга Номерчук, ВЗГ УМВС України в Житомирській області
Напередодні Нового року працівники Новоград-Волинського міськвідділу міліції затримали двох місцевих жителів, один з яких займався виготовленням, а другий – розповсюдженням фальшивих купюр американських доларів.
За свідченнями працівників відділу Державної служби з економічними злочинами, упродовж 2008 року на території району та й у самому Новограді-Волинському було зафіксовано декілька випадків збуту фальшивих доларів невстановленими особами. За цими фатами було порушено кримінальні справи.
Як розповів «Журналу Житомира» начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Віктор Прилипко правоохоронці підозрювали, що до вчинення цих злочинів може бути причетна особа, яка в минулому вже була судима за вчинення аналогічних протиправних дій. Відтак, з урахуванням основної версії, працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, в результаті яких в їх поле зору потрапив 28-річний чоловік, що віднедавна звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за збут фальшивих грошей. Як виявилося в подальшому, чоловік для себе належних висновків не зробив.
Підозри правоохоронців знайшли своє цілковите підтвердження 31 грудня, коли вони «на гарячому» затримали чоловіка під час передачі йому ще одним 29-річним жителем райцентру партії фальшивих американських доларів, а саме 1 тисячі 850 доларів США з ознаками підробки. Як з’ясувалося в подальшому, останній виявився безпосереднім фальшивомонетником. Під час проведення огляду за його місцем проживання міліціонерами було вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої виготовлялася фальшива валюта, а також заготовки грошових купюр номіналом по 50 американських доларів.
За словами затриманого виробника фальшивки, виготовлення партії купюр у нього займало близько півтори години. Зразки доларів він підшукував з інтернету, в електронному варіанті розміщав їх на папері формату А-4, все інше – справа техніки – роздруковував за допомогою звичайнісінького струменевого принтера.
За попередніми даними, за 1 тисячу фальшивих доларів фальшивомонетник отримував 400 справжніх. Щоправда, від істинних фальшиві банкноти можна було відрізнити з легкістю, адже якість їх була доволі низькою (нещільність паперу, відсутність водяних знаків, захисної голограми та магнітної стрічки). Проте зловмисникам вдавалося таки подекуди реалізовувати фальшивку.
Наразі відносно затриманих порушено кримінальну справу за ст. 199 (Виготовлення з метою збуту або збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство має на меті з’ясувати, як довго діяла лабораторія з підробки валюти, та встановити, за яких обставин реалізовувалися фальшиві долари.
Житомир.Info
 
121212Дата: Субота, 17.01.2009, 16:42 | Повідомлення # 4
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Благословення Луценка або як кум для кума тюрму будує Як ми вже розповідали на нашому сайті від 12.12.2008 року про події, які розгортаються в невеличкому і Богом забутому містечку, про кримінальну діяльність місцевих олігархів та бездіяльність корумпованих правоохоронних органів, органів суду і прокуратури та які можливості в регіоні надаються кримінальним авторитетам під патронатом можновладців і куди подітись і що робити простим смертним м. Новограда-Волинського. Пройшло достатньо часу після зроблених висновків і ми захотіли знову побувати в Житомирській області та дізнатися про зміни в житті людей, які відбулися події та як проводиться розслідування кримінальної справи відносно відомого кримінального авторитета на прізвисько «Буля».
Для тих читачів хто не пам’ятає або взагалі не знає про дану подію нагадаємо, так, 7 грудня 2008 року приблизно о 21 годині кримінальний авторитет «Буля» він же Іванченко С. В. у стані сильного алкогольного сп’яніння на перехресті вулиць Войкова та Шевченка у межах дії нерегульованого пішохідного переходу скоїв наїзд на двох місцевих жителів, пенсіонерів 1944 та 1948 року народження, які від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці пригоди. Наїзд на пішоходів останній здійснив на власному автомобілі Джип «Порш Каєн». Третій пішохід залишився живий, встигши відскочити від автомобіля – вбивці. Після приїзду працівників правоохоронних органів та співробітників ДАІ гр. Іванченко вів себе не адекватно, зі слів очевидців, постійно матюкався та телефонував своєму куму - начальнику Новоград-Волинського підрозділу міліції Прилипку Віктору Володимировичу, щоб той його відмазував. Скориставшись тим, що зібралося багато людей або за вказівками самого кума - Іванченко С. В. з місця дорожньо-транспортної пригоди втік. Тільки через деякий час його затримали в медичній установі працівники правоохоронних органів ... .
Після вчинення даного злочину слідчим управлінням УМВС України в Житомирській області була порушена кримінальна справа відносно Іванченка С. В. за ч. 3 ст. 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). За вчинення даного злочину винні особи караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Додано (17.01.2009, 15:42)
---------------------------------------------
10 грудня 2008 року Корольовський районний суд м. Житомира задовольнив подання слідчого управління УМВС України в Житомирській області та виніс постанову щодо обрання запобіжного заходу Іванченку С. В. – тримання під вартою. Розслідування даної кримінальної справи взяв під особовий контроль начальник Главного Управління УМВС України в Житомирській облості генерал-майор міліції Присяжнюк Валерій Павлович, та прокурор Житомирської області державний радник юстиції 3-го класу Франтовський Микола Михайлович. В даний час Іванченко С. В. знаходиться під вартою і перебуває в Слідчому Ізоляторі № 8 міста Житомира.
Від працівників слідчого ізолятора ми дізнались, що побутових проблем у Іванченка не має, що він сидить у камері для чотирьох осіб, а не у бараку для тридцяти шести осіб. З загальної кухні він не харчується, благо передачі можна передавати арештованим в необмеженій кількості та при фінансових можливостях можна харчуватися хоч з ресторану. В камері дозволяється користуватися побутовою технікою (мати телевізор, радіоприймач, холодильник і т. д.). Всім відомо, що мобільний телефон в слідчому ізоляторі це не дивина та зробити телефонний дзвінок в межах України та навіть за кордон це не проблема. Так, беззаперечно, слідчий ізолятор має всю необхідну спеціальну техніку для заглушування та унеможливлення користуватися мобільними телефонами, але контролюють роботу даної техніки люди, а людям також щось потрібно їсти ... . За один проведений захід по виявленню заборонених предметів співробітники слідчого ізолятора знаходять та вилучають під час так званого «шмону» в камерах затриманих більше десяти мобільних апаратів, про що відповідно складаються рапорти та на затриманих (в кого знаходять заборонені предмети) накладаються відповідні стягнення аж до відбування покарання у штрафному ізоляторі. За наданою нам інформацією, Іванченко С. В. нормально справляється з координацією та контролем свого бізнесу, його бухгалтер особисто отримує вказівки по телефону та виконує їх, ніяка криза не загрожує бізнесу останнього, так як структури Іванченка С. В. виступають меценатами та спонсорами різних заході, які відбуваються в місті Новоград-Волинський. Про один такий захід ми обов’язково Вам розповімо.
В грудні 2008 року після страшної трагедії, під час якої загинули невинні люди та після того, як тільки кримінальний авторитет «Буля» він же Іванченко попав за грати, відразу його кум начальник міліції Прилипко В. В. активізував будівництво в приміщенні Новоград-Волинської міліції - Ізолятора Тимчасового Тримання затриманих осіб за вчинення злочинів, відносно яких обрано запобіжний захід взяття під варту та відносно яких проводиться досудове розслідування або слухання кримінальних справ в міському суді по суті.

Додано (17.01.2009, 15:42)
---------------------------------------------
Будівельні роботи по будівництву ІТТ ведуться і в день і в ночі, в святкові та вихідні дні. Для фінансування даного проекту залучаються як бюджетні кошти так і кошти спонсорів та меценатів. Для цього Прилипко Віктор Володимирович розіслав своїх представників до Новоград-Волинських підприємців та бізнесменів з «проханням» добровільно-примусово надати матеріальну допомогу на будівництво міського слідчого ізолятора. Гроші запропонували перерахувати на спеціально створений фонд – Житомирський обласний комітет професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ. Якщо баланс приватного підприємства витримає то можна і напряму оплатити рахунки за будівельні матеріали надані «бігунами», але в цьому випадку виникає проблема – приватному підприємству потрібно брати на свій баланс будівельні матеріали. Надаємо копію такого листа від імені Прилипка В. В. (з метою особистої безпеки підприємців та не допущення кримінального переслідування назви організацій не вказуємо):
Одним з основних спонсорів будівництва виступає приватне підприємство, власником якого є Іванченко С. В. і відразу по місту розійшлася новина, що це «Буля» будує собі новий офіс прямо в райвідділі міліції. Спочатку дивуєшся, але потім розумієш, що якщо Іванченко С. В. може контролювати свій бізнес з Житомирського Слідчого Ізолятора № 8, то чому він це не може робити у рідному відділі міліції, де головнокомандуючим працює, а точніше: «служить», його кум – Прилипко В. В. На мою думку, в камері Іванченка буде і стаціонарний телефон, і комп’ютер, і принтер і факс, а по вихідним його кум буде відпускати додому, до жінки.
В новому слідчому ізоляторі відбудовано дванадцять камер на двадцять чотири особи. В кожній камері крім окремого туалету буде телевізор та холодильник. Їжу будуть готувати та доставляти з ресторану «Полісся». В слідчому ізоляторі можна буде відвідати душові кабіни та провести дезінфекцію власного одягу затриманих. Як нам повідомив черговий по райвідділу міліції, на відкриття слідчого ізолятора в м. Новоград-Волинський Житомирської області прибуде сам Міністр Внутрішніх Справ України вельмишановний Луценко Юрій Віталійович, щоб дати благословення на сумлінну працю та виконання своїх службових обов’язків працівниками міліцейського підрозділу. Дата завершення будівництва та відкриття слідчого ізолятора в м. Новоград-Волинський планується на наступній неділі в двадцятих числах.
Враховуючи такі події, які відбуваються в місті районного значення, у мене складається враження, що начальник Новоград-Волинської міліції за час роботи в даному підрозділі залякав не тільки підприємців та бізнесменів, а й всі контролюючі органи, які і до сьогодні не бачать злочинну діяльність корумпованого чиновника. Влада - одне, що потрібно Прилипку В. В., а значить пройде небагато часу і у кримінального авторитета «Булі» дійсно будуть часи прийому в слідчому ізоляторі та будемо бачити його персону на вулицях міста. http://www.ord-ua.com/


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
shvedДата: Понеділок, 26.01.2009, 01:18 | Повідомлення # 5
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:

Орденом «За заслуги ІІ ступеня» нагороджено голову Новоград-Волинської районної державної адміністрації Миколу Олексійовича Іванюка.

Відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 26/2009 від 16.01.09 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України орденом «За заслуги ІІ ступеня» нагороджено голову Новоград-Волинської районної державної адміністрації Миколу Олексійовича Іванюка.
Орден «За заслуги ІІІ ступеня» отримав Юрій Рувимович Вайсберг, який тепер є головним лікарем обласного центру охорони здоров’я матері і дитини, а в недалекому минулому – колишній головний лікар Ярунської ДЛ та Новоград-Волинського міськрайТМО.

Щиро вітаємо наших земляків з державними нагородами, і бажаємо їм міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!
Прес-служба райдержадміністрації

Житомир.info

 
shvedДата: Вівторок, 27.01.2009, 13:14 | Повідомлення # 6
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
50 худших вещей в современном футболе
Ведущая британская газета The Times обозначила 50 вещей (людей, событий), который портят футбол в наше время.
Представляем вашему вниманию перевод этого материала:
Футбол - одна из величайших вещей в мире, но он не совершенен. Он был идеальным. До появления больших денег, ТВ, дела Босмана, татуировок, крутых владельцев, агентов, бутербродов с креветками, ротацией, отказа от стоячих трибун.
Речь идет о 50-ти худших вещах в современном футболе, но их могло быть все 500.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------
Поки будете читати посмішку на вашому обличчі гарантую happy

16. Гостевые книги в Интернете

Моя команда лучше твоей. Нет, моя команда лучше. Нет, моя. Нет, все равно моя лучше. Продолжайте это повторять до Судного дня.

 
shvedДата: Четвер, 12.02.2009, 20:00 | Повідомлення # 7
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Нарив у павутині скільки приблизно коштує виступ в чемпіонаті Іванофранківської області

Скільки коштує виступити в першості Івано-Франківської області?
наближений кошторис команди учасниці першості Івано-Франківської області на 2009 рік

1. Спортивний інвентар-11000 грн

Кеди 20 пар - 600 грн.

Вітрозахисні костюми 20 шт. - 2000 грн.

Бутси 36 пар - 5400 грн.

Футбольна форма 1 комплект - 3000 грн.

2.Внесок, оплата суддів, добові-47000 грн

Заявочний внесок за рік - 2000 грн.

Оплата суддів (15 ігор х 600 грн.) - 9000 грн.

Добові, відрядження команди (30 ігор х 40 чоловік х 30 грн.) - 36000 грн.

3.Оплата-139453 грн

Преміювання (14 чоловік х 20 ігор х 300 грн.) - 84 000 грн.

Нарахування на преміальні - 30844 грн.

Преміювання (6 чоловік х 20 ігор х 150 грн.) - 18 000. грн.

Нарахування на преміальні - 6609 грн.

4. Транспортні витрати-8000 грн

Виїзди - 8000 грн.

ВСЬОГО ВИТРАТ 205453 грн.

Для порівняння офіційний бюджет діючого чемпіона - "Карпати Яремче приблизно 700-800 тис. грн.
Футбол Івано-Франківщини

 
VenusДата: Четвер, 12.02.2009, 22:42 | Повідомлення # 8
Фанат
Повідомлення: 112
Репутація: 11
Зауваження: 0%
Статус:
Швед, а скількі годин на добу ти прводиш в Неті? smile
 
shvedДата: П`ятниця, 13.02.2009, 01:36 | Повідомлення # 9
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Venus)
Швед, а скількі годин на добу ти прводиш в Неті?

Я завжди в неті wink
 
shvedДата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:32 | Повідомлення # 10
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (shved)
Бутси 36 пар - 5400 грн.

Це виходить 150 грн. пара. Я трохи маю справу з футбольною амуніцією, останній раз (3 січня) був на оптовій базі. Самий дешевий варіант, польські "SEMS" були 110 грн. Але в минулому чемпіонаті більшість гравців бігали в адіках та найках, а це самий дешевий варіант - 60$.

Quote (shved)
1. Спортивний інвентар-11000 грн

16000 - на сьогоднішний день. це як мінімум!!!

angry Криза.

 
VenusДата: Понеділок, 16.02.2009, 05:40 | Повідомлення # 11
Фанат
Повідомлення: 112
Репутація: 11
Зауваження: 0%
Статус:
shved, Дорого у вас Адики стоят, У нас самые дешевые$20
 
shvedДата: Понеділок, 16.02.2009, 11:08 | Повідомлення # 12
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Venus)
Дорого у вас Адики стоят, У нас самые дешевые$20

Давай бізнес будемо робити wink
 
shvedДата: Понеділок, 16.02.2009, 11:59 | Повідомлення # 13
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (shved)
а це самий дешевий варіант - 60$.

Прошу вибачення, подивився в прайси, самий дешеві адіки 40$
 
121212Дата: Середа, 18.02.2009, 23:34 | Повідомлення # 14
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Shved, звертаюсь до тебе, по життю треба керуватись таким принципом, щоб нікому жопу не лізати. Я надіюсь ти мене зрозумів.

Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
shvedДата: Четвер, 19.02.2009, 03:21 | Повідомлення # 15
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (121212)
звертаюсь до тебе, по життю треба керуватись таким принципом, щоб нікому жопу не лізати. Я надіюсь ти мене зрозумів.

Тебе не одна здорова людина не зрозуміє. Ти, що з іншої планети?
 
121212Дата: Четвер, 05.03.2009, 22:41 | Повідомлення # 16
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
вчора на сайті міста, в якому нацменшини в радянські часи становили асболютну більшість. happy

Додано (05.03.2009, 21:41)
---------------------------------------------
На сайті малинського Металургу Хіммаш Коростень оголошено найкращою командою за часів незалежності за результатами опитування відвідувачів цього сайту.


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
ДжонДата: Середа, 11.03.2009, 18:47 | Повідомлення # 17
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
Скажіть, а з чим пов'язана нечувана в інших районах області кампанія по встановленню/демонтажу пам'ятників, яка проводиться в вас? Останнє:
http://zhitomir.info/news_36977.html
В нас минулого року за згоди громади одного з сіл лише один пам'ятник Постишеву (один з організаторів Голодомору '32-'33 рр.) знесли, то до сих пір від п...дьожу комуняк смердить. angry


Don't stop hooligans!
 
shvedДата: Середа, 11.03.2009, 20:29 | Повідомлення # 18
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
У День пам’яті Великого Кобзаря керівництво району та міста поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, що в місті, після чого у селі Великий Молодьків Новоград-Волинського району на місті демонтованого пам’ятника Леніну відбулося урочисте відкриття погруддя Тарасу Шевченку.
Джон, Як би ти знав як у нашому р-н роблять пам'ятники Шевченку з Леніна smile просто колишньому пролетиріату прицеплюють шевченковські вуса і все biggrin і 20 тис.грн. у кармани (це з народу)
Як що чесно, сам дивуюсь за останні п'ять років, у нашому місті з'явилися пам'ятники: афганцям, чорнобильцям, Шевченко (мотивація, що він був проїздом), Богині (жертвам репресій, Голодомору та загиблим у Великій Вітчизняній Війні) є ще деякі про яки я забув згадати smile
Висновок: на цьому деякі заробляють гроші.
 
КрицяДата: Четвер, 12.03.2009, 17:57 | Повідомлення # 19
Вболівальник
Повідомлення: 28
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
Джон, тому що у нас влада комуняцька! Є Указ Президента України. А якщо вн не виконується, то має діяти прокуратура. Не виконав - до стінки! І не є..! Але в нас усі "пов'язані". В Новограді, мабуть, люди трохи більше сумління мають. Воно і по футболу видно.
---------------------------------------------------------------------------------------
Пам'яті Кобзаря, або що би він зробив з тими, про кого я говорив вище:

«Ой не п’ється горілочка,
Не п’ються й меди.
Не будете шинкувати,
Прокляті жиди.
Ой не п’ється теє пиво,
А я буду пить.
Не дам же я вражим ляхам
В Україні жить.
Ходім, батьки-отамани,
У Фастов в неділю
Та надінем вражим ляхам
Кошуленьку білу.
Ні, не білу, а червону...
Ходім погуляєм
Та в пригоді свого батька
Старого згадаєм,
Полковника фастовського
Славного Семена.
Ходім, брати: не згинете,
Хлопці, коло мене».

В Переп’яті гайдамаки
Нишком ночували.
До схід сонця у Фастові
Хлоп’ята гуляли.
Прийди з того Межигір’я,
Наш славний Палію,
Подивися, що той Швачка
У Фастові діє!
Добре діє! У Фастові,
У славному місті,
Прокотилось ляхів, жидів
Не сто і не двісті,
А тисячі. А майдани
Кров почервонила.
А оранди з костьолами,
Мов свічки, згоріли.
В самім замку невеличку
Церковку святую
Не спалено. Отам Швачка
Співа «Алілуя».
Хвалить Господа, веселий,
І каже сідлати
Коня свого вороного;
Має погуляти
У Бихові, славнім місті,
З Левченком укупі,
Потоптати жидівського
Й шляхетського трупу.


S.W.S. - support your local club !

Повідомлення змінив Криця - Четвер, 12.03.2009, 17:58
 
VenusДата: П`ятниця, 13.03.2009, 22:23 | Повідомлення # 20
Фанат
Повідомлення: 112
Репутація: 11
Зауваження: 0%
Статус:
Криця, Oto u bida, zamist togo shob voyuvati z vorogami voni voyuvali z bezzahisnimi yevreyami... pridurki, blin
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Різне (Обговорюємо все, що не проходить в інші теми)
  • Сторінка 1 з 65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 64
  • 65
  • »
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net