<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 20:51

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Травень » 26 » ВИПРОБУВАННЯ ЧЕМПІОНОМ «ЗВЯГЕЛЬ-750» НЕВИТРИМАВ

ВИПРОБУВАННЯ ЧЕМПІОНОМ «ЗВЯГЕЛЬ-750» НЕВИТРИМАВ
20:03
 
  ФК Тернопіль      4
 
 Звягель-750        1
       (Новоград-Волинський)
  -_ 
 
26 травня 2010. Тернопіль. стадіон «Центральний». t+20. 400 глядачів.
Чемпіонат України серед аматорських команд. 3 тур.
 
Арбітр:
Р.С.Якимик (м.Львів). асистенти арбітра: М.В.Дубінін (Львівська обл.) та Р.Ю.Холявко (м.Львів).
 
ФК «Тернопіль»: №1 М.Чорний (№12 М. Мельник 90), № 3 А.Дубчак, №4 С.Атласюк, №5 С.Клекот, №18 А.Пастернак (№2 С.Куріцький 71), №14 А.Сень (№11 С.Полянчук 68), №16 Б.Семенчук (№15 М.Фік 88), №10 В.Чорний (№17 І.Садковський 73), №13 Р.Ціх (№6 Б.Городовий 83), №9 І.Мединський (№7 О.Остафійчук 77).
 
«Звягель-750»: №1 М.Дубров, №2 О.Ковальов, №3 Ю.Галюк (№4 Ю.Ковальчук 81), №7 Ю.Перін, №8 Д.Лободін, №10 Д.Горбаченко, №11 Р.Весельський, №14 І.Носарєв, № 15 П.Осарчук (№21 В.Майдачевський 79), №16 Р.Сизоненко (№5 С.Джус 86), №20 А.Вітошинський.
 
Голи:1:0 Р.Ціх (12 пен.), 1:1 Д.Горбаченко (24), 2:1 І.Мединський (34), 3:1 В.Чорний (40), 4:1 Р.Ціх (51 пен.).
 
Попередження: №18 А.Пастернак (29, небезпечна атака суперника), №3 Ю.Галюк (57, небезпечна атака суперника), №10 Д.Горбаченко (59, недисциплінована поведінка).

  Поїздку у Тернопіль очікував з нетерпінням. Чудова можливість побачити місто, у якому я ще не бував, але головна подія це сам матч ФК «Тернопіль» - «Звягель-750», тай ще на головній арені області, яка майже так і зветься - «Центральний». Саме тут грає у першій лізі, головна команда міста – ФК «Нива».
Футбольна команда «Тернопіль», хоч на рік молодша за нашу команду, але вже має вагомі здобутки не тільки у своїй області, але і на міжнародному рівні. У 2009 році наші суперники вибороли у польському місті Вроцлав, звання Чемпіони Європи з футболу серед студентських команд. Закріпили свій успіх і перемогами у чемпіонаті та кубку Тернопільської області.
 У пункт призначення ми дісталися майже за півтори години до початку матчу. Нажаль з містом познайомитись не вдалося, так як я це планував, задовольнившись лише переглядом з вікна нашого автобуса. Увесь свій вільний час потратив на знайомлення з спортивною ареною. Потрапивши у чашу стадіону, був приємно вражений, у кожному куточку арени відбувалися тренування спортсменів. Одні нарізали круги навколо футбольного газону, інші робили вправи зі штангою, також бачив забіги на короткі дистанції, дівчат котрі займалися гімнастичними вправами. Місто займається спортом і арена використовується саме для цього! Чергову порцію вражень отримав коли потрапив до роздягальні команди. Яка там краса!!! До цього, щось подібне бачив лише на телебаченні, коли показували роздягальні відомих клубів. До негативу слід віднести лише стільці на стадіоні, правда лише бокові, які зовсім відсутні, та навпроти центрального сектору, та велике табло, які напевно чекають на свою реконструкцію. Стільці ж на центральному секторі, захищає від дощу та променів сонця, дах. Хоч ФК «Тернопіль» і є номінально лише другою командою міста, але своїх вболівальників вже мають. Подивитися на гру своєї команди, на мій погляд, прийшло приблизно з півтисячі глядачів.
 У стартовому складі нашої команди у цьому матчі опинився черговий дебютант, Андрій Вітошинський, який ще донедавна мав статус професійного гравця та має досвід виступів у командах, Закарпаття та ФК Полтава. Замінив він у стартовому складі нашої команди, Володимира Майдачевського, всі інші, хто розпочинав матчі у перших двох матчах залишилися у стартовому складі. Але тренер нашої команди, Лось Андрій Михайлович, змінив схему гри, замість чотирьох захисників які грали у перших стартових матчах на своєму майданчику, на полі суперника вирішив зіграти у три захисника та наситити центр поля. Забігаючи наперед скажу, що це не спрацювало і нападники господарів досить часто перегравали наших захисників. Вже на 6 хвилині, наші хлопці надали можливість пробити нападнику господарів, але на щастя м’яч пройшов повз ворота. Але вже через декілька хвилин рахунок у матчі було все таки відкрито. Олег Ковальов програв позицію нападнику ФК «Тернопіль» у своєму штрафному майданчику і лише з порушенням правил зупинив того. Ростислав Ціх з одинадцятиметрової позначки переграв нашого воротаря – 1:0. Футболісти ФК «Звягель-750» відразу відповіли своєю атакою, яку завершував Вітошинський, але воротар господарів спіймав м’яч. На 14 хвилині Роман Сизоненко здобув право на штрафний удар, який виконав Юрій Перін, але і у цьому моменті голкіпер господарів був надійним. Через хвилину вже Дмитру Горбаченко невистачило декілька сантиметрів, щоб випередити голкіпера ФК «Тернопіль», Михайла Чорного, захисник виніс м’яч на кутовий. Але наші гравці все таки досягли свого на 24 хвилині матчу, Роман Весельський зробив подачу з лівого флангу атаки, Перін нав’язав воротареві верхову боротьбу і м’яч відскочив до нашого капітана, котрому залишалися влучити у порожні ворота, з чим Дмитро відмінно справився. Нічийний рахунок протримався лише десять хвилин, нападник господарів наніс удар із за меж штрафного майданчика і м’яч точнісінько влучив у нижній кут воріт, а ще через шість хвилин рахунок і зовсім став 3:1 на користь господарів. Гол вийшов схожим на попередній, лише різниця у тому, що він влетів вже у верхній кут воріт Максима Дуброва. На останній хвилині першого тайму загрозу свої воротам створив Юрій Галюк, який на позиції останнього захисника почав обігравати нападника ФК «Тернопіль» та втратив м’яча. Гравець господарів вийшов на побачення з нашим голкіпером, але Дубров зреагував на удар, перевівши шкіряного на кутовий. Після розіграшу якого і пролунав свисток на перерву.
 У складі «Звягель-750» очікував змін після перерви, але марно, Андрій Михайлович і надалі продовжував гнути свою лінію. Вже на перших хвилинах другого тайму, наші захисники черговий раз не розібралися, надавши ще одну можливість гравцю ФК «Тернопіль» вийти на наші ворота, Макс Дубров знову вдало ліквідував загрозу. А наступна атака господарів завершилася ще одним пенальті у ворота «Звягель-750». Олег Ковальов знову підштовхнув свого опонента у спину і головний суддя після секундної паузи все ж таки вирішив покарати нас ще одним одинадцятиметровим ударом, який чітко реалізував все той же Ростислав Ціх – 4:1. Після цього гра проходила між штрафними майданчика суперників, аж до середини другого тайму, поки Дмитро Лободін не порушив затишшя своїм пострілом, але воротар спіймав м’яч. Через хвилину вже Галюк намагався пробити голкіпера, але йому забракло влучності. Коли матч почав підходити до свого завершення, наша команду провела ще одну небезпечну атаку, яку завершував Володимир Майдачевський, але м’яч пролетів вище воріт. Закінчувався матч штрафним ударом у виконанні Дмитра Горбаченко, але наш капітан влучив у стінку з гравців ФК «Тернопіль».
 Перша поразка у чемпіонаті України відкинула нашу команду на другу позицію у турнірній таблиці, але вже за тиждень, нашим хлопця випаде нагода повернути лідерство у групі. Наш кривдник, ФК «Тернопіль», матч наступного ігрового дня пропустить, а футболісти ФК «Звягель-750» знову зіграють у місті Тернопіль, але вже з іншою командою – ФК «Топільче».
 
 shved (Новоград-Волинський - Тернопіль - Новоград-Волинський)
 
Додаткові матеріали:

Відео з матчу:
 
1:0 Гол Р.Ціх з пен.
 
1:1 Гол Д.Горбаченко
 
2:1 Гол І.Мединський
 
3:1 Гол В.Чорний
(нажаль невстиг повністтю спіймати)
 
4:1 Гол Р.Ціх з пен.
 
Фото з матчу:
Переглядів: 1433 | Додав: Жека | Рейтинг: 4.7/3

Всього коментарів: 611 2 3 4 »
61 Henry  
1
ФК "Тернопіль" сьогоднішній, та той, що виступав у другій лізі в 2000-2001 роках спільного немають нічого. Там був проект влади як би сказати.. не овсім чистий )) Але коли "Нива" вилетіла в 2002 році в 2 лігу - той "Тернопіль" розформували повністю.

Теперішній ФКТ нічого спільного немає з тодішнім проектом.


60 Lampard  
0
Коли починається обласний чемпіонат???
Відповідь: Є у нас розділ, носить назву - форум і там можна все дізнатися. Ось посилання - http://zvyagel750.at.ua/forum/2-20-1892-16-1275295690

59 Rytans  
0
КРБК - як мені повідомили з "Житомирськоі хвилі" такий рахунок передав ім голова обл. федераціі футболу Чернявський О.П.

58 shved  
0
Джоне, можливо зайдуть сюди тернополянин, або Henry, та прояснить більш конкретно історію команди ФК "Тернопіль", але майже впевнений на 100%, що це дві різні команди!!!

57 Джон  
0
2 shved: не знаю, з чого ти взяв, що ФК "Тернопіль" на рік молодший від "Звягеля" (в якому році взагалі ти рахуєш була створена ваша команда)? wacko Команда з назвою ФК "Тернопіль" існувала майже десять років назад і навіть, якщо не помиляюсь, один сезон грала в другій лізі. Хоча, можливо ця команда вже припинила своє існування і через деякий час була створена нова. Назву ж "ФК "Тернопіль", мабуть, ніхто ж не патентував. cool
P. S. А-а-а, побачив. Мабуть, з емблеми ФК "Тернопіль". Але ж моя думка теж має право на існування. wink

56 zvyagel750  
0

55 Rytans  
0
КРБК - завтра розберусь , там є знайомі .

54 КРБК  
0
Я ось тільки не зрозумів якого х... радіо Житомирська хвиля об"явила рахунок матчу 5-1 angry

53 Rytans  
0
ЯЦЕК и ДАВИД20061 жду вас в воскресенье у афиши стадиона в любое назначенное вами время с карточками ЛАЙФ. Слово свое надо держать !! До встречи!!! Поход к мэру планируем на пятницу - о времени сообщу дополнительно.

52 shved  
0
Нарешті додав відео з матчу biggrin Нажаль проспав третій гол у наші ворота, але все одно вирішив викласти кусочок що вдалося спіймати.

51 Яцек  
0
ВВГ їздив у Тернопіль? Якщо так, то я впевнений , що організація футбольних матчів у нас покращиться, з"явиться щось нове.

50 neo  
0
Швед.Лось всегда играет в три защитника(Галюк,Носарев,Ковальов)

49 Яцек  
0
Приємно читати відгуки тернопільчан про нашу команду! Справжні вболівальники! Видно, що люблять футбол взагалі і свою команду окремо, поважають і інших. Дякую. Слідкуйте за нашою командою.
І сайт наш гарний. Ви дивились сайти багатьох інших команд? Мат на маті.
Про ФК Тернопіль: наступний матч з ФК виграємо чи ні, але гра такою, впевнений, як у Тернополі не буде. Як і у Оржеві!

48 aleksandr-jyrist  
0
shved , як вважаєш, по пропущеним голам, були такі моменти, що наш Макс міг врятувати, чи це захист помилявся?

47 aleksandr-jyrist  
0
Всім привіт! "shved", про наступну онлайн трансляцію думаєш?

46 shved  
0
yarema, в Новограді у перших двох матчах, крайніх захисників грали Весельський та Носарєв, у центрі Ковальов та Галюк.

45 yarema  
0
shved онлайн трансляция и отчет просто супер, молодчина, только не совсем понял о четырех защитниках, если я не ошибаюсь две домашние игры Звягель играл в 3 защитника, Галюк - последний, Носарев и Ковальов по игроку, считаю схема хорошая и ее не стоит менять, в команду влилось много новых игроков и им нужно просто привыкнуть к этой схеме.

44 zvyagel750  
0
і час приблизно

43 КРБК  
0
Кажи на який день-люди будуть.

42 Rytans  
0
Довго чекати ! Щоб я знав ,що будуть люди - я би завтра записався на наступний тиждень на прийом!

1-20 21-40 41-60 61-61
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net