Професійний футбол
|
|
zvyagel750 | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 22:51 | Повідомлення # 1601 |
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
| ось ще фото)
http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
|
|
| |
zvyagel750 | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 22:54 | Повідомлення # 1602 |
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
| )
|
|
| |
Andrey | Дата: Середа, 25.04.2012, 00:49 | Повідомлення # 1603 |
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус: 
| Челллллссі!!!! Оце то матч!!!!
Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу" http://nv-footbal-fans.at.ua
|
|
| |
shved | Дата: Середа, 25.04.2012, 01:10 | Повідомлення # 1604 |
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
| Quote (Andrey) Челллллссі!!!! Оце то матч!!!! Футбол "конешно" тримав, але Барса вже футболом (читай перемогами) так "наїлась"... Останні матчі йшли у неї через силу, не було тієї легкості яка була притаманна команді майже увесь сезон. Ще можна відмітити, що і Мессі вже "награвся" в цьому сезоні, а Барса дуже залежна від нього. А Челсі здається відкрила нового тренера для футболу.
|
|
| |
zvyagel750 | Дата: Вівторок, 15.05.2012, 16:31 | Повідомлення # 1605 |
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
| «Полесье» возродят под Базилевича? Житомирское «Полесье», которое уже несколько лет не считается профессиональным футбольным клубом, в ближайшее время может начать свой путь возрождения. Более того, для работы с командой приглашен один из самых известных специалистов — Олег Базилевич, который в данный момент занимает руководящую должность в методическом центре киевского «Динамо».
Правда, до конкретики в этом вопросе дело пока не дошло — на данном этапе 73-летний тренер собирается в Житомир для того, чтобы провести на месте первый раунд переговоров и ряд консультаций.
«Раздаются голоса, что существует возрастной ценз и для тренеров. Но я не совсем уверен в том, в моем возрасте уже нельзя осуществлять практическое руководство профессиональной командой. Однако наши «кадровики» все еще смотрят в паспорт, не вникая в суть вопроса... Я же вспоминаю о паспортных данных лишь тогда, когда накануне дня рождения нагревается телефонный аппарат.
Что касается смены места работы, то я уверен, что вполне готов к тому, что надо попробовать. Повторяю: мой потенциал еще не израсходован — было бы желание у местных товарищей на серьезные перемены.
По большому счету, мне «встряхиваться» не надо — я в хорошей форме и не испытываю каких-либо трудностей, как в спортивной форме, так и в работе с людьми. Жаль, что пока разговор у нас получается несколько теоретический: хотелось бы услышать «голос Житомира», — цитирует Базилевича UA-Футбол.
Динамо от шурика
|
|
| |
GRAD | Дата: Четвер, 24.05.2012, 22:28 | Повідомлення # 1606 |
Ультрас
Повідомлення: 301
Репутація: 3
Статус: 
| Мене сьогодні просто вбило суддівство нашого єдиного судєйки Швецова на Євро. Це ж треба у такому поєдинку, де вирішується доля другої путівки в прем"єр-лігу (Севастополь-Металург 2-1) наробити стільки помилок. А другий гол Кузнєцов взагалі забив рукою по-волейбольному. Ганьба. Нашим суддям район довіряти страшно, а тут Євро.
|
|
| |
Bruhanov | Дата: Четвер, 24.05.2012, 23:00 | Повідомлення # 1607 |
Фанатік
Повідомлення: 177
Репутація: 8
Статус: 
| Quote (GRAD) Нашим суддям район довіряти страшно, а тут Євро.
Ти почитай форуми, подивися ставки буків. Там ще до матчу було зрозуміло, що Севас виграє. Просто Хану треба ще один клуб, що було ще +6. Все передбачувано, продано і куплено...
|
|
| |
shved | Дата: П`ятниця, 25.05.2012, 01:03 | Повідомлення # 1608 |
| Quote (GRAD) Мене сьогодні просто вбило суддівство нашого єдиного судєйки Швецова на Євро. Це ж треба у такому поєдинку, де вирішується доля другої путівки в прем"єр-лігу (Севастополь-Металург 2-1) наробити стільки помилок. А другий гол Кузнєцов взагалі забив рукою по-волейбольному. Ганьба. Нашим суддям район довіряти страшно, а тут Євро.
Я просто шокований!!! Що це у цьому році відбувається з арбітрами? Обзор матчу + коментарі Бєліка та Кузнєцова
|
|
| |
Bruhanov | Дата: П`ятниця, 25.05.2012, 01:35 | Повідомлення # 1609 |
Фанатік
Статус: 
| Quote (shved) Я просто шокований!!! Що це у цьому році відбувається з арбітрами?
ЩЕ раз повторюся (це не тільки моя думка, почитайте уважніше форуми) — Хану треба ще +6, бо +18, які були до цього, ДК вперто відіграє.
|
|
| |
zvyagel750 | Дата: П`ятниця, 25.05.2012, 21:52 | Повідомлення # 1610 |
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
| Quote (Bruhanov) ЩЕ раз повторюся (це не тільки моя думка, почитайте уважніше форуми) — Хану треба ще +6, бо +18, які були до цього, ДК вперто відіграє. Повністю погоджуюсь з твоїми словами. Сам кожного дня слідкую на форумах за коментами... це повний 3ндець... як нагло Ахметка втягує свої фан клуби ( а так обідно за Запоріжжя команда достойна грати в вишці при такому стадіоні і таких як у них вболівальниках. Тепер у кротобази буде +42 на старті (Ворскла,Ілічівець,Чорноморець,Севастополь,Зоря,Закарпаття,Метадон) "как ано? "всьо па настаящему"
|
|
| |
Bruhanov | Дата: Четвер, 31.05.2012, 00:28 | Повідомлення # 1611 |
Фанатік
Статус: 
| "Бомжів" із виходом! Є Бог на світі! Так звана, "рука бога" Його тільки розізлила.
А ще мені шкода, що Микола Павлов так підло пішов із "Ворскли". За скільки років він викликав у мене шалену повагу і вдячність за Кубок України й груповий турнір ЛЄ. Але... Попри ці досягнення "Ворскли" під його керівництвом, я б йому порадив під сорочку одягати майку з надписом "Я — трєнєр тєпложоп!". Якщо тут бувають шанувальники ДД, — ті, згадавши середину 90-их, підтвердять.
Та все ж ВП із новим тренером (хотілося б Кварца, але й Заваров із Бессоновим, яких туди сватають, будуть норм.) все одно на кожну з 30 ігор наступного чемпа виходитиме у повному складі і м’яч та погода будуть однаковими для всіх. Тож, надіюсь, зарано їх записувати у головних претендентів на ПерДів.
Повідомлення змінив Bruhanov - Четвер, 31.05.2012, 19:55 |
|
| |
GRAD | Дата: Четвер, 31.05.2012, 15:06 | Повідомлення # 1612 |
Ультрас
Статус: 
| Quote (Bruhanov) "Бомжів" із виходом! Є Бог на світі! Так звана, "рука бога" Його тільки розізлила.
Все по ділу. Достатньо сліпих і незрячих побачили в минулому сезоні. Що не кажіть а все у футболі на даному етапі вирішують зелені американські гривні. Все ж вітаю Металург. Не можна залишити таке місто без великого футболу.
|
|
| |
shved | Дата: Четвер, 31.05.2012, 16:55 | Повідомлення # 1613 |
| Quote (GRAD) Що не кажіть а все у футболі на даному етапі вирішують зелені американські гривні. Здається, що і Буковину не оминули ці гривні , але все понастоящему /с/ Я, за справедливість!
|
|
| |
zvyagel750 | Дата: Четвер, 31.05.2012, 21:11 | Повідомлення # 1614 |
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
| Григорий СУРКИС: «Не буду выставлять свою кандидатуру на пост президента ФФУ. Делаю паузу»
|
|
| |
Bruhanov | Дата: П`ятниця, 01.06.2012, 01:44 | Повідомлення # 1615 |
Фанатік
Статус: 
| Quote (zvyagel750) Григорий СУРКИС: «Не буду выставлять свою кандидатуру на пост президента ФФУ. Делаю паузу»
Зустрічав у Неті інфу, що Гришу сватають на... президента УЄФА.
П.С. Пєнісов би вдавився, якщо б таке коли-небудь сталося
Повідомлення змінив Bruhanov - П`ятниця, 01.06.2012, 01:44 |
|
| |
zvyagel750 | Дата: П`ятниця, 01.06.2012, 23:09 | Повідомлення # 1616 |
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
| та думаю не тільки пєнісов, там на деякому крото сайті так давляться від цієї новини шо ппц
|
|
| |
Bruhanov | Дата: Субота, 02.06.2012, 00:57 | Повідомлення # 1617 |
Фанатік
Статус: 
| Блін, "Ворсклу" таки розбирають... "Метал" дав плюгавенького Будніка, а забирає Ребенка й Оберемка. І це, на жаль для мене, тільки початок Може, хоч тренера нормального візьмуть, того ж Кононова чи Фоменка. Аби хоч Даллку не забрали. Цей термінатор ще дасть жару!
|
|
| |
zvyagel750 | Дата: Субота, 02.06.2012, 22:31 | Повідомлення # 1618 |
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
| Сумы – второлиговый абсолют - Саня Алекс поздравляю Тебя от всей души рад за твою команду) удачи им в Первой Лиге, дай бог в вышке увидим команду с таким стадионом
Повідомлення змінив zvyagel750 - Субота, 02.06.2012, 22:32 |
|
| |
shved | Дата: Субота, 02.06.2012, 23:23 | Повідомлення # 1619 |
| alexx, вітаю тебе з великою перемою. Місто Суми, да з таким стадіоном, давно заслуговують на єврокубки, а не першу лігу. Так що сумчани - "БОРІТЕСЯ-ПОБОРЕТЕ, ВАМ БОГ ПОМАГАЄ". Особисто, дуже хочу, щоб за рік до ПЛ потрапили Буковина та ФК Суми. За них і вболіватиму!
|
|
| |
GRAD | Дата: Субота, 02.06.2012, 23:57 | Повідомлення # 1620 |
Ультрас
Статус: 
| Quote (zvyagel750) Сумы – второлиговый абсолют - Саня Алекс поздравляю Тебя от всей души рад за твою команду) удачи им в Первой Лиге, дай бог в вышке увидим команду с таким стадионом Да приємно за alexxa. Хоч у когось в області порядок .
|
|
| |