<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок Житомирщини 2010
Чемпіонат та Кубок Житомирщини 2010
RytansДата: Середа, 13.10.2010, 22:53 | Повідомлення # 381
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Чупакабра)
Насчёт первой тройки? я вам даже опишу 5 рку
1 Звягель
2-Зоря-Энергия
3-ДЮФК
4-Бараши
5-Химмаш

ЧУПАКАБРА ще на початку місяця це передбачав. Провидець.......
 
КРБКДата: Середа, 13.10.2010, 23:04 | Повідомлення # 382
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Я на тому сайті не реєстрований тому відповім для того Ярославсона.
Що там бл. для тебе смішно, що у вас гроші закінчились чи що просрали першість? Такі надії покладали на матч 2 жовтня. angry
Ви вже до 2 жовтня все профукали. Іш ти, за два сезони, два чемпіонства захотіли. Копі-копілочку, шановний. Ми до цього три сезони шли, виступаючи на всіх можливих фронтах.
 
zvyagel750Дата: Середа, 13.10.2010, 23:11 | Повідомлення # 383
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
УРААА!!!!!!!! ЧЕМПІОНИИИИИИ!!!!!!!!!!! ВІТАЮ ВСІХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ!!!!!!!!!!!!!!!

http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
shvedДата: Четвер, 14.10.2010, 01:04 | Повідомлення # 384
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Так, МИ ЧЕМПІОНИ!!! Вперше з 1957 року. Звягельчани - Ви просто молодці!
 
B@storДата: Четвер, 14.10.2010, 02:05 | Повідомлення # 385
Vip-вболівальник
Повідомлення: 87
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
На рахунок Фк Бараші... Що це за команда? Кожен матч майже половина новичків... Купа піару... Купа грошей... Хочу згадати матч Вручий-Бараші... Приїхавши на стадіон, гравці одного клубу, вийшовши з джипів, почали обнімати один-одного, як то 100 років не бачились... Посміховище... Ще про щось заікаються...
 
stereoДата: Четвер, 14.10.2010, 11:32 | Повідомлення # 386
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
В чемпионате больше всех мне понравился Пресс Удачи им в следующем году Хочу отметить что на спортивных форумах других областей нету такой НЕНАВИСТИ как у нас!! ПРИКРО... але шо поробиш! Треба змінюватись усім разом. Почнемо кожен з себе!

Додано (14.10.2010, 10:32)
---------------------------------------------
НОВОГРАД СНОВА ПРОТЕСТ НАПИСАЛ??!!! smile Игра не состоялась!


sergio
 
ЯцекДата: Четвер, 14.10.2010, 13:38 | Повідомлення # 387
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Stereo! Издеваешся над Прессом? Не хорошо и не красиво! О ненависти: ты, наверное, мало заглядываеш на другие сайта.Там мат на мате. А своими , мягко говоря не профессиональными высказываниями, ты спровоцировал звягельских болельщиков и они дружно встали на защиту своей команды(и правильно сделали).Поздно пить боржоми: несмотря на все ваши измышления, злость- Звягель чемпион области и вице-чемпион Украины. Звучит? Звучит! И футбольная история это так и запишет.
 
alexxДата: Четвер, 14.10.2010, 14:15 | Повідомлення # 388
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Яцек)
Stereo! Издеваешся над Прессом? Не хорошо и не красиво! О ненависти: ты, наверное, мало заглядываеш на другие сайта.Там мат на мате. А своими , мягко говоря не профессиональными высказываниями, ты спровоцировал звягельских болельщиков и они дружно встали на защиту своей команды(и правильно сделали).Поздно пить боржоми:несмотря на все ваши измышления, злость- Звягель чемпион области и вице-чемпион Украины. Звучит?Звучит! И футбольная история это так и запишет.

Согласен на все 100%. Очень точно и верно написано. Чего это в конце чемпионата болельщики "Бараши" начали махать кулаками после драки??? Лучше бы к следующему сезону готовились - больше пользы будет. Кто хочет высказаться - пускай сначала смотрит турнирную таблицу, потом думает, потом только пишет. Мы чемпионы, с чем всех и поздравляю!!)))) На этом форуме больше не хочу подымать тему "ФК Бараши".

Додано (14.10.2010, 13:15)
---------------------------------------------
Итак.....
Всех с чемпионством!!!! А также вице-чемпионством в Украине!!!! Действительно (как писал Яцек) звучит. И я горд, что болею за эту команду. Мы долго к этому шли - сначала (когда команда только формировалась) мы влетали чуть ли не в каждой игре - за ввесь чемпионат одно очко. Но мы сцепя зубы от злости на команду в некоторых играх и от разочарования ждали от неё новых побед. И они пришли. Уже следующий сезон показал, что "Звягель" умеет делать нужные выводы и учиться на своих ошибках - изменён состав команды, оновлена инфраструктура и поменялась картина игры. По сути, именно тогда зарождался костяк. Костяк. который в следующем же сезоне дал результат - нам чуть-чуть не хватило, чтобы стать третьими. Блеск медалей был близок, и только околофутбольные интриги помешали нам тогда занять третье место. Команда почуствовала запах крови, запах медалей. И прошлый год до последних туров держал в интриге вопрос о чемпионе. Всё же достаточно (как для прошлого сезона) неожиданная ничья в Романове не позволила провести на выезде с "Химмашем" по-истине чемпионскую игру. Вторые... Но это было только начало.
В этом сезоне всё изменилось. Обычно команда начинала сезон плохо, но в этом году буквально ураганом прошли первые игры, когда соперников просто-таки сметали с пути, в т.ч. и в чемпионате Украины. Сохранилась команда, появилась сыграность, был получен опыт. Можно сказать, что команда, возможно, в этом сезоне вышла на самый пик формы. Это всё сразу же дало свои плоды - в чемпионате области по потеряным очкам мы с самого начала возглавили турнирную таблицу и не опускались ниже первого места (повторюсь - по потеряным очкам) на протяжении всего чемпионата. Но настоящий фурор команда произвела в чемпионате Украины, когда никто не воспринимал всерьёз команду, а она заняла второе место. После этого достижения уже ни у кого не возникали сомнения в силе нашей команды, и чемпионство в первенстве области стало логическим продолжением. Единственный, кто мог бы нам помешать - "Химмаш". Но во втором круге интрига была убита финансовыми трудностями коростенцев.

Принято всех поздравлять в этом случае. Итак...
Поздравляю Гордийчука Василия Васильевича - президента. Создал, поддержал, сделал!!!
Лося - тренера. Гнали-гнали его.... Гнали-гнали.... А он на зло всем недругам просто делал своё дело - вёл команду дальше к высотам.
Всю команду (не буду перечислять) - спасибо за праздник, который подарен нам в этом году!!!
Но... отдельно Горбаченко Диму - лидера и сердце нашей команды. Капитана. Именно его лидерские качества помогали не в одной игре как решить исход встречи, так и поддержать микроклимат в коллективе.... Спасибо!!!
Шведа - за качественное освещение событий. И быстрое. И точное.
Всех болельщиков "Звягеля" во главе с КРБК!!!! Отдельно - спасибо болельщикам ФК "Бердичев" и Романова за поддержку нашей команды в трудное время.
Да просто все-всех-всех, кто мало-мальски причастен к этому событию. Все молодцы!!!! МЫ - ЧЕМПИОНЫ!!!!!!!!!!

 
stereoДата: Четвер, 14.10.2010, 14:23 | Повідомлення # 389
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
а чтож так Бараши перешло дорогу.... ?небыло бы Барашей было бы 7 команд в турнире...Итерестно так играть?

sergio
 
RytansДата: Четвер, 14.10.2010, 19:40 | Повідомлення # 390
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (stereo)
НОВОГРАД СНОВА ПРОТЕСТ НАПИСАЛ??!!!

Любе дійство повинно відбуватись за певними правилами (положення , інструкція і т.п.). НЕРОЗУМНИЙ (мягко кажучи) протест не напише, бо не знає як це зробити. А розумний напише , бо знає як це зробити і знає відповідні правила ! А зараз згадайте, хто писав й вигравав ці протести ! З цього можна судити про інтелектуал обох сторін: як програвшої , так і вигравшої. Питання є ?

Додано (14.10.2010, 18:40)
---------------------------------------------

Quote (alexx)
Мы долго к этому шли - сначала (когда команда только формировалась) мы влетали чуть ли не в каждой игре - за ввесь чемпионат одно очко. Но мы сцепя зубы от злости на команду в некоторых играх и от разочарования ждали от неё новых побед. И они пришли.

І я за цей час ( 28 років) не пропустив жодного матчу в Новограді !!! І зараз чекаю хоча б ще одного в цьому році !!! Щоб не вийшло як в тій приказці : танцювали - не вклонились !!!!
 
stereoДата: Четвер, 14.10.2010, 19:50 | Повідомлення # 391
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Питань до Вас як до вболівальника своєї команди нема.Ви вболівальник яки тут можуть бути питання...

Вболівайте й надалі

Зі Святом Покрови вітаю усіх!!!!!


sergio
 
ЯцекДата: Четвер, 14.10.2010, 22:06 | Повідомлення # 392
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Стерео, дуже добре , що під кінець ти змінив свій тон.Значить ще не все для тебе загублено. Зустрінемось у 2011!
Приємно, що наші вболівальники так аргументовано доказують свою правоту:небайдужі до футболу люди живуть у Звягелі. Підтвердженням цього є
відвідування матчів на нашому стадіоні. А наші вболівальники на чужих стадіонах! Це також підтвердження сили нашого звягельського футболу і проти цього ніхто і нічого противопоставити не зможе. "Звягелю" слава!
 
КРБКДата: Четвер, 14.10.2010, 22:08 | Повідомлення # 393
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Хотів спершу щось відповісти для Stereo, але передумав. Він у мене асоціюється з нашим давнім другом Квачом. Але після останнього коменту передумав, може й справді починаємо змінюватись. Зміни це добре, але якщо буде якась єрунда в нашу адресу- напишу як відріжу. Після таких коментів від мого друга Alexxa що тут ще сказати- Брюханов курить. Зі Святом Покрови всіх і кожного.
 
stereoДата: П`ятниця, 15.10.2010, 12:05 | Повідомлення # 394
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Ще раз дякую усім за сезон..... Хай буде усім добро й щастя в родинах

sergio
 
ЯцекДата: П`ятниця, 15.10.2010, 12:17 | Повідомлення # 395
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Стерео, дякуємо. Вважаю, що ми будемо зустрічатися на нашому сайті в майбутньому і (підкреслюю) толерантно говорити про житомирський футбол.
Ми не проти критики, але дружньої. Вчись у Бердичіва, Романіва,Коростеня.
 
stereoДата: П`ятниця, 15.10.2010, 13:08 | Повідомлення # 396
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Дякую ВАМ за побажання!Мені дуже приємно від Вас це прочитати Будемо вчитись. Таких людей дуже мало в нашій державі Дай Бог Вам успіхів й здоровья

sergio
 
shvedДата: П`ятниця, 15.10.2010, 13:36 | Повідомлення # 397
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
За словами голови ЖОФФ Чернявського О.П. матч ФК Бараші - Звягель-750 не відбудеться, господарям зарахована технічна поразка -:+. Саме завдяки цьому результату ФК «Звягель-750», офіційно став чемпіоном Житомирської області 2010 року.
Доля матчу Хіммаш - Звягель-750 ще не визначено. У матчі Легіон – Прес господарям зарахована технічна перемога +:-.
 
stereoДата: П`ятниця, 15.10.2010, 13:55 | Повідомлення # 398
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Хай щастить команді Звягель

sergio
 
ЧупакабраДата: П`ятниця, 15.10.2010, 15:46 | Повідомлення # 399
Вболівальник
Повідомлення: 20
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Rytans)
Quote (Чупакабра)
Насчёт первой тройки? я вам даже опишу 5 рку
1 Звягель
2-Зоря-Энергия
3-ДЮФК
4-Бараши
5-Химмаш

ЧУПАКАБРА ще на початку місяця це передбачав. Провидець.......

Для начала Новоград с победой в сезоне.
Ну а насчёт таблици,ещё не угадал,Коростень и Романов имеют практически равные шансы на 2 место

 
КРБКДата: П`ятниця, 15.10.2010, 16:56 | Повідомлення # 400
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Ото ж приїздіть і докажіть хто з вас кращий. Ми це вже зробили.
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок Житомирщини 2010
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net