Міжсезоння
| |
Яцек | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 13:44 | Повідомлення # 621 |
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус: 
| Крига скресла (я про благодійний фонд). Давайте рахунок. КРБК, а колись ти з мене глузував, пам"ятаєш?
|
|
| |
Feniks | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 14:23 | Повідомлення # 622 |
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 57
Репутація: 5
Статус: 
| Меня интересует для какой команды пойдут эти деньги? Если для Звягеля, я готов 200 грн. пожертвовать.
|
|
| |
КРБК | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 15:08 | Повідомлення # 623 |
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
| Quote (Feniks) Меня интересует для какой команды пойдут эти деньги? Если для Звягеля, я готов 200 грн. пожертвовать. Гроші підуть на команду "Авангард". Увесь склад команди Звягель перейшов до Авангарду. Куди перераховувати: Р/Р 35427006005869 код 36229337 МФО 811039 ГУДКУ Житомирської області Призначення платежу : "Благодійний внесок для підтримки спорту в місті". Quote (Яцек) Крига скресла (я про благодійний фонд). Давайте рахунок. КРБК, а колись ти з мене глузував, пам"ятаєш? Кто старое помянет, тому глаз вон.
Повідомлення змінив КРБК - Вівторок, 29.03.2011, 15:09 |
|
| |
Джон | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 15:32 | Повідомлення # 624 |
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Статус: 
| Прикольно бачити неабияку підтримку з боку КРБК новоствореного "Авангарду". Це мені нагадало деяких коростенських вболівальників, які після зняття зі змагань в другій лізі ФК "Коростень" перебігли в прихильники "Хіммашу", а якщо раптом зникне "Хіммаш", то, мабуть, перебіжать в прихильники СК "Коростень". КРБК, банери "Звягель-фанс" із собою забереш? Все, якщо на "Авангард" збирають зі світу по нитці, мабуть, халявні виїзди (банери, прапори, бухло тощо) накрились? Чи для тебе завжди місце в бусі знайдеться?
Don't stop hooligans!
|
|
| |
shved | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 15:58 | Повідомлення # 625 |
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
| Quote (Джон) а якщо раптом зникне "Хіммаш", то, мабуть, перебіжать в прихильники СК "Коростень". По останім новинам з Коростення у Хіммаша з'явилася надія на майбутнє. Але за умови зміни прописки на Коростенський район.
|
|
| |
Feniks | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 16:38 | Повідомлення # 626 |
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 57
Репутація: 5
Статус: 
| Мне команда Авангард не интересна. Я болею за Звягель. Швед ты с какой командой остаешся? Надеюсь сайт не планируеш переделывать под команду Авангард?
|
|
| |
yarema | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 17:47 | Повідомлення # 627 |
Vip-вболівальник
Повідомлення: 86
Репутація: 3
Статус: 
| Feniks советую отнестись к ситуации попроще, представь себе что по какой-то причине команду Звягель переименовали в Авангард, тренер, игроки, стадион, болельщики - все осталось прежним.
yarema
|
|
| |
shved | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 19:56 | Повідомлення # 628 |
| Quote (Feniks) Швед ты с какой командой остаешся? Надеюсь сайт не планируеш переделывать под команду Авангард? Мені дуже неприєне запитання: "А ти за кого?" За останні два-три тижні я тільки на нього і відповідаю. Я залишаюсь з командою Звягель-750! Сайт і надалі буде функціонувати "під Звягель-750". Якщо команда Звягель перестане існувати - перестане існувати цей сайт. Змінювати я нічого не планую. Є у всього свій початок і свій кінець. Команда Авангард, для мене теж не чужа, адже там грають мої друзі, товариши. Коли матчі Авангарда та Звягеля не будуть пересікатись, я обов'язково буду на стадіоні спостерігати за Авангардом. Quote (yarema) Feniks советую отнестись к ситуации попроще, представь себе что по какой-то причине команду Звягель переименовали в Авангард, тренер, игроки, стадион, болельщики - все осталось прежним. Хоч звернення не до мене, але... Дуже шкодую, що я трохи ближче знаджусь до команди і доцільно знаю суть цього конфлікту ніж пересічний вболівальник. Бо серце розривається на частини. Я чудову розумію гравців, що їм допекло. Але не розумію чому вони так категорично налаштовані для "сольної" кар'єри і не пішли на компроміс. Кожен обирає свій шлях і кожну думку я поважаю. Але до останнього сподівався, більше того прикладав усі зусилля, аби конфлікт між гравцями і ВВГ залагодити. Невдалося... Але впевнений, що тільки час розсудить та розтавить усе по своїм місцям. P.S. Все что нас не убивает, делает нас сильнее.
|
|
| |
stereo | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 20:06 | Повідомлення # 629 |
Фанат
Повідомлення: 133
Репутація: 4
Статус: 
| Интрестные вещи сейчас в Новограде происходят! быстрее бы уже сезон начался бы!
sergio
|
|
| |
Rytans | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 21:49 | Повідомлення # 630 |
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
| Quote (shved) Я залишаюсь з командою Звягель-750! А які новини в ЗВЯГЕЛІ-750 ? Quote (shved) Якщо команда Звягель перестане існувати - перестане існувати цей сайт. Я ( і не один!) надіюсь, що цього не буде !
|
|
| |
КРБК | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 22:34 | Повідомлення # 631 |
Футбольний авторитет
| Quote (Джон) Прикольно бачити неабияку підтримку з боку КРБК новоствореного "Авангарду". Це мені нагадало деяких коростенських вболівальників, які після зняття зі змагань в другій лізі ФК "Коростень" перебігли в прихильники "Хіммашу", а якщо раптом зникне "Хіммаш", то, мабуть, перебіжать в прихильники СК "Коростень". КРБК, банери "Звягель-фанс" із собою забереш? Все, якщо на "Авангард" збирають зі світу по нитці, мабуть, халявні виїзди (банери, прапори, бухло тощо) накрились? Чи для тебе завжди місце в бусі знайдеться? Знаєш "шановний" , ми тут самі розберемося. Звісно хочеться тебе просто послати подалі. По перше я вболіваю за команду і як вона буде називатись для мене після останніх подій не важливо, важливо що хлопці всі разом . По перше халяви я не сприймаю, сам за себе завжди плачу і інших висміюю. По друге всі банери - це наша особиста творчість. Ну а бухло - ну це ти вже геть загнув. Прапор подарував ВВГ, нічого в цьому не бачу халявного. А за Звягель не бачу сенсу вболівати, всі пацани ВСІ ЗРОЗУМІВ пішли звідти. І таку команду я підтримувати не хочу. Я чомусь не розумію твоїх під**бок. Видно ми в Бердичеві вас добряче дістали. Причому аж удвох. На рахунок нових банерів то мабуть напишу Новогра або Авангар , або Гра і в кінці поставлю Динамівську Д щоб зекономити на банері для Динамо. То кого ви підтримуєте у БерДичеві я так і не зрозумів, але прохолоджуючись у холодку байдуже мабуть Частина тексту видалена адміністратором Забороняється на сайті нецензурно висловлюватись! Додано (29.03.2011, 21:12) --------------------------------------------- Quote (Feniks) Мне команда Авангард не интересна. Я болею за Звягель. Швед ты с какой командой остаешся? Надеюсь сайт не планируеш переделывать под команду Авангард? І за кого ти там будеш вболівати?, чи краще що тебе цікавило у Звягелі?. Додано (29.03.2011, 21:34) --------------------------------------------- У четвер має відбутися товариська зустріч між ФК Авангард і ФК Романів. Початок о 15.00. Слідкуйте за інформацією на сайті, можливі зміни.
Повідомлення змінив КРБК - Вівторок, 29.03.2011, 22:33 |
|
| |
Rytans | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 22:49 | Повідомлення # 632 |
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
| Quote (КРБК) Початок о 15.00. Футбол тільки для футболістів чи і для вболівальників ???? Як попасти на стадіон в робочий час ?
|
|
| |
Джон | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 22:51 | Повідомлення # 633 |
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Статус: 
| "...як вона буде називатись для мене (...) не важливо..."/с/ МА-ЛА-ДЕЦ!!! Пєши ісчо! А що ж буде коли "хлопці всі разом"/с/ поїдуть, для прикладу, в сусідню Рівненську область або... в ФК "Бердичів". Що ми спостерігатимо тебе на Південно-західній трибуні? От тільки зрадники нам не потрібні. Шкода, що я не встиг побачити що ж ти там далі намарав (спритний shved! ). Але те, мабуть, свідчить про рівень твого інтелекту. На жаль, не прочитавши видалене, не можу відповісти тобі достойно. Feniks - , shved - (другий - за висловлювання про сайт; впевнений воно тобі не легко далося). yarema,
Don't stop hooligans!
|
|
| |
shved | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 23:12 | Повідомлення # 634 |
| КРБК, на форумі є приватні повідомлення, давай діалог з Джоном надалі переведеш туди. Мені набридло підчищати "гарячі слова". Дуже прошу. Quote (Rytans) А які новини в ЗВЯГЕЛІ-750 ? Жодних. Окрім голови ради засновників клубу усі вакансії вакантні.
|
|
| |
КРБК | Дата: Середа, 30.03.2011, 00:01 | Повідомлення # 635 |
Футбольний авторитет
| Quote (Джон) На жаль, не прочитавши видалене, не можу відповісти тобі достойно Серед провокаторів ТИ СССССАМИЙ достойний.
|
|
| |
121212 | Дата: Середа, 30.03.2011, 11:17 | Повідомлення # 636 |
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус: 
| Quote (Джон) Це мені нагадало деяких коростенських вболівальників, які після зняття зі змагань в другій лізі ФК "Коростень" перебігли в прихильники "Хіммашу", а якщо раптом зникне "Хіммаш", то, мабуть, перебіжать в прихильники СК "Коростень". Коростенські вболівальники футболу (де б вони не проживали) вболівають за коростенські команди, як би вони не називалися, як ти таких простих речей не розумієш.
Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
|
|
| |
Яцек | Дата: Середа, 30.03.2011, 12:00 | Повідомлення # 637 |
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Статус: 
| Я особисто вирішив за кого буду вболівати практично одразу(хоч до останнього надіявся , що компроміс буд знайдено). За "Авангард"!. Чому? Там буде грати мій улюбленць Рома Весельський, Діма і т.(дивиться розділ"склад команди Звягеля 750") Це по-перше По-друге:стадіон "Авангард", команда "Авангард"- це історія нашого міста.Далі: не зможу вболівати за "Звягель-750"де, як мені розуміється, будуть грати (та ще й чи будуть грати) незнайомці. Я вболіваю за команду, а не за її назву! Взагалі ми, вболівальники, попали в футбольнухалепу, ім"я котрій "амбіції".Ще раз своє ставлення: я за ОДНУ команду, на яку будуть працювати всі: влада, бізнесмени, вболівальник і т.д. Шведа я розумію.Напевно сайт "Звягель -750" існує за підтримки ВВГ?Швед! А чи будеш ти на сайті "Звягель -750" говорити про "Авангард"?А може хтось створить новий сайт? КРБК, мені не подобається назва "благодійний внесок для підтримки спорту в місті". Я не збираюсь підтримувати спорт в місті.Я хочу конкретно фінансово підтримувати ФУТБОЛ в місті. Дай гарантію того, що під лозунгом пітримки спорту в місті не будутьзалазити на рахунок для фінасування інших видів спорту. Я розумію, що це не від тебе залежить, але я пишу не тільки для тебе(і більш всього не для тебе), а для того, хто буде керувати цим рахунком. І останнє:як забезпечити прозорість рахунку?Я хочу вносити гроші і знати , як вони використовуються. Бо що таке "тихі гроші" - ви знаєте. Мій висновок і прохання до всіх новоградських вболівальників: вболівайте і підтримуйте фінансово "Авангард". Додано (30.03.2011, 10:51) --------------------------------------------- І за "Звягель-750", якщо він буду створений, також буду вболівати, але тільки не в матчі "Авангард"-"Звягель-750". КРБК, а в якому банку відкрито рахунок? Додано (30.03.2011, 11:00) --------------------------------------------- №633:якщо моя команда у повному складі поїде у інше місто, наприклад у Коростень, то вона вже буде коростенською.А ми будемо вболівати за новоградські. Про всі останні події: і матюкаться хочеться і зацікавленість є, чим це бл....тво закінчиться. Але " поживем-побачимо".
Повідомлення змінив Яцек - Середа, 30.03.2011, 11:55 |
|
| |
КРБК | Дата: Середа, 30.03.2011, 14:36 | Повідомлення # 638 |
Футбольний авторитет
| За рахунок відповідатиме Гриценко Віктор Зіновієвич. По моєму це Ощадбанк. І ще перед тим як перераховувати кошти обов"язково укажіть "Безвозвратний благодійний внесок ", аби не зняли 30% . Про гарантії то це до Гриценка в народі (Тарас). Від себе скажу що кошти будуть іти тільки на футбол.
|
|
| |
shved | Дата: Середа, 30.03.2011, 14:52 | Повідомлення # 639 |
| Quote (Яцек) Шведа я розумію.Напевно сайт "Звягель -750" існує за підтримки ВВГ?Швед! А чи будеш ти на сайті "Звягель -750" говорити про "Авангард"?А може хтось створить новий сайт? Цей сайт існує за підтримки простого вболівальника - Андрія Шведюка! Який сюди вкладає свої кошти і свій час. Більше того усі виїзди оплачував зі свого карману. Щоправда допомагали деяки користувачі нашого сайту, рахунком поповнення мобільного зв'язку, за що я їм дуже вдячний! Цей сайт присвяченій одній команді! Якщо переглянути архів новин, то ви зможете у цьому переконатися. На форумі можу зробити окремий розділ для ФК "Авангард". Якщо знайдуться бажаючі висвітлювати матчі Авангарда - ласкаво просимо. Новий сайт? А чому б і ні? Робіть як я, робіть краще мене! Приклад у вас є. Успіху! Quote (Яцек) Далі: не зможу вболівати за "Звягель-750"де, як мені розуміється, будуть грати (та ще й чи будуть грати) незнайомці. Quote (Яцек) І за "Звягель-750", якщо він буду створений, також буду вболівати, але тільки не в матчі "Авангард"-"Звягель-750". Сам собі суперечиш. Впевнений, що більшисть вболівальників у місті будуть ходити і на тих і на цих.
|
|
| |
yarema | Дата: Середа, 30.03.2011, 15:27 | Повідомлення # 640 |
Vip-вболівальник
Повідомлення: 86
Репутація: 3
Статус: 
| Сильно сомневаюсь что в Новограде будет две команды, но если Звягель будет жить - это просто здорово, во-первых игроки которые не попадут в состав Авангарда будут иметь альтернативу, во-вторых у молодых пацанов появиться возможность играть на область, и в третьих - самое главное каждое воскресение в Новограде будет футбол.
yarema
|
|
| |
Статистика Форуму |
Популярні теми |
Нові повідомлення |
Кращі користувачі |
Нові користувачі |
|
|
|