<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 08:01

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Вересень » 6 » МИ ВЖЕ БРОНЗОВІ!.....ДАЛІ БУДЕ!

МИ ВЖЕ БРОНЗОВІ!.....ДАЛІ БУДЕ!
00:55
  Звягель-750 (Новоград-Волинський)  2
  Легіон (Житомир)                     0
 Чемпіонат Житомирщини. 13 тур
9 вересня. Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард". 900 глядачів.
 
Голи: 1:0 І.Носарєв (45), 2:0 Д.Горбаченко (68).
 
Звягель-750: М.Дубров, Р.Весельський, Ю.Галюк, І.Носарєв (М.Омельченко), Д.Ржонковський (М.Войтович), І.Ковальчук (І.Вакуленко), П.Осарчук (О.Загривий), Д.Лободін (В.Ванжура), Д.Горбаченко, Ю.Перін, Я.Корнійчук (В.Балан).
 
Звіт газети "Новоград-Волинські новини"
Фотозвіт:
Переглядів: 1189 | Додав: shved | Рейтинг: 4.0/1

Всього коментарів: 10
10 КРБК  
0
Скільки не зтикаюсь з футбольними функціонерами скрізь муть,якась вигода і бардак.Зрозуміло що назустріч нам ніхто не піде.Закликаю ВВГ зробити все можливе аби останні матчі чемпіонату були яскравими перш за все для гравців-це стосується їх зарплат.Не буде настрою у них ,не буде настрою і у нас.А не буде настрою у нас не буде настрою і у ВВГ.Якщо потрібна наша допомога- будь-ласка.Але хлопців не можна недооцінювати .Віддались чемпіонату повністю.Були провали,але є певні виправдання.Зараз випав реальний шанс вибороти першість і принести нам таке очікуване золото,то чому нам не зкористатись цим шансом (Адже ми його заслужили).

9 oks  
0
Таки дійсно, ЖОФФА щось мутить. Наприклад, інші гравці Метала вже відіграли за свої нові команди - Купневич за Граніт, Силецький за ФК Черняхів.

8 КРБК  
0
Юра Ковальчук (Курка) в цьому чемпіонаті нам не допоможе.Уроди із ЖОФФ не захотіли його заявити.Цікаво як Хіммаш з ними домовиться,впевнений що дозаявки там таки будуть.Що стосується зарплат-їх нема практично.Грошей ніхто не дав.А минулорічний банкет був профінансований за рахунок самих футболістів.З них ці кошти вирахували із зарплат.

7 Яцек  
0
Мужики! Ругайте всех, только не футболистов "Звягеля". Если наша местная власть,предприниматели, фанаты, общественность будут любить команду и заботиться о ней - все будет окей. Хотелось бы послушать наших ребят об их футбольных финансах. Читаю Гладиатора:пока что только слухи, мнения, догадки.Надо факты! Какая-то тревога присутствует за будующий футбольный сезон. Ну ни верю я в то, что город, район не могут иметь одну приличную футбольную команду! Меценатам надо быть пощедрее. Есть у нас в городе и районе не бедные люди. Ахметов построил Донецку ( и Украине) приличный стадион. Любит футбол мужик. А наши жлобы?Один только Церсанит может выделять приличную суму. А у нас не только Церсанит, но много других предприятий.

6 Гладиатор  
0
Конечно никто не выступит,вот после игры с Легионом.Вась Вась,ни копейки не дал нашим футболистам,только приезжие выбили у него по 500 грн.а нашим Х-Й,а еше кричал что наша команда будет только новоградская,вот и сегодня даже и на тренировку шесть человек не собралось.Делайте выводы ГОСПОДА angry

5 Криця  
0
Гроші, привласнення, незадоволені... Щось мені це нагадує. wink Тільки сумінваюся, що хтось із гравців відкрито виступить...

4 oks  
0
Діма Горбаченко на наступний день після матчу з Легіоном відіграв у чемпіонаті Малинського району за Промінь-ДЮСШ у центральному матчі туру проти МКДЗ. Непросто відіграв, а й забив м"яч. Ще один м"яч забив вже гравець Звягеля Юра Ковальчук. Промінь переміг 2:1 і вийшов на перше місце.

3 shved  
0
За гроші скажу, що іногородні набагато більше отримують місцевих, але це не заробітня плата, а преміальні. Здеється мені, що гравці не знають, що це таке заробітня платня у нас.
Стосовно ідеї онлайн - на даний момент це не реально, але думаю, що відбудеться після закінчення сезону у Палаці Культури підбиття сезону, тоді там вболівальникі зможуть задати питання керівнику Звягеля.

2 Гладиатор  
0
Вась Вась не только перед Диняком,он вообще найоб----ет всех игроков как может,если я не прав то пусть он выложит информацию на сайт сколько хоть один футболист нашей команды получает зарплату,скажу открыто,может пару человук,а вы спросите у тогоже Весельского,Ржонковского ,Балана,Загривого,Носарева,Ванжуру и таких я могу многих перечеслять из команды,хто вообще ни чего не получает,ну разве что копейку за призовые,сумму называть не буду,что бы невеселить,кто посещает сайт angry >( angry ,Швед,а у тебя что за информация по поводу денег(цікаво яким? запитайте у наших гравців стосовно зарплати)так зделай опрос команды удовлетворены наши футболисты денежным пособием?Мне говорили как в прошлом году Вась Вась многих наеб-л,все себе в карман и положыл,а деньги то выделяли,даже когда деньги выделили на праздник что бы отметить в тополях Иванюком,а В.В. списал что это потрачиныу деньги призовые на кубок Осени,так где обесчаные призовые футболистов?Надо как то онлайн интервью организовать с господином В.В.я думаю многие вопросы хотели бы ему задать,ведь это тема Швед,сможешь организовать,как админ сайта?

1 shved  
0
Хочу привітати всіх вболівальників "Звягеля-750" з нагородами! Які вони будуть - поживемо побачимо. Якщо хтось захоче посперичатися, що з таким складом, да з таким баблом (цікаво яким? запитайте у наших гравців стосовно зарплати) потрібно тільки золото, у мене відповідь одна - дайте час! Ще два сезона назад про це страшно було мріяти, але нині ми вже . Дякую гравцям, яки як на мене, у найгіршому (хоч і переможному) матчі у сезоні все таки здобули перемогу. Далі ще буде важче, але як кажуть /мы не ищем легких путей/.
P.S. Юра Ковальчук (екс капітан "Металург" (Малин)) офіційно гравець команди "Звягель-750". Сьогодні завадило дебютувати легке ушкодження. У наступному матчі (12/09 Зоря-Енергія) повинен вже зіграти.
P.S.-2 Мав розмову з Андрієм Диняком: причина розірвання стосунків з командою - В.В. не зміг виповнити фінансові зобов'язання перед гравцем.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net