<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 29.03.2024, 00:56

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Вересень » 8 » «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ» ПРО МАТЧ ФК «ЗВЯГЕЛЬ–750» - СК «ЛЕГІОН»

«НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ» ПРО МАТЧ ФК «ЗВЯГЕЛЬ–750» - СК «ЛЕГІОН»
21:50
n-v news Цієї суботи звягельчани після чималої перерви приймали гостей на рідному стадіоні. Програвши ФК «Полісся» в чемпіонаті за кубок України (серед аматорських команд), гравці Звягеля – 750, вочевидь, взялися за тренування не на жарт. Про це свідчить результат останнього матчу ФК «Звягель - 750» - ФК «Легіон». Гра почалася в такому складі нашої команди: Юрій Галюк, Роман Весельський, Дмитро Ржонковський, Дмитро Горбаченко, Юрій Перін, Дмитро Лободін, Ігор Ковальчук, Ярослав Корнійчук, Павло Осарчук, Ігор Носарєв та Максим Дубров.
 Проявляти себе гравці почали з першої хвилини гри, не можна сказати, хто з них, одинадцяти, робив це найкраще, так як всі гарно відстоювали свої позиції. Приємно було бачити згуртованість нашої команди, а не поодиноких гравців. Зрештою, така тактика дала гарний результат.
Потрібно визнати, що непогано підготувалися й суперники з Житомира. Тож затята боротьба, бодай за один гол, перший результат дала лише на 43 хвилині. На щастя, результат був позитивним для нас. Ярослав Корнічук, пробиваючи штрафний, направив м’яч до воріт суперника, де після рикошету один з наймолодших гравців нашої команди Ігор Носарєв відправив м’яч у ворота. Тим самим змінив рахунок на 1:0.
 Таким же результативним видався й другий тайм. Після відпочинку гравці повернулися майже в тому ж складі – лише Михайло Войтович замінив Дмитра Ржонковського.
 Гра й далі носила приємний характер (звичайно для нас) – атака за атакою, передача за передачею, але рахунок не змінювався. На 63 хвилині почались заміни: замість Ігоря Ковальчука на поле вийшов Ігор Вакуленко, а замість Павла Осарчука – Олександр Загривий (останній, як на мене, вже став не просто гравцем «Звягеля - 750», а його талісманом, в гарному розумінні цього слова). Саме ці заміни дали свій позитивний результат. Олександр Загривий з лівого флангу відправив м’яч до воріт, де на нього вже чекав капітан нашої команди Дмитро Горбаченко, який, власне, й став автором другого голу.
 Розуміючи, що боротьба ще не закінчилась, звягельчани продовжували грати в тому ж дусі. На 70 хвилині гри відбулася чергова заміна гравців нашої команди: Ігоря Носарєва замінив Максим Омельченко, а Віталій Ванжура - Дмитра Лободіна. Ще через 7 хвилин Ярослава Корнійчука замінив Віталій Балан.
 Гра закінчилась без подальших змін у рахунку. Зважаючи на те, що всі гравці ФК «Звягеля – 750» цього дня грали просто чудово, було важко обрати кращого гравця матчу, але все ж цей титул чесно заробив Роман Весельський – молодий і дуже перспективний гравець команди.
 
 P.S. Наступний матч відбудеться 19 вересня, щоправда, не на нашому полі, проте перевага у нас все ж буде, в команду повертається Юрій Ковальчук.
  Олена Чех
Переглядів: 1167 | Додав: Helen | Рейтинг: 5.0/3

Всього коментарів: 13
13 Яцек  
0
Реклама должна быть такой, чтобы не як ней бежал , а она мне в глаза,в голову лезла

12 Яцек  
0
happy happy happy

11 zvyagel750  
0
ну домашних игр в этом чемпионате уже не будет)

10 Nataliy18  
0
Да уж, я стобой согласна, что реклама нам ой как нужна!!!!!!!!!!!У меня подруга в Киеве теперь прославляет нашу команду!!!!! Хотя она совсем не любила футбол, но сходив на одну игру- теперь жить не может без футбола, и просит чтоб я ей звонила когда наши играют, и когда забивают, представляете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile Так что приходите на все игры и вы никогда не пожалеете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 КРБК  
0
Ну не скажи-саме просте і доступне джерело інформації.Сам клеїв і бачив як до стовбів збігались.Там інфа дуже стисла і зрозуміла.Хоча звісно реклами потрібно більше.

8 Яцек  
0
Шановни справжни уболивальники "Звягеля" ! Предлагаю акцию: идя на футбольный матч с участием нашей команды-прихвати с собой одного человека. Неважно болельщик он или нет, взрослый или ребенок, молодой или старый, мужчина или женщина. Посмотрев игру нашей команды большинство из них станут болеть(за футбол), посещать стадион.И побольше рекламы! Эти объявления на бумаге А-4 ничего не стоят.

7 Яцек  
0
Давно не был на сайте. Ответ Хелен:симпатичность и коментарии не разделяю. Симпатичная - это видно. А то, что ты так коментируеш, означает одно:умная девочка.Ну, а если ты еще и душевный человек- тебе цены нет!

6 КРБК  
0
Олена так тримати.Майбутні і теперішні ф беріть приклад - як потрібно вболівати і любити свою команду.

5 Дантист  
0
Комент хороший!!!! Даже очень!!!!Самое интерестное что девушка так хорошо разбирается в футболе!!! Так держать!!! Буду ждать следующих коментариев!!!

4 Helen  
0
А что в твоём коментарии важнее: то что я симпатичная, или то, что я статьи коментирую.

3 Helen  
0
Дякую,завжди дуже приемно бачити, що твою працю цінують.

2 Nataliy18  
0
Да, Лен это правда!!!!!!!!!!!!! Мне тоже очень нравится как ты коментируешь все игры smile Тем более я была свидетелем того, как ты "творишь" (на игре с "Легионом" я сидела с тобой на одном ряду, и еще тебе програмку давала) Вобщем, так держать!!!

1 Яцек  
0
Хелен! Ты симпатичная(красивая) девушка! А то, что ты еще и коментируеш футбол нашего "Звягеля"-это вообще "фантастиш".

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net