<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 20.04.2024, 15:28

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Лютий » 3 » КОМУ «ГАРЯЧУ» ПУТІВКУ В ДРУГУ ЛІГУ?

КОМУ «ГАРЯЧУ» ПУТІВКУ В ДРУГУ ЛІГУ?
16:24
 Розмови про другу лігу українського футболу для «Звягеля-750» так і залишаються розмовами. Те, що наприкінці минулого року вболівальникам подавали під оптимістичним соусом, вочевидь, зостанеться фанатськими мріями. «Високо підняту планку», — як оцінив успіхи попереднього сезону під час привітання футбольної команди міський голова Володимир Загривий, — наразі підняти вище немає кому. Влада сьогодні зізнається, що на утримання професійного футбольного клубу в бюджеті немає коштів. Не поспішають подарувати щастя місцевій вболівальницькій братії і потенційні спонсори.

 Особисто мені, як шанувальнику футболу не тільки біля телевізора, а й у фан-секторі на стадіоні, прикро про це писати. Та, на жаль, щоразу напередодні чергового сезону постає одне й те ж саме питання: хто візьме на себе утримування «Звягеля-750» — команди, що впродовж останніх чотирьох років стала одним із брендів Звягельщини.

 Новоград-волинці відчули небачений до цього футбольний патріотизм. Чому свідчення — футбольна символіка, що розкуповується «на ура». Мати в себе зелено-білий шарф із гордим надписом «Звягель — чемпіон Житомирщини-2010» стає по-справжньому модно. А для тих, хто,Переглянути фотографію в реальному розмірі може, досі не усвідомлює значення великого футболу для новоград-волинців, нагадаємо, що наше місто вже два роки поспіль отримує символічний приз від федерації аматорського футболу України за найкращі показники відвідуваності футбольних матчів. І ось на фоні такого підйому знову доводиться чути — немає коштів.

 Голова ради засновників клубу Василь Гордійчук — людина, котра вже чотири роки живить місцевий дорослий футбол переважно за свій рахунок, — про перспективи сезону-2011 говорить доволі стримано. Адже витрати на футбольну команду складаються із безлічі нюансів.

 — Зараз наші футболісти проходять передсезонну підготовку — займаються у спорткомплексі. Проте, за це теж треба заплатити, — приводить лише найменший приклад пан Гордійчук.

— Щоб заявитися на цей сезон до другої української ліги, де грають не аматори, а професійні футбольні клуби (а це право, нагадаємо, «Звягель-750» отримав як чемпіон області), потрібно вже зараз проходити процедуру ліцензування. Вона теж — витратна. Який сенс платити навіть ці кошти, якщо нізвідки немає гарантій, що буде підтримка для команди? — риторично запитує Василь Васильович.

 — Хотілося б мати команду професійної ліги, але, на жаль, не можемо такого собі дозволити. Адже це — 2-2,5 мільйони гривень у рік, — коментує ситуацію секретар міської ради Олександр Атаманенко, якого міський голова призначив куратором команди «Звягель-750».

 — Зараз владі конче потрібно знайти шляхи вирішення інших нагальних проблем. Галузь позашкільної освіти профінансована тільки на три місяці, Водоканал чимало заборгував за електроенергію і йому загрожує відключення… — пояснив, чому футбол не є наразі пріоритетом, представник влади.

 Зрозуміло, що озвучену суму — мінімально необхідну для участі команди у розіграші другої ліги — міський і районний бюджети навіть в складчину не потягнуть. Надто вже небагаті (якщо не сказати гостріше) наші дотаційні бюджети. Та й з області, мабуть, дружнє плече в цьому питанні не підставлять. «Міський голова надіслав листа в облдержадміністрацію, щоб підтримали «Звягель-750», але до цього часу відповіді немає…», — повідомив Олександр Атаманенко. До слова, Житомирщина поряд із Черкащиною складають сумну пару областей, що взагалі не представлені професійними клубами в українському футболі.

 Втім, роль влади не повинна зводитися тільки до відповідей типу «На це немає коштів…». Якось же спромоглися у райцентрах, на кшталт, Новограда (і більш провінційніших) навіть першолігові команди утримувати. Будь-ласка, декілька прикладів: «Дністер» (Овідіополь, Одеська область), «Нафтовик» (Охтирка, Сумська область), «Титан» (Армянськ, Крим), «Кримтеплиця» (селище Молодіжне, Крим)…

 Не беруся стверджувати на сто відсотків, але в зазначених вище містах футбол, певно, тримається на плечах потужних спонсорів. Новоград-Переглянути фотографію в реальному розміріВолинський — не вельми промислове місто. Та все ж і в нас працюють підприємства собі не в збиток. «Обсяг промислового виробництва за минулий рік зріс на 21,5%... Протягом минулого року понад 69 мільйонів гривень інвестицій було вкладено підприємствами у розвиток засобів виробництва…» — це тези із недавньої прес-конференції представників влади. Тобто, можна ж спробувати провести такий діалог із бізнесом, щоб ті взяли шефство над командою. А взамін — на всіх стадіонах, де гратиме «Звягель» протягом сезону, — розміщувати рекламу своєї продукції.

 Неабиякі сподівання влада покладає і на перший інвестиційний форум, що має скоро відбутися в Новограді-Волинському. Планують запросити впливових інвесторів і запропонувати їм розвивати промисловість у місті й навколо нього. Чим не ще один варіант, щоб найти спонсора для команди: земельну ділянку під завод продавати (здавати в оренду) «в пакеті» з фінансуванням футболу? Хоча б на найближчі три-п’ять років, а там час покаже.

 …Щойно повіє весною, як стартує перший турнір — кубок області. За ним — початок чемпіонату і змагання під егідою аматорської федерації. Під гнітом невтішних відомостей новоград-волинські любителі футболу тепер сподіваються, аби хоч у цих турнірах, як і торік, був представлений «Звягель-750». А «гаряча» путівка у професійний футбол, ймовірно, залишиться предметом вболівальницьких байок під пивко з рибою. «От, було ж таке — у другій лізі команда могла б грати…».

 Олег БРЮХАНОВ

 
 газета "Звягель-Інформ" 
Переглядів: 1675 | Додав: Bruhanov | Рейтинг: 5.0/2

Всього коментарів: 351 2 »
35 adey  
0
немає грошей - немає команди - немає питань

34 Rytans  
0
33 adey
Вибачтте , але я не бачу там запитання . cool

33 adey  
0
шановний Rytans , чому не відповідаєте на повідомлення №32 ?

особисто я вів мову про 200 тис у.о.
під гроші Фірташа, яких виявилося навіть менше,
як виявляється можна будувати доволі амбіційні плани.


32 Venus  
0
29 Rytans (13.02.2011 22:39)
28 shved
А я на сон і не жалівся !!!

А хто це МИ ПРОФУКАЛИ ?
А відіграти могли як зараз грає ВЕРЕС ? І тільки один (!) сезон заради побачити когось з відомих ?
А недавно 1,5 млн було достатньо
2010 рік Верес грав з бюджетом 200тис.гривень,а на 2011 власник"Азоту" Фірташ погодився виділити 1,5 млн, керівництво команди на сьомому небі


31 Чупакабра  
0
22 shved
Зачем такое название? Бог его знает,а кроме Бога тот кто называл:)
Но знаю что Полесье команда точно не будет называться...долги так кое какие у неё есть перед пфл

30 alexx  
0
Таким набором как у "Шахтёра" не могут похвастаться даже клубы первой лиги. Это как раз то, к чему необходимо стремиться.

29 Rytans  
-1
28 shved

А я на сон і не жалівся !!! happy

А хто це МИ ПРОФУКАЛИ ?
А відіграти могли як зараз грає ВЕРЕС ? І тільки один (!) сезон заради побачити когось з відомих ?
А недавно 1,5 млн було достатньо. Були "економісти" , яким навіть 1,5 млн було забагато .
Краще нехай будуть минулорічні результати !!!!


28 shved  
0
Rytans, місце у другій лізі ми профукали! Замість нас там пограють інші і якраз за 1,5 млн. грн. Можете тепер спати спокійно, до Новограда-Волинського професійний футбол не завітає у цьому році.

Ясний пень, шо для такого набору 1,5 млн. мало, але можна було і без нього (набору) сезон спокійно відіграти у професіоналах.


27 Rytans  
0
26 shved

Кошти !!! І тут 1,5 млн-ми( за підрахунками наших реалістів) не обійдешся ....
І нам , на жаль ,до такого набору(за твоіми словами ) далеко .....

В слова Ю. Періна тяжко віриться ....Дай Бог! cool


26 shved  
0
25 Rytans, а що ти там побачив такого, що тебе так вразило?
Стандартний набір для професійної команди, а тим більше команді яка вже третій сезон грає у професіоналах. Мають потужного спонсора Свердловантрацит, які виділяють пристойні кошти на команду.

Зі слів Періна, минулорічний Звягель, не гірший Шахтаря і спокійно міг бути середняком другої ліги. Але як кажуть - "Абы да кабы, то б во рту росли грибы".


25 Rytans  
0
alexx

Прочитай новини в команді Ю.ПЕРіНА :http://www.fcshakhter.com.ua/detail03.htm

Під силу зараз ЗВЯГЕЛЮ таке ? Про таке можна тільки мріяти ....
Друга ліга , друга ліга....


24 Rytans  
0
Ось і тему Чупакабра " підкинув" , а вже де-кого жаба душить !
Ща все "вилами по воді писано", а вже назву обговорюєм ! Це хіба вперше , еоли назва команди складається з двух слів ?!
На мою думку , друге слово тут потрібне , як і в ЗВЯГЕЛІ цифри ! cool

23 alexx  
0
Наверное с татким названием хотят и рыбку сьесть, и .......))) Если спонсором выступит ещё "Церсанит", то будет "Полесье-Арсенал-Церсанит"))))))) А как вам такое - "Полесье-Арсенал-Житомирские ласощи"??))))))))) Лично я за "Полесье".

22 shved  
0
Навіщо "Полісся-Арсенал"? wacko
Якщо це правонаступник ФК "Полісся", то хай так залишається - ФК "Полісся".
А якщо це новий колектив, то зробіть йому нове ім'я - ФК "Арсенал".
angry

21 КРБК  
0
Авдиш ображений на владу, його просто ігнорують. І все що стосується сміттєзаводу не так просто.

20 Rytans  
0
О совещании читай :
http://www.zhitomir.info/news_79946.html

19 Чупакабра  
0
Рыжук объявил-быть команде под названием "Полесье-Арсенал"
Посмотрим.

18 alexx  
0
Кажись мне, что это ненадолго.... Буду рад, если ошибусь.

17 MatiaS  
0
мда...вот такое западло...ну что же,остается смотреть на житомирскую команду(если они успеют подать заявку)...глянем сколько они продержуться

16 alexx  
0
Даєш другу лігу!!!! (а потом первую, премьер и лигу чемпионов)))))))))))!!!

1-20 21-35
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net