<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Неділя, 19.05.2024, 01:18

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Червень » 7 » 8:1 — ДОСТОЙНА ВІДПОВІДЬ

8:1 — ДОСТОЙНА ВІДПОВІДЬ
12:23
Звіт газети "Звягель-Інформ" Останній матч першого кола чемпіонату аматорської ліги України ФК «Звягель-750» проводив на виїзді проти ФК «Топільче» з м.Тернопіль. Тож невелика спортивна делегація на чолі із засновником нашого клубу В.В.Гордійчуком, яка, готуючись в дорогу, сподівалася, що гра відбудеться в межах Тернополя, однак в останню мить організатори гри перенесли поєдинок в с.Великі Гаї, де була спортивна база ще недавно вищолігової «Ниви» з обласного центру.
Протягом усього часу перебування на Тернопільщині йшла злива, тож матч проходив у досить важких умовах, хоча футбольний газон був у гарному стані. Наш клуб розпочав гру у своєму основному складі, де був відсутній лише Р.Весельський. З перших хвилин звягельчани захопили ігрову і територіальну ініціативу, і було зрозуміло, що перший гол — це лише затримка в часі. Так воно і сталося. «Стандарт» у виконанні Юрія Ковальчука з місця правого півзахисника голкіпер відбити не зміг: м’яч, ковзнувши повз руки, відлетів у сітку воріт. Буквально через дві хвилини Дмитро Лободін забив другий гол. Тож на перерву звягельчани пішли у хорошому настрої. У першій половині гри тернополяни лише декілька разів турбували нашого голкіпера.
 Ще не встигли влаштуватись на другий тайм вболівальники з нашого фан-клубу, як м’яч втретє опинився у сітці воріт, гол записав на свій рахунок капітан клубу Д.Горбаченко. Звягельчани повністю контролювали перебіг подій, і стало зрозуміло, що кількість голів у матчі буде значною. Вихід один на один з воротарем Андрій Вітушинський завершив несильним ударом повз голкіпера, однак м’яч зупинився у великій калюжі на лінії воріт. Найшвидше біля нього опинився Олелксандр Загривий — 4:0.
 Щоправда, в одній із контратак нападник команди господарів, обігравши чотирьох наших захисників, «розмочив» рахунок — 4:1.
Пропущений гол примусив атакуючу ланку звягельчан показати свою силу. П’ятий гол після хитрого пасу нашого капітана провів Д.Лободін. Після цього тренер клубу А.Лось провів ряд замін, у тому числі голкіпера, де вперше в житті футболку клубу в офіційному матчі одягнув Олег Войтович.
 До кінця матчу ще один раз відзначився Д.Лободін, записавши на свій рахунок «хет-трик», та два голи на власний рахунок записав Юрій Перін, на рахунку якого вже 9 забитих м’ячів.
 Після фінального свистка рахунок на табло — 8:1. Гравці нашого клубу подякували своїм уболівальникам за палку підтримку. Ще один поєдинок у нашій групі був проведений в смт. Оржів, де місцевий ФК «Одек» з рахунком 4:1 переміг суперника з смт. Дунаївці (Хмельниччина).
 Таким чином до трійки фаворитів, що претендують на вихід до фіналу аматорської ліги, входять футбольні клуби з Тернополя, Новограда-Волинського та Оржева.
 Наступний свій поєдинок гравці ФК «Звягель-750» проводять через два тижні в гостях проти ФК «Одек». Питання щодо участі нашого клубу в обласній першості наразі стоїть відкритим через відсутність фінансової допомоги з боку владних структур. А витримати таку фінансову напругу одна людина, якою є В.В.Гордійчук, четвертий рік поспіль, неможливо. Ось така ситуація.
 
 Володимир БУРКОВСЬКИЙ
 
 Посилання: Звягель-інформ
Переглядів: 718 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/2

Всього коментарів: 8
8 Dima  
0
там ничего не выделяетса на футбол в карман выделяетса это точно

7 Гладиатор  
0
tak Ja mnogo raz govoril wto VASJA VASJA Dengi mytit na fytbole,myddak,daj deneg ly4we komande a ne MOROGENOJE

6 zvyagel750  
0
во во лучше б деньги на команду и на выезды давали

5 КРБК  
0
Нах.р морозиво,нах.р оркестр це не свадьба і не похорони-це футбол.

4 Blaster  
0
что это за теневые мероприятия!!!? angry

3 shved  
0
Зі слів ВВ, мерія тільки на словах виділяє гроші, а до команди вони за два роки так і недійшли. Морозиво та оркестр це допомога підприємців, з бюджету команди це не фінансується.

2 aleksandr-jyrist  
0
Так куди ж вони ідуть ці гроші, які видиляє мерія? І навіщо взагалі роздавати морозиво і наймати якісь оркестри, якщо невистачає фінансування самой команди?

1 Blaster  
0
Ребята, мы тут все оч много говорим что нет финансвой поддержки со стороны Городской власти, но мы побывали на приёме у мера города который оч чётко обьяснил что каждый год выделяються средства на клуб!!! cool

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net