<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 19.04.2024, 14:52

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Вересень » 7 » ВОЛОДАР КУБКУ ЗДОЛАВ ЧЕМПІОНА

ВОЛОДАР КУБКУ ЗДОЛАВ ЧЕМПІОНА
20:43
 СК Легіон        3
             (Житомир)
 
Звягель-750     1
       (Новоград-Волинський)   
 
7 вересня 2011. м.Житомир. стадіон «ЖАТК». 150 глядачів.
Чемпіонат Житомирщини. Перенесена гра 1 туру.
 
Головний арбітр: Д.Ступаков (Житомир). Асистенти арбітра: П.Петрусь (Житомирський р-н.), О.Чирчик (Житомир).
 
«Звягель-750»: О.Дорошенко, О.Стафійчук, О.Ковальов, Д.Іщук (А.Словінський, 53), С.Гвоздь (В.Борисюк 46), О.Горобець (Р.Сизоненко, 64),  Д.Тосіч (Ю.Назаренко, 78),   С.Тієчко, О.Максимчук, Д.Куделькін, О.Загривий (В.Сілецький, 72).
 
СК «Легіон» (стартовий склад): С.Школьний, О.Прус, В.Захарчук, С.Литвиновський, А.Тарасюк, О.Миколайчук, Я.Федорченко, О.Притуляк, О.Фризоргер, С.Грищенко, В.Мухін.

Голи: 1:0 С.Литвиновський (46), 2:0 Я.Федорченко (60), 3:0 А.Тарасюк (69), 3:1 Д.Куделькін (75).
 

ФК «Звягель-750» розпочав захищати свій титул чемпіона області. І хоча з минулорічного складу у команді залишилися лише декілька гравців, на «вакантні» місця прийшли нові амбіційні гравці, щоправда котрим ще потрібно довести свою силу.
 
 Першим суперником нашої команди у чемпіонаті Житомирщини став володар Кубка області - СК «Легіон». Наш суперник вже завершив свої виступи у Кубку України і до цієї гри підійшов у бойовій готовності. Натомість наша команда тільки у пошуках своєї гри та свого стиля.
 
 У стартовому складі ФК «Звягель-750» у порівняні з минулою грою відбулося відразу чотири зміни. Замість І.Рябовола, А.Словінського, В.Музикі та В.Борисюка на полі з’явилися О.Стафійчук, Д.Іщук, Д.Тосіч, О.Загривий. 
 
 Перша частина гри не принесла задоволення вболівальникам. Команди провели декілька цікавих атак, але до взяття воріт справа так і не дійшла. Слід відмітити, що під кінець тайму футболісти ФК «Звягель-750» здобули право на штрафний удар з двадцяти метрів, але розіграш стандарту ні до чого не привів.
 
  Проте другий тайм виявився більш результативним. Вже на перший хвилині гравець житомирян увірвався у штрафний майданчик новоградволинців і з гострого кута влучив у дальню стійку, від якої м’яч відскочив у сітку воріт. За декілька хвилин звягельчани мали нагоду зрівняти рахунок. Загривий чудовим пасом вивів на побачення з голкіпером Володимира Борисюка, але на жаль воротар виявився сильнішим у цій дуелі. Господарі ж відповіли ще одним голом. Гравець СК «Легіон» наважився на удар із за меж штрафного майданчику і м’яч по зрадницьки влучив точно у кут воріт. За три хвилини футболісти «Звягеля» отримують нагоду скоротити рахунок у матчі. Арбітр призначив вільний удар на лінії воротарського майданчику, воротар господарів взяв м’яча у руки, після передачі від свого захисника, але наша команду знову змарнувала свій шанс. Після розіграшу стандарту та декілька рикошетів, Олександр Загривий влучив у поперечку воріт. Натомість житомиряни не пробачили помилки у захисті новоградволинців. Останній захисник ФК «Звягель-750», Олег Стафійчук, не влучив по м’ячу і гравець СК «Легіон» вдало реалізував побачення з голкіпером нашої команди - 0:3!
 
 Честь та хвала футболістам нашої команди, що вони не упустили руки і в останні хвилини подарували футбол, який від них очікують прихильники. Вже за декілька хвилин після третього пропущеного м’яча Дмитро Куделькін з двадцятип’яти метрів влучає у верхній кут воріт і скорочує різницю у матчі. Проходить ще хвилина і справжня «пожежа» виникає у карному майданчику житомирян. Здавалося, що м’ячу вже нікуди діватися, але він пройшов повз ворота. Фінальний свисток арбітра зафіксував поразку нашої команди. Тепер на звягельчан очікує виїзд у Самбір на гру-відповідь Кубку України. Сподіваюсь, що там наші земляки зможуть нас приємно здивувати.

 shved
 
ФОТОЗВІТ МАТЧУ
Переглядів: 1775 | Додав: Жека | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 311 2 »
31 neo  
0
Спасибо большое.

30 ZLIF-NAS  
0
НЕО сайта Авангарда наразі не має ідуть переговори про його створення. але є сайт де висвітлюються його новини(та не тільки) http://nv-footbal-fans.at.ua

29 ZLIF-NAS  
0
ВЛД вибачаюсь що наговорив

28 GRAD  
0
Град, это сайт болейщиков Звягеля!
Мені здається це неофіційний сайт ФК Звягель-750, а не "болеЙщиков" wink
Якщо ні тоді назвіться: Звягель-750 від Shveda biggrin

27 Feniks  
0
Град, это сайт болейщиков Звягеля! Все дискусии сдесь посвещены этой команде. wink

26 GRAD  
0
Здається мені що тут і подискутувати немає з ким. Це я про уболівальників Авангарда. Їх на цьому сайті малувато. biggrin Радий якщо помилюся.

25 alexx  
1
Предлагаю всем сегодня перестать спорить чей сайт лучше, чья команда лучше и т.д., а просто болеть за наших и поддерживать "Звягель". Ребята, давайте оставим эти дискуссии. Давайте сегодня вместе просто поддерживать нашу команду. Давайте уважать друг друга и будем взаимновежливыми....)

24 alexx  
0
Сейчас команда как раз на пути в Самбор и проезжает по обьездной Львова - возле самого стадиона, который строят для Евро. Говорят, что работы там ещё ого-го...)
С Новограда выехали в 9 утра. По дороге остановились в Бродах, где ВВГ накормил всех комплексным полноценным обедом. Обстановка в автобусе спокойная. Все смотрят видео, некоторые играют в карты....)

23 alexx  
0
Итак..... начнём. В Самборе для Вас работает Швед (который будет глазами и ушами), а здесь, в студии, для Вас работает Ваш покорный слуга - Алекс)) Сегодня предстоит важнейшая встреча в рамках кубка Украины среди аматоров в городе Самбор Львовской области между местной командой и "Звягелем". Не смотря на домашние 0:2, мы верим в ребят и надеемся на чудо, которое смогло бы нас вывести в следующий этап соревнований.

22 ZLIF-NAS  
1
ВЛД раззуй глаза і подивись на тому сайті склад.

Я розумію що у порівнянні з сайтом ШВЕДА тей сайт "як кучка говна в золоті" але вибачайте йому і пів-року нема. І ви б могли це не так висказувати : поважайте працю людей які його роблять.

21 vld  
0
Побажаймо ЗВЯГЕЛЮ створити чудо. Колишній ЗВЯГЕЛЬ був на це здатний - пригадайте розгромні 3:0 з тернопільцями у фінальній херсонській "пульці" після 2:4 у себе вдома.

Шановний КРБК! Приєднуюсь до вітань з приводу Вашого повернення. На сусідньому сайті після гри у Житомирі з ЖДЮСШ з'явились ще 3 бали у графі АВАНГАРДА у ЧО. За цим показником наші наздогнали Барашівську команду, яка на другій сходинці. Мабуть, Ви знаєте більше: пару слів про те, який рахунок, як проходила гра. Зрозуміло, що наші грали з командою іншої "вагової" і вікової категорії. А все ж таки... Може й склад команди відомий?

20 david20061  
0
КРБК, рады твоему возвращению!!!

19 alexx  
2
СЕГОДНЯ В 16:00 НА НАШЕМ САЙТЕ НАЧНЁТСЯ ПРЯМАЯ ОН-ЛАЙН ТРАНСЛЯЦИЯ ПОЕДИНКА "САМБОР" - "ЗВЯГЕЛЬ 750".

18 alexx  
0
С возвращением, КРБК!!)) Всегда рады видеть, всегда приятно читать, всегда уважаем твоё мнение....) Ты слишком много сделал для футбола и для "Звягеля", чтобы у кого-то на даном сайте хватило совести упрекнуть тебя в чём-то либо просто не радоваться твоему возвращению))

17 GRAD  
0
На цоьму стадіоні я став чемпіоном Житомира серед студентських команд у 1997 році. А ще в ЧО на ньому зустрічалися з місцевим Автомобілістом

16 shved  
0
КРБК з поверненням! З чого ти взяв, що тобі тут не раді? wacko
Здається нам завжди є про що поспілкуватися!

15 КРБК  
0
Привіт добродії, давно тут не був. І схоже що мені тут не дуже раді. На форум не можу зайти не під КРБК, ні під новим GRAD. Багато часу промайнуло після мого останнього мазюкання. biggrin . Але я вирішив повернутися. І чекаю на вашу реакцію, яка б вона не була. Швед, добавлю твоєму сайту гостроти, адже ти не дуже хочеш на інші заходити і реєструватись. Поспілкуємось тут. wink якщо для тебе така проблема. biggrin

14 Bruhanov  
0
Народ, скоро матимемо можливість побачити Юрка Періна по ящику biggrin Якщо я нічого не переплутав, то його "Шахтар" (Свердловськ) зустрінеться у 1/16 фіналу кубка України з донецьким "Шахтарем". Вболіваймо за земляка!

13 vld  
1
Остап Бендер нерідко говорив: "Історія повторюється... В мене знову нема грошей...". Влітку техічні 3:0 були зараховані АРСЕНАЛУ через те, що через безгрошів'я не зміг виїхати на гру в Житомир наш АВАНГАРД. Тепер і справді історія повторилась: ті ж технічні 3:0 отримав АВАНГАРД : адже в середу не з'явився на гру в Житомирі цього разу вже АРСЕНАЛ. Справа в тому, що гравці АРСЕНАЛА розбіглися хто куди через те, що їм не заплатили в АРСЕНАЛІ...
Пригадую старий анекдот: Сільська команда "ДИШЛО" запросила у гості володаря Суперкубку БАРСЕЛОНУ. Оскільки іспанська команда не з'явилась, заслужена перемога дісталась команді "ДИШЛО".
Якщо так піде далі, тоді АВАНГАРДУ "світить" ще одна заслужена перемога - адже команда АРСЕНАЛУ у ЧО не приїде у Новоград. Але вболівальники АВАНГАРДА впевнені, що навіть, коли АРСЕНАЛ і зберуть докупи, наша команда зможе дати АРСЕНАЛУ достойний бій.
Ну, що ж! Почекаємо трохи...

12 shved  
1
ZLIF-NAS, а з чого ти взяв, що я когось провокую? Мені навпаки здається, що КРБК намагається підлити масла в вогонь своїм коментарем... Тому не потрібно і тобі накаляти будь які пристрасті на цьому сайті. Дякую.

1-20 21-31
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net