<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Вівторок, 23.04.2024, 13:46

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Серпень » 31 » «ЗВЯГЕЛЬ-750» ПОВСТАВ ІЗ НЕБУТТЯ, АЛЕ ПРОГРАВ…

«ЗВЯГЕЛЬ-750» ПОВСТАВ ІЗ НЕБУТТЯ, АЛЕ ПРОГРАВ…
20:20
 Звягель-750    0
      (Новоград-Волинський)
 
  
ФК Самбір        2
     (Львівська область) 
_
31 серпня 2011. м.Новоград-Волинський. стадіон «Авангард». t+25. 1500 глядачів.
Кубок України серед аматорських команд. 1/8 фіналу. Перша гра.

Арбітр:
А.О.Молчанов (Фастів), асистенти арбітра: Д.В.Денисюк та В.О.Аврамчук (усі з Київської обл.).

«Звягель-750»:
№1 О.Дорошенко, №15 О.Ковальов, №4 О.Максимчук, №55 С.Гвоздь, №44 Д.Куделькін, №9 О.Горобець (№66 В.Сілецький 86'), №11 С.Тієчко, №3 І.Рябовол, №88 А.Словінський (№33 О.Герасименко 69'), №77 В.Музика (№7 Р.Сизоненко 46'), №10 В.Борисюк (№99 О.Загривий 72').
 
ФК «Самбір»: №46 Ю.Шевчук (№12 А.Бандрівський 81'), №24 А.Гриценко, №2 М.Лук'янов (№5 А.Процик 21'), №8 І.Ковалик, №18 А.Стецьків, №10 Н.Міліщук, №11 І.Леськів, №19 І.Ященків (№13 В.Мазяр 70'), №7 А.Габян (№20 Н.Трохімчук 69'), №14 І.Теплий (№15 О.Павлів 84'), №9 Б.Костик.
 
Голи: 0:1 І.Теплий (30'), 0:2 І.Ященків (65').
 
Попередження: А.Словінський (6'), М.Лук'янов (17'), Д.Куделькін (60'), А.Габян (61'), А.Стецьків (72), Н.Міліщук (90+1').

 Від перестановки доданків сума не змінюється. Щойно відроджений "Звягель-750", як і раніше "Авангард", не зміг нічого протиставити злагодженій грі футбольного клубу "Самбір" зі Львівщини. Щоправда, окремі вболівальники, проводячи паралелі між іграми двох новоградських клубів проти самбірців, все ж намагаються шукати позитив. Мовляв, "Авангард" програв удома — 1:5, а "Звягель-750" — всього 0:2… 

 Тривалі навколофутбольні перипетії, що захопили Новоград-Волинський цим літом, практично відсунули на другий план саму гру. "Звягель" чи "Авангард", хто і куди заявився і кого куди "не пустили", — ці питання були на слуху у всіх, хто цікавиться місцевим футболом. Асоціація аматорського футболу України, під егідою якої так хотіли виступати обидва клуби, розсудила по-своєму: "Звягель-750" гратиме у цьогорічному кубку України серед аматорів, "Авангард" — ні. 

  У суперники "Звягелю" на стадії 1/8 фіналу випав ФК "Самбір" — одна з найбільш збалансованих команд західної України, що представлені у турнірах аматорів. Перша гра двораундової дуелі, в якій "Звягель" виступав господарем, спочатку була запланована на 7 вересня. Аж раптом федерація перенесла матч на 31 серпня. Для зібраного наспіх по крупинках "Звягеля" цей перенос став ключовим. Керівництво клубу планувало до старту в кубку аматорів провести бодай одну-дві гри, аби футболісти "притерлися" один до одного. Натомість, вийшло — "з корабля на бал". 

  Відсутність взаєморозуміння та відчуття партнера на полі стали головними причинами домашньої поразки. Споглядаючи за грою із трибун, де того вечора зібралося не менше тисячі шанувальників футболу, було очевидно, що атаки господарів мають скоріше хаотичний характер, тоді як гості, знаючи, що робити з м’ячем, чітко гнуть свою лінію. 

  "Звягель-750" програв кожен із таймів по 0:1. Але, якщо відверто, лише вдала гра голкіпера на лінії воріт врятувала новоградців від більш непристойного рахунку. У той час, коли гравці "Звягеля" ледве створювали напівмоменти, суперник примудрявся розігрувати комбінації, що призводили до ударів у площину воріт із убивчих позицій. Нервово діяв захист звягельчан, низка помилок якого й спричинила перший гол. Двоє (!) захисників просто подарували м’яча самбірцям поблизу власного штрафного майданчика. Не забарився навіс на дальню стійку, замкнути який було справою техніки — 0:1… У другому таймі до голу призвів зовсім необов’язковий кутовий. І знову ніхто зі звягельчан не завадив гравцю "Самбора" поцілити у дальній кут воріт. 

  Честь і хвала гравцям господарів, котрі до фінального свистка намагалися зробити рахунок більш прийнятним для себе перед матчем-відповіддю. Кілька разів наші навіть влучили у площину воріт, але в цих моментах бездоганно діяв голкіпер "Самбора". 

  Зараз важко сказати, за рахунок чого "Звягель" зможе переломити хід дуелі у матчі-відповіді. Погодьтеся, відіграти два "сухі" м’ячі на чужому полі, — завдання, з яким мало хто справляється. Хіба що кілька ігор (у чемпіонаті області чи товариських) допоможуть налагодити зв’язки на полі. А поки що мусимо констатувати, що сенсації не сталося — ФК "Самбір", граючи на голову сильніше "Звягеля", заслужено переміг. 

Олег БРЮХАНОВ (газета "Звягель-Інформ)

Відео з матчу:

Фото з матчу:
Переглядів: 1911 | Додав: Жека | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 501 2 3 »
50 shved  
0
55 Victor77, я прихильник Звягеля!
Федерацію Коцюбка визнає ФФУ, то чому не грати тут Звягелю? Тим більш, що ця федерація дає дозвіл командам грати у аматорських змаганнях (здається Романів теж хотів у цьому році зіграти у Кубку України?). Я теж хочу, аби був повноційний чемпіонат, але, що вже маємо то маємо. А що здобувають команди у іншому чемпіонаті достаменно мені не відомо. Коцюбко повезе до ФФУ підсумки свого чемпіонату.

49 Victor77  
0
Сьогодні ФК "Звягель-750" розпочне захищати свій титул чемпіона області. shved, Як можна говорити про захист титула чемпіона області "Звягелем",якщо цей чемпіонат(Коцюбка) не є повноцінним. Скільки в цьому чемпіонаті грає команд з минулого сезону, коли "Звягель-750" став чемпіоном? Аж дві... Легіон-це зрозуміло, і "Звягель-750", який заявився в ЧО можна сказати так, майже перед Новим Роком. А що тоді здобувають чи захищають команди,які змагаються в паралельному ЧО : це ФК "Бердичів", "Зоря-Енергія", ФК "Бараші", ФК "Радомишль", які були конкурентами "Звягеля" в минулому ЧО. Я думаю,що повинен бути один-єдиний ЧО, і тоді будемо говорити про захист титула і конкуренцію в нашому чемпіонаті. Хоча я знаю,що ти прихильник хххведерації Коцюбка...???

48 stereo  
0
Конечно падать не надо!

47 alexx  
0
28 минута матча в Житомире. Пока, как говорит, Швед, атака на атаку.... 0:0.

Перерыв. Пока 0:0. На поле абсолютно ровная игра. Несколько моментов было у обоих команд, но вратари были на высоте. Особенно снова радует наш голкипер. Швед отмечает то, что с каждой минутой игра команды "Звягель" становится более ровной и сбалансированой.

Ёпрст..... 46 мин. 1:0. Провал в обороне в самом начале второго тайма и мы уже, к сожалению, проигрываем.....

60 мин. К сожалению, 2:0. Что-то во втором тайме совсем расклеилась игра у нашей команды.

72 мин. 3:0.... В команды не получается ничего. Провал центрального защитника и житомиряне используют выход один на один. Увы......

75 минута. Первый гол "Звягеля" в новом сезоне!!!!!!!!!!)) Куделькин с 30 метров в самую девяточку положил мяч. 3:1. Будем надеяться......

Конец матча. Стартуем с поражения 1:3. Швед напишет детальный отчёт. Верим в команду!!! Не падать духом!!!)

46 Bruhanov  
0
45 shved (Сьогодні 14:13)

"Але у нашому випадку це можливо тільки якщо знайдуть компроміс між собою керівники новоградволинських команд. "

Щось підказує, що замість компромісу буде черговий гвалт.

45 shved  
0
43 Bruhanov
Після гри з Легіоном, Звягель у неділю зіграє у Самборі. Тільки тоді буде відома дата наступного матчу.
Якщо двум нашим командам випаде в один день грати у Новограді, можна розвести матчі в часі. Здається два роки тому на останій тур чемпіонату припали дві домашні гри у Коростені. Так МАТЧ ФК Коростень - Легіон зіграли в 13:00, а матч Хіммаш - Звягель-750 в 16:00. Але у нашому випадку це можливо тільки якщо знайдуть компроміс між собою керівники новоградволинських команд.

44 Andrey  
0
43 Bruhanov "І ще цікаве питання: як буде, коли в ОДИН день на нашому стадіоні "Авангард" запланують домашні матчі "Авангарда" і "Звягеля"? Адже, коли це питання обговорювали в кабінетах, то було зауважено, що федерація, плануючи календар, штучно розводить команди по різних днях. Але ж ми маємо дві федерації. І в обох ще треба зіграти купу матчів до кінця сезону."

Наверно скоріш за все, Звягелю прийдеться просити перенос....

43 Bruhanov  
0
42 shved (Сьогодні 13:38)

А коли найближчий домашній матч? І ще цікаве питання: як буде, коли в ОДИН день на нашому стадіоні "Авангард" запланують домашні матчі "Авангарда" і "Звягеля"? Адже, коли це питання обговорювали в кабінетах, то було зауважено, що федерація, плануючи календар, штучно розводить команди по різних днях. Але ж ми маємо дві федерації. І в обох ще треба зіграти купу матчів до кінця сезону.

42 shved  
0
41 Bruhanov
Будуть і месцеві. Потрібен тільки час для цього. Нині виник дефіцит з місцевими гравцями. Штучний на мій погляд, але час все розтавить на свої місця. Треба поцікавиться чи є на підході "молодняк", можливо дійсно когось там вдасться підібрати.
І ще. Гра СК Легіон - Звягель-750 відбудеться на стадіоні "Сельхозтехнікума", що на Крошні, а не на Мальованці як я афішувалв раніше.

41 Bruhanov  
2
40 shved (Сьогодні 11:03)

А як щодо місцевих? Адже слушно було зауважено на попередній гілці, що тренування команди практично неможливі, оскільки кістяк команди складають приїжджі гравці з усіх усюд. Чи можна за такої ситуації говорити про награні комбінації?
ІМХО, було б непогано залучити до чемпіонату чоловік 5-7 юних-молодих новоград-волинців. Нехай навіть на заміну вийдуть хвилин на 15-20. А на наступний рік, може, толк буде.

40 shved  
2
Сьогодні ФК "Звягель-750" розпочне захищати свій титул чемпіона області. Суперником нашої команди стане новоспечений володар Кубка області СК "Легіон".
Важко щось прогнозувати, адже достаменно не відома сила ФК "Звягель-750". Сьогодні за нашу команду можуть дебютувати ще два футболіста. Один з них добре відомий для шанувальників обласного футболу. Це Дмитро Тосіч. Який грав у командах Металург (Малин), Хіммаш (Коростень), Арсенал (Житомир). По другому гравцю інформації я не маю.
Початок матчу о 17:00.

39 Bruhanov  
0
Даруйте, останній флуд. Просто хочеться нагадати один із матеріалів "упередженого" журналіста Брюханова, що стосується товариша Штурмана. Висновки — особиста справа кожного.

МАЄШ КОВЗАНИ І КЛЮЧКУ — ТОДІ МЕРЩІЙ НА КОВЗАНКУ!
Щойно вдарили перші морози, і зима, хоч і примхливо, але заявила про свої права — відновила роботу ковзанка, розташована на озерці за ринком «Урожай». Відтепер, коли дозволяє погода, тут збираються десятки охочих до активного зимового відпочинку.
Звісно, що виникла ковзанка не сама по собі. У цій справі маємо завдячувати ініціативній групі з жителів тамтешнього мікрорайону.
— На мою думку, зимові види спорту в нашому місті розвиваються слабо, хоча природні умови — сприятливі, — розповідає один із ініціаторів облаштування ковзанки Сергій Руденко. — Нещодавно в складчину придбали новий насос. Тож, маємо можливість якісніше заливати воду, лід стає рівніший. Оскільки взимку рано темніє, — встановили опори для освітлення. І тепер кататися чи грати в хокей можна навіть увечері.
— Якоїсь плати за користування ковзанкою не вимагаємо, хоча й від спонсорської допомоги, якщо хто може її запропонувати, — не відмовляємось. Приходьте самі, приводьте друзів, рідню, — закликає Руденко.
Нагадаємо, що минулої зими ця ж ковзанка стала місцем проведення чемпіонату з хокею — зовсім нового явища в житті міста. Тоді чемпіоном стала збірна з села Чижівки. Нині також планують влаштувати подібні змагання, але, найпевніше, це буде з Нового року.
Тож, не залишайтесь байдужими — створюйте команди, одягайте ковзани й награвайте ігрові комбінації вже зараз. І, може, саме вашій команді пощастить стати новим хокейним чемпіоном міста.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА

38 rozdum  
1
shtourman, ти б краще написав свій власний огляд, замість того щоб надаремне тут флуд розводити. Думаю, багатьом було б цікаво почитати який альтернативний огляд. Он у бердичівлян їх мало не чотири після кожного матчу - фан-сайту, трибуни, трк ВІК і ріо-бердичева. А тут такі пристрасті на пустому місці...

37 Victor77  
0
shtourman А ти що возомнив із себе такого сильного бойца? Не накаляй пристрасті, ти себе показуєш як дитина з дитячого садка.Кому і що ти хочеш доказати happy

36 shtourman  
-8
Царьок мерзлого болота тут із себе возомнив велико АНАЛітіГА
Я так зрозумів, що до деяких людей не доходить... При нагоді - навчу повазі!
Відверте хамство не прикрашало нікого, але багатьох воно прикрасило "тінями" під очима!

35 Bruhanov  
0
Я вже раніше пропонував подискутувати просто про футбол, про гру команди. Але це вилилося аж у два чи три коментарі (було/не було пенальті). Натомість з’ясування стосунків продовжується.
Терпіти не можу виправдовуватися, але, коли товариш Штурман пише про допомогу команді з боку вболівальників і про те, що тільки в разі надання такої допомоги вболівальник отримує право критикувати гру команди, хочеться додати наступне.
Коли вирішувалося питання з наданням дозволу команді ВВГ грати на "Авангарді", я особисто разом із ВВГ оббігав купу чиновницьких кабінетів. Особисто обгрунтовував і просив міського голову, його заступників, секретаря міської ради підписати дозвільного листа. Бо хотів, щоб у місті був "живий" футбол якісного рівня. Я не думав, що мені прийдеться комусь про це говорити, бо одразу скажуть, що хвалиться не зрозуміло чим, але попередні пости товарша Штурмана до цього спонукають.
Тож, навіть якщо міряти вищезазначеними категоріями, то я маю моральне право критикувати гру команди. Хоча ще раз наголошую, що навмисне команду не клював, а тільки написав об’єктивні речі. Мої свідки — це близько тисячі уболівальників, котрі бачили гру з трибун.

34 shved  
2
Погоджуюсь, що ми трохи відійшли від футбольної теми. Будемо повертати в потрібне русло.
І так. Звягель-750 в середу стартує у чемпіонаті області (Коцюбко). Стадіон «Легіон» більш відомий під назвою стадіон «Мальованка». У чемпіонаті грають 5 команд (Легіон (Житомир), СК Коростень, Металург (Малин), Звягель-750, ФК Лугини). Через різні причини чемпіонат вийшов малопредставницьким, але він є офіційним і входить до реєстру ФФУ.
З календарем ігор, усі можуть ознайомиться у розділі чемпіонат Житомирщини 2011 (див. меню). Турнірну таблицю ще не підготував. Лідером чемпіонату є СК Коростень, який після трьох зіграних матчів набрав максимальну кількість очок.
В заявці ФК Звягель-750 на чемпіонат області всі ті самі хто заявлений у Кубку України.

33 alexx  
1
Мы за дискуссиями и впечатлениями об игре "Звягеля" как-то подзбыли, что ли, что послезавтра команда стартует в чемпионате области. И первая игра не с кем-нибудь, а с "Легионом" в Житомире. Хотелось бы услышать от информированных людей подробностей. Кто заявлен на чемпионат области, как этот турнир будет проходить в целом, какие команды принимают участие (а то я уже запутался), где находится стадион "Легион", календарь матчей (если такой существует).
Старт команды в чемпионате по системе весна-осень аж 7-го сентября (!!!!) - это поистине уникальное явление, аналогов которому, наверное, в Украине ещё не было ни на одно турнире уровня хотя бы чемпионата области.

32 alexx  
1
Дискуссия пускай останется - в ней всегда рождается, как изестно, истина. Интересно мнение обеих сторон. Самое интересное то, что и Штурман, и Брюханов имеют одну точку зрения. Это дальнейшее развитие "Звягеля" как команды - успешное развитие. Только у каждого из них разные подходы к решению этого вопроса.

31 Bruhanov  
2
30 david20061 (Сьогодні 23:44)

Якщо з історії видалити всю брехню, то це ще не значить, що залишиться одна тільки правда. Може так статися, що взагалі нічого не залишиться...

1-20 21-40 41-50
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net