<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 20.04.2024, 11:46

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Серпень » 11 » «ЗВЯГЕЛЬ-750» ЗІГРАЄ У КУБКУ УКРАЇНИ

«ЗВЯГЕЛЬ-750» ЗІГРАЄ У КУБКУ УКРАЇНИ
17:47
 Вже майже рік ФК «Звягель-750» залишається поза грою. Багато було написано та сказано, чому так сталося. Але під завісу аматорського футбольного сезону зажевріла надія, що команда може повернутись до змагань.

 Напередодні у Києві відбулося жеребкування Кубку України для аматорських команд. Місцеві вболівальники з нетерпінням чекали на її результати, адже ходили чутки, що дві команди з Новограда-Волинського планують взяти участь у цих змаганнях. Але вже за годину до жеребкування надійшла інформація, що ні «Авангард», ні «Звягель-750» не встигли подати документи для участі у кубку.

  Як вдалося дізнатись, у команди «Авангард» з самого початку не було шансів потрапити у ці змагання. У ААФУ ще не забули, як команда завершила цьогорічний чемпіонат України, ще одним мінусом для «авангардівців» став конфлікт з обласною федерацією футболу. Єдине, що було на користь «Авангарду», це лист від міського голови, де він запевняє, що гарантує стабільне фінансування і участь команди до останнього матчу. Але ж яке було здивування мера нашого міста, коли він побачив цього листа від свого імені з чужим підписом. Як ви зрозуміли, цей лист виявився фальшивкою.

  Козирем ФК «Звягель-750» були підтримка ЖОФФ та минулорічний успіх команди у чемпіонаті України. Але як же грати у Кубку, коли команду залишили всі гравці? Цю проблему було вирішено за допомогою ФК «Полісся» з селища Городниця Новоград-Волинського району, з якою вдалося домовитися про співпрацю. Здавалось, що всі питання вирішили і залишилось лише отримати гарантійного листа від місцевої влади, що вона дозволяє ФК «Звягель-750» використовувати стадіон «Авангард» для матчів розіграшу Кубку України. Але не все сталось так, як гадалось. На дві доби затягнули розгляд цього прохання і до початку жеребкування такого листа команді «Звягель-750» ніхто не надав.

  А вже відразу після жеребкування з Києва прийшла приємна звістка. ААФУ попри відсутність деяких документів включила футбольну команду «Звягель-750» до участі у Кубку України серед аматорських команд.

  Відповідальний секретар ААФУ С.В.Загоруйко, пояснив, що за команду поручилась ЖОФФ, яка гарантувала, що у найближчі дні всі документи будуть надані. Також Сергій Валентинович відмітив, що і ААФУ зацікавлена в участі ФК «Звягель-750» у Кубку, адже всі вони добре пам’ятають, як команда з Новограда-Волинського виступила у фінальній частині чемпіонату України у минулому році.

  Під час жеребкування ФК «Звягель-750» був серед сіяних команд західного регіону разом з командами «ОДЕК» (Оржів) та ФК «Самбір». Ці команди боротьбу розпочнуть з 1/8 фіналу. 

  На жеребкування був запрошений заслужений майстер спорту, заслужений тренер України Трошкін Володимир Миколайович. Саме з його легкої руки суперником нашої команди став представник Львівщини - ФК «Самбір». Перша гра відбудеться у Новограді-Волинському 7 вересня, а 21 вересня має відбутися гра-відповідь.

  Ще один представник Житомирщини СК «Легіон» при жеребкуванні потрапив у центральну зону і почне змагання з попереднього раунду. Суперником житомирян стала ФК «Буча» з Київської області. Перший матч відбудеться на Київщині 17 серпня, гра-відповідь запланована на 31 серпня у Новогуйвинську.

Календар матчів аматорського кубку України з футболу

шлях першого фіналіста

попередній етап - 17/31 серпня
1. «Збруч» (Волочиськ, Хмельницька обл.) – «Тепловик» (Івано-Франківськ)
2. ФК «Буча» (Київська обл.) – СК «Легіон» (Житомир)
3. «Олімпік» (Кіровоград) – «Уманьферммаш» (Умань, Черкаська обл.)

1/8 фіналу - 07/21 вересня
4. переможець пари 1 – «ОДЕК» (Оржів, Рівненська обл.)
5. «Звягель-750» (Новоград-Волинський) ФК «Самбір» (Львівська обл.) 
6. переможець пари 2 – переможець пари 3
7. «ДЮСШ-Зеніт» (Боярка, Київська обл.) – «Єдність-2» (Плиски, Чернігівська обл.).

1/4 фіналу
8. переможець пари 4 - переможець пари 5
9. переможець пари 6 - переможець пари 7

1/2 фіналу
10. переможець пари 8 - переможець пари 9

шлях другого фіналіста

попередній етап - 17/31 серпня
1. «Совіньйон» (Таїрове, Одеська обл.) – «Гвардієць» (Гвардійське, АР Крим)
 2. «Колос» (Хлібодарівка, Херсонська обл.) – «Агрокапітал» (Суворовське, АР Крим)
3. «Ніка» (Харків)– ФК «Попасна» (Луганська обл.)

1/8 фіналу - 07/21 вересня
4. переможець пари 1 – «Таврія» (Новотроїцьке, Херсонська обл.)
5. переможець пари 2 – «Тепловик» (Южноукраїнськ, Миколаївська обл.)
6. переможець пари 3 – «Нове Життя» (Андріївна, Полтавська обл.)
7. «Локомотив» (Куп’янськ, Харківська обл.) – «Словхліб» (Слов’янськ, Донецька обл.)

1/4 фіналу
8. переможець пари 4 - переможець пари 5
9. переможець пари 6 - переможець пари 7

1/2 фіналу
10. переможець пари 8 - переможець пари 9
Переглядів: 2245 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/4

Всього коментарів: 771 2 3 4 »
77 alexx  
0
Смотрю на анонс матча "Звягель" - "Самбор". так даже что-то писать одеозное не хочется.... Не поверю, пока "Звягель" не выйдет на поле... ))

76 vld  
0
УВАГА!
Суботній матч АВАНГАРДА з СК КОРОСТЕНЬ на вимогу коростенців почнеться на годину раніше - о 16 год.

75 Rytans  
0
74 ZLIF-NAS

Саме таке оголошення є на стіні стадіону !

І це планувалось ще 16 серпня - читайте в темі .

74 ZLIF-NAS  
0
Отже хто досі не знає кажу : субота 17:00 ст.Авангард .Авангард - СК Коростень

73 shved  
0
72 Sheva, навіть не знаю, що і відповісти. Дурдом однако...

P.S. На футбольному майданчику в Морському відбувається дитячий футбольний турнір - Кубок Круліковського. Чув, що сьогодні на ці змагання завітає спікер ВР - В.М.Литвин.

72 Sheva  
0
Шановні!!! Хто може внести ясність, Брюханов анонсує 27.08.11 "Авангард"- СК Коростень, на Ємільчинському сайті знаходжу навпаки - "Авангард" їде до Коростеня, на сайті федерації Коцюбка вказано що в цей самий час СК Коростень грає у Малині з "Металургом".

71 Bruhanov  
1
Слава нації — смерть ворогам!
Нещодавно почув від Костюка (на День незалежності), що саме "Авангард" у суботу, 27-го, гратиме домашній матч на нашому стадіо. Що скажете, панове, адже мав би зіграти "Звягель", як те анонсував Швед????

70 shved  
4
vld, мер міста не знав про існування цього листа. Підтверження цьому розслідування яке було проведене у міськвиконкомі.
Підробка документів - завжди було кримінальною справою! Чи я помиляюсь?
У цьому документі йшла мова про гарантії фінансування. Що мер міста гарантує фінансування. Без його відома!!!
А як же його репутація? Авангард не дограв чемпіонат України, тим самим підставив гаранта фінансування.
Доречі, я вже не впевнений, що гарантійний лист Загривого на участь у чемпіонаті України команди Авангард був лигітивним!

Про фінансування таємничого Звягеля.
Цього року Звягель зіграє за кошти ради засновників клубу. А на наступний рік будемо просити допомоги у міста. І якщо у місті буде дві команди, то 50 000 грн. потрібно буде вже ділити на дві команди!

І ще, що хотів би сказати. Я був на багатьох засідання цього року по нашому футболу. Чув які суми пішли на утримання Авангарду.
За такі гроші Звягель у минулому році зіграв більше тридцяти матчів! У команді було більше двадцяти гравців! Додайте сюди розтрати на святковий вечір і банкет. І порівняйте результат.
А якщо хтось хоче сказати, що і Звягель в перший сезон грав не вдало. То я відповім, що тоді команда будувалася з нуля, а у Авангарда відразу був склад віце-чемпіона України!

69 alexx  
0
Але сподіваєтесь і вірите, що все владнається. Як і я.
Тож будемо вірити разом.

А вот под этими словами я готов подписаться)))) Солидарен!

68 vld  
0
Шановний alexx'e! Ви багато в чому праві. Але...
Відносно "Если мэр согласен со смыслом данного письма, то почему же он не признал свою подпись и назначил служебное расследование?". Мені здається, тут "переусердствовали" наші ЗМІ, в тому числі, - цей сайт, загостривши значення відсутності підпису мера, який вони добре пам'ятають візуально.
З Вашого ставлення до витрачання коштів:платників податків я міг зрозуміти, що Ви проти витрачання їх на АВАНГАРД (в чому я не дуже впевнений!), оскільки знаю, що серце Ваше "прикипіло" до колишнього ЗВЯГЕЛЯ (незважаючи на роки і кілометри). Але ще менше впевнений, що Ви - за витрачання їх на нинішній утаємничений ЗВЯГЕЛЬ. Хоча Ви (як, мабуть, і багато інших уболівальників) раді побачити на рідному полі ще одну місцеву команду і Вас "лоскоче" інтрига (хто сильніший? хто кого подужав би?). Така можливість обов'язково станеться, якщо фани настоюватимуть на "кубку осені", де зустрінуться "лоб в лоб" ці команди. Почекаймо, адже теля ще не народилось. І, як кажуть, дай Боже - нашому теляті вовка з'їсти.
Нарешті, відносно фінансових зобов'язань. Підпис мера має характер декларації про наміри, хоча, як Ви пишете "возлагает определённые обязательства". Але насправді не робить лист платіжним документом (який, до речі, повинна підписати лише перша особа, - адже банк має зразок цього підпису!). Але всім відомо, яка "відстань" іноді відділяє декларацію від реальності.
Я лише виклав свою версію подій, яка не претендує на достовірність. Що ж до "крысы", то це - "круто", але не зовсім вірно. Навіть - просто невірно. І саме - через відсутність протиправності. Адже інший підпис - не "тягне" на кримінал, оскільки "нет состава преступления". З цим Ви, мабуть, повинні погодитись...
Але точно впевнений (і це - достовірно!), що Ви - справжній патріот рідного міста, і уявляю, як "Вам болить" від розвалу колишнього ЗВЯГЕЛЯ, і коли Ви читаєте про непотрапивший у Кубок України АВАНГАРД, і коли бачите слабку гру команди цього року і повне безгрошів'я, і від багатьох інших негараздів. Але сподіваєтесь і вірите, що все владнається. Як і я.
Тож будемо вірити разом.

67 alexx  
1
65 vld
Итак...........:
1. Если мер согласен со смыслом данного письма, так почему же он не признал свою подпись и назначил служебное расследование?
2. Если исполнителем письма является не подписант, то ВСЕГДА мелким шрифтом указывется исполнитель (плюс его контактные данные), что отсутствует в данном письме.
3. Данное письмо является гарантийным, а значит возлогает определённые обязательства. В данном случае - обязательства участия. А это - финансовые затраты, а, значит, и финансовые обязательства.
4. Я сам занимаю руководящую должность. И бывают моменты, когда я отсутствую, но необходима моя подпись. Тогда мои сотрудники ставят её вместо меня, но в обязательном порядке согласовывают содержание подписанного со мной как минимум в телефонном режиме. И я никогда не отказываюсь от таких подписей, хотя они и являются фактически не моими. Но если бы кто-то кому-то что-то гарантировал от моего имени и не согласовывал от со мной, то я бы руки поотрывал (это образно). А если серьёзно - наказал бы самим жестоким методом.
5. Чем будут подкрепляться данные гарантии?? Правильно - финансовой поддержкой. А откуда финансы? Правильно - из бюджета. А кто формирует бюджет? Правильно - мы с вами, уважаемые граждане и жители Новограда. И пускай я уже не живу в этом замечательном городе, но я достаточно много сделал отчислений в местный бюджет и оставил достаточно успешный бизнесс (пускай и не мой), который до сих пор продолжает пополнять местную казну. И мне не всё равно, кто распоряжается (или пытается распоряжаться) этими средствами.
6. Крыса (в простонародии) - это человек, который делает какое-либо противоправное действие (бездействие), и не уведомляет об этом других.
7. Обвинять никого не буду, если не буду иметь официального подтверждения, но в горсовет перезвоню и у своих людей выясню о данном деле. Но озвучивать фамилии не буду, т.к. нету доказательств. Кому интересно - отпишу в личку.

66 Rytans  
0
А хто гарантує стабільне фінансування в КА Звягелю ?
Я рохумію , що цей лист ні до чого не зобов"язує - бюрократія .....

65 vld  
-1
Я не чув, що казали по ТБ, але допускаю іншу ситуацію. Документ, навколо якого роздмухані неабиякі пристрасті, не вартий того. Адже він не є фінансовим, тому не має кримінального відтінку. Це звичайна "бомага" (типу "отношение"), тому а разі відсутності мера, коли документ потрібно підготувати терміново, а зміст його узгоджено з першою особою, його має право підписати будь-який з заступників мера. Це звичайна практика у будь-якому підприємстві (в тому числі - і у виконкомі). Нема нічого крамольного. До речі, хіба мер проти змісту листа? Він насправді готовий був гарантувати участь команди у турнірі. Шановний alexx! Охолоньте з кваліфікацією вини ("Интересно, кто же оказался в горсовете крысой и так жёстко подставил мера???").

64 Bruhanov  
0
63 Rytans (Сьогодні 18:37)
58 shved
60 alexx

Листа меру з запитанням відправив по елетр. пошті . Чекаєм відповіль .

Бажаю успіху, шановний, але, ІМХО, по електронній пошті ви тієї відповіді, що чекаєте, не дочекаєтеся. Максимум, отримаєте звичайну відписку, де не буде жодного факту, проте фігуруватимуть словосполучення "розглянуто по суті", "уважно вивчено", "сподіватимемося надалі" і т.д. Повірте, я добре вже вивчив гнилий чиновницький стиль і підхід до написання відповідей на листи громади. Тим більше, повторюю, по ЕЛЕКТР. ПОШТІ. От якщо би ви на папері це написали, могло б бути на кілька відсотків більше толку. Хоча... Я о цими днями намагався з’ясувати ім’я персони, котра підробила мерів підпис, отримав офіційну відмову. Із неоф. джерел почув, що, можливо, й не докопалися до правди, а по телеку пустили інфу, щоб, типу, показати, які ми класні. ІМХО, якби дізналися, хто це зробив, тут і до кримінальної справи недалеко. Або ж пощадили. Словом, одне з двох.

63 Rytans  
1
58 shved
60 alexx

Листа меру з запитанням відправив по елетр. пошті . Чекаєм відповіль .

62 Rytans  
0
58 shved
60 alexx

В міських новинах по МАЛЬТІ було сказана , що ця особа встановлена cool і притягнута до відповідпльності.
Я письмово поцікавлюсь у мера хто ця особа . Про результат повідомлю .

61 shved  
0
Трохи поспішив сповістити анонс матчу Звягель - Легіон. Житомирська команда попросила змістити гру на суботу. Найближчими днями стане відома точна дата матчу.

60 alexx  
0
Интересно, кто же оказался в горсовете крысой и так жёстко подставил мера???

59 Andrey  
0
ага догрались.... цікаво що буде далі......... cool

58 shved  
1
Як писалось у новині (дивись статтю):
Єдине, що було на користь «Авангарду», це лист від міського голови, де він запевняє, що гарантує стабільне фінансування і участь команди до останнього матчу. Але ж яке було здивування мера нашого міста, коли він побачив цього листа від свого імені з чужим підписом. Як ви зрозуміли, цей лист виявився фальшивкою.

Ця справа набула обертів. Як повідомляє місцева газета "Звягель-Інформ" за 19/08/2011, цитую:

Міський голова Володимир Загривий призначив службове розслідування щодо фіктивного листа та підробки його підпису на ньому на адресу Асоціації аматорського футболу України стосовно міської футбольної команди «Авангард» та фінансування її участі в республіканських змаганнях. Цілком зрозуміло, що винуватця у грубому порушенні чинного законодавства, чекає притягнення до суворої відповідальності.

Джерело: Звягель-Інформ

1-20 21-40 41-60 61-77
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net