<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Понеділок, 06.05.2024, 14:48

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Квітень » 3 » ПРО ДОЛЮ ФУТБОЛЬНОЇ КОМАНДИ "ЗВЯГЕЛЬ-750" – НА РАДІ ДИРЕКТОРІВ

ПРО ДОЛЮ ФУТБОЛЬНОЇ КОМАНДИ "ЗВЯГЕЛЬ-750" – НА РАДІ ДИРЕКТОРІВ
15:50
 На черговому засіданні Ради директорів промислових підприємств міста обговорювалося питання функціонування футбольного клубу «Звягель-750», без якого вже просто не можуть уявити свого дозвілля тисячі новоград-волинських вболівальників. В 2008 році «Звягель-750» заявив про себе як одна із кращих футбольних команд області, здобувши Кубок поліської осені, піднімаючи імідж рідного краю на обласному рівні.
  Проте, за неминучими обставинами економічно-фінансової кризи, значного обмеження можливостей міського бюджету, гостро постало питання фінансування команди. Адже клуб створено як міськрайонний. Як поінформував присутніх директор клубу В.В. Гордійчук, минулий рік був «шикарним» для місцевого футболу. На його фінансування вдалося залучити понад 300 тис. грн. Це кошти міської та районної рад (200 тис.грн.), власні та спонсорські кошти. У цьому році, розуміючи тяжкість фінансових можливостей та попередні надбання (команда була забезпечена повним комплектом форми), кошторис було обраховано в менших об’ємах. За словами В.Гордійчука, на найнеобхідніші затрати цьогоріч необхідно близько 200 тис.грн.. Адже, загубити футбольну команду, припинити її функціонування буде просто гріх. І з цим погоджуються більшість новоград-волинців, в тому числі і представники влади. Разом з цим констатують, що в бюджеті міста не вистачає коштів на найнеобхідніше – зарплати бюджетникам, підтримку закладів медицини, освіти, комунальну сферу. Тому, навіть при всьому бажанні, можливостей співфінансувати футбол хоча б на рівні минулого року не буде. Все ж, як запевнив міський голова Микола Боровець, міська влада зробить все можливе, аби знайти кошти на улюблений громадою футбол.
  За словами Василя Гордійчука, як показує досвід, якщо бюджетні кошти все ж вдасться отримати, то не раніше другого півріччя. А вони необхідні вже зараз, оскільки футбольний сезон для команди «Звягель-750» розпочинається 11 квітня виїзною грою. Футболісти команди не переставали тренуватися, вдосконалюючи свою майстерність. Проте наразі потрібні кошти на організацію виїзної гри, страховку для гравців тощо. Тому і вирішили звернутися за допомогою до меценатів - керівників великих промислових підприємств міста.
  При обговоренні голова Ради директорів, директор ВАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» С.Ф. Портянко підтвердив свою особисту підтримку футбольного клубу та готовність співфінансувати потреби команди. Серед пропозицій, які висловлювали директор ТВО ВО «Техна» В.І. Рибінський, директор МПТВП «Райдуга» Л.К.Савченко, директор ВАТ «Біоветфарм» В.П.Висоцький, - почергово брати на себе організацію та фінансування виїзних ігор, домашніх матчів, проплату страховки тощо. Керівництву клубу пропонувалося скласти певний бізнес-план з конкретним визначенням всіх потреб.
Хоча під час засідання Ради відбулося лише обговорення, дискутування та констатування проблем, а не прийняття конкретних рішень, все ж склалася думка, що великий бізнес міста, не залишиться осторонь проблем найулюбленішого та наймасовішого виду відпочинку та дозвілля городян – футболу. Адже минулого сезону ігри нашої команди «Звягель-750» відвідали понад 34 тисячі вболівальників. Щиро віримо, що спільними зусиллями вдасться перебороти всі труднощі сьогодення заради успішного майбуття та можливості розвитку місцевого футболу.
Міська Рада


Промисловці і міська влада Новоград-Волинського готові вкладати гроші у футбол
 В 2008 році «Звягель-750» заявив про себе як одна із кращих футбольних команд області, здобувши Кубок поліської осені і зайнявши четверте місце в Чемпіонаті області з футболу. Що цікаво, Новоград-Волинський футбольний клуб „Звягель750” є міськрайонним і фінансується не лише спонсорами, але й міською радою. Житомир поки що таким похвастатись не може.
 - В минулому році на футбольні заходи і команду було витрачено більше 300 тисяч гривень. Це кошти міської та районної рад (200 тис.грн.), власні та спонсорські кошти, - повідомив Василь Гордійчук, директор клубу. - Цього року на найнеобхідніші затрати необхідно близько 200 тис.грн. Адже, загубити футбольну команду, припинити її функціонування буде просто гріх.
  Втім, у зв’язку з фінасовою кризою постало питання фінасування футболу в Новоград-Волинському. А в бюджеті міста не вистачає коштів на найнеобхідніше. Тому, навіть при всьому бажанні, можливостей співфінансувати футбол хоча б на рівні минулого року не буде.
  Ці та інші проблеми, пов’язані з функціонуванням футбольного клубу «Звягель-750» обговорювались на черговому засіданні Ради директорів промислових підприємств міста. Вони заявили про свою готовність підтримати команду. Підприємці і бізнесмени пропонували почергово брати на себе організацію та фінансування виїзних ігор, домашніх матчів, проплату страховки тощо. Керівництву клубу пропонувалося скласти певний бізнес-план з конкретним визначенням всіх потреб.
 Міський голова Микола Боровець запевнив, що міська влада зробить все можливе, аби знайти необхідні кошти. Втім, тут можуть виникнути проблеми.
 - Якщо бюджетні кошти все ж вдасться отримати, то не раніше другого півріччя. А вони необхідні вже зараз, оскільки футбольний сезон для команди «Звягель-750» розпочинається 11 квітня виїзною грою, - пояснює ситуацію Василь Гордійчук.
- Тому і вирішили звернутися за допомогою до меценатів - керівників великих промислових підприємств міста.
 Під час засідання Ради відбулося лише обговорення, а не прийняття конкретних рішень. Втім цілком очевидно, що бізнес міста не залишиться осторонь проблем місцевого футболу.
 20 хвилин

Переглядів: 978 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 3
3 Джон  
0

2 zvyagel750  
0
Так я дивись матч Україна Англія і в перерві випадково теж дивився новини smile

1 shved  
1
На день Дурня (1 квітня) по місцевому каналі крутили трансферну новину ФК "Звягель750". Головним придбанням цього міжсезоння став Валентин Бєлькевич happy От такі новини, товариші.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net