<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 28.03.2024, 13:23

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Листопад » 8 » ПЕРЕМОГУ НЕ ВТРИМАЛИ

ПЕРЕМОГУ НЕ ВТРИМАЛИ
16:45
8 листопада 2008 року. Радомишиль.
«Прес» (Леніне) - «Звягель-750» (Новоград-Волинський) 3:3
Голи: 0:1 Герасименко (8), 1:1 Прес (13), 1:2 Я. Корнійчук (35), 2:2 Прес (71), 2:3 Я. Корнійчук (76), 3:3 Прес (85 пенальті)
Звягель750: Дубров, Соболевський (Семененко), Вакуленко, Ванжура, Герасименко (А.Корнійчук), Горбаченко, Ковальчук, Кравчук (Носарєв), Весельський, Перін, Я.Корнійчук.
 Фінальне протистояння двох футбольних клубів, що найвдаліше зіграли на попередньому етапі розіграшу змагань на кубок, встановлений обласною федерацією футболу, згідно регламенту мав складатись із одного матчу. Матч цей повинен був проводитись на нейтральному полі в м. Житомир. Однак власники футбольних газонів вимагали за оренду непомірну для обох клубів суму. Тож було вирішено провести фінальний двобій на полях команд-фіналісток. Волею жеребу перший матч випало проводити в смт.Радомишль, де господарем являвся ФК «Прес». Про перебіг подій у першій грі розповідає голова ради засновників ФК «Звягель-750» В.В.Гордійчук.
 — Зазвичай матчі обласної першості наші суперники проводили у передмісті Радомишля, де футбольний газон стандартних розмір, але уболівальників збиралося обмаль. Тож цей поєдинок проводився на центральному стадіоні цього ошатного містечка. Щоправда, розміри поля дещо менші від звичайних, що вимагало певного часу, аби до цього звикнути. Любителів футболу цього разу зібралося чимало, серед них були присутні як радомишляни, так і уболівальники, які приїхали побачити футбольне дійство з м.Київ. Про це можна було судити по кількості автівок з київськими номерами, що були припарковані поблизу стадіону. Адже у складі команди господарів виступали футбольні «варяги» зі столиці.
З перших хвилин матчу гравці «Пресу» повели швидкі масовані атаки на ворота гостей. Пресингуючи звягельчан, радомишляни не давали готувати атаки, зустрічаючи суперника поблизу його воріт, і такий перебіг гри дещо збентежив наших гравців, які пропустили перший гол на шостій хвилині першого тайму. Пропущений гол заставив звягельчан продемонструвати усю свою футбольну підготовленість, що її демонстрували вони протягом сезону. Особливо мудро та професійно зіграли в ці хвилини Ігор Ковальчук, Юрій Кравчук, Ігор Вакуленко, Віталій Ванжура, Дмитро Горбаченко. Саме завдяки діям цих гравців нам довелося не тільки вирівняти хід гри, а і провести гол у відповідь. Відзначився Олександр Герасименко, який вдало відгукнувся на фланговий простріл товариша по клубу. Такий хід матчу не входив у плани команди господарів, вони не збавляли атакуючі оберти, однак гості вже відчули, що вони захопили центральну зону поля, звідки розпочиналися атаки. Особливо активним був у нападі звягельчан Юрій Перін, котрий провів кращий свій матч у нинішньому сезоні. Юрій з’являвся на усіх ділянках атаки, і саме його дії дозволили нашим гравцям забити другий гол, його на свій рахунок записав Ярослав Корнійчук. Щоправда, невдовзі «Пресу» вдалося зрівняти рахунок, однак було видно, що і цього разу «Звягель-750» виглядає у грі майстеровитіше за своїх візаві. Це підтвердив і третій гол, котрий знову провів Ярослав Корнійчук. А після цього було забито ще два голи, — обидва Юрієм Періним. Однак зараховані вони не були. Боковий арбітр обидва рази знаходив «положення поза грою», яких не було і близько. Недолугий арбітраж бокового рефері викликав сміх навіть в уболівальників команди господарів.
 Гра добігла свого кінця, забити з гри у господарів шансів практично не було, тож на гру рукою Ігоря Вакуленка у власному карному майданчику головний арбітр зреагував миттєво — пенальті. Гравець «Пресу», який пробивав 11-метровий, пробив його «аля-Мілевський», тобто, по центру воріт, а наш голкіпер цю задумку гравця не розгадав. Тож бойова нічия 3:3 дозволяє новоград-волинцям сподіватися на успіх у грі на власному полі.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Переглядів: 1050 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 10
10 oks  
0
Ні, не Антоненко. Антоненко вже старий, а нападник Преса ще зелений.

9 shved  
0
Нажаль я незнаю прізвища гравця sad

8 121212  
0
Це не коростенець Антоненко забив за Прес, який і за Оболонь грає і забиває?

7 serg  
0
A неофициальный кубок области розыгрывается специально под Звягель- 750 для доения денег от спонсора на следующий сезон. Игра капитана команды Горбаченко Дмитрия с красной карточкой в 1 финальном матче (оказывается можна быть судью в лицо и не пропускать игры) Фраза президента федерации футбола в Житомирской области на первом финальном матче кубка области в Радомышле по поводу игры игрока Звягель-750 - " ВАШЕ ДЕЛО ИГРАТЬ В ФУТБОЛ, А ПРЕЗИДЕНТЫ ПУСТЬ ДОГОВАРИВАЮТСЯ СО МНОЙ ЛИЧНО" happy и это слова президента федерации привселюдно.

6 zvyagel750  
0
а пристав что бы было без него

5 oks  
0
це 99-й номер, про якого я казав, вклепав вам два м"ячі

4 zvyagel750  
0
мог бы для брата и помочь wink

3 shved  
0
Ще забув додати: Перін забив два м'яча, але суддя їх відмінив. Головного арбітра звати Юра (прізвища не знаю), на лінії був Солевський молодший biggrin

2 zvyagel750  
0
блин на 85 пенальти sad

1 shved  
0
Всі в строю і всі грають. Здивувала відсутність Войтовича.За Прес перший і третій гол забив гравець, що виступає за київську Оболонь! А Прес у цьому кубкі в кожному матчі по три м'яча забиває! Здається результативна гра-відповідь на нас чекає!

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net