<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 20.04.2024, 05:19

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Листопад » 1 » ФУТБОЛ ЧИ БОКС?

ФУТБОЛ ЧИ БОКС?
19:00
1 листопада 2008 року.
«Арсенал» (Скраглівка) - «Звягель-750» (Новоград-Волинський)  1:0 (гру припинено на 88 хвилині!)
Суддя в полі: П.Петрусь.
Гол: ? (30).
Вилучення: Ванжура (75), Горбаченко (88).

 На 88 хвилині (Соболевський запитував у судді скільки залишилося) зазнав тяжкої травми наш гравець Носарєв Ігор, наші гравці накинулися на гравця Арсенала з притензією навіщо було так грубо грати, капітан Дмитро Горбаченко виявив спробу заспокоїти гравців. Слово за слово, розгорівся новий конфлікт з гравцем Арсенала, за що суддя показав нашому гравцеві червону картку. Дмитро не довго думаючи відрегував на це декільками ударами по судді. Пристрасті після цього розгорілися з новою силою. Що б заспокоїти гравців президент Арсенала (я так розумію, що це пан О.Баранов) витягнув пістолет і зробив декілька пострілів у повітря. Коли гравцям вдалося заспокоїтися, суддя Петрусь відмовився дограти матч.
 
P.S. Не знаю чим ця вся історія закінчиться, але наші гравці впевнені що саме Звягель-750 буде грати у фіналі.
 
 З джерел наближених до СФК "Арсеналу", стали відомі деякі подробиці суботнього інциденту. По-перше за грубу гру, постійні сутички та образи на адресу арбітрів головний суддя ще в першому таймі мав би вилучити чотирьох (!!!) гравців "Звягеля" і принаймні одного гравця "Арсеналу" (або, для профілактики, хоча б по одному гравцю з кожної команди). Отже, ще в першому таймі суддя втратив контроль над грою.
 Власне інцидент стався після грубої гри гравця "Арсеналу". За постраждалого гравця "Звягеля" вступився Д. Горбаченко, який отримав за це попередження, яке виявилося для нього другим у грі. За це Горбаченко почав лупцювати арбітра, а деякі гравці "Звягеля" почали "добивати" вже лежачого арбітра. За арбітра заступились гравці "Арсеналу", от тоді і почалася масова бійка за участю усіх (!!!) гравців обох команд, керівництва клубів і нечисленних вболівальників. Більше в бійці постраждали гравці "Звягеля": одному з них саме в бійці (!!!) зламали руку, в іншого суттєво постраждало обличчя. Судячи з усього, було зламано ніс і Д. Горбаченку. І саме постріли заспокоїли гравців, невідомо що було б без них.
 Стрілянина на футболі - рідкісний випадок, мабуть, в історії всього українського футболу.
 В фінал змагань вийшов "Звягель": "Арсенал" погодився записати в протокол рахунок 1:0 і не виявив бажання оскаржувати результат.
 З джерел, близьких до обласної федерації, стало відомо, що арбітри наполягають на річній дискваліфікації Д. Горбаченка, на що, звісно, керівництво "Звягеля" не погоджується.
 
Неофіційний сайт Фк "Звягель750" висловлює велику подяку Джону за надану інформацію.
 
Звягель Інформ про матч Арсенал - Звягель 750
 Виїзний матч проти бердичівського «Арсеналу» в рамках турніру на кубок обласної федерації футболу для ФК «Звягель-750» наразі передбачався не досить складним. Передумовою такого передбачення був рахунок першої гри, де звягельчани упевнено та спокійно переграли своїх візаві на власному полі з рахунком 4:1. Про перебіг матчу на чужому полі читачам розповів голова ради засновників клубу Василь Васильович Гордійчук:
 — Вже на передігровій розминці ми побачили, що склад господарів поля в порівнянні з першою грою змінився кардинально, відсотків так на 100. Як вияснилося вже після матчу, бердичівляни дозаявили гравців з інших міст, які мають досвід гри в чемпіонаті України в другій та навіть першій лізі. Індивідуальна майстерність гравців «Арсеналу» на розминці дещо охолодила піднесений настрій звягельчан. Тож вирішено було грати в першому таймі від оборони, надіючись на контратаки, протиставляючи індивідуально сильним гравцям суперника колективний футбол. І цей план, як виявилося пізніше, повністю себе виправдав.
 У складі гостей були відсутні головні гравці, у лінії захисту Ігор Вакуленко, який був травмований, та у нападі Ярослав Корнійчук, який того дня став на рушничок щастя зі своєю дівчиною у Новоград-Волинському РАГСі. Однак проведені заміни схему вибраної тактики не порушили.
 З перших хвилин матчу бердичівляни обрушили хвилі атак на ворота новоград-волинців, однак чітка підстраховка в усіх зонах не дозволяла господарям створювати реальні загрози для взяття воріт. М’яч долітав до нашого голкіпера, вже втративши початкову силу польоту, або відбивався за межі поля. Не забивши швидкий гол, арсенальці продовжували нагнітати атакуючу гру біля чужих воріт, однак гол забили наприкінці першого тайму, використавши подачу з кутового удару, скориставшись миттєвою втратою концентрації уваги з боку захисників, центральний нападник вдало підставив ногу, і «смугастий» пересік лінію воріт. Протягом першого тайму звягельчани турбували господарів ударами з далекої відстані, які успіху не принесли. Після перерви картина гри не змінилася. Атаки арсенальців спокійно руйнувались нашими захисними діями, десь в середині тайму стало видно, що атакуючий запал бердичівлян згасає, атаки йшли, мов за інерцією. Такий перебіг подій миттєво зловили звягельчани, які отримали декілька реальних мотивів для взяття воріт, однак не вистачало влучності, та і фізичні кондиції були вже дещо втрачені. Зрозумівши, що технічно і тактично звягельський клуб не переграти, гравці-варяги з «Арсеналу» почали грати не просто в жорсткий, а іноді — в жорстокий футбол, гравці «Звягель-750» в боргу не могли зостатись. Головний рефері матчу, симпатії якого того дня були явно на стороні господарів, втихомирити далеко не футбольні події господарів на футбольному газоні явно не був готовий, давши дев’ять жовтих карток та дві червоні гравцям «Звягель-750», він обмежився лише чотирма попередженнями для бердичівлян. Наслідками такої жорсткої гри була важка травма руки у Ігоря Носарєва. Догравши до фінального свистка складом у дев’ять гравців, наші хлопці голів більше не пропустили, що дало можливість вийти до фіналу.
 
Володимир БУРКОВСЬКИЙ

Переглядів: 1382 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/3

Всього коментарів: 17
17 121212  
0
Андрій, думай до чого ти людей закликаєш, пити горілку чи пиво на стадіоні суворо заборонено, за таке світить адміністративне покарання. А якщо розпивають при дітях пиво чи горілку, то це взагалі ні в які рамки не лізе, який приклад вони подають дітям.

16 shved  
0
Вадим якшо ви хоч один раз були присутні на стадіоні під час матчу нашої команди то б ви такого не писали б. На стадіоні "Авангард" під час матчів ніколи!!! не було не яких інцидентів! Гравці Звягеля завжди радують своєю грою (і цим вони показують приклад дітям!), якщо ви ви вважаєте, що морозивом пригощати вболівальників це погано, я з задоволенням вислухав би вашу пропозицію. А пиво та горілку вживать люди яким дозволяє здоров'я і де це вони роблять я вважаю це їхня справа но головне що б при тому вони не заважали іншим (від себе додам, що маю досвід виїздів на НСК Олімпійський під час матчів Динамо у Лізі Чемпіонів та збірної України у відборах на різні чемпіонати, там теж пьють пиво та горілку на стадіоні. Правда не з пляшок, а з грелок, або з целофанофих кульків happy ). А чим більше людей на стадіоні тим цікавіша атмосфера!

15 МАРАДОНА  
0
А вы больше разрешайте в новограде на стадионе пиво, водку распивать во время матчей... так скоро будете артилерию приглашать чтобы успокоить не только Болельщиков но и игроков. ПОЗОР !!!!!!!!!! Вы что хотите мороженым завлечь на стадион болельщиков, уважаемые игроки ЗВЯГЕЛЯ на вас смотрят дети какой вы пример им показываете, я своих детей больше на стадион не приведу, проигрывать нужно достойно sad

14 zvyagel750  
0
ну с одной стороны он прав

13 slem  
0
Тут не дружні стосунки. За постріли, наказати можна і Баранова.

12 shved  
0
Дуже соромно за наших гравців sad . Не беруся їх виправдовувати, але рахую, що потрібні зміни в проведенні матчів в нашій області. Цілий чемпіонат ми наголошували про низький рівень суддівства! Ось до чого це привело. Потрібно залучати міліцію на стадіон, така кількість людей в одному місці без нагляду.Дмитро Горбаченко всетаки повинен понести покарання! Но він досить корисний гравець не тільки для нашої команди, а й за малинський Металург в аматорський лізі! Тому рік дискваліфікації я рахую, що це забагато, але з другого боку з ним це вже не вперше таке трапляється, лишається сподіватися на федерацію, що вона всетаки прийме єдине правильне рішення. А дружні стосунки між керівництвом Звягеля та Арсеналу дозволили всетакі нашій команді зіграти у фіналі.
І чомусь не гріє душу те, що Звягель750 буде грати у фіналі. sad

11 Джон  
0
З джерел наближених до СФК "Арсеналу", стали відомі деякі подробиці суботнього інциденту. По-перше за грубу гру, постійні сутички та образи на адресу арбітрів головний суддя ще в першому таймі мав би вилучити чотирьох (!!!) гравців "Звягеля" і принаймні одного гравця "Арсеналу" (або, для профілактики, хоча б по одному гравцю з кожної команди). Отже, ще в першому таймі суддя втратив контроль над грою.
Власне інцидент стався після грубої гри гравця "Арсеналу". За постраждалого гравця "Звягеля" вступився Д. Горбаченко, який отримав за це попередження, яке виявилося для нього другим у грі. За це Горбаченко почав лупцювати арбітра, а деякі гравці "Звягеля" почали "добивати" вже лежачого арбітра. За арбітра заступились гравці "Арсеналу", от тоді і почалася масова бійка за участю усіх (!!!) гравців обох команд, керівництва клубів і нечисленних вболівальників. Більше в бійці постраждали гравці "Звягеля": одному з них саме в бійці (!!!) зламали руку, в іншого суттєво постраждало обличчя. Судячи з усього, було зламано ніс і Д. Горбаченку. І саме постріли заспокоїли гравців, невідомо що було б без них.
Стрілянина на футболі - рідкісний випадок, мабуть, в історії всього українського футболу.
В фінал змагань вийшов "Звягель": "Арсенал" погодився записати в протокол рахунок 1:0 і не виявив бажання оскаржувати результат.
З джерел, близьких до обласної федерації, стало відомо, що арбітри наполягають на річній дискваліфікації Д. Горбаченка, на що, звісно, керівництво "Звягеля" не погоджується.

10 zvyagel750  
0

9 slem  
0
Стрільба по горобцям!

8 shved  
0
fcberdychiv пише:той впав на земля і гравці "Звягеля" продовжували його бити.
Ну це вже в ніяки рамки нелізе, як таке могло статися? Рахунок то нас влаштовував!

7 fcbb  
0
Я годину назад спілкувався із гравцем "Арсеналу", він каже, що приблизно за 10 хвилин до кінця гри при рахунку 1:0 на користь "Арсеналу", капітан гостей вдарив суддю(за його словами - Петрусь із Троянова) той впав на земля і гравці "Звягеля" продовжували його бити. Потім пристрасті на полі вдалось вгамувати і арбітри відмовились продовжувати гру.

6 zvyagel750  
0
cry блин ну что не можно было уже подождать до конца матча ппц angry

5 oks  
0
Мабуть, сутички ще досі продовжуються smile

4 shved  
0
Ніяк не можу зв'язатися хоч би з одним гравцем Звягеля, що б почути їхній коментар (всю інформацію отримав завдяки друзям з Бердичіва). Планувався фінал у Новограді Волинському, цікаво залишать його тепер нам?

3 oks  
0
Так, саме цей матч. Та дискваліфікація тоді доброго шуму наробила в області.

2 shved  
0
Ти маєш на увазі мабудь матч кубка України Хіммаш - Закарпаття, здається тоді Горбаченко теж не стримався?
Вигравши перший матч 4:1 навіщо було таке робити? Не розумію.

1 oks  
0
Полюбляє Горбаченко товкти суддів. Не встиг забути дискваліфікацію отриману в Хіммаші, як знову взявся за старе biggrin

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net