<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 20.04.2024, 13:41

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Жовтень » 31 » ТУРНІР З ФУТБОЛУ СЕРЕД КОМАНД ВЕТЕРАНІВ

ТУРНІР З ФУТБОЛУ СЕРЕД КОМАНД ВЕТЕРАНІВ
19:25
Турнір з футболу серед команд ветеранів, присвячений пам’яті голови обласної футбольної федерації Валерія Андрійовича Стародубова, проводився вже втретє. Перші два турніри проводилися у м.Житомир, переможцями яких двічі поспіль стали футбольні ветерани обласного центру. Цього року фінальний турнір було вирішено провести в нашому місті, де створені чудові умови для проведення змагань.
У гості до нашого міста приїхали переможці відбіркових турів, що були проведені в чотирьох групах. Згідно з регламентом турнір проводився в один ігровий день, що досить стомливо для спортсменів, зважаючи на їх далеко не юний вік, (у складі більшості команд-фіналісток були футбольні ветерани віком за 50 років).
Фінал розпочався грою між клубами, що представляли міста Малин та Олевськ, судив гру рефері з м.Житомир. Малинцям вдалося відкрити рахунок ударом з 11-метрової позначки, правильність призначення якого олевчани заперечували, хоча це покарання було призначено за порушення правил у карному майданчику. Не дивлячись на присутність на грі голови обласної федерації О.П.Чернявського, олевська збірна покинула футбольний газон, і їм було зараховано поразку. У другому півфіналі зустрілись територіальні сусіди — збірні Новограда-Волинського та Баранівки. Члени обох команд чудово знали один одного, адже в молодші роки не один раз зустрічалися на полі в матчах різного рівня, однак, не дивлячись на знайомство, поєдинок пройшов у безкомпромісній грі, рахунок у матчі відкрив Дмитро Орлов, який використав вихід один на один з воротарем. Автором другого голу став Вадим Корнійчук, котрий випередив захисників команди-суперниці. Щоправда, гостям дещо вдалося скоротити різницю голів у грі, це зробив Сергій Присяжнюк. Однак все той же Дмитро Орлов з пенальті встановив остаточний рахунок матчу 3:1.
Технічну гру у переможців продемонструвала вся команда, а у переможних варто відзначити Олександра Драгана, Миколу Мартинюка, Станіслава Багінського. Фінальна гра між збірною Новограда-Волинського та Малина пройшла за повної переваги звягельчан, які закріпили свою територіальну перевагу точними ударами в сітку воріт малинчан у виконанні Олексія Савчина та Валерія Блізніченка. Відзначився і наш голкіпер Геннадій Челядін, якому вдалося відбити м’яч після удару з 11-метрової позначки. Таким чином володарями кубку стали звягельчани, вони також отримали приз від федерації футболу України. Кращим гравцем турніру було визнано Валерія Блізніченка, який отримав швейцарський годинник.
Не дивлячись, що ігри обласної першості у вищій лізі завершилися, триває турнір у першій лізі, де змагаються футбольні клуби з м.Баранівка та смт.Довбиш. «Керамік» наразі посідає шостий рядок турнірної таблиці, на сьомому розташувалися гравці з Довбиша. Однак різниця між шостим та призовим третім місцем в очках не значна. Тож є ще надія, що обидва колективи, які представляють Баранівський район, зможуть поновити свій очковий багаж і фінішувати у верхніх щаблях таблиці.

Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Переглядів: 1024 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 7
7 shved  
0
2 Джон: Газета Звягель Інформ має багато читачів у Баранівці (від Новограда 30 км.) тому і переймаються сусідськими командами. biggrin

6 Джон  
0
Ну чого ж це Стародуба, коли повинно бути Стародубова? surprised І чого ж це новоградці так переймаються долею баранівських команд? Чи стаття взята з баранівської преси?

5 shved  
0
oks пише:Вибачаюсь, я сплутав Савчина з іншим гравцем. Савчин грав за Папірник, але не в другій лізі і валянком не був.
Повеселив happy

4 oks  
0
На цьому фото Корнійчук крайній ліворуч у нижньому ряду. Суперський був форвард, таких зараз в області нема.
http://metalurg-malyn.at.ua/photo/2-0-21

3 oks  
0
Вибачаюсь, я сплутав Савчина з іншим гравцем. Савчин грав за Папірник, але не в другій лізі і валянком не був.

2 zvyagel750  
0

1 oks  
0
Корнійчук та Савчин ставали чемпіонами області 1995р. у складі Папірника. Савчин ще трохи пограв і у другій лізі сезону 1996-1997рр, хоча валянком був рідкісним.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net