<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 19.04.2024, 10:52

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Серпень » 30 » БОЙОВА НІЧИЯ

БОЙОВА НІЧИЯ
20:27
30 серпня 2008 року.13 тур.Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард”: 1000 глядачів.
«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - Фк «Коростень» 1:1
Суддя в полі: В.Невинний, асистенти: О.Черчик, П.Дубровець. Інспектор: В.Борисов.
Голи: 0:1
? (9), 1:1 Горбаченко (90).
 Таких симулянтів наше місто ще не бачило! За матч, коростенці більш лежали чим грали. Кожен дотик до них закінчувався криком від болю і кувирканням по полю, іноді лікар не знав до кого з коростенськх гравців першим бігти (лежали по двоє, а то і троє). Наших гравців це дратувало, тому підчас матчу декілька раз спалахували пристрасті.
 Гра розпочалась досить спокійно, але вже перший момент в матчі гравці Фк Коростеня реалізували. Після подачі штрафного з правого кута красивий гол забив 10 номер (якщо вірити програмці то це Іванов Сергій). Загалом гості в першому таймі виглядали краще господарів, але звягельчани мали нагоду зрівняти рахунок, в середині першого тайму Михайло Войтович майже вийшов сам на сам і пробив, м’яч вдарився у стійку і покинув поле. Після перерви гра не змінилася, новоградці більш володіли м’ячем – коростенці гостро контратакували. В одній з таких атак гості мали забивати другий гол, але наш воротар Максим Дубров кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий. Через декілька хвилин Періну вдалося вийти віч-на-віч з воротарем Фк Коростень, але удар не вийшов і м’яч пройшов біля стійкі ворвіт. Перелом у грі наступив після виходу на заміну Ярослава Корнійчука. Звягельцям вдолося «включити» швидкості, майже кожна атака почала таїти загрозу воротам гостей, і коли вже казалося що гра так і завершиться Звягель зрівняв рахунок. Після подачі кутового Ярославом Корнійчуком м’яч рикошетом долетів до Дмитра Горбаченка, який впадінні головою наніс удар по воротам, м’яч вдарившись встійку всетаки опинився в воротах. На радощах деякі наші вболівальникі зробили коло пошани з прапорами Звягеля-750 та України.
 
Звягель-Інформ про матч Звягель-750 - ФК Коростень
 
Учетвертому турі другого кола чемпіонату Житомирської області з футболу ФК «Звягель-750» на своєму стадіоні приймав гостей з ФК «Коростень». У складі коростенців виступають гравці, які мають у своєму арсеналі новий набір технічних і тактичних навичок, необхідних у сучасному футболі. Команда гостей безкомпромісна — у десяти попередніх зіграних матчах в активі у неї було 5 перемог та 5 поразок. Матч першого кола наші земляки на виїзді програли з рахунком 0:1, тож тепер мали неабияке бажання помститися за поразку.
Приємно констатувати, що наш футбольний клуб тепер має фан-клуб з числа уболівальників, підтвердженням цьому є вивішений на східній трибуні банер із написом «Звягель — ми з тобою» та величезний прапор з емблемою нашого клубу. Саме члени фан-клубу разом з оркестрантами були головними заспівувачами голосової підтримки в домашньому матчі.
Матч наш клуб розпочав у своєму звичному складі. У воротах — Максим Дубров, захисники — Роман Весельський, Ігор Вакуленко, Руслан Соболевський, напівзахисники — Ігор Ковальчук, Дмитро Горбаченко, Юрій Кравчук, Дмитро Ржоднковський, Олександр Герасименко, у нападі Юрій Перін та Михайло Войтович. Після свистка судді на початок гри на футбольному газоні розпочалася атлетична гра, з великою кількістю дрібних порушень правил з боку обох колективів. М’яч практично не зупинявся у центральній лінії поля, гравці обох команд старалися доставити м’яч у лінію нападу, використовуючи довгі та середні передачі. Перший тайм звягельчани грали проти поривчастого північного вітру, що досить помітно заважав, особливо при верхових передачах, хоча перший гольовий момент створили саме вони, однак удар у Михайла Войтовича пройшов у сторону від створу воріт. Після чергового порушення правил захисником нашої команди, коростенці вдало використали стандартне положення. Після точної подачі нападник гостей в падінні з льоту, знаходячись майже спиною до воріт, зумів влучно пробити повз нашого голкіпера, причому удар наносився без протидії з боку гравців нашої команди. Господарі спокійно сприйняли пропущений м’яч, адже до кінця гри зоставалося чимало часу, щоб вирішити становище.
У другому таймі гравці в зелених футболках, а це кольори ФК нашого міста, нарешті забігали. Це почало приносити дивіденди. Гості, які помітно втомилися, не встигали за переміщенням прудконогих звягельчан, котрі грубо порушуючи правила гри, однак суддя на полі неадекватно реагував на порушення, не караючи коростенців «жовтими» картками. Хоча в одному з епізодів суддя в полі все ж показав «гірчичника» одному з тренерів ФК «Коростень» за його вихід на футбольний газон.
 Тренер ФК «Звягель-570» провів ряд змін, що ще більше підвищило темп гри. Особливо корисною була поява на полі Ярослава Корнійчука та Віталія Ванжури. Перший своїми швидкими діями заставив ще більше нервувати захисників гостей, а другий своїми бійцівськими, самовідданими діями навів лад у захисних лавах. Коростенці продовжували дотримуватися тактики гри на грані «фола», однак було видно, що гравці ФК «Звягель-750» заб’ють. Відмінні моменти через квапливість при виконанні завершуючих ударів змарнував двічі Юрій Перін, з-під поперечки «витягнув» м’яч після «пострілу» Ігоря Ковальчука голкіпер коростенців. Однак титанічні атакуючі дії господарів принесли свої плоди. Після подачі кутового, що провів Ярослав Корнійчук, м’яч, перелетівши через голови захисників та руки воротаря, опустився на голову капітана, який в падінні точно послав «шкіряну кулю» під саму стійку дальнього кута — 1:1. Саме з таким рахунком завершився цей поєдинок. Дякуючи уболівальникам за підтримку, голова ради засновників клубу В.В.Гордійчук сказав: «Ми не змогли сьогодні виграти, але гравці команди показали, що і вони щось варті у цій прекрасній грі». Наступний поєдинок наш клуб проведе на виїзді проти команди «Прес» з смт. Радомишль. Наразі після закінчення четвертого туру другого кола в активі нашої команди двадцять два пункти і вона міцно утримується в трійці лідерів обласного чемпіонату. Однак майбутнє нашої команди далеко не безхмарне, про це йдеться у зверненні, що його від імені ФК «Звягель-750» підписали капітани команд Д.Горбаченко та тренер команди А.Лось. Це звернення до міської влади та громадськості міста надруковане у програмі до футбольного матчу, що був проведений. У ньому зокрема говориться: «Районна влада на сьогодні своє зобов’язання щодо 50% фінансування клубу виконує, а міська — ігнорує. Може виникнути реальна загроза подальшому існуванню ФК «Звягель-750». Ми просимо вас, шановні уболівальники, владу міста і району, не дозвольте зникнути в черговий раз обдарованій команді, гордості міста і району — ФК «Звягель-750».
  Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Переглядів: 1180 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net