<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 19.04.2024, 08:38

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Серпень » 24 » ПОДАРУНОК НА СВЯТО МІСТА

ПОДАРУНОК НА СВЯТО МІСТА
15:57
23 серпня 2008 року.12 тур.Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард”: 2000 глядачів
«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - «СДЮШОР» (Житомир) 7:0
Суддя в полі: П.Петрусь, асистенти: О.Черчик, П.Дубровець. Інспектор: В.Борисов.
Голи: 1:0 Герасименко (6), 2:0 Войтович (18), 3:0 Перін (23), 4:0 Войтович (30), 5:0 Войтович (63), 6:0 Носарєв (69), 7:0 Семененко (83).
 
 У третьому турі другого кола гостями ФК «Звягель-750» була команда спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу з м. Житомир. Гру першого кола наші земляки зіграли внічию, тож наразі матч очікувався бойовий. Однак, коли житомиряни вийшли на розминку дивлячись на їхні зовсім молоді обличчя та підросткову статуру, стало зрозуміло, що в цій грі звягельці заб’ють у ворота СДЮШОР стільки голів скільки захочуть. Та й один з тренерів гостей Юрій Романов, до речі, уроженець Новограда-Волинського, який в 90-х роках грав у перших незалежних чемпіонатах України підтвердив, що основна мета гравців цього складу набратися ігрового та змагального досвіду. Матч розпочався у повільному темпі, технічна перевага старших за віком та майстерніших звягельців була очевидною.
Перший гол після розіграшу штрафного забив Олександр Герасименко, пославши м’яч у ближній від воротаря кут. Тренер господарів намагався активізувати гру своїх підопічних, щоразу підказуючи їм шляхи розвитку атаки, і гравці в певній мірі виконували його вказівки. Після кутового удару трапилась серія рикошетів від гравців обох команд, найвправніше розібрався в ситуації Михайло Войтович, рахунок став 2:0. Незабаром високу індивідуальну майстерність продемонстрував Дмитро Ржондковський, який, обігравши трьох захисників, зумів зробити точну передачу Юрію Періну, який забив третій гол.
 Житомиряни мали реальний шанс скоротити розрив у рахунку на 37 хвилині гри, однак надійно зіграв наш голкіпер Максим Дубров, надійно забравши м’яч у ногах нападника житомирян. До кінця першої половини гри відмінне взаєморозуміння продемонстрували наші нападники, коли Юрій Перін зробив діагональну передачу на автора другого голу Михайла Войновича, який зльоту вгатив м’яч повз руки житомирського голкіпера під поперечку. Отже, перша половина гри – рахунок 4:0. Другий тайм розпочався атаками звягельців особливо старався автор другого та четвертого голів, однак після однієї з атак Михайло отримав, жовту картку за «артистичне» падіння в штрафному майданчику гостей.
Тренери обох команд почали робити заміни, тож у нашому складі з’явилося чимало молодих виконавців, однак ініціатива продовжувалась зоставатися у «ногах» гравців ФК «Звягель-750».
 П’ятий м’яч влетів у сітку воріт гостей після удару Михайла Войновича, це був третій гол, забитий нападником у цій грі. Асистував автору гола Ярослав Корнійчук, що набирає форму після травми. Юні вболівальники, які обслуговували табло стадіону «Авангард» не встигали носити таблички, які вказували кількість забитих голів. Шостий м’яч у грі забив «дебютант» команди Ігор Носарів перебуваючи прямо перед воріт суперника без опору захисників. Темп матчу зовсім спав, гравці команди господарів почали мляво пересуватися по футбольному газону, чим могли скористатися житомиряни, однак надійно зіграв наш другий воротар, що вийшов на заміну Геннадій Челядін, який вдало відстояв як на лінії воріт, так і на виходах. Уболівальники почали вимагати від своїх улюбленців продовження «гольового» нападу, адже саме в цей день відзначалось свято міста, і цей заклик був почутий і підтриманий. Ярослав Корнійчук продемонстрував слалом з м’ячем, на великій швидкості обійшов декількох захисників на місце лівого нападника і зробив точний простріл. Шкіряна куля знайшла ногу Анатолія Семененка і всьоме пересікла лінію воріт команди СДЮШОР. З таким рахунком завершився матч. Після фінального свистка рефері, військові оркестранти, які підтримували команду протягом усієї гри, за проханням уболівальників на прощання виконали «Марш слов’янки», чим ще більш підняли настрій звягельчан, котрі прийшли підтримати своїх улюбленців.
Володимир Бурковський
Переглядів: 1189 | Додав: zvyagel750 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 3
3 zvyagel750  
0
Напевно

2 shved  
0
Да напевно, після переходу гравців СДЮШОРа в це міжсезоння в команду Арсенал (Бердичівський р-н) вона буде самою слабкою в цьому чемпіонаті. sad

1 Жека  
0
На мою думку в СДЮШОР небуло жодних шансів виграти ЗВЯГЕЛЬ-750. Так як здушор сама слабенька команда в цьому турі.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net