<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Вівторок, 23.04.2024, 22:03

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Листопад » 30 » ЗОЛОТИМИ ЛІТЕРАМИ - В ІСТОРІЮ МІСТА

ЗОЛОТИМИ ЛІТЕРАМИ - В ІСТОРІЮ МІСТА
20:02
gerb Давно так яскраво, гарно, по-святковому урочисто не вшановували в нашому місті спортсменів, як у вечорі минулої п’ятниці – футболістів. Та й такого феєрверку перемог теж не бачили в Новограді: міськрайонна команда «Звягель-750» (капітан Дмитро Горбаченко) виборола друге місце в чемпіонаті області, а також стала володарем «Кубку осені», що проходив під патронатом губернатора Житомирщини: команда ветеранів футболу (капітан Дмитро Орлов) стала переможцем у чемпіонаті області і володарем «Кубку ветеранів футболу» в Хмельницькій області! А молоде покоління футболістів – команда дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки (капітан Василь Бабич) – перемогла в обласній спартакіаді школярів. 
 
 Тож великий зал Будинку рад був переповнений. І приємно було бачити в ньому уболівальників, друзів, дружин футболістів з осінніми квітами в руках – так прийшли вони вітати своїх улюбленців за їхню високу майстерність, за ті високи перемоги, подаровані рідному місту і їм. 
 
 Сьогодні футбол у світі давно переріс суто спортивні рамки і став національною гордістю кожної країни. Як сказав у привітальному слові голова обласної федерації футболу Олександр Чернявський, нині життя кожного міста і містечка в Європі оцінюють по тому, чи є у них футбольна команда і як вона виступає. А у древньому Звягелі уже є своя славна історія футболу і як бачите, вагомі результати. 
 
 Наприкінці 50-их – на початку 60-их років минулого століття у Новограді звели стадіон «Авангард» і створили однойменну команду. Її гравці були популярними в місті, бо вони вигравали кубки області, брали участь у чемпіонаті України. Їх любили, шанували. І цього вечора ведуча свята організатор-методист міського Палацу культури імені Лесі Українки Тетяна Музика з гордістю називала імена ветеранів, чимало з яких були у залі: Анатолій 1Водницький, Валентин Трофимець, Віктор Борисюк, Микола Романчук, Іван Сарган, Микола Герасимчук, Анатолій Матушевський, Віктор Романчук, Валерій Самарін, Віктор Лейнер, Валерій Романюк, Володимир Седлер, Валерій Чекальський... Це завдяки їхньому високому професіоналізму стадіон заповнювався вщент!
 
 Але й вищеназвані команди збирали тисячні аудиторії цього літа. Щиро, від усієї душі вітав переможців на святі, присвяченому «його величності Футболу», міський голова Микола Боровець: 
 
 – Футбол у нашому місті живе, у нього грають. Він уже став атрибутом Новограда-Волинського. І має прекрасні результати, – говорив він. – І ось поряд сидить юне поповнення, яке теж стало переможцем у цьому році. 
 
 Мер подякував батькам і дітям за те, чого вони досягли. Не кожне місто може приймати команди на рівні. А у нас після ремонту стадіону, зробленого у такий нелегкий для економіки час, усі гості відзначають гарний стан і високий рівень організації. 
 
 Окрім підтримки міської та районної влади, розвиватись футболу допомагають спонсори, котрі люблять, цінують і підтримують футбол. Серед них – Олександр Лавренюк, Геннадій Кожедуб, Юрій Михайлов, Сергій Пелех, Валентин Пашковський та завод «Церсаніт». 
 
 – Футбол – це вже стан душі, – сказав, вітаючи, голова райдержадміністрації Микола Іванюк. Багато хто не може уявити свого життя без футболу, якому віддано не одне покоління спортсменів. 
 
 На свято прибув з Одеси начальник фізичної підготовки, помічник командуючого Південним оперативним округом Віталій Левицький, який від імені2 командуючого – нашого земляка і також любителя футболу Петра Литвина (до речі, Петро, як і страший брат – Голова Верховної Ради України Володимир Литвин – у всьому, в тому числі і в спорті, підтримує завжди своїх земляків!) привіз подарунки капітану «Звягеля-750» Дмитру Горбаченку й команді, серед яких – книга «70 років Одеському оперативному округу», яка щойно вийшла з друку. Адже Дмитро служив тут і вже тоді приносив успіхи армійському спорту. Такі ж книги гість вручив міському голові та голові райдержадміністрації. 
 
 Відзначили на святі й голову засновників футбольного клубу «Звягель-750» Василя Гордійчука, котрий виступив потім із розповіддю про команду та її гравців. 
 
 Цього вечора усі футбольні команди, їхні капітани та окремі футболісти, котрих відзначили, отримали ще й море щирих ополесків, яких не шкодували їхні уболівальники. Та найбільше, певно, вшановували ветеранів, котрі, не зважаючи на вік, тримають спортивну форму на високому професійному рівні. Тож так було радісно побачити їх усіх, виструнчених перед залом. І вітати їх приїхав директор обласного клубу ветеранів футболу Микола Батюта. 
 
 Не передати океан емоційних оплесків, всеохоплюючої любові, подарованих цього вечора футболістам. Та за всіх їх найяскравіші почуття передали наші самодіяльні митці. Ведуча Тетяна Музика підібрала справді зірковий концерт. Кожне віншування героїв дня супроводжували їхні виступи. 
 
 Народний чоловічий вокальний ансамбль «Хміль», юні співаки Діана Георгієва та Микола Борсученко – переможці в обласному конкурсі «Казкові мелодії», лауреати всеукраїнського конкурсу «Зорецвіт» – стипендіати міського голови; ансамбль естрадного танцю «Модерн»; прекрасна Крістіна Тимощук, котра зуміла зачарувати зал; група народного ансамблю пісні і танцю «Полісся»; Валентина Подкаура зі 3своїм неповторним шармом; і, на завершення, колоритний голос, що прониузє серце наскрізь, із побажаннями кохання – кохання в усьому! – це, звичайно, неперевершена Ірина Антипчук – гордість нашого міста. 
 
 На тлі усіх виступів на екрані постійно демонстрували слайд-фільм про те, «Як це було» – футбольну команду «Звягель-750». Шкода лише, що для такого знакового свята не налаштували в ньому хорошого звуку... 
 
 Замість післямови варто зазначити, що свято зробили справді святковим. І постаралось для цього багато людей. Та все ж треба віддати належне тим, на плечах кого був основний тягар організації – завідувачу відділу з розвитку фізичної культури і спорту міста Володимиру Гаммі та ведучій Тетяні Музиці, яка і сценарій написала цікавий, і вела його дуже гарно. 
 – Нехай кожен футбольний сезон примножує здобутки наших футболістів, які золотими літерами вписуються в історію рідного міста, в історію футболу! – такими були завершальні слова ведучої. Цього бажаємо і ми. 

Тетяна КОЗЛОВА
Переглядів: 797 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net