<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 29.03.2024, 15:19

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Жовтень » 9 » ЗА КРОК ВІД ЧЕМПІОНСТВА

ЗА КРОК ВІД ЧЕМПІОНСТВА
18:21
 Звягель-750     5
         (Новоград-Волинський)
 
  ФК Бердичів     0
   
 
9 жовтня 2010. Новоград-Волинський. стадіон «Авангард». 700 глядачів.
Чемпіонат Житомирщини. 14 тур.
 
Арбітр: О.Чірчик, асистенти арбітра: В. Притулін, О. Свірідов (усі м.Житомир).
 
«Звягель-750»: М.Дубров (О.Войтович), І.Носарєв, Д.Горбаченко, Р.Сизоненко (І.Ковальчук), Р.Весельський, С.Джус (О.Унтілов), Д.Лободін, А.Диняк (Д.Расулов, 46), П.Осарчук, Ю.Перін, О.Загривий.
 
ФК «Бердичів»: Т.Панасюк, Ю.Приходько (Д.Худинець), С.Данилевич, І.Шумило, Д.Коломієць, М.Малашин, В.Подгорський, В.Іськов (Д.Вакула (П.Сироїд)), А.Лозовий, А.Мкртчян, В.Креденцер.
 
Голи: 1:0 А.Диняк (7), 2:0 I.Шумило (автогол, 12), 3:0 Ю.Перін (40), 4:0 Ю.Перін (47), 5:0 О.Унтілов (90+2).
 
Вилучення: С.Данилевич (ФК Бердичів, 45).

 Гравці ФК «Звягель-750» з перших секунд матчу почали штурмувати ворота бердичівлян. Вже на першій хвилині Юра Перін завдав перший удар по воротах суперників, але м'яч пройшов вище воріт, а за хвилину вже Осарчук завершував атаку господарів, але страж воріт гостей зіграв надійно у цьому епізоді. Відкрили рахунок звягельчани на сьомій хвилині матчу. Роман Весельський зробив простріл з лівого флангу у штрафний майданчик гостей, захисник ФК «Бердичів» невдало вибив м’яча, яким відразу заволодів Перін. Недовго розмірковуючи наш нападник наніс удар по воротах Тараса Панасюка, але зафіксувати воротарю його не вдалося і на добиванні першим опинився Андрій Диняк – 1:0! А вже за п’ять хвилин рахунок у матчі став 2:0. Все для цього зробив Весельський, котрому на лівому фланзі суперники залишили дуже багато вільного простору. Роман протяг шкіряного у карний майданчик та пробив у дальній кут воріт, підстрахувати свого воротаря намагався капітан ФК «Бердичів», Ігор Шумило, але саме від нього м’яч опинився у сітці воріт. Гостям лише у середині тайму вдалося двічі завдати удари по воротах Дуброва, проте в обох випадках м’яч розминувся з воротами. До третього взяття воріт бердичівлян, наші земляки мали ще дві нагоди відзначитись. Після розіграшу кутового, Дмитро Лободін пробивав головою по воротах гостей, але м’яч пройшов над поперечкою воріт. А на 34-й хвилині Ігор Носарєв наважився на дальній постріл, на жаль м’яч пройшов біля стійки воріт бердичівлян. На 40-й хвилині рахунок у матчі стає 3:0. Диняк зробив простріл з правого флангу, воротар ФК «Бердичів», намагався заволодіти м’ячем, але зробив це невдало і шкіряний опинився у Юрія Періна, який розстріляв порожні ворота суперників. На останній хвилині першого тайму важку травму отримав Андрій Диняк (розрив зв’язок), арбітр покарав порушника (за грубу гру) жовтою карткою, але через декілька секунд перед бердичівлянином загорілося вже червоне світло. Це викликало обурення у гравців ФК «Бердичів» і лише втручання працівників міліції, допомогло погасити емоції.

 Другий тайм розпочався так, як і перший – з голу у ворота ФК «Бердичів». Олександр Загривий намагався переграти воротаря гостей, проте Тарас Панасюк, блокував його удар, м’яч відскочив до Періна, перед яким залишалися порожні ворота – 4:0!!! Такий рахунок повністю зіпсував гру обох команд у другому таймі. Бердичівляни не могли, а звягельчани не хотіли. Проте такий рахунок дозволив дебютувати за головну команду нашого міста Олександру Унтілову. Цей сімнадцятирічний хлопець і поставив крапку у цьому поєдинку, коли вже у доданий час зумів залишити свій автограф у воротах гостей.

 5:0 – фірмовий рахунок ФК «Звягель-750» у цьому сезоні. На стадіоні «Авангард» з таким рахунком були обіграні: ОДЕК, Верест-ІНАПІК, Легіон і ФК «Бердичів», також п’ять м’ячів отримав і «Прес», але зумів провести один гол у відповідь. До омріяної перемоги у чемпіонаті Житомирщини, звягельчанам залишилося зробити лише один крок!

shved

Відео з матчу:
 
Фото з матчу:
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглядів: 1998 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/3

Всього коментарів: 971 2 3 4 5 »
97 КРБК  
0
Якби Литвин допомагав, то чемпіоном в ЧА були б ми. Ви товариші якусь таку вже муйню несете. Що вам так все не подобається. Я хотів би подивитись на ваші успіхи в ЧА чи КА. Але вам звісно з погреба видніше. biggrin

96 B@stor  
0
Ух ты блин сколько нитиков!!! Кто вам не давал переносы делать, комкать чемпионат и прочее? А? Попейте воды, ребята и готовтесь к следующему сезону!...
P.S.:После боя руками не машут!

95 alexx  
0
94 dstr
Может хватит уже этот бред по поводу Литвина писать??? Президент николаевского "Торпедо" признал силу команды, говорил комплименты в нашу сторону... Ребята такой сезон выдали... А вы тут.....

94 dstr  
0
Вставлю и свои пять копеек в дискуссию. Да, Новоград чемпионат скомкал. Да, почти все скандалы и непонятки этого сезона связаны с Новоградом. Но... по игре в этом году в области сильнее и интереснее Новограда команды не видел. Верно сказал adey, что выиграл тот, кто больше хотел. Новоград чемпионства заждался. Поэтому - клуб, игроков и болельщиков с победой!
А по поводу аматоров принимаю сторону Джона: уж больно неожиданно как-то хорошо выступили. Берут смутные сомнения. Ну да что говорить. Не пойманный - не вор. Выступили успешно - да и выступили. Поэтому - со вторым местом по КФК тоже мои поздравления.

93 LeonU  
1
Читаю я "произведения" этого Джона и никак не пойму: если всё так было плохо и все видели подделку, подкуп или втручання П.М. Литвина или ещё чего-то там... то почему об этом поют только сейчас? А где ж были эти джоны раньше? Ждали когда Звягель проиграет и всё забудется? Чего не протестовали? ляпать языком можно багато, да вот только на поле тоже надо себя показать! А Бердичеву в этом году хвастать нечем, так вот и других поливать гавном тоже нечего... Сами-то не лучше...

92 slem  
0
Цілком серйозно, у Звягеля є слабе дзвіно - ВВГ.

91 mix@  
0
смішно вийшло: поки писав, Войтович сам висловився майже в тому ж стилі. - писали в унісон :):):) кажуть якщо 3 думки збігаються значить це дійсно так - хтось все-таки перегнув палицю

90 КРБК  
3
Джон просто вирішив нам спаскудити чемпіонський настрій. Тобі це не вдасться, вже запізно. Чи тобі не подобається рахунок зверху (5-0) то ти як собака вирішив вкусити. Повір вже не болить. Навіть фінал ЧА загоївся. Бо ми сильні духом і ми одне єдине ціле- вболівальники і команда. Бачив би ти як в Горностаївці гравці допомагали нам відстоювати свою честь вже руками. Поки ми разом ми непереможні. Ми тобі співчуваємо.

89 adey  
0
Джон, ти не перегинай палицю.

ваше останнє чемпіонство теж віддає запахом кабінетів жофф і ффу.
про це тобі й нагадали.
те, що Войтович і Горбаченко грали тоді за Хімаш ніяким чином не применшує значимість перемоги Звягеля в нинішньому чемпіонаті.
хоча б тому, що просто не було серйозної конкуренції.
провина Звягеля лише в тому, що перенесли 3 їх стартових матчі.
але ж не футболісти в тому винні.
претензії - до функціонерів.
________________________________________
смішно вийшло: поки писав, Войтович сам висловився майже в тому ж стилі.
smile


88 mix@  
0
Міха розслабся.
вболівальник має власну думку -
Джон наступив на власні граблі - його запитали про подібне - він не відповів (або відповів питанням на питання). Стараюсь не звертати уваги на бруд збоку, але іноді дехто не взмозі сам зупинитись - стань кимось тоді говори, а не так - аби нафукать!!!
За футбольні гроші і преміальні думаю в останню чергу - є інші приорітетні цінності - лише б цю заключну фразу не прочитав президент Звягеля" biggrin :D
Де я грав - це вже історія. А от де я зараз граю і чого добився - це факт. А кожен має право висловити свою думку, але не перегинати палку.
P.S. Після 0-5 для Бердичева - по моєму не було коментів що каманда чи полукоманда, мертва, глухарі і як хто може.... всі адекватно сприйняли це, крім одного некультурного обзивакі!
За "мля" вибачте - може когось образив! smile

87 Джон  
0
Для mix@: задаю конкретне запитання: чому в 2006 році за "Хіммаш" грав Дмитро Горбаченко, якому ФФУ за інцидент в матчі із "Закарпаттям" була винесена заборона рік грати на будь-якому рівні в Україні?
А-а-а, тепер зрозуміло чому ти тут так бризжеш слюною. Підказують, що в 2006 році ти також грав за "Хіммаш". Преміальні за чемпіонство обломились? Мля... biggrin
Щодо спеціальної акції: "будут деньги - будет пища"/с/. wink
Так що справді, розслабся. cool

86 adey  
0
Міха розслабся.

вболівальник має власну думку. Йому не подобається чемпіонство Звягеля.
мені, чесно кажучи, теж.
мені взагалі не подобається чемпіонат області.
якщо розкрити документи то там полюбе можна прочитати щось на кшталт "загання проводяться з метою популяризації футболу і тд і тп"
замагання в облатсі -це знущання над аматорським футболом а не популяризація.

ви чемпіони області і я вас вітаю.
ваші вболівальники, яких без сумніву найбільше в області, заслуговують на матчі більш високого рівня і на більшу кількість таких матчів.

пс: слово "мля" в словнику відсутнє, ні вболівальникам, ні тим більше футболістам його не варто використовувати.


85 mix@  
0
Хоча, що в історіїї зміниш.
Звягель-750 5
ФК Бердичів 0
...5:0 О.Унтілов (90+2) - Вам діти забивають tongue
P.S. ТІЛЬКИ НЕ ПИТАЙ МЕНЕ: ЩО БУЛО НАВЕСНІ 2010!

тобі задали конкретне питання на яке ти не відповів посилаючись на людину, яку навіть не знаєш. Тема та сама. Несерйозно! Надалі не хочу це обговорювати з некомпетентною людиною.... Крапка!

щодо акції...провокакції - ваше право - ви ж "вболівальники" ...


84 mix@  
1
82 Джон (Сьогодні 14:22)
Спеціально для тебе готувалась спеціальна акція.
Спеціально для мене - у тебе був спеціальний шанс повторити спеціальну акцію в матчі 2-го кола, спеціальної гри з Бердичивом чи ти тільки можеш спеціально із власної буди гавкати... "СПЕЦІОЛОГ", мля!!!!!!
а щодо 2006-го запитай себе: хто "Бумажний чемпіон-2006?
а) Бердичів
б) Хіммаш

83 shved  
0
Джон, тобі нагадали, що завдяки протестам (котрі ти згадував у своєму повідомлені) ФК Бердичів став чемпіоном у 2006 році.
На твоє прохання я запитав у Дмитра Горбаченко про 2006 рік. Відповідь: "ФК Бердичів - паперові чемпіони 2006".

А Новоград у 2006 був там же, де і зараз находиться - 50°35′00″ пн. ш. 27°37′13″ сх. д. wink


82 Джон  
0
2 mix@: ще раз: про 2006-ий спитай краще в Дмитра Горбаченка. biggrin tongue
А де був Новоград в цьому році? wink
І ще. Шкода, що ти не зміг відвідати Бердичів в І колі. Спеціально для тебе готувалась спеціальна акція. cool

81 mix@  
0
74 Джон (Вчора 12:50)
Вам буде цікаво:
згадай 2006 рік - яка полуфутбольна команда до цих пір вважає себе получемпіоном?! ?!?!?!

80 alexx  
0
Это очень приятная новость!!!

79 shved  
0
Так готується. По попередній інформації, матч за суперкубок Житомирщини має відбутися 30 жовня у м.Житомирі між командами Хіммаш та Звягель-750.

78 slem  
0
Є приємна новина, Хіммаш готується до Суперкубка. Переможним чи запасним складом, кому відомо.

1-20 21-40 41-60 61-80 81-97
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net