<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 27.04.2024, 19:48

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Вересень » 22 » З РОМАНОВА З НІЧИЄЮ

З РОМАНОВА З НІЧИЄЮ
22:56
n-v news 19 вересня в Романові відбулася зустріч Новоград-Волинської ФК «Звягель - 750» з Романівською ФК «Зоря-Енергія». Для нас цей матч був вирішальним, адже, отримавши перемогу, ми б продовжували боротьбу за перше місце, в протилежному випадку положення команди впало б на третє місце в турнірній таблиці. Та сталося найбільш неочікуване – команди зіграли в нічию, провівши матч з рахунком 1:1, що поставило звягельчан на друге місце.
 Як на мене, то атмосфера, в якій проходила гра, була досить дивною, можливо, саме це й вплинуло на такий результат гри. День, в який проходив матч, видався похмурим, стадіон майже порожній (приємно лиш те, що фанів нашої команди було значно більше), а ще перший холодний осінній день, що співпав  датою проведення матчу. Одним словом, щось було не так, як звичайно.
 У першому таймі за команду Звягеля на поле вийшли Олександр Загривий, Дмитро Лободін, Дмитро Горбачеко, Юрій Перін, Павло Осарчук, Ігор Вакуленко, Ігор Ковальчук, Ярослав Корнійчук, Ігор Носарєв, Максим Омельченко та Максим Дубров. Знаючи, що перемога нам необхідна, футболісти одразу ж взялися за справу як належить, проводили м’яч по всьому полю, аж до воріт суперників, але у вирішальний момент забивати все ж не вдавалося, завжди на заваді ставав то захисники команди-суперника, то воротар, а то взагалі м’яч летів поза ворота. Та все ж, доклавши всіх зусиль, на 12 хвилині гри гол забити вдалося. Пробиваючи кутовий, Ярослав Корнійчук направив м’яч до воріт, а  Юрій Перін завершив атаку, відправивши ударом голови його у ворота.  Далі, перебуваючи в стані ейфорії від забитого голу, звягельчани послабили натиск, а разом з тим і захист. Скориставшись цим, на 40 хвилині гри суперники зуміли забити нам гол, те, як вони це зробили, взагалі здивувало глядачів – перебуваючи в штрафному майданчику, гравець «Зорі-Енергії» прийняв пас і вдало відправив м’яч у наші ворота. Дивно, як це йому вдалося, адже саме в цей момент у тому ж штрафному майданчику було декілька наших гравців. Так і завершився І тайм без змін у рахунку.
 Другий тайм розпочався без змін у складі нашої команди. Так як і в першому, наші почали атакувати, але все марно - численні моменти, які могли б перетворитися на голи, завершувалися невдачею для нас. Втім, так само безрезультатно грали й наші суперники, хоча їх гра, з огляду на якість подач та володіння м’ячем, була значно гіршою. Романівці,  розуміючи, що ситуація є не вигідною, почали проявляти свої емоції, неодноразово висловлюючись нецензурними словами в адресу судді. Згодом їх емоції переросли в значно гірші наслідки: травмували нашого гравця Максима Омельченка, за що винуватець отримав червону картку.
 Здивував цього дня й тренер команди, провівши протягом усієї гри лише одну заміну  - на 63 хвилині замінив Олександра Загривого Михайлом Войтовичем.
  Гра завершилась без змін у рахунку . 1:1 – з таким результатом повернулися додому. Попереду у Звягеля ще гра з коростенською командою «Хіммаш».
 
  Олена Чех
Переглядів: 734 | Додав: Helen | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 5
5 КРБК  
0
Дякую Олено за репортаж і за відвідини цих зборищ.

4 Helen  
0
навіщо? wink

3 Яцек  
0
Стара фортеця Кам"янець-Подільського

2 Helen  
0
І куди ж ти їдеш?

1 Яцек  
0
Ну, що там з "Єнергіею" ? Передзвоніть Боровцю, хай перенесе сесію, бо я завтра на виїзді.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net