<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 19.04.2024, 09:10

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Вересень » 2 » ВСЕ ВИРІШИТЬСЯ НА «АВАНГАРДІ»

ВСЕ ВИРІШИТЬСЯ НА «АВАНГАРДІ»
02:28
  Агро-Збруч      1
                (Підволочиськ)
 
 Звягель-750       1
          (Новоград-Волинський)
  

1 вересня 2010. смт.Підволочиськ. стадіон «Колос». t+19. 350 глядачів.
Кубок України серед аматорських команд. 1/8 фіналу. перша гра.
Арбітр: Р.Я.Хомин. асистенти арбітра: М.В.Дубінін та Ю.В.Голубець (усі з Львівської обл.).

 
№29
№15
№3
№19
№5
№9
№10
№7
№16
№14
№8
ФК «Агро-Збруч»
 Р.Кантелюк
 С.Шум
 В.Плішка (№4 В.Янко, 46)
 В.Огаль (№11 І.Осадца, 82)
 А.Біскуп
 В.Міщишин
 Ю.Беркита
 А.Білик
 Р.Майдан(№18 Т.Гронський,56)
 В.Рибак (№17 О.Паламар, 39)
 С.Винник
 
№1
№2
№4
№5
№7
№8
№10
№11
№15
№19
№21
ФК «Звягель-750»
М.Дубров
І.Носарєв
Р.Дорогань (№6 І.Ковальчук, 70)
С.Джус
Ю.Перін
Д.Лободін
Д.Горбаченко
Р.Весельський
П.Осарчук
Р.Сизоненко (№14 В.Ткачук, 56)
В.Майдачевський(№20 О.Загривий,46)

Голи: 0:1 Р.Весельський (23), 1:1 Ю.Беркита (28 пен.).

Попередження: №5 С.Джус (32), №8 Д.Лободін (32), № 14 В.Рибак (33), №2 І.Носарєв (62).

 Рік тому, команда «Звягель-750», вперше взяла участь під егідою Аматорської Асоціації Футболу. Всі ми добре пам’ятаємо, які перепитії були у матчах проти «Шахтаря» з Нововолинська та «Поліссям» з Добрянки, яке свято тоді царило на трибунах нашого стадіону. І ось, за рік, знову маємо нагоду пережити щось подібне. Цього разу суперником нашої команди став представник Тернопільської області, футбольна команда «Агро-Збруч» з міста Підволочиська.
 
 Початок гри більш вдався футболістам з Новоград-Волинського, насамперед завдяки досвіду котрий вже ФК «Звягель-750» має у змаганнях такого рівня. Вже на восьмій хвилині матчу, наші земляки провели чудову атаку, котра мала завершуватися взяттям воріт. Перін вивів на ударну позицію Джуса, але воротар зумів зреагувати на удар Сергія, на добиванні першим опинився Володимир Майдачевський, котрому потрібно було лише влучити у порожній кут воріт. На жаль цього не сталося, м’яч розминувся зі стійкою воріт.У середині першого тайму загрожував воротам господарів Юрій Перін, однак удар у нашого нападника не вийшов і м’яч став легкою здобиччю воротаря. Проте вже за дві хвилини «шкіряний» все таки опинився у воротах ФК «Агро-Збруч». Роман Весельський отримав м’яч на лівому фланзі, обіграв двох захисників, увірвався до штрафного майданчика та наніс влучний удар – 0:1!!! На жаль не довгою була радість нечисленних вболівальників з Новоград-Волинського, вже за п’ять хвилин рахунок у матчі зрівнявся. Після розіграшу кутового м’яч влучив у руку футболісту «Звягель-750» і головний арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Капітан ФК «Агро-Збруч» Юрій Беркита чітко реалізував вирок - 1:1. На перерву звягельчани могли піти все таки за переваги на свою користь, але на 34-й хвилині Роман Дорогань чудовим пасом вивів віч-на-віч з воротарем господарів Юрія Періна, на жаль наш нападник не зміг приборкати м’яч та момент було втрачено.
 
 Друга частина гри пройшла за невеликої переваги підволочинців, яким будь що потрібно було забивати, аби забезпечити хоча б якусь перевагу перед повторним матчем. Вже у дебюті господарі не реалізували побачення з Максимом Дубровим, відправивши м’яч над поперечкою воріт. Вийшов переможцем наш голкіпер і в епізоді, коли декілька рикошетів у нашому штрафному майданчику загрожували перетворитися у взяття воріт. Чергову небезпеку господарі створили після пробиття штрафного, але м’яч пролетів вище воріт ФК «Звягель-750». Змарнували нагоду і наші хлопці, Перін вдало зробив подачу у карний майданчик господарів, м’яч точно потрапив на голову Загривому, але нашому гравцю не вдалося влучити у раму воріт. Проте останнє слово у матчі було за господарями. Вже у доданий час гравці ФК «Агро-Збруч» розіграли штрафний удар, після котрого м’яч пролетів біля «дев’ятки» Дуброва. На цьому команди і розійшлися, щоправда лише на тиждень. Переможець протистояння визначиться 8 вересня у Новограді-Волинському на стадіоні «Авангард».
 
 P.S. А на переможця пари "Звягель-750» - «Агро-Збруч» вже чекає команда «Берегвідейк» з селища Берегове, Закарпатської області. Котра за сумою двох матчів здолала чемпіона Львівщини - команду «Карпати» з Кам’янки-Бузької 5:2. Також слід відмітити, що за «Берегвідейк» виступає вихованець новоградволинського футболу – Артур Гриценко.
 
shved

Фото з матчу:
Переглядів: 1481 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 431 2 3 »
43 shved  
0
КРБК, які наслідки? Ти що жартуєш? Невже ти думаєш, що пару стусанів навчить деяких арбітрів правильно судити?
Риба гниє з голови!!! Прошу, щоб Голова Житомрської Обласної Федерації Футболу, Чернявський Олександр Петрович, подав у відставку, у зв'язку з неспроможністтю навести лад у своєму господарстві! Також Голову комітету арбітрів Соболевського.
І ще, прошу всіх вболівальників обласного футболу звернути увагу, скільки в нинішньому сезоні було нарікань до якісті судівства на матчах за участю Хіммашу!

42 КРБК  
0
Да тому що вони не вміють працювати із суддями.В своєму коменті №35 я вже про це казав.Цікаво які будуть наслідки після судейських пригод.

41 Rytans  
0
Цитую ШВЕДА:Коростенці почувалися наче вдома-це як.На суддю потрібно тиснути весь час щоб він не забував хто господар.Я думаю після гри він це відчув.
В мене питання : якщо було положення , так чому футболісти так це спокійно це приняли ?

40 shved  
0
КРБК, нерозумію, причому тут гравці Хіммашу? Якщо б наша команда реалізовала свої моменти, ніхтоб зараз не згадував про тей пропущений гол. На перемогу ми напевне сьогодні не заслуговували, але одинадцятиметровий був 100%. Ще не факт, що ми його реалізували (всі сьогодні бачили за кого грала фортуна), проте шанс за нічию був.

39 КРБК  
1
Положення було і ніхто не зупинявся і ні кого не слухав,причому в положенні були аж два гравці які на 1-1,50 були ближче до наших воріт і наздогнати їх ніхто не встиг.А гол таке-..йня.Гра червоних і будувалась на такі моменти-судді ж свої а значить положення не зафіксують.Команда червона мертва за два тайма тільки і привезла гол з положення і з подачі суддей.Наші взагалі закрили машівців на їх половині.Козли вони коротше всі,і воротар і те чмо що валявся після видалення .ер вам а не чемпіонство.

38 adey  
-1
Так. Хтось з трибуни крикнув :"Афсайд"! Наші гравці зупинилися а лайнсмен не підняв флажок
_______________

ну і хто вам винен, що ваші гравці прислухаються до криків з трибун?
грати потрібно до свистка судді - це те, чому нормальні тренери вчать з дитинства.
викладуйте відео, цікаво подивитися гол.


37 Lampard1  
0
Так. Хтось з трибуни крикнув :"Афсайд"! Наші гравці зупинилися а лайнсмен не підняв флажок. Скотина він!

36 Rytans  
0
Хто може точно сказати : ГОЛ МИ ПРОПУСТИЛИ З ПОЛОЖЕННЯ ПОЗА ГРОЮ ???

35 КРБК  
1
Я думаю наступний хто опиниться на лікарняному ліжку буде мудило Педрусь і його помічники.Такого педораса після Невинного я давно не бачив.Хочу звернути увагу наших гравців на пресинг судді, того чомо яке після видалення лежало.Не можна бути такими пасивними,а колективно впливати на суддю у тому числі і бокового.А того козла що тягнув час потрібно було ногами за поле винести.Коростенці почувалися наче вдома-це як.На суддю потрібно тиснути весь час щоб він не забував хто господар.Я думаю після гри він це відчув.Суддя-суддею а хлопці забивати потрібно.Два тайма сидіти на воротах гостей і не мати з цього результату.Моменти ж були і у Періна і у Паши,у Міши це просто пипець бл..Нах.ра взагалі допускати до судівства те чмо,це звернення до ВВГ.Крик в мікрофон після гри "ми не допустимо такого на своїй замлі"нічого не дасть ми вже це допустили.І якщо надалі нічого не зробимо воно триватиме.Хашаба п.дар любим способом чіпляється за чемпіонство. angry

34 zvyagel750  
0
0:1 нам з метрового офсайду забили но всеодно хымыкы не будуть чемпіонами!!!! angry

33 Venus  
0
так який рахунок?
Відповідь: Непотрібно ставити стільки знаків питання! Від цього останні коментарі деформуются.

32 Lampard1  
0
Суддя мудило <вирізано цензурою>!

31 Lampard1  
0
Холодно тоді було, але глядачів зібралося багато. Сподіваюсь що сьогодні буде не менше.

30 КРБК  
0
Сиджу і вмираю,п"ю антибіотики тільки від зубного,стан-критичний,не знаю як це сьогодні надавати буду підтримку.Прийдіть і допоможіть.

29 shved  
0
Lampard1, якщо 1:1, то це було у травні 2008, це був перший матч на нашому стадіоні після реконстркції.

28 Lampard1  
0
Доречі першу гру яку я побачив був матч Звягель-Хіммаш. Було це приблизно 3-4 роки тому . Матч закінчився з рахунком 1:1

27 Blaster  
0
Юра самые верные прийдут !! в принципе я говорю сам за себя я думаю что все мы дадим сегодня жару!!!!Звягель монолит он сегодня победит!!!!!!!!!!

26 КРБК  
0
Сиджу зараз і думаю,завтра судити буде чмо чи відразу його лупити чи зачекати?А Хаш чи як там його якщо зроить гру суддя-прибйемо.Всіх.

25 КРБК  
0
Я трохи на нервах,якщо завтра не буде фанзу,я-розтсріляний.Звісно я не здамся,але - пішли всі на буй.Якщо чесно не було і не знаю чи буде, ми ще не доросли.Впевнений що Х..маш прибуде і сам і з болілами.За вечір до матчу мінімум мови,всі хто любить наш тім давай на зелений і не скупись на бій,ми того варті.

24 zvyagel750  
0
Надіюсь Звягельчани дома здобудуть впевнену перемогу

1-20 21-40 41-43
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net