<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 09:43

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Квітень » 29 » ВПЕРЕД ДО 1/4 ФІНАЛУ!

ВПЕРЕД ДО 1/4 ФІНАЛУ!
20:05
 «Нарешті, діждалися!» - саме такі слова промайнули в моїй голові в суботу 24 квітня, адже саме цього дня ФК «Звягель - 750» відіграв свій перший офіційний матч у цьому сезоні, і почав сезон 2010 року у боротьбі за кубок «Весни» на приз газети Житомирщина.
 Цього дня звягельчани змагалися зі своїми колегами з смт. Ємільчино. Так сталося, що свою першу гру наша команда провела на полі суперників, тому футбольні фанати нашого міста та району не мали змоги подивитися на гру вживу, повболівати за своїх, та підтримати кумирів. Тому для тих, кому цікаво, як пройшов матч ФК «Ємільчино» - ФК «Звягель-750» пропоную звіт.
 Розпочалася гра дещо з запізненням - 5 хвилин організатори змусили понервувати глядачів. Відстоювати честь Новоград-Волинщини на поле вийшли Дмитро Лободін, Віталій Ванжура, Юрій Перін, Дмитро Горбаченко, Ярослав Корнійчук, Михайло Войтович, Роман Весельський, Ігор Ковальчук, Сергій Бадрак, Юрій Ковальчук та Максим Дубров. Як і передбачалося, одразу ж після свистка арбітра почалися небезпечні атаки. Хоча впевнених проривів до наших воріт зі сторони Ємільчинської команди не було, але й слабенькі «Звягелю-750» втримати не вдалося. Від так, вже на 5 хвилині гри гравець команди-суперника з правого флангу поля відправив м’яч у лівий кут наших воріт. Та на відповідь звягельчани довго чекати не змусили, вже через 4 хвилин Михайло Войтович зрівняв рахунок.
 Далі небезпечні атаки, паси передачі, але все без результатів - рахунок залишався без змін. На 35 хвилині гри нас спіткала наступна невдача, той же Д. Драгомірецький, який був автором першого голу забитого в наші ворота повторив зроблене. Максим Дубров, захищаючи ворота, вийшов у правий кут штрафного майданчика та м’яч, що відлетів рикошетом, потрапив у ноги суперника, який, в свою чергу, з точністю відправив його у наші ворота. На щастя і другий м’яч-відповідь не забарився, його автором став кращий нападаючий області - Ярослав Корнійчук. З рахунком 2:2 завершився перший тайм, і хоч гра була напруженою, на футбол це видовище не зовсім було схоже. Адже від наших хлопців я, а втім і інші вболівальники, чекали кращого та більш видовищного.
 Не знаю, що сталося під час перерви, але другий тайм видався набагато кращим. Хоча змін у рахунку не відбувалося досить довго, але спостерігалися небезпечні моменти, авторами яких, в більшості випадків, були звягельчани. Та й взагалі, більшість ІІ тайму проходила на частині поля суперників. Під час другого тайму Андрій Михайлович Лось зробив три заміни: на 56 хвилині Олександр Герасименко зхамінив Сергія Бадрака, на 64 хвилині Олександр Загривий замість Віталія Ванжури та на 71 хвилині замість Михайла Войтовича Володимир Слив’янчук. Припустившись в черговий раз помилки, ємільчинці заробили жовту картку (до речі, протягом гри арбітр чотири рази показував жовту картку нашим суперникам). Пробивати штрафний цього разу випало одному з найактивніших на мій погляд, футболістів цього матчу Юрію Періну, який влучно відправив м’яч у ворота суперників. Тож, ГОЛ!!!! Рахунок 2:3! Радості вболівальників не було меж. На щастя до кінця тайму залишалося всього 7 хвилин. Тому зрівняти рахунок нашим суперникам не вдалося.
 Так проходив матч ФК«Ємільчино» - ФК «Звягель-750». За підсумками якого наша команда виходить у ¼ фіналу, де їх суперниками будуть досить складні для нашої команди суперники ФК «Бердичів». Що ж, у футболістів попереду виснажливі тренування, а нам, як вболівальникам, залишається побажати успіху. 
 
 Олена Чех
Переглядів: 666 | Додав: Helen | Теги: Войтович, Перін, ФК Ємільчине, Корнійчук | Рейтинг: 4.5/2

Всього коментарів: 1
1 КРБК  
0
дякую за статтю бо на власні очі гри не бачив.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net