<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 09:29

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Жовтень » 4 » ВІЙНА ІНТЕРЕСІВ У ЖОФФ

ВІЙНА ІНТЕРЕСІВ У ЖОФФ
03:19
 У світі останніх подій, які відбуваються навколо команди «Звягель-750» та ЖОФФ, висвітлюю свою точку зору на цю ситуацію (коли писав, планував розмістити на форумі, але трішки захопився і ось, що з цього вийшло))) ). 
 
 Признаюсь відверто, приблизно після 4-5 матчу (коли зрозумів, що ФК «Звягель-750» цього року цілком реально може претендувати на чемпіонство) почав перейматися, аби у кінці сезону ніхто з вболівальників наших суперників не звинуватив нас у нечесній перемозі.
 
 Перші три тура для наших суперників пройшли, як кажуть, без варіантів. Були здобуті впевнені перемоги над Легіоном 5:0 (вдома), Зоря-Енергія 3:0 (виїзд), Прес 5:1 (вдома), значно складніше склався матч з ФК Бердичів 2:1 (виїзд), але впевнений, що бердичівляни підтведять - результат закономірний.
 
 Друге коло Звягель розпочав з перемоги 2:0 над ДЮФК Коростень (виїзд), теж на мій погляд, результат по грі (гадаю, що і у Коростені вболівальники з цим погодяться), але саме головне випробування на ФК «Звягель-750» очікувало 28 серпня. Матч Звягель-750 - ФК Бараші був окрасою цього чемпіонату! Зійшлися два найсильніших, на тей час, коллектива нашої області. Гра була рівною, але у таких матчах все може вирішити один момент, навіть напівмомент. Звягельчани цим і скористались, реалізувавши штрафний удар.
 
 Відразу після цього матчу вперше з'явилось звинувачення нашої команди у нечесній перемозі. Цитую повідомлення на нашому форумі відразу після закінчення цього матчу:
 
Artes (28.08.2010 21:21) (від себе додам, що Artes - це людина, котра має контакт з керівниками ФК Бараші, на грі не був, але чиюсь думку висловив!!!)
 
 Вот что я хочу вам сказать, поработало руководство вашего клуба с судьями неплохо, даже очень хорошо, но ведь чемпионат области это не показатель, я конечно желаю вам на аматорах успешного выступления, но там такой номер не пройдёт, посмотрим.
 
Чим аматорський чемпіонат закінчився, нам всім добре відомо, проте осад (у мене) на душі від цього повідомлення залишився і досі.
 
 Перша втрата очок ФК «Звягель-750» сталася у домашньому матчі проти Хіммашу (0:1). По грі ми не програли, але так сталося, що у той день так світили зорі і так судили судді (нагадаю, що саме після цієї гри стався самий страшний інцидент у футбольній Житомирщині!!! Вболівальники ФК «Звягеля» звинуватили арбітрів у своїй не компетентності (я хоч зараз можу покласти руку на Біблію і це ще раз підтвердити!!!).
 
 Після матчу з Хіммашем (матч був зіграний 4 вересня), пройшов вже місяць. За цей час наша команда провела лише два матчі у чемпіонаті області (на це були різні причини), у яких здобули всього два очки!!! Ще більш дивно, що «Звягель-750» втратив очки з командами, котрі посідають останні дві сходинки турнірної таблиці!!! Вас це не дивує? Проте, якщо проаналізувати хід тих поєдинків (нагадаю, що звягельчани виривали нічию в обох матчах на останніх хвилинах) це було за щастя! Відразу по закінченню цих матчів Гордійчук В.В. накатав протести (мовляв за команду суперників грали гравці, котрі були не заявлені за ці команди). КДК ЖОФФ, розглянувши протест після матчу Легіон - Звягель (2:2) призначила перемогу нашій команді +:- (проте здається, що результат цього вердикту ЖОФФ вже скасувала (поки це не перевірена інформація)), доля розгляду протесту матчу Прес - Звягель (3:3), мені невідома (або справа не розглядалась, або протест скасовано).
 
 Що далі?
А далі вступає у дію рішення КДК ЖОФФ (яке було прийняте після подій, які відбулися після закінчення матчу «Звягель-750» - «Хіммаш». У якому сказано, залишити Новоград-Волинський та район без футболу у цьому році!!! Мовляв, там агресія і ніхто не хоче «прогинатись» під «накатану» систему Чернявського та його компанії (знавці історії житомирського футболу, - повідомте, чи були такі покарання раніше у нашому обласному футболі?). Звісно, керівництво нашої команди, та вболівальники (котрих у області найбільше збирається на стадіоні) були незадоволені таким рішенням. Зібравши відповідні документи, керівники ФК «Звягель-750» відправили розгляд цієї справи в Апеліційний комітет ЖОФФ. Вердикт якого скасував вердикт КДК ЖОФФ. Президент обласної федерації футболу, Чернявський О.П., не погодився з такими подіями у його «королівстві» і як не дивно це звучить, просто відмовився отримувати листа з рішенням Апеляційного комітету ЖОФФ (вищої інстанції ЖОФФ).
 
 Також хочу відмітити, що між засіданнями КДК ЖОФФ та Апеляційного комітету, відбулася ще одна дивна подія. У календарі на друге коло (котрий був затверджений ще у липні) значиться, що у резервний день, 2 жовтня, має відбутися перенесений матч 1 туру між командами «Звягель-750» та ДЮФК Коростень, але голова обласної федерації, у вівторок, 28 вересня, за чотири!!! дні до запланованої гри, сповіщає, що відбулися зміни у календарі, і у цей день має відбутися пропущена гра 2 туру, ФК «Бараші» – ФК «Звягель-750», хоча у регламенті проведення змагань чемпіонату області є пункт у якому сказано, що зміна дати матчу, та зміна календаря може відбутися мінімум!!! за десять днів до гри! (здавалось нічого серйозного і рано чи пізно, але все одно прийдеться грати з ФК «Бараші», але просочилась інформація, що саме на цей день керівники ФК «Бараші» збирають свою тяжку артилерію і значно вигідніше для ФК «Звягель-750» буде зіграти з ними пізніше). Долю матчу ФК «Бараші» - ФК «Звягель-750» було вирішено на позачерговому зібранні ЖОФФ, на якому більшість проголосувала за відміну цього матчу. Однак амбіції президента ЖОФФ, не дозволили провести запланований календарем матч між командами «Звягель-750» та ДЮФК Коростень, пан голова просто відмовився (здається мені, що через образу) надати арбітрів для обслуговування цього поєдинку!
 
 Чому так сталося і під чию сопілку танцює голова ЖОФФ, достовірно не відомо, але відверто можу Вас запевнити, що дуже багато людей прикладає зусилля, аби зашкодити ФК «Звягель-750» здобути найвищі нагороди чемпіонату!!!
 
 Що очікувати?
 У вівторок (5 жовтня), знову повинне відбутися чергове засідання ЖОФФ, сподіваюсь, що саме на ньому сторони дійдуть компромісу. Останній тур запланований на 9 жовтня, але у все тому ж регламенті змагань є пункт у якому сказано, що останній тур повинен відбутися, тоді коли будуть зіграні усі пропущені матчі чемпіонату.
 
 З повагою shved

Пояснення: 
Чернявський О.П. – Голова ЖОФФ
ЖОФФ – Житомирська обласна федерація футболу
КДК – Контрольно дисциплінарна комісія
Переглядів: 1015 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/2

Всього коментарів: 19
19 Rytans  
0
І ще про суддів. ЦИТУЮ :
По итогам встречи президента федерации футбола Армении (ФФА) Рубена Айрапетяна с руководителями клубов высшей лиги страны было принято решение о дисквалификации всех арбитров высшей лиги. Оставшиеся матчи чемпионата Армении предположительно будут судить рефери из детско-юношеских турниров.

18 slem  
0
Свіжий матеріал на тему"Жінка - арбітр" http://football.sport.ua/news/105782

17 alexx  
0
Швед, 100% правда. А если бы они судили ещё и в купальниках...........))

16 shved  
2
adey, в цьому році нас в чемпіонаті аматорів двічі на боковій лінії судили дівчата (не жінки, а дівчата wink , ну на вигляд так мені здалося), теж жодної помилки!!! А у нас в області, на цій лінії стоять діди яким напевно скоро дев'яносто буде (у матчі з Легіоном на боку судив "Бацила"), чому немає молодих арбітрів? Невже діди все захопили? Тих самих жінок поставити (тільки не блондинок biggrin ), впевнений, що скандалів менше було б!

15 adey  
0
Чернявський і надалі відмовляється надавати арбітрів для облуговування матчу. - тю... то викличте бригаду "іноземних" арбітрів.

в нас днів 10 тому дітей в ДЮФЛУ судила жінка-арбітр.
претензій майже ніяких - все на вищому рівні.
а я можу спокійно й пристойно махати пропорцем на лінії за ящик пива smile
вам лишилося знайти ще 1 бокового арбітра...


14 Rytans  
0
Яка гарантія , що в суботу 09.10 буде футбол ????

13 Rytans  
0
Що за паніка ??!!! На всіх є управа !!!! І на Чернявського також !!! Рішення Апеляц. Ком є ? -- Є !! І все буде нормально. Тут свій розум повинні проявити керівники нашого ЗВЯГЕЛЯ. А листи про не направлення сіддів в Новоград ВЖЕ ПОВИННІ БУТИ НАПРАВЛЕНІ в відповідні інстанції !!! ( ФФУ, а якщо можна скликати ОФФ - читай статут). Все треба робити спокійно і згідно закону .

12 shved  
0
adey, свої переваги ми бачимо. Проблема в іншому, нам не дозволяють дограти нинішній сезон. Ось і наступний матч Звягель-750 - ФК Бердичів, може відбутися не під патронатом ЖОФФ. Чернявський і надалі відмовляється надавати арбітрів для облуговування матчу.
Розумієш, всі згодні грати (ФК Коростень, ФК Бердичів) з нами, але федерація не дозволяє це зробити!!!

11 adey  
0
матч Зв"ягель-Коростень мав відбутися ще у червні, а через ваші махінації з переносами чомусь запланований на 2 жовтня.
тоді Чернявський був для вас хороший, а зараз став поганий.
як на мене - то він був ніякий завжди.

і взагалі, shved, чому так багато шуму - не розумію.

оскільки в кінці сезону ви маєте 3 домашні гри в запасі, відставання в 3 очки від головного конкурента, якого приймаєте вдома, а також гру з відверто розібраним Хімашем на виїзді, то зайняти місце нижче першого для вас - на рівні фантастики.


10 КРБК  
0
Во .ля пі..р. angry

9 shved  
0
Ще раз хочу підняти інцедент який стався минулої суботи під час матчу ФК Бердичів - Хіммаш.
Процитую з газети "Бердичівські новини":

Не обійшлося і без прикрих інцидентів. Не задоволений суддівством керівник "Хіммашу” І. Хошабо у перерві вдарив головного арбітра зустрічі, а самі судді залишали поле після гри у супроводі міліції, оскільки гравці "Хіммашу” висловлювали неабиякий намір "віддячити” рефері за їхню роботу на полі. От тільки чи відреагує на цю поведінку офіційних осіб коростенців федерація футболу області, ще невідомо.

Спілкуючись із нашими журналістами після гри, голова ЖОФФ Олександр Чернявський, який у цій зустрічі виконував роль інспектора, повідомив, що про ці інциденти не буде зазначати у своєму рапорті. Мовляв, президент "Хіммаша” та гравці діяли на емоціях, а серйозних намірів у них не було. Якщо удар головного судді, хай і не в обличчя, а по руці, тим паче, під час матчу — це не "серйозні наміри”, то про що тоді може бути мова? Тим більше, що неозброєним оком було помітно, як у другому таймі суддя діяв з певним острахом і не реагував на зухвалу, інколи - жорстоку поведінку гравців "Хіммашу”.

Як вам наш голова ЖОФФ? Скажіть чи послідовний він? wacko


8 LeonU  
5
Ну бля... просто Коза Ностра какая-то!!
По-моему п.Чернявскому и Ко пора следовать примеру В.Газзаева...

7 alexx  
0
Да уж.... Околофутбольные интриги в нашей области не хуже чем в премьер-лиге. Ощущение, будто в этом болоте все застрягли надолго. Буду рад, если ошибаюсь....

6 shved  
0
Дуже просто - була домовленість між керівниками обох команд, що вони згодні зіграти цей матч.
І ще забув додати, цей матч був запланований календарем чемпіонату.

5 Rytans  
0
ШВЕД !! Конкретне питання - конкретна відповідь !!! Як міг анонсуватись матч з Коростенем до засідання АК ЖОФФ ????

4 КРБК  
0
Страсті накаляються.

3 shved  
0
Rytans, сподіваюсь відповідь на твоє запитання я дав?

Хочу викласти два абзаци зі звіту неофіційного сайту ФК "Бердичів" про останню гру бердичівлян з "Хіммашем"
Після свистка арбітра на перерву, Президент «Хіммашу» Хобашо, який був незадоволений суддівством, поштовхався з арбітрами. На захист арбітрів стали голова ЖОФФ Чернявський та бердичівські правоохоронці, яких після цього інциденту значно побільшало на стадіоні.

Після фінального свистка Вигівський намагався з’ясувати стосунки із арбітрами, при цьому відкрито погрожував головному арбітру гри, але бокові арбітр та правоохоронці задавали сутичці. Саме через погрози гравців та дій керівництва «Хіммашу» арбітри та делегат гри залишали стадіон під охороною правоохоронців.....Цікаво, чи застосують якісь санкції до «Хіммашу» після цієї гри? До речі, делегатом гри був сам голова ЖОФФ п. Чернявський, а боковим арбітром голова КДК ЖОФФ.

Дуже цікаво як відреагує ЖОФФ на ці інциденти, Хошабо і Вигівський отримають покарання такі ж як Гордійчук та Войтович?


2 Rytans  
0
А про бардак в ЖОФФ я писав давно ! Чому ніхто не може дати мені пояснень на форумі ???? ( навіть ШВЕД)

1 Rytans  
0
Та не сталось ніякої трагедіі !!! Ви зрівнюєте ЧО з чим ? З ЕВРО чи ЧС ???? Що змінеться якщо буде 1 місце ??? Свою гру ми показали в Херсоні !!!. Читаєм протоколи і пишем протести !!!! Не панікуйте !!. У всіх є помилки !!!

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net