<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 20.04.2024, 09:10

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Липень » 2 » ТРИ М’ЯЧІ ЗА СІМ ХВИЛИН

ТРИ М’ЯЧІ ЗА СІМ ХВИЛИН
20:26
 Погляд тернопільської преси на матч ФК «Звягель-750» - ФК «Тернопіль».
 
 Поступаючись за ходом гри, з рахунком 0:2 підопічним Василя Івегеша вдалося здійснити подвиг і вирвати перемогу в суперників із рахунком 3:2. Таким чином вже за два тури до завершення етапу наші хлопці забезпечили собі перше місце.
 
 Перемогою ФК «Тернопіль» із рахунком 3:2 завершився візит нашої команди у Новоград-Волинський.
 Там тернополяни у рамках 8 туру чемпіонату України серед аматорських команд зустрічалися з головним конкурентом у боротьбі за першу сходинку – «Звягель-750». Всі три голи наші хлопці провели вже у другому таймі.
 Поєдинку у Новоград-Волинському Житомирської області судилося стати протистоянням, у котрому вирішувалася доля першої сходинки турнірної таблиці. До звітного протистояння тернополяни випереджали «Звягель» у турнірній таблиці на три очки.
  Щоби оформити у турнірній таблиці першу сходинку, «жовто-блакитним» було достатньо зіграти внічию. Господарів матчу для того, щоб очолити турнірну таблицю, влаштовувала тільки перемога.

 Рівна гра у першому таймі
 
 Підганяла свою команду вперед також численна армія уболівальників. За даними неофіційного сайту клубу, очевидцями протистояння стали 2600 глядачів. Цифра доволі вражаюча навіть за мірками професійного футболу, не те що аматорського.
 На правах господарів із початку матчу ініціативою заволоділи гравці «Звягеля». Підсумком старань суперників наших земляків і став перший гол у ворота Михайло Чорного. Довгою діагональною передачею гравця «Звягеля» вивели на ударну позицію Юрія Періна, який вже без проблем переграв стража воріт «жовто-блакитних» – 1:0.
 Пропущений гол пожвавив тернополян, які зуміли вирівняти гру. До завершення першого тайму на полі точилася рівна боротьба.
 Головні події поєдинку розгорнулися вже після перерви. Дебют тайму залишився за підопічними Василя Івегеша. Рахунок на табло змушував тернополян йти вперед. Однак, як часто буває у таких випадках замість того, щоб відновити статус-кво, наші хлопці пропустили вдруге. Все той же Юрій Перін ідеальним виконанням небезпечного стандарту поцілив точно у «дев’ятку» воріт Михайла Чорного.

 Вольовий «кам бек» тернополян

Йшла 63 хвилина. Події на полі вже прийняли загрозливий для наших хлопців вигляд. І тут тернополяни проявили свій характер. Протягом семи хвилин нашим хлопцям вдалося перевернути всі події на полі з ніг на голову. Вже через одну хвилину після другого пропущеного м’яча команда відквитала один м’яч. Після комбінації, учасниками якої стали Ростислав Ціх, Василь Чорний та Анатолій Сень, м’яч доставили Ігорю Мединському. Останній змістився вздовж штрафної, та прицільним ударом влучив у «дев’ятку» воріт Максима Дуброва – 2:1.
 На 70-й хвилині поєдинку гостям вдалося відновити рівновагу – флангову передачу Ростислава Ціха точним ударом під поперечину завершив Роман Гаврилюк – 2:2. А ще через одну хвилину тернополяни вийшли вперед.
 Сергій Полянчук зумів перехопити м’яч у центрі поля та відмінним пасом вивів на побачення із Дубровим Анатолія Сеня. Останній переграв голкіпера господарів без зайвих проблем – 3:2. на користь «жовто-блакитних».
 До завершення поєдинку залишалося ще близько 20-ти хвилин. Господарі ще докладали зусилля для того, аби вирвати бодай нічию. Загрози воротам Михайла Чорного виникали після виконання стандартів. Проте цього разу захист відпрацьовував надійно.
 Завершення поєдинку ознаменувалося рядом замін, зробленими тренерським штабом тернопільського клубу. Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу «Тернопіля».
 
Лідерство у групі закріпили
 
Ці три очки дозволили нашим хлопцям ще до фінішу забронювати першу сходинку турнірної таблиці за два тури до календарного завершення змагань групового етапу. Наступний 9-й тур, для нашої команди – вихідний. Останній ж, 10-й тур, «Тернопіль» мав провести у Дунаївцях проти «Вереста». Проте у зв’язку з тим, що суперники знялися зі змагань, команді буде зараховано технічну перемогу.

 Роман МОРОЗ
газета "20 хвилин" №78 від 02 липня. 
Переглядів: 623 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 3
3 Henry  
0
КРБК Ми в Тернополі власне зовсімне проти ))

2 КРБК  
0
У вас (Тернопіль) гарні шанси але ми будемо у фіналі,можна і з вами. biggrin

1 Rytans  
0
Викладено все чітко і ясно !

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net