<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 28.03.2024, 17:12

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Листопад » 30 » СВЯТО НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ФУТБОЛУ

СВЯТО НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ФУТБОЛУ
11:34

win  2009 рік видався успішним для футболу Новоград-Волинська. Так, команда ветеранів «Звягель», незважаючи на перешкоди, стала чемпіонами Житомирщини, головна команда міста, «Звягель-750», стала срібним призером чемпіонату Житомирщини у вищій лізі, а футболісти ДЮСШ Новоград-Волинська, під керівництвом В.Блізніченка, стали переможцями спартакіади школярів.

 Нагородження відбулося у Будинку Міскрайадміністрації. Напревеликий жаль актова зала не змогла вмістити усіх вболівальників яки прийшли привітати своїх героїв. До свята приєдналися, міський голова М.П.Боровець та голова райадмінстрації М.О.Іванюк, а також і гості з різних міст України. Житомирську Обласну Федерацію Футболу представляв президент – О.П.Чернявський, Асоціацію Аматорського Футболу – А.О.Загоруйко, були присутні президент та начальник команди СК «Легіон» О.Коцюбко та О.Малиновський, представник корпорації «Сварог Вест Груп» Шестопалова Тетяна Павлівна. На святкування був запрошений генерал-лейтенант П.М. Литвин (командувач військ Південного оперативного. Командування), але через поважні причини не зміг прийняти участь у нагородженні, проте прислав свого заступника В.О.Новицького, який згадав, що досі пам’ятає, як наш капітан, Дмитро Горбаченко, став володарем Кубку Одеської області у складі «СКА» (Одеса) та подарував на згадку гарний кубок. Ще один трофей дістався команді «Звягель-750» за друге місце у чемпіонаті Житомирщини від О.П.Чернявського, також був нагороджений і найкращий бомбардир області, Ярослав Корнійчук. Міська та районна влада пообіцяли підтримку у наступному році та виділи грошові премії за цей рік, а також оплатили на зимовий період спортзал та басейн. Фінансову допомогу надав також і один з спонсорів ФК «Звягель-750», корпорація «Сварог Вест Груп». Гості з житомирського «Легіону» подарували футбольний м’яч, зробили декілька комплементів «Звягелю-750», а також звернулися з проханням до О.П.Чернявського, щоб у наступному чемпіонаті судді працювали чесно. Представник ААФУ, А.О.Загоруйко розповів наскільки він був вражений кількістю глядачів на матчах Кубку України і висловив сподівання, що і в 2010 році ФК «Звягель-750», буде брати участь у турнірах аматорських команд. Також відмітив з яким розмахом Новоград-Волинський святкує срібні нагороди. Голова ради засновників футбольного клубу «Звягель-750» В.В. Гордійчук нагадав, що останній раз новоградволинській команді вдавалося завоювати срібло ще у 1994 році і те, що вдалося повторити це великий успіх на якому не потрібно зупинятися.

 В перервах між нагородження глядачів розважали місцеві зірки естради та танцю. Завершив урочистий вечір, відео ролик на великому екрані, на якому пролетіли найяскравіші миттєвості футбольного сезону 2009.

 Далі святкування перемістилося до нічного клубу «Торнадо». Вже там представники фан-клубу «Grad» та адміністратор сайту, привітали капітана нашої команди, Дмитра Горбаченка, з Днем Народження і подарували святковий торт. Також слід відмітити пісню «Команда молодости нашей» виконана Гребєнщиковим Іваном разом зі своїми партнерами по команді ветеранів, першому тренеру А.Д.Тітаневічу.

 Всі обіцянки яки пролунали цього вечора, налаштовують на оптимістичне майбутнє, але головне, що Новоград-Волинський без футболу не залишиться у 2010 році!

Переглядів: 736 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 2
2 shved  
0
Головне, що буде команда, кістяк команди залишається, але без втрат напевно не обійдеться, амбіції теж у нас вже є. Так, що будемо і далі боротися. В минуле зимове міжсезоння гравці зібралися тільки в середині лютого, зараз вже з грудня місяця вони можуть починати тренувальний збір. Пам'ятаю як минулої зими теж були сумніви чи будемо грати, що всі рожбіжаться. Так втрати були - Перін, Герасименко, Кравчук, Шевчук, але яке поповненя прийшло - Доманський, Лободін, Диняк, Галюк, Осарчук, Перін назад повернувся, Загривий, можливо ще когось незгадав. Ось тому я налаштований оптимістично.

1 КРБК  
0
Щось мене бентежать сумніви щодо оптимістичного майбутього.Все що було в п"ятницю-звичайна показуха міської влади.Щодо домовленості по залу і басейну-це взагалі має бути саме собою,ці дії навіть розголошувати на всіх не варто і вихвалятись цим.Це все що може зробити мер?Чому ж тоді в бюджет на 2010 рік не заклали ні копійчини.Мені здається що район більше допоможе ніж місто.А цю допомогу і бесіду з гравцями потрібно вести вже сьогодні.Тому що не факт що ряд гравців буде чекати початку сезону,і зіграє саме за Звягель.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net