<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Неділя, 28.04.2024, 09:34

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Травень » 12 » ПРОЩАВАЙ КУБОК ВЕСНИ, ЗДРАСТВУЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ!

ПРОЩАВАЙ КУБОК ВЕСНИ, ЗДРАСТВУЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ!
21:42
 Як відомо, за вихід до півфіналу обласного кубку «Весна-2010» нашій ФК «Звягель – 750» довелося боротися з ФК «Бердичів». Нагадаю, перша гра відбувалася на полі суперника в м. Бердичів, і завершилася з негативний для нас рахунком 2:0. За тиждень після цього, а саме 8 травня відбувся матч-відповідь, який проходив вже на рідному стадіоні «Авангард». Цього ж дня, а точніше перед початком матчу, відбулося й офіційне відкриття футбольного сезону в нашому місті: влада міста виступила з привітаннями, маленькі гості свята розповіли віршики й побажали перемоги нашим футболістам, а завершив виступ голова ради засновників клубу Василь Васильович Гордійчук. Окрім привітань та побажань, він відзначив та нагородив кращих футболістів минулого сезону, якими стали в номінації «Кращий гравець команди» - Роман Весельський, а в номінації «Талісман команди» - капітан команди Дмитро Горбаченко.
 Не гаючи часу, після виходу на поле гравців, почалася гра. «Звягель – 750» розпочав її в такому складі: Юрій Перін, Михайло Войтович, Дмитро Горбаченко, Дмитро Лободін, Роман Весельський, Олександр Герасименко, Ігор Ковальчук, Ігор Носарєв, Павло Осарчук, Юрій Ковальчук та воротар Максим Дубров. Розуміючи, що цей матч є вирішальним, і будь-яка помилка з боку гостей може легко змінити їх положення, бердичівляни намагалися обрізати будь-яку можливість пропустити м’яч. Та не менш наполегливими були й господарі поля. Не можна сказати, що гра йшла у одні ворота, але більшість небезпечних моментів фіксувалися саме біля воріт ФК «Бердичів». Вже на 8 хвилині гри м’яч ледь не влетів у ворота суперника. Згодом, через 6 хвилин, небезпека точилася вже біля наших воріт, пробиваючи штрафний, гравець з Бердичева поцілив прямо у ворота, але завдяки спритності Максима Дуброва, нашій команді вдалося уникнути цього голу. Ще один вражаючий момент, автором якого був Михайло Войтович, перебуваючи у лівому кутку штрафного майданчика, він у повітрі відправив м’яча до воріт суперника, але, на жаль, поцілив дещо вище перекладини. В такому ж темпі продовжувалася гра аж до свистка арбітра.
 Перепочивши, на другий тайм команда вийшла в тому ж складі, і продовжувала боротьбу в такому ж дусі. Та через 5 хвилин звягельчан спіткала невдача: Юрію Періну арбітр показав жовту картку. На 57 хвилині гри Андрій Михайлович вирішив зробити заміну, замість Юрія Ковальчука на поле вийшов Дмитро Ржонковський. Через дві хвилини у наші ворота забивають пеший гол. Цікаво, але минулого разу, коли гра відбувалася у м. Бердичеві, після такої ж заміни через три хвилини нам забили перший гол. Далі удача грала за бердичівлян. Не обійшлося цього разу й без казусів, через які ми втратили гравця Михайла Войтовича. Сидячи на трибуні, один з глядачів, у не зовсім тверезому та адекватному стані вирішив роззутися, і поцілив своїм кросівком у Михайла. Помилкою футболіста стало те, що він під впливом емоцій на це відреагував, та все ж, напевно, кожен з нас вчинив так само. Судді ж такий вчинок не сподобався, він показав Михайлові червону картку. Після виходу Михайла, гра продовжилася зі штрафного удару, який пробивав Олександр Герасименко. Нажаль, Олександрові не вдалося зрівняти рахунок, на заваді йому став воротар. Через хвилину, в нашій команді відбулася чергова заміна, Олександра Герасименка замінили Олександром Загривим. На 80 хвилині нам випав ще один шанс забити гол. Черговий штрафний, автором якого цього разу став Юрій Перін, видався знову ж таки невдалим, так як м’яч влучив у штангу. Нашим же суперникам цього дня щастило більше, і скориставшись цим, за 4 хвилин до кінця матчу вони забили другий гол. Такий рахунок зневірив наших вболівальників, які вже почали розходитися. Та, незважаючи на це, гра тривала. І, як закономірність, коли надії вже немає і стадіон напівпорожній, нашим футболістам вдається здивувати. Цього разу приємно здивував на останній хвилині гри Ігор Носарєв, який забив перший і останній гол у ворота суперників на цьому матчі.За підсумками цих матчів, до півфіналу кубку весни потрапляє ФК «Бердичів». Побажаємо нехай кубок дістанеться сильнішим. А наша ФК «Звягель - 750» вже цієї середи змагатиметься в чемпіонаті України серед аматорських команд. Гра відбудеться на стадіоні «Авангард»о 17:30 год, тож прийдіть та підтримайте своїх!
 
 Олена Чех
Переглядів: 590 | Додав: Helen | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 1
1 Джон  
0
Олено, вже не вперше зустрічаю, а з чого ти взяла, що кубок області називається "Весна-2010"? wacko

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net