<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 20.04.2024, 10:00

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Травень » 5 » ПОПЕРЕДУ МАТЧ-ВІДПОВІДЬ

ПОПЕРЕДУ МАТЧ-ВІДПОВІДЬ
21:35
 Одержавши перемогу в 1/8 фіналу обласного кубку «Весни – 2010» ФК «Звягель-750» продовжив боротьбу за перемогу 1 травня у місті Бердичеві. Як і завжди, на виїзний матч команда поїхала у супроводі підтримки.  Цього разу до команди-підтримки приєднався місцевий поет та композитор, автор гімну ФК «Звягель - 750» Сергій Руденко. Протягом матчу він підтримував хлопців жартівливими піснями.
 Гра проходила досить жваво. Вже з перших хвилин почалися атаки, але їх вдалося стримати як одній так і іншій команді. Перший, справді небезпечний момент для нас, був зіграний уже на 9 хвилині гри, але завдяки чудовій грі нашого воротаря він так і залишився просто моментом, а не перетворився на гол. Вже через 5 хвилин Михайло Войтович змусив понервувати вболівальників Бердичівської команди, відправивши з правого флангу м’яч у лівий кут воріт суперника, та, на превеликий жаль, воротарю вдалося спіймати м’яч. Гра продовжувалась, емоції як на трибунах, так і на полі лише наростали. Але змін у рахунку не відбувалося, ніхто не поступався суперникові. А от щодо жовтих карток, то суддя цього дня був досить щедрим на них, показавши спочатку Сергію Шаповалову на 22 хвилині гри, а згодом, вже після перерви на 49 хвилині, Юрію Періну. З невідкритим рахунком завершився перший тайм.
 Повернувшись з міжтаймової перерви, склад нашої команди дещо змінився Замість Ігоря Ковальчука на поле вийшов Р. Тулігрович, через 15 хвилин після початку другого тайму Олександра Герасименка замінив Віталій Ванжура, а ще через 5 хвилин Дмитро Ржонковський вийшов на заміну Юрію Ковальчуку. Не встиг Дмитро освоїтися на полі, як вже через три хвилини суперники відкрили рахунок, відправивши м’яч у наші ворота. До кінця гри залишалося небагато, всього 28 хвилин. Звягельчанам було просто необхідно відіграватися, тому боротьба продовжувалась в тому ж дусі. У цьому таймі Андрій Михайлович вирішив зробити ще дві заміни: спочатку замінив Павла Осарчука Олександром Загривим, а потім замість Михайла Войтовича вийшов Михайло Перебийніс. Але, навіть, змінивши за один тайм половину гравців нашій команді відігратися так і не вдалося. Навіть гірше - за 4 хвилини до кінця матчу в наші ворота влетів ще один гол. 
 Не знаю, що було причиною такої невдалої гри, адже воротар у нас був просто відмінним, що він неодноразово доводив, рятуючи наші ворота від «розстрілу». Можливо, далася взнаки відсутність Ярослава Корнійчука, можливо, поле незручне, а можливо, просто не доля, адже минулого року, граючи на цьому ж полі звягельчан також спіткала невдача.
 Та, не зважаючи на це, здаватися зарано, адже попереду матч-відповідь, який відбудеться 8 травня на стадіоні «Авангард», тож, шановні вболівальники, запрошуємо вас підтримати своїх футбольних кумирів.
 
Олена Чех
Переглядів: 719 | Додав: Helen | Рейтинг: 4.0/2

Всього коментарів: 15
15 Жека  
1
Результат матчу((( angry
Звягель-750
1
ФК Бердичів
2

14 mix@  
0
LeonU - но ведь мы опозоримся перед гостями...
а ты у гостей стадион видел????? он у них ваще в джунглях...
а завтра на нашем стадионе появятся каракули типа ФКББ и т.п.....
злой я перед игрой - не могу уснуть.... angry

13 КРБК  
0
Оце Шведе справжня новина і дуже добре що гра домашня.
Тігра-це перший крок до порозуміння.
Леон Ю-білити забор не потрібно,завтра бердичівляни знову якусь гадость на ньому напишуть.
Хелен-краще один справжній фан аніж десять гітар,і вболівальник повинен підтримувати а не сидіти тихо і похмуро. dry
Стерео-а це ми завтра з"ясуємо.

12 shved  
0
Програмка на завтрашню гру не планується. sad
Стосовно електронного табло хто не зрозумів, я після своїх слів підмигнув, не беріть близько до серця biggrin
Хлопці, причому ВВ до туалета? Стадіон відноситься до міста, значить це запитання до Боровця та Гамми. angry
А ось приємна новина: 12 травня. стадіон "Авангард". Чемпіонат України серед аматорів. "Звягель-750" - ОДЕК (Оржів,Рівенська обл.)

11 Гладиатор  
0
А коли це ми побачимо електронне табло,Шведе це фантастика та мрії,на афішу нормальну нема грошей,ні реклами ніякої,так підтримую повністю LeonU,а на туалет гроші замутили,невже не вистачило,сміх та й годі,якбі Вась Вась зикономив на морозиві хоч раз,люди вдячніші будиби за туалет а не за морозиво angry

10 2052026  
0
а є вже програмка на завтрішню гру
чи ще ні

9 shved  
0
Та ладно, починаєш придиратися. Афіша є - є. Друге діло яка вона. Туалет це болюча тема, але що ти зробиш, на стадіон гроші вибили, а на туалет не вистачило wink Зате поле гарно підготовили, нема минулорічних ям. Простеньке табло вже у нас було happy , очікуєм вже елетронне wink

8 LeonU  
0
Только что проходил мимо НСК "Звягель"или НСК "Авангард" если хотите... впечатление-ужас!! Ни тебе афиши нормальной, ни подготовки стадиона к новому сезону-ничего!!! angry Почему до сих пор у нас нет даже элементарного, простенького табло? Когда уже будет туалет нормальный? Даже забор побелить не удосужились...Конечно, можно всё спихнуть на отсутствие грошей, но ведь мы опозоримся перед гостями, да и перед своими болельщиками тоже. Неужели ни у кого из тех, кто отвечает за спорт в этом городе не хватает мякины в башке, чтобы это исправить? На Лексусы и Мерсы у них есть гроши, а помочь клубу-нема? Куда интересно пан Гамма смотрит?

7 shved  
0
0:2 відіграти дуже складно, але це футбол, тут по всякому буває. Якщо зіграють так як вміють + футбольної вдачі, то все може бути. Головне, щоб ти (ви), прийшов завтра на стадіон та допоміг своїй команді!

6 stereo  
0
Хорошая игра будет в субботу.... Но Бердичев не позволит пройти Звягелю в следующий круг

5 Helen  
0
Бажаю успіху гравцям "Звягель - 750", а також терпіння, везіння та наснаги. Вірю у вашу перемогу! Сподіваюсь, що рідний стадіон та підтримка вболівальників зроблять вас непереможними.

4 Helen  
0
відповідь для 1 metr
Можливо гітара й не найкращий прояв підтримки футбольної команди, проте підбадьорювати таким спобом все ж Сергію Руденку вдавалося. До речі, і самі футболісти вийшовши на поле це помітили. І, взагалі, краще синиця в руках ніж журавель в ненбі. А в нашому випадку - краще гітара ніж тиша та похмурість вболівальників.

3 tigra777  
1
Звягель вперёд мы с тобой

2 КРБК  
0
Ми будемо. Але на майбутнє-не можна відмовлятись від фанів, навіть коли їх п"ять або три,тому що вони здатні підняти решту просто глядачів. І знайоме Звягель, Звягель пожене команду вперед.

1 metr  
1
Во всем согласен с автором,кроме, как о поддержке. В этот раз ее не было,а песни под гитару-это для похода,но не для ФУТБОЛа.А в общем все правильно, но я не про это.
У Звягеля большие финансовые проблемы,отсюда потеряли футболистов,и не исключено,что это не все потери, хорошую замену найти тяжело,игры пока нету,проиграли на выезде.
Все кто переживает за команду должны поддержать ее в суботу!

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net