<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 27.04.2024, 05:39

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Вересень » 11 » ПОДАРУНОК ЗВЯГЕЛЯ ДО ДНЯ ЖИТОМИРА

ПОДАРУНОК ЗВЯГЕЛЯ ДО ДНЯ ЖИТОМИРА
23:27
  Легіон              2
           (Легіон)
 
 Звягель-750     2
       (Новоград-Волинський)
  -_
11 вересня 2010. Житомир. стадіон «Центральний». 87 глядачів.
Чемпіонат Житомирщини. 11 тур.

Арбітр:
М.Батюта (Житомир).

«Звягель-750»: М.Дубров, М.Омельченко, І.Носарєв, Р.Весельський, Д.Горбаченко, С.Джус, Д.Лободін, П.Осарчук (Д.Расулов), А.Диняк (О.Загривий), Ю.Перін, І.Алімов (В.Майдачевський).
 
Голи: 1:0 ?(8), 2:0 ?(45), 2:1 Ю.Перін (52), 2:2 Д.Расулов (88).
 
Вилучення: Легіон (85).

 Матч СК «Легіон» та ФК «Звягель-750» припав на день міста Житомира. Тому не дивно що господарі планували зробити подарунок місцевим жителям до свята – відібрати очки у одного з лідерів чемпіонату. Новоградволинцям потрібна була перемога, аби довести, що поразка у минулому турі, це була лише випадковість. Також перемога над «Легіоном» додала б впевненості нашим землякам на передодні від’їзду на фінальну частину Чемпіонату України серед аматорських команд.

 Перша частина матчу вийшла повільна, з невеликою кількістю гольових моментів. Найбільшу загрозу носили штрафні удари, котрих у першому таймі було достатньо. Вже на другій хвилині матчу новоградволинці заставили понервувати прихильників місцевої команди. Юрій Перін пробив штрафний удар з дев’ятнадцяти метрів, але м’яч пройшов значно вище воріт. Відповідь футболістів «Легіона» була більш ефективною. Наші земляки порушили правила приблизно за двадцять п’ять метрів від воріт Максима Дуброва, але гравцю господарів не склало великих труднощів відправити «шкіряного» над стінкою та над нашим голкіпером, так рахунок у матчі було відкрито. Нагоду зрівняти рахунок у матчі, мав Перін, але черговий удар зі штрафного, цього разу влучив у стійку воріт господарів, а Ігор Алімов не встиг випередити захисника. На 35-ій хвилині захист «Звягеля» припустився грубої помилки і два гравця атаки господарів двічі пробивали по воротах Дуброва, наш страж воріт у цій дуелі вийшов переможцем. А на останній хвилині першого тайму рахунок зовсім став непристойним. Прикрої помилки допустився воротар новоградволинців, котрий забарився з перехватом м’яча. Нападнику СК «Легіон» нічого не завадило відправити м’яча у ворота – 2:0. Гості за час котрий залишався, встигли відповісти гострою атакою, Роман Весельський наніс підступний удар, але воротар господарів зреагував на нього, на добиванні першим опинився Перін, проте наш нападник не зумів влучити у раму воріт. У шокованому стані залишили вболівальників з Новоград-Волинського, команди пішли на перерву.

 Перерва пішла на користь нашій команді. Андрій Михайлович Лось знайшов потрібні слова і гра у другому таймі нашим улюбленцям почала даватись. Вже у дебюті тайму Роман Весельський з меж карного майданчика пробивав у дальній кут воріт, але нажаль нашому півзахисникові забракло влучності. Проте досить швидко новоградволинцям вдалося скоротити відставання у рахунку. Павло Осарчук все зробив для Юрія Періна, аби той нарешті зумів відправити м’яч у ворота суперників, цього разу наш нападник свій шанс використав. На 70-й хвилині Омельченко пробив з двадцяти двох метрів, але м’яч у раму воріт не влучив. Другий тайм наші земляки провили значно якісніше, почили проходити комбінації, швидкісні проходи, але до взяття воріт «легіонерів» справа не доходила. На 85-й хвилині господарі залишилися в меншості. Численну перевагу наші земляки використали за три хвилини. Денис Расулов, котрий за дві хвилини до цього з’явився на полі, відгукнувся на чудовий простріл з правого флангу Ігоря Носарєва, та відправив м’яч у сітку воріт господарів – 2:2. На жаль, але щоб вирвати таку бажану перемогу не вистачило часу, головний суддя не додав жодної хвилини до основного часу.

 Як це не прикро, але змушений констатувати, що до вирішальних матчів сезону, наша команда підійшла у не найкращій своїй формі. Третю гру поспіль, наші улюбленці не можуть здобути перемогу і відрив котрий мала наша команда у турнірній таблиці Чемпіонату Житомирщини, розтанув як перший сніг. У понеділок ФК «Звягель-750» відправляється у Генічеськ, де зберуться сім найсильніших аматорських колективи України, котрі на протязі тижня розіграють звання Чемпіона України.

shved

Відео з матчу:
 
Фото з матчу:
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглядів: 1075 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/2

Всього коментарів: 19
19 Rytans  
0
18 Henry До моєї подяки, я думаю, приєднуються усі вболівальники !!!! ДЯКУЄМО і чекаємо приємних новин !

18 Henry  
0
Яцек - немає за що. Я в Тернополі тримаю постійний контакт з нашими там, тому всю інформацію без проблем даватиму і вам -)

17 Яцек  
0
Рома з Тернопіля (Генрі), дякую за інформацію по турніру ЧА. Да..., через день грати-це не мед.Але всі в рівних умовах. Буде інформація по другій групі-видавай !
Лампард 1! Абсолютно с тобою згоден. Друзі, не вимагайте від "Звягеля" стрибнути вище голови. Вони зіграють так, як це дозволить їх майстерність, фізика, настрій.
14-го всі на сайті!

16 Lampard1  
0
Побажаю удачі хлопцям в турнірі! Байдуже який результат буде! Ви вже одна з семи найкращих аматорських колективів України! Я прийму будь-який результат!

15 Яцек  
0
На жаль, деякі мне не зрозуміли. Я про те, що ті , хто починають "котити діжку" на "Звягель" забувають, скільки " треба грати хлопцям, щоб годувати сім"ї. І кожна невдача нашої команди викликає у них масу негативних емоцій щодо "Звягеля". Команда НАША і ми повинни її підтримувати її завжди, в любий ситуації.
По собі знаю:коли фізичні та психологічні сили на нулю (або десь близько)-ніяки "настроить себя на игру" не допомогають.
Умене така підозра, що і на ЧА наші поїхали перевтомленими. Добре, якщо я помиляюсь.
Що телефонують з півдня ? Я не сумніваюсь, що з нашими зв"язок телефонний є. Як доїхали, де зупинились, як годують -все це хочеться знати.

14 Lampard1  
0
По-перше кожен з хлопців - людина! А по-друге вони самі вибирають чи грати за інші клуби чи ні.

13 КРБК  
0
Пацани грали і будуть грати проблема одна-гроші.Вони ж без контрактів і обов"язків а сім"ї кормити потрібно.

12 yarema  
0
Яцек по поводу пресыщения футболом скажу тебе так, главное настроить себя на игру, и все будет нормально, в пятницу ребята не играют, так, что особой усталости быть не должно. А по поводу игр за другие команды, скажу так, что не запрещено то разрешено, значит главный тренер и президент команды смотрят на это сквозь пальцы, а ребята просто зарабатывают себе деньги, думаю это происходит во всех обласных командах, так что селяви...

11 КРБК  
0
Гра в Житомирі взагалі не гра а якесь чудо-диво.Давно вже не було воротарських ляпів.І це припало на суботу.Якби ви це бачили.Слів не вистачає передати свої емоції хоча я їх і залишив в Житомирі(святкував День міста).гри як такої не було.Лось знову дивує коли ставить Діму останнім і по ходу гри змінює розстановку.Попереду нема конструктиву.Диняк ніяк не може влитись в колектив.Звісно легіон прибавив але всеодно ми мали його пройти на одній нозі.Нам важко перебудуватись по ходу.Потрібно відразу грати по своїй схемі без перебудов і ходу гри.Звісно також плюс коли ти змінюєш на полі ситуацію і добиваєшся результату але не таким чином-2-0.Мені шкода капітана,він молодець так заводитись і заводити всіх... це взагалі піпець бля.Пишу і не можу відійти,ще мене тіпає від тієї гри.Хотів би нагнути багатьом але потерплю скажу при зустрічі.Це було просто сором.Я навіть не знав яку кричалку вигукнути аби когось завести.Ні одна не підходила-це вперше таке трапилось,ось і думайте яка була гра.Мене не дуже бентежить гра на Аматори-це бонусів не принесе,мені страшно за ЧО бо ми навіть останньому Пресу здатні здатися.Лось бля-мудак.Дайте пива........

10 alexx  
0
7 Яцек
Полностью с тобой согласен.

Эту игру ожидал с некоторым опасением. Первое - игроки команды (как уже сказал Яцек) перенасыщены в последнее время футболом, что не сказывается на мотивации и физической усталости. Второе (выплывает из первого) - в команды наступила так называемая "полоса неудач". Третье - "Легион" сейчас хорош, даже очень хорош. Команда отошла от неудач в начале сезона и стабильно брала очки в последних матчах. Ну и последнее - игра была в Житомире на поле соперника плюс в праздник дня города. что не могло не прибавить дополнительной мотивации хозяевам. Я тоже был бы не против переноса этого матча, и если бы не забили за две минуты до конца матча, то эта уверенность ещё более бы у меня укрепилась. Но хорошо то. что хорошо заканчивается. И на фоне вышесказаного ничья выглядит как не самый плохой результат.
Но главное не это случилось в этом туре. Главное - Романов сделал то, что мы должны сделать в ближайшее будущее - обыграл химиков на их стадионе. Как мы видим, выигрывать-то можно и там, и никто ведь не помешал - ни судьи, ни фактор своего поля... Браво "Зоря Энергия"!!!!!
Сейчас турнирная таблица выглядит вобще потрясающе!! Романов после удачного начала и не совсем удачного продолжения просто-таки возродился и протиснулся на првую строчку между соревнующихся между собой "Звягеля" и "Химмаша". Да и Бараши ещё своё слово не сказали.... Интрига - невероятная!!! Так что, оказывается, всё только начинается....


9 Даринка)  
2
хотілося перемоги..
але нічия теж добрий результат
буду чекати звіт, фото та відео)
гол на 88 хвилині теж здивував
в приємну сторону!

8 shved  
1
Я на місці і вас не покину. Нажаль з командою я не їду, але кореспондентів туди відправляю. Планується три текстові трансляції матчів Звягеля на нашому сайті , якщо не виникне проблем. Спробую як найкраще висвітлити перебування нашої команди на такому турнірі, а що з цього вийде побачимо.
Стосовно матчу Легіон – Звягель, звіт, фото, відео буде. У мене сьогодні робочий день, тому трішки не встигаю. Приношу своє вибачення усім уболівальникам за затримку інформації.

7 Яцек  
3
6: Звезда в шоци ? У мене питання-скількі матчів в неділю проводять наші хлопці ? Читаю крім області, ЧА та кубка України деякі грають ще десь: Рома за Київщину, другий за район, треті за нафтовиків,четвертий ще за когось. Не перевтомились ? Не пам"ятаю хто сказав на сайті: наїлися футболу. А що занадто то не здраво. Перед ЧА потрібно було, я думаю, дві неділі не грати, щоб футболісти скучили за футболом. Тільки легкі треніровки для піддтримки форми (колеги, це моя суб"єктивна думка, а не істина в останній інстанції). З великим задоволенням послухаю всі ваші думки по цьому питанню.
Далі: помоєму не треба вимагати від "Звягеля" високого результату на ЧА. Хай поїдуть, пограють, подивляться як грають інши, наберуться досвіду. Я розумію, що деякі скажуть:треба ставити високі вимоги та цілі, тоді буде результат. Згоден. Але давайте мислити реально: за декілька років, як була створена команда, вимагати від неі кубка, першості області, кубка та першості України (що ще?) ?
Пробачаюсь , що завжди пишу багато. Мене не задовольняють короткі репліки деяких вболівальників типа:"Молодці","Засранці".На це я сам можу. Хочеться слухати хоч невеличку, але змістовну інформацію, аналіз щодо гри нашої команди,особисті ваші думки, сперечатись ( як ось з Ритансом).
Хто з вболівальників поїхав з командою ? Як ми будемо отримувати своєчасну інформацію щодо ходу чемпіонату, по те як там наші хлопці живуть та себе почувають ?
Швед ти де? З командою чи ні? Яка тобі потрібна допомога?

6 Blaster  
0
ппц!!! я в шоке! 2:2!!!!!!!((((

5 B@stor  
0
ну как сказать... по ходу матча вроде судили и неплохо... но в конце как обычно...

4 Юль4ик  
0
чудово smile
а взагалі то судили чесно?????

3 Жека  
0
Момент коли впав я непобачив сам тоді відволікся! Но приблизно за 10 хвилин до закінчення матчу головний суддя потяг м'яз і до кінця гри шкультигав, ось так)))
І ще, навигляд суддям в суммі було років 300 )))
wink

2 Юль4ик  
0
Жека
як впав суддя????

дійсно молодці=))


1 Жека  
0
Пацани молодці, все таки дотянули до нічейкі, но могли і перемогти якщо б суддя додав ще пару хвилин до другого тайму, а то рівно на 90 хвилині закінчив матч, суддя впав і до кінця матчу хромав, тому напевно і не додав пару цих хвилин, бо бігати вже не міг))) wink

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net