<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 27.04.2024, 20:22

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Вересень » 2 » ПІСЛЯ ЗЛЕТУ ЙДЕ ПАДІННЯ - ЦЕ НОРМАЛЬНЕ ЯВИЩЕ

ПІСЛЯ ЗЛЕТУ ЙДЕ ПАДІННЯ - ЦЕ НОРМАЛЬНЕ ЯВИЩЕ
15:09
n-v news Всі ми живі люди і всі ми прекрасно розуміємо, що не завжди стається так, як ми цього хочемо. Не завжди вдається заробити певну кількість грошей, справити гарне враження на ту чи іншу людину - перемогти. Саме така ситуація сталася з нашою футбольною командою 26 серпня під час гри з ФК «Полісся» с. Добрянка. Кожен цей програш коментував по-своєму: одні кричали «недопрацювали», інші - «занадто добре відпочили на попередніх святах». Зізнаюся, я й сама трохи нарікала на пасивність наших гравців протягом гри, але зараз зрозуміла, що це одна з тих помилок, які стануть великою наукою для них. Все ж про цю поразку можна говорити ще багато, але краще за все описати її. Тож далі безпосередньо про гру. Як не дивно, але матч розпочався без запізнень – рівно о 18:00. Так само без запізнень, навіть з деяким поспіхом, влетів перший м’яч у наші ворота - вже на 7 хвилині гри. Такий же період часу знадобився нашим футболістам аби зрівняти рахунок – рівно через сім хвилин Юрій Перін пройшов по лівому флангу і майже з самого кута подав м’яч на Ярослава Корнійчука, який вдало завершив справу. 
 Декілька слів про склад команди. На початку гри на поле вийшли Дмитро Горбаченко, Юрій Перін, Ярослав Корнійчук, Дмитро Лободін, Андрій Диняк, Юрій Галюк, Олег Глушок, Роман Весельський, Ігор Ковальчук та Ігор Вакуленко. Дещо дивно було не бачити в основному складі цього дня Михайла Войтовича, який не з’являвся на полі до кінця гри.
 Досить невдалим цей матч видався для кращого нападаючого команди Ярослава Корнійчука. Хоча він був автором першого і, на жаль, єдиного голу цієї гри, але невдача спіткала його неодноразово, як тільки він наближався до воріт суперника. Лише в першому таймі таких яскраво виражених моментів було два, про другий тайм я взагалі мовчу. 
 З рахунком 1:1 спортсмени пішли відпочивати. Те, що зосередились нашим хлопцям так і не вдалося, було помітно одразу ж після свистка арбітра. Доказом цього був другий гол у наші ворота, забитий на 46 хвилині гри. 
 Після перерви на поле не повернувся Ігор Вакуленко, на заміну йому вийшов Павло Осарчук. Згодом, на 57 хвилині, Олега Глушка замінили на Максима Омельченка. 
 На 60 хвилині наші ворота постраждали від ще одного голу. Через дві хвилини Андрій Михайлович замінив Андрія Диняка на Олександра Загривого, вочевидь, тренер сподівався на дивовижну удачу Олександра, але навіть вона цього дня була безсилою. Попри всі намагання Загривого забити гол суперникам, йому цього зробити не вдавалося. Ще однією перепоною для звягельчан стала червона картка Дмитру Горбаченку. Яка викликала обурення у всіх, особливо у фан-клубу «Град», члени якого навіть почали вголос висловлювати свої сумніви, щодо сексуальної орієнтації судді, а пізніше взагалі надали йому статусу МРХ. 
 Завершили серію голів наші суперники на 81 хвилині, забивши 4 гол у наші ворота.
 Як бачите, гра далеко не найкраща, але надія ще живе. Тепер всі сподівання залишаються на гру в Добрянці 2 вересня. Сподіваюсь, що з Чернігівщини ФК «Звягель - 750» повернеться з перемогою 5:0. А поки порада для всіх вболівальників тримати кулаки за своїх кумирів, та всіляко їх підтримувати. 

 Олена Чех
Переглядів: 763 | Додав: Helen | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 1
1 ninessa  
0
стаття супер, ну Лена молодец ты разбераешся в футболе))) интересно, ценнители этого таланта существуют????

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net