<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 19:07

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Травень » 17 » ПЕРША ГРА ПРОЙШЛА НА П'ЯТЬ, А ТОЧНІШЕ НА 5:0

ПЕРША ГРА ПРОЙШЛА НА П'ЯТЬ, А ТОЧНІШЕ НА 5:0
14:32
 Перша гра в чемпіонаті України серед аматорських команд для нашої ФК «Звягель-750» пройшла вдало. З рахунком 5:0 звягельчани перемогли своїх гостей ФК «ОДЕК» з Оржіва (Рівненська область) і, можна сказати, «порвали» публіку. Неперевершеним цього разу був Юрій Перін, який і став автором трьох голів, два з яких він забив лівою ногою, а третій, взагалі, головою. Після невдалого виступу за кубок Житомирщини, цим матчем наші футболісти реабілітувалися. Тож детальніше про сам матч.
 Розпочався він як завжди із затримкою, після короткої настановної промови голови ради засновників клубу Василя Гордійчука, пролунав свисток арбітра. Склад нашої команди був на диво незвичним, цього разу його поповнили чотири нових гравці Роман Сезоненко, Олег Ковальов, Володимир Майдачевський та Юрій Галюк, останній минулого сезону досить непогано проявив себе у складі «Звягеля–750» у кубку України. Решта ж гравців вже рідні для нас: Дмитро Горбаченко, Юрій Перін, Роман Весельський, Ігор Носарєв, Павло Осарчук, Дмитро Лободін та Максим Дубров. Налаштувавшись на гарну гру, господарі поля активно розпочали матч, не відступаючи від воріт суперників. На 16 хвилині Юрій Перін заробивши на досить вдалому положенні штрафний, пробив його, відправивши м’яч у ворота суперників. Не барилися наші футболісти і з другим голом, автором якого став той таки Юрій Перін на 23 хвилині гри. Цього разу він потрапив у ворота із правого флангу штрафного майданчика. Такий результат ой як сподобався глядачам. Гарний настрій в поєднанні з таким чудовим рахунком дали волю емоціям вболівальників, які супроводжували кожну атаку та спробу забити гол бурхливими оваціями. Так само бурхливо відреагували глядачі і на жовту картку адресовану Олегу Ковальову на 34 хвилині. Завершився перший тайм без особливих змін.
 На другий тайм звягельчани вибігли на поле бадьорі та налаштовані на перемогу, а вболівальники хоч і розуміли, що рахунок достатньо позитивний для нас, але все ж переживали, щоб не трапилося лиха. Тож затамувавши подих спостерігали за грою. На щастя, удача цього разу грала у зеленій формі. Так, на 54 хвилині футболісти ФК «ОДЕК» припустилися тієї ж помилки, що й на початку гри, вони знову порушили правила, але вже у своєму штрафному майданчику, одинадцятиметровий удар пробивати довірили Ігорю Носарєву, з чим наймолодший гравець команди впорався на відмінно. Тож, 3:0, і вболівальники зітхнули з полегшенням. Далі грою всі насолоджувалися без будь-яких хвилювань. За хвилину після третього голу Володимира Майдачевського замінили Олександром Загривим. Пригадавши минулий сезон, ця заміна просто вимагала очікування голу від Олександра. Що й сталося на 65 хвилині. Пройшовши з м’ячем до штрафного майданчика, Юрій Перін зробив передачу на Олександра Загривого, який стояв в правому кутку штрафного майданчика і відправив м’яч і лівий кут воріт «Одека».
 Після такої вдалої заміни Андрій Михайлович провів ще ряд замін: замість Павла Осарчука на поле вийшов Юрій Ковальчук, замість Романа Сизоненка – Ігор Ковальчук, замість Олега Ковальова - Олександр Герасименко. За хвилину після останньої заміни, на 74 хвилині, з подачі Дмитра Горбаченка, який пробивав штрафний з правого флангу, Юрій Перін завершив комбінацію відправивши головою м’яч у ворота. Далі продовжилися заміни, замість Дмитра Лободіна на поле вийшов, ще один новачок команди, Сергій Джус, а, потім, замість Юрія Періна на поле вийшов Дмитро Ржонковський. 
 Так завершилася перша гра «Звягеля–750» в чемпіонаті України серед аматорських команд. Будемо сподіватися бачити такі ж прекрасні ігри щоразу, коли виступатиме наш ФК «Звягель-750».  

 Олена Чех
Переглядів: 582 | Додав: Helen | Теги: Горбаченко, Перін, Загривий, Носарєв | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 0
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net