<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 12:59

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Травень » 19 » П'ЯТЬ ГОЛІВ ВІД ЮРКІВ

П'ЯТЬ ГОЛІВ ВІД ЮРКІВ
21:55
  Звягель-750       5
          (Новоград-Волинський)

  Верест-ІНАПІК   0
                     (Дунаївці)
  _ 
 
19 травня 2010. Новоград-Волинський. стадіон «Авангард». t+22. 3000 глядачів.
Чемпіонат України серед аматорських команд. 2 тур.
 
Арбітр: А.Г.Приймачук. асистенти арбітра: Н.П.Мамчур та І.М.Дячук (усі м.Рівне).
 
«Звягель-750»: №1 М.Дубров, №11 Р.Весельський, №2 О.Ковальов (№18 О.Загривий 61), №3 Ю.Галюк, №14 І.Носарєв, №16 Р.Сизоненко (№5 С.Джус 56), №8 Д.Лободін, №9 Д.Горбаченко (к), №17 П.Осарчук (№6 І.Ковальчук 56), №7 Ю.Перін, №13 В.Майдачевський (№4 Ю.Ковальчук 46).
 
«Верест-ІНАПІК»: №1 С.Чорнобай, №3 В.Ганін, №6 В.Стасюк, №11 Р.Федоров, №7 О.Сушинський (к) (№5 С.Ігнатьєв 72), №10 О.Фурман (№2 І.Плонський 46), №8 В.Глуховатий, №21 О.Заяць, №14 М.Божко (№13 К.Боднар 72), №15 Р.Скочеляс, №17 О.Кучерявий (№19 Р.Карловський 46).
 
Голи: 1:0 Ю.Перін (7), 2:0 Ю.Галюк (20), 3:0 Ю.Перін (23), 4:0 Ю.Перін (36), 5:0 Ю.Перін (66).
 
Попередження: №15 Р.Скочеляс (17, систематичне порушення правил), №6 В.Стасюк (42, небезпечна атака суперника).

 Стабільність – признак класу! Найперше, що спадає на думку після двох домашніх матчів нашого «Звягеля-750» у чемпіонаті України серед аматорів. Двічі по 5:0!!! Молодці!!! Але в ейфорію впадати нам усім не потрібно, вже у наступному матчі, на нас чекає справжнє випробування діючим чемпіоном Європи серед студентських команд – ФК «Тернопіль».
 А матч ФК «Звягель-750» - «Верест-ІНАПІК» почався з запізнення. Справа втому, що по дорозі до нашого міста у гостей зламався автобус і коли вони все таки дісталися до місця призначення, стадіон «Авангард» вже був заповнений. Ще один неприємний сюрприз гості піднесли коли вийшли на поле у зеленій формі. Саме у таких кольорах мали намір зіграти наші футболісти, але пішли на зустріч супернику. Так, футбольна команда «Звягель-750» вперше у своїй історії зіграла у чорно-жовтих кольорах.
 Гра розпочалася з атак нашої команди, вже на третій хвилині Роман Весельський з лівого флангу увірвався до штрафного майданчику та пробив по воротах, але воротар гостей зіграв надійно. Проте вже після наступної атаки нашої команди, він був змушений виймати м’яч з сітки власних воріт. Знову Роман Весельський пройшов по лівій бровці і зробив націлену передачу на Юрія Періна, якому вже ніхто не зміг завадити відкрити рахунок у матчі. На 12 хвилині знову Роман обіграє на своєму фланзі свого опонента, увійшов у штрафний майданчик та пробив у дальній кут воріт, воротар лише кінчиками пальців дотягнувся до м’яча, але цього йому вистачило, аби врятувати свої ворота. Подача кутового і вже Юра Галюк пробиває по воротах, але і у цьому епізоді голкіпер «Верест-ІНАПІК» зіграв надійно. На 18 хвилині на «побачення» з воротарем вивели нашого нападника, Володимира Майдачевського, але його удару забракло влучності. Проте вже за дві хвилини рахунок все таки вдалося змінити. Черговий розіграш кутового і Юрій Галюк з двох метрів розстрілює порожній кут воріт наших гостей – 2:0!!! Через хвилину, активний Роман Весельський, віддає знову хорошу передачу для Юрія Періна, але воротар цього разу зіграв надійно. Проходить ще дві хвилини і рахунок все таки стає – 3:0!!! Юрій Перін не зустрів перешкод від захисників суперника, увійшов у штрафний майданчик та поцілив у ворота. Між третім та четвертим взяттям воріт гостей, наша команда змарнувала ще одну нагоду. Чергову подачу з кутового цього разу завершував Перін, воротар гостей знову врятував свої ворота. Але хет-трик Юра відсвяткував, ще у першому таймі. Футболісти з Дунаївців помилилися при створенні штучного положення поза грою, Перін вийшов віч–на–віч з голкіпером «Верест-ІНАПІК», та спокійно реалізував свій черговий шанс у матчі. Завершився перший тайм ударом із-за меж штрафного майданчика Дмитро Горбаченко, з яким не без проблем впорався воротар «Верест-ІНАПІК», Сергій Чорнобай.
 Забігаючи наперед скажу, що другий тайм вийшов скучнішим, а ніж перша частина гри. Ні, футболісти «Звягеля-750» і надалі продовжували бомбардувати ворота наших гостей, але це вже було без емоцій та куражу. На 66 хвилині матчу, Сергій Джус, заробив небезпечний штрафний біля лінії штрафного майданчика. Виконувати стандарт, взявся Юрій Перін, який вже неодноразово у цьому сезоні відзначався після таких розіграшів. Удар низом і м’яч знову у сітці воріт – 5:0!!!
 Останні 25 хвилин матчу перетворилися на знущання і для уболівальників на стадіоні і для наших суперників. Дмитро Горбаченко знову вдало пробив із-за меж штрафного майданчика, але воротар зреагував на цей постріл. Юрій Перін, влучає у поперечку воріт, Олександр Загривий змарнував дві чудові гольові нагоди. Спочатку вийшов на «побачення» з воротарем, та вирішив закинути м’яч за комірець стражу воріт гостей, але не розрахував силу удару і м’яч приземлився за воротами, а в другому моменті головою розстрілював ворота з двох метрів, але примудрився влучити у воротаря. Спробував відзначитися і Дмитро Лободін, який теж наніс підступний удар із-за меж штрафного майданчика, але і тут голкіпер дунаївців зіграв надійно. А на 81 хвилині наші захисники надали єдиний шанс, для гравців «Верест-ІНАПІК», провести хоча б м’яч престижу. Гравець гостей майже з центра поля вийшов віч-на-віч з нашим воротарем, Максимом Дубровим, та поцілив …. у стійку воріт, від якої м’яч відскочив Максиму прямо у руки. Майже відразу наші хлопці теж відповіли послугою на послугу, вже Ігор Ковальчук влучив у стійку воріт гостей. На осатаній доданій хвилині матчу, наш капітан, Дмитро Горбаченко, в черговий раз спробував пробити воротаря «Верест-ІНАПІК» дальнім ударом, але все марно, воротар вкотре у цій грі відвів загрозу від своїх воріт.
 Все це чудово, але ще раз хочу застерегти, усіх нас, не слід приймати ці перемоги, як щось величне. Суперники виявилися, занадто прості. І якщо ОДЕК, ще намагався, хоч якось переломити хід гри, то футболісти з Дунаївців і на це були неспроможні. Тепер на наш «Звягель-750» очікують чотири виїзні гри, а наступний матч у чемпіонаті України серед аматорів у Новограді-Волинському відбудеться лише 30 червня.

Відео з матчу:
 
2:0 Гол Юрія Галюка
 
3:0 Гол Юрія Періна
 
5:0 Гол Юрія Періна
 
Фото з матчу:
Натисни для перегляду фотографії у реальному розмірі Натисни для перегляду фотографії у реальному розмірі
  
фото після матчу
Натисни для перегляду фотографії у реальному розмірі
Переглядів: 2197 | Додав: shved | Рейтинг: 4.0/4

Всього коментарів: 781 2 3 4 »
78 КРБК  
0
Без питань допоможемо.

77 shved  
0
У мене є така пропозиція, давайте я зроблю розділ на форумі чемпіонат Новоград-волинського району, а ви своїми зусиллями будете там викладати результати матчів та турнірну таблицю. Що на це скажите?
Зараз працюю над звітом, а з завтрашнього дня планую оновити склад команди + є ще одна задумка.

76 КРБК  
0
Швед візьмешся за район?

75 yarema  
0
Неплохо было бы выкладывать результаты чемпионата района после каждого тура, и турнирка не помешала бы.

74 КРБК  
0
Дякую Баха за результати.

73 kamolik  
0
а де текстова трансляція?(

72 baxa  
1
Перший тур Новоград-Волинського району.
ФК "Ярунь" - ФК " Моноліт" (Наливна станція) 4-1
ФК "Лісгосп"(Городниця)-ФК"Гульск" 5-1
ФК"Трансметал"(Чижівка)-ФК"Дереволад"(В.Молодьків) 1-1
ФК"Сусли"-ФК "Барвинівка" 3-3
ФК"Газовик"(Пилиповичі)-ФК "Дідовичі" 0-0

Другий тур.
ФК"Ярунь"-ФК"Дідовичі" 1-1
ФК"Барвинівка"-ФК"Газовик" 0-1
ФК"Дереволад"-ФК"Сусли" 0-2
ФК"Гульск"-ФК"Трансметал" 1-4
ФК"Моноліт"-ФК"Лісгосп" -перенесено


71 kamolik  
0
так я б з радістю поїхав але робота(( якщо б в суботу..

70 Rytans  
0
, Я згоден з КРБК по організаціі матчу - читай вчорашн.19-01.Якщо оркестр - надурняк ,то хай грае. Якщо треба платити, то краще ці кошти на виїзд. Пообіцяли мене завтра взяти - побачу !! angry

69 zvyagel750  
0
раз не вистачає мість поїхати завтра angry , можна забити місця на наступну гру?

68 КРБК  
0
Завтра виїзд об 11 годині, але нажаль справжніх фанів із піснями там не буде,лише вболівальники-глядачі.Вибачте шановні - робота.

67 shved  
1
Дякувати ще зарано, спочатку спробуємо її провести. Сподіваюсь, що все вдасться із задуманого. cool

66 aleksandr-jyrist  
0
"shved", - спасибі за можливість он-лайн трансляції, сподіваюся, що все пройде чудово і все вийде. Буду вболівати))))))

65 tabel@net  
0
А возможно на сайте вылаживать хотя бы результаты районного чемпионата?

64 Artes  
4
Cобственно говоря давно хотел поблагодарить команду и её болельщиков за то удовольствие которое они подарили на играх Аматорского чемпионата,и я рад как команда играет и представляет нашу область,это суппер,я думаю что такие результаты показывают силу нашего областного футбола."Звягель 750" лучшие!!!

63 zvyagel750  
0
Юра а що стосовно виїзду в Тернопіль буде якісь автобус для фанів?

62 КРБК  
0
Всім привіт я вже на місці.Ми їздили на спартакіаду ДП"Прикарпатзахідтранс" присвячену 40-річчю підприємства.Були наступні види спорту:міні-футбол,волейбол,наст.тенніс,гирі,гранати,шашки і легка атлетика.В підсумку зайняли 1 загально-командне місце.
Що стосується організації матчу то це морозиво вже тошнить,оркестр непотрібно,квитки на футбол ніхто не зробить тому що потрібно відкривати ПП чи фірму і платити податки.Стосовно каси чи щось подібне то це реально.Це має одна людина зняти капелюха і пройти між рядами,бабки пустити на табло і виїзди фанів.Стосовно Мальти-потрібно зібрати фанів і прийти до Каліновського і Боровця.

61 N-V  
0
а коли розпочинається чемпіонат області
та скільки команд там бере участь
Відповідь: На форумі є розділ про це. Зайди та пошукай інформацію яка тебе цікавить.

60 FCZvyagel750  
2
Ну знаєте, В Новограді народ не простий. Щоб зекономити гривню всі полізуть через забори і т. д..
Тепер всі не будуть йти через центральний вхід а через забори...

59 LeonU  
1
kolyanovograd, да ты что, представляешь скольких болельщиков сразу же отпугнет эта плата? У нас ведь всё привыкли нахаляву: мороженное, пиво,булочки и т.п. Сама игра интересна очень немногим, ну примерно около 1000-1500 чел.Остальные идут на футбол не ради игры а просто попить водки, пива,мороженного бесплатного откушать. Это же с трибуны видно...А вот если по гривне собирать-это можно попробовать.

1-20 21-40 41-60 61-78
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net