<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 02.05.2024, 18:34

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Березень » 31 » НОВИЙ ФУТБОЛЬНИЙ СЕЗОН НА ЖИТОМИРЩИНІ РОЗПОЧНЕТЬСЯ 17 КВІТНЯ

НОВИЙ ФУТБОЛЬНИЙ СЕЗОН НА ЖИТОМИРЩИНІ РОЗПОЧНЕТЬСЯ 17 КВІТНЯ
17:44
 Сьогодні відбулося засідання Житомирськой обласної федерації футболу. Усі вболівальники з нетерпінням чекали на новини з Житомира.  Головні сподівання були, що саме сьогодні відбудеться жеребкування Кубка Житомирщини – 2010.
 Нажаль цього не сталося. Зате призначили дату коли ця подія відбудеться – 14 квітня. Турнір же розпочнеться з 1/16 фіналу, а перші матчі будуть зіграні вже 17 квітня. Наша команда вступить у боротьбу з 1/8 фіналу. Також визначили дату старту чемпіонату Житомирщини. Вища ліга розпочне змагання 15 травня, а перша ліга 16 травня.
 Головною подією зібрання стало запровадження зимового чемпіонату області з міні-футболу. Який розпочнеться в листопаді місяці. Керувати турніром буде Малиновський Олег Валентинович (СК Легіон). На засіданні було розглянуте питання про створення при ЖОФФі асоціації жіночого футболу Житомирщини, але поки не дійшли до спільного взаєморуміння. Вирішили повернутися до цього питання вже на наступному зібранні, яке відбудеться 14 квітня.
Переглядів: 755 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/3

Всього коментарів: 19
19 stereo  
0
Ждем начало сезона! ФК Бараши вперед!

18 tigra777  
0
БАРАШИ ЧЕМПИОН

17 Джон  
0
Ні.

16 КРБК  
1
Шановні представники фан-руху на вашу думку можливе об"єднання фанів на матчі Полісся (у майбутньому).

15 КРБК  
1
Проведення матчів на Динамо в Житомирі-галімий гон. Хто має приміщення-проводить матчі вдома,хто не має -шукає альтернативу.А Чернявський трохи вже набрид.Скільки зустрічаюсь із людьми такої посади-безхребетні люди,які стараються всім вгодити,при цьому не маючи власної позиції.

14 shved  
1
Джоне прийми моє співчуття sad Прикро, але здається, що у вас влада імпотентів!!! angry

13 Джон  
0
Так, в Бердичеві, який посідає за кількістю населення друге місце в області, немає ЖОДНОГО придатного для проведення футзальних матчів спортзалу. angry Чому ти думаєш усі ми взимку на дворі граємо? bash

12 shved  
1
Джон, авангард, А чому ви відразу негативно реагуєте на зимовий міні-футбол? Можливо в обласному турнірі будуть свої фішки, про яки ми ще нездогадуємося? У міні-футбол грати можна не тільки у Житомирі чи Радомишлі. Наприклад і в Новограді Волинському є спортзал (навіть два), невже у Коростені не знайдеться приміщення для матчів? Чи в Бердичеві, який за кількосттю населення в області посідає друге місце, нема жодного пригодного спортзалу? Інша річ чи вдасться домовитись з власниками цих спортзалів, але потрібно над цим працювати.

Авангард пише: В цьому році і так 59 команд приймає участь.
Міні-футбол доступний вид, в який може грати кожен бажаючий. У Житомирі бере участь - 59 команд, у Новограді Волинськом - 16 команд, у Бердичіві - 16 команд, у Радомишлі - 18.
Хай ідея розвивається, а чи буде він (турнір) рейтинговий покаже лише час!


11 Джон  
0
2 авангард: а може Коцюбко сподівається до наступного чемпіонату Житомира стати мером і оплачувати за рахунок міської ради оренду для матчів чемпіонату області з футзалу? biggrin

10 fcbb  
0
авангард , ви були присутні на засіданні чи ні? "Авангард" буде приймати участь в Чемпіонаті області або Першості області або Кубку області чи не буде?

9 авангард  
0
Вставлю і свій комент з приводу чемпіонату області з футзалу. Смішно до сліз happy . В цьому році і так 59 команд приймає участь. Матчі проходять 2 дні з ранку до ночі а ще по середам у ФОК "Динамо". Ще додамо 10-11 команд то що з цього вийде. Оренду залу оплочує Житомирська міська рада 250 грн/год., то думаю "Легіон" візьме на себе фінансування!?. Кому цей цирк потрібен. Чемпіонат і так цікавий так, що заявляйте команди та грайте він і так називається "Відкритий чемпіонат з футзалу міста Житомир". От як би провести матчі між переможцями інщих чемпіонатів то це було б цікаво! Неофіційний сайт Чемпіонату http://www.footzalzt.org.ua/

8 oks  
0
Думаю, Малин на 99% не буде приймати участь в зимовому чемпіонаті з футзалу. Для цього є турнір в Радомишлі, рівень якого достатньо високий.

7 Джон  
0
Б..., і знову кубкові матчі будуть по середах. angry Що обов'язково фінал 9 травня проводити? Чому б не зробити як в нормальних областях і в усьому світі: кубок іде паралельно чемпіонату? ЖОФФ вкотре наступає на ті ж граблі. angry
Щодо чемпіонату області з футзалу, який, чув, відбуватиметься в житомирському спорткомплексі "Динамо". Чим він відрізнятиметься від відкритої першості Житомира, в якій, для прикладу, грає довбиський "Авангард"? Що з Новограда або Малина 10-11 раз в Житомир на ігри вигідно буде їздити? Це ще якщо чемпіонат буде в одне коло, а якщо в два? wacko Мабуть, Маліну щось або хтось у відкритій першості Житомира не влаштовує, от він і вирішив провести альтернативний турнір, який стане дуже затратним для приїжджих команд (внесок, оренда залу, суддівство, оплата праці гравців, переїзди), якщо такі знайдуться. Чи не варто проводити такий турнір по зонах, як це робиться, наприклад, у сусідній Вінницькій області? От тільки в Бердичеві зону прийняти ніде. sad angry
І ще запитання: а кому окрім Чернявського (для рейтингу) потрібні дві ліги в області? wacko

6 shved  
0
Вибачаюсь, також забув додати, що і у 2010 буде розігруватися чемпіонат області серед ветеранів. Нагадаю, що саме "Звягель" став чемпіоном у минулому році!!! Так, що будемо захищати свій титул

5 fcbb  
0
На сьогоднішній день на 99% ФК "Бердичів" буде грати у Вищій лізі Чемпіонату області, а "Арсенал" скоріше за все в Першій лізі.

4 shved  
0
oks, так, мова йде про футзал. Зимою на вулиці не сильно розжинеся пограти у футбол. А ідея, як на мене просто чудова

Також запитував про кількість команд у вищій лізі. 100% можна ствержувати, що будуть брати участь команди: Хіммаш, ФК Коростень, Звягель, Легіон, Зоря-Енергія, ФК Бараші, Граніт. Стосовно бердичівських команд гарантувати 100% неможу. По попереднім даним будуть дві команди - ФК Бердичів та Арсенал, але з таким розвитком подій як у Бердичеві, все може змінитися кожної миті. Також останнім час випливали розмови про повернення до змагань команди Дорожник (Житомир), але більш за все у цьому сезоні цього не буде. Представники Овруча та Радомишля будуть брати участь у першості (перша ліга). Але хочу наголосити, що ми аматорські клуби і тут може все змінюватись кожну годину.


3 oks  
0
Міні-футбол - мається на увазі футзал?

2 fcbb  
0
Я так і прогнозував, що Кубок області стартує не раніше чим після 10 квітня. Головна причина на мою думку - неготовністю футбольних газонів області для проведення ігор.

1 КРБК  
1
Якого тягнути з жеребом до 14 квітня?Це Чернявський ніяк не може розродитись.Пригни в свій Міцу та й катни по області щодо учасників.Зиму просиділи і ще половину весни.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net