<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 18:10

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Вересень » 8 » НА СВОЇХ ПОМИЛКАХ ВЧАТЬСЯ, АЛЕ ДАЛІ ВЖЕ БЕЗ НАС...

НА СВОЇХ ПОМИЛКАХ ВЧАТЬСЯ, АЛЕ ДАЛІ ВЖЕ БЕЗ НАС...
21:43
Звягель-750    2
         (Новоград-Волинський)
 
  Агро-Збруч      4
                 (Підволочиськ)
 

8 вересня 2010. м.Новоград-Волинський. стадіон «Авангард». t+17. 2000 глядачів.
Кубок України серед аматорських команд. 1/8 фіналу. гра-відповідь.
Арбітр: Т.А.Клименко. асистенти арбітра: А.О.Кривохижа та О.С.Сахно (усі м.Київ).

 
№1
№2
№5
№7
№8
№10
№11
№14
№15
№16
№19
ФК «Звягель-750»
 М.Дубров
 І.Носарєв
 С.Джус (№21 В.Майдачевський,46)
 Ю.Перін
 Д.Лободін
 Д.Горбаченко
 Р.Весельський
 В.Ткачук (№20 О.Загривий,46)
 П.Осарчук
 І.Алімов
Р.Сизоненко (№6 І.Ковальчук,66)
 
№29
№15
№3
№5
№7
№9
№10
№18
№11
№16
№8
ФК «Агро-Збруч»
Р.Кантелюк
С.Шум
В.Плішка
А.Біскуп
А.Білик
В.Міщишин
Ю.Беркита
Т.Гронський  (№17 О.Паламар)
І.Осадца
Р.Майдан
С.Винник (№13 Д.Вонсик,79)

Голи: 0:1 Р.Майдан (4), 1:1 Ю.Перін (27), 1:2 Р.Майдан (40), 2:2 І.Носарєв (70),
2:3 О.Паламар (71), 2:4 Р.Майдан (75).

Попередження: №16 Р.Майдан (8), №10 Д.Горбаченко (40), № 11 Р.Весельський (65),
№17 О.Паламар (65), №10 Ю.Беркита (70), №15 П.Осарчук (79), №8 С.Винник (82), №13 Д.Вонсик (86), №16 І.Алімов (90).

 Рік тому, на стадії 1/8 фіналу, у Новограді-Волинському, на стадіоні «Авангард», гості з селища Добрянка відвантажили у ворота «Звягеля-750» чотири м’ячі. Цього разу це зробила команда з Підволочиська, знову у 1/8 фіналу, знову на «Авангарді».

 Вже на першій хвилині матчу, гравці ФК «Агро-Збруч», отримали чудову нагоду відкрити рахунок у матчі. Гравець гостей без перешкод отримав м’яч у штрафному майданчику та пробив у дальній кут воріт Максима Дуброва, але м’яч пройшов повз стійку воріт. Але вже на четвертій хвилині він все-таки опинився у сітці воріт «Звягеля». Гості здобули право на штрафний удар з 18-ти метрів, нашому голкіперу вдалося зреагувати на потужний постріл, проте підстрахувати його ніхто не зміг і Руслан Майдан переправив м’яча у порожні ворота. Наші земляки майже відразу провели небезпечну атаку у відповідь, котру завершував Юрій Перін, але захисник встиг в останню мить вибити з під ніг м’яч на кутовий, розіграш котрого завершував Павло Осарчук, але голкіпер «Агро-Збруча» упіймав м’яч. На 13-ій хвилині Дмитро Горбаченко завдав удар із-за меж штрафного майданчика, на жаль «шкіряна куля» пройшла біля стійки воріт. За хвилину наші земляки знову втрачають нагоду зрівняти рахунок у матчі. Ігор Алімов увійшов у карний майданчик гостей та віддав передачу Юрію Періну, проте удар у нашого нападника не вдався і страж воріт суперників знову заволодів м’ячем. Черговий розіграш кутового біля воріт «Агро-Збруч» знову таїв небезпеку. Алімов пробив з лінії штрафного майданчика, м’яч зачепив когось з гравців суперника та змінив траєкторію, летів точнісінько під поперечку воріт, проте воротар встиг зреагувати, перевівши загрозу на черговий кутовий. Схопилися вболівальники зі своїх місць на 19-ій хвилині, Перін вийшов на побачення зі стражем воріт гостей, Кантелюком, але пробив йому точно у руки. Гол назрівав і він стався. Дмитро Горбаченко зі своєї половини поля зробив чудовий пас на 40 метрів, точно на Юру Періна, цього разу нашому нападнику вдалося переграти голкіпера ФК «Агро-Збруч», «закинувши тому за комірець» - 1:1. На 37-ій хвилині стався епізод, подібний тому, з якого ми пропустили у цьому матчі. Перін пробив зі штрафного, воротар відбив перед собою, але першим на підборі опинився гравець з Підволочиська. Не забиваєш ти, забивають тобі, стара як світ істина. На рівному місці, у своєму штрафному майданчику, Роман Весельський «подарував» м’яча суперникові, котрий з п’яти метрів розстріляв ворота «Звягель-750» - 1:2. До завершення першого тайму суперники обмінялися гострими моментами, спочатку Максим Дубров потяг удар під поперечку, а на останній хвилині Перін зі штрафного не влучив у раму воріт і м’яч просвистів біля стійки воріт. Перерва.

 З подвійної заміни розпочалася друга частина гри. На підсилення атаки Лось Андрій Михайлович випустив двох атакуючих гравців, Олександра Загривого та Володимира Майдачевського. Проте це не допомогло нашій команді, навіть навпаки, це більше зруйнувало гру. До 70-ї хвилини майже не було загроз голкіперам обох команд, м’яч більше знаходився у центрі поля і тут, як подарунок долі, головний суддя вказує на одинадцятиметрову позначку у штрафному майданчику гостей за гру рукою захисника. Штатний пенальтист команди Ігор Носарєв був неперевершеним, у воротаря ФК «Агро-Збруч» не було жодного шансу зреагувати на такий удар – 2:2! Ось він шанс!!! До закінчення матчу залишається ще двадцять хвилин, достатньо, щоб здобути таку бажану перемогу, проте ця надія згасла, не народившись. Вже за хвилину футболісти з Підволочиська знову відновили різницю у рахунку. Ігор Ковальчук, котрий вийшов на заміну, на позиції останнього захисника, коли здавалося, що нічого не загрожує, підсковзнувся та «подарував» м’яч супернику. Побачення з Дубровим завершилося на користь представників Тернопільщини – 2:3. Контрольний постріл стався на 75-ій хвилині, черговий провал у нашому захисті і нападники гостей організовують стрімку контратаку. Гравець гостей вийшов тет-а-тет з Дубровим та влучив….. у стійку воріт, м’яч повернувся у поле, на добиванні першим опинився Руслан Майдан, котрий оформив хет-трик у матчі. Все що вдалося зробити гравцям нашої команди у час, що залишався, це два удари по воротах Романа Кантелюка, які завдавав Юра Перін. Спочатку наш нападник головою з п’яти метрів влучив у руки голкіперу, а на останніх хвилинах знову пробив невдало штрафний. На цьому і розійшлися.

shved

Фото з матчу:
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі
Переглянути фотографію в реальному розмірі Переглянути фотографію в реальному розмірі

Переглядів: 1661 | Додав: shved | Рейтинг: 4.0/4

Всього коментарів: 521 2 3 »
52 sanya13  
0
25 Blaster
Оригинально. А сам ничего придумать не можешь ?
Ааа... вот ещё что "Я твой дом труба шатал" tongue

51 Rytans  
0
Яцек - не згоден з тобою. Не кажи: "Гоп", поки не перескочили...Читай мій № 46. Давай почекаем закінчення ЧА.

50 Яцек  
1
Про "Звягель№ вже багато пишуть на різних сайтах, подивиться. А після турніру в Новотроїцьку будут знати ще більше. За кордони нашої області ми вже вийшли. Згодні ?

49 Яцек  
0
Про "дядьків" згоден з 44 ВЛД. А взагалі наш сайт мені подобається ! Є з ким перекинутись словом.

48 Яцек  
0
Чужинець-це 24 саня 13. А Леон та Алекс дуже професіонально висловлюються.

47 alexx  
0
45 Rytans
Да, я с тобой согласен в этом. Но ведь речь шла не о том, что из-за этого могут пострадать детки физически, а о том, что дети вообще не должны бегать по газону.... А это уже разные вещи....

46 Rytans  
0
41 Яцек - те що про "ЗВЯГЕЛЬ" знає вся Украина - це занадто ! Успіхів ще як кіт наплакав . І зіграти в ЧА треба краще ніж зіграли з Добрянкою, Підволочиськом, Тернополем...Тільки в таких матчах ми можем знати силу команди сьогодні ! В противному випадку повинно бути стидно ! А в чемпіонаті області силу суперників ми знаєм....

45 Rytans  
0
40 alexx - Дети будут на газоне ( или возле него) до тех пор , пока кто-то из разминающихся игроков не попадет ребенку в голову или в другую часть тела . Что тогда ? Всему есть свое время и место.

44 vld  
0
Шановний Яцеку!
Ви на 90% все вірно підмітили стосовно "старих дядьків" (див.41), тому що 10% з них "гнуть матюки" на адресу нашого ЗВЯГЕЛЯ, - голосно, не соромлячись від того, що поруч з ними сидять онуки.
Стосовно ДЮСШ: хіба серед наших фанів - не хлопці з ДЮСШ? Якби не складний календар ігор нашого ЗВЯГЕЛЯ, запропонував би КУБОК ОСЕНІ між ЗВЯГЕЛЕМ та ДЮСШ.
Мені дуже сподобався Ваш допис. Особливо проникливе Ваше
"І який не був би результат - повертайтесь до рідної домівки, не соромлячись, зі спокійною совістю".

43 Rytans  
0
41 Яцек - А хто для тебе чужинець ? Якщо ти маєш на увазі 39 LeonU - то ти помиляєшся ! Він розбирається в футболі ( та і в багатьох інших речах) далеко не гірше ніж ти.

42 Яцек  
0
Швед! Скільки часу я буду ходити в дебютантах? Образливо, давай чин на ранг вище!

41 Яцек  
1
Як тільки на наш сайт зайде чужинець-обов"язково якесь багно (крім Діми з Підволочиська).
З коментарів на нашому сайті я вже бачу хто розуміється на футболі, а хто "кричало". Більшисть тверезо оцінює ситуацію, а деякі ще знаходяться під впливом пива, що вживали під час матчу.
Вболівальники ,які сидять під час матчу в зоні фанів! Я дуже поважаю ваші ємоції, та вашу підтримку нашої команди.Дякую!(правда, ви і без моєї подяки обійдетесь). Але ви прийдіть та познайомтесь з вболівальниками,які сидять на протилежному боці (особливо зліва від трибуни).
Старі дядьки, яки колись грали за "Авангард", "Мотор",Звягель -93"та інши команди району, області. От де можна почути оцінку гри нашої команди. І ця оцінка буде професіональною. І переживають вони не менше, а може і більше, ніж ви (не ображайтесь)
Щодо Новотроіцька. Все буде нормально. Вже те, що ми там будемо грати, успіх. Про нашу команду вже знає вся Україна Футбольна.
Я особисто бажаю "Звягелю" в першу чергу стати чемпіонами області. Вже пора! А Україна...
Хай набираються досвіду наші хлопці. МИ с тобою "Звягель"! І який не був би результат-повертайтесь до рідної домівки не соромлячись, зі спокійною совістю.
І останнє: наше ДЮСШ щось видає на гора щось футбольне?Які у неї результати по вихованню юних футболістів і подачі їх у "Звягель"?

40 alexx  
0
39 LeonU

Не совсем согласен в Вашим комментарием..... Хотя доля правды таки есть... НО:
1. Полосы неудач есть у всех команд - от аматоров до профи. Давайте судить о работе тренера по окончанию сезона, а не по отдельным играм. Если бы Ахметов после вылета "Шахты" с лиги чемпионов поменял Луческу, то в том сезоне был бы хрен всем болельщикам, а не кубок УЕФА. Хотя вспомните, как негодовали все болелы тогда и просили Мистера вон с поста.... А он в ответ всем вписал своё имя навеки в историю украинского футбола. Поэтому давайте не торопиться с выводами...
2. По поводу тактики команды согласен, но опять таки повторюсь - давайте дождёмся конца сезона... Ведь в предыдущих играх никто не говорил, что тактика никчемная....
3. О ВВГ. Вобще-то не совсем этично критиковать Вам этого человека в целом. За то, что сказал после игры - да, но он тоже человек, эмоции взяли верх.... Есть ли люди, которые никогда не срываются?? Или Кварцяного назвать тренером нельзя???? А скажите-ка об этом в Луцке их болельщикам.... А ВВГ сделал для этой команды столько, сколько все вместе мужи города не сделали... Да если бы не он, то Вы не то, что не смогли бы болеть за команду (её бы просто не было), но и ходить на стадион (который тоже до сих пор находился бы в том же состоянии а-ля 2006 год), да и писать на этом сайте тоже не смогли бы.... его тоже не было бы.... А что Вы сделали для этой команды, чем Вы ей помогли????
4. По поводу поля. Которое если бы не ВВГ тоже было бы в том же состоянии, что и в 2006 году (помните яму возле штрафной со стороны ул. Кирова - там ещё чуть-чуть и можно было бы соревнования по водному поло проводить).... Я не бываю на тренировках "Звягеля", но пару раз видел. как особо не разрешают детишкам бегать по полю... А во время перерыва... Да упаси Господь!!! Ну что случится с этим газоном если детишки побегают по стадиону и попинают мячик 15 минут??? Это наше будущее, может из них кто-то станет известным футболистом... Почему их нельзя пустить в перерыве на газон??? Дети должны ходить на футбол и радоваться победам команды и тому, что причастны также к этим событиям, и должны получать удовольствие от пребывания на стадионе... а не слышать в свой адресс "Убирайся отсюда"!! Для кого играет команда????? Не для того, чтобы стояло поле для команды, а для того, чтобы дарить болельщикам минуты радости... в том числе и детишкам..


39 LeonU  
0
Не согласен с теми, кто считает Лося не виновным в наших поражениях..Посудите сами:последние ТРИ игры вообще никакие-вымученная победа у Барашей и два поражения!! Что происходит с командой? Вы что-не видите, что игры-то нет!! Эти коротенькие пасики поперёк поля в своей зоне, без продвижения вперёд, без дальних и ближних ударов по воротам, это что-тактика? Новинка?Да как же забивать голы, если не бить по воротам из ЛЮБОГО положения? Наши хотят завести мяч практически с двух-трёх метров. Разве это может не волновать? А пример Алиева не показателен?Кто как не тренер должен этим рулить. Видимо на тренировках только и уделяют внимание двухсторонке, а стандартным положениям-нет! Отдельно хочу сказать о ВВГ.Назвать его президентом клуба ну просто язык не поворачивается. Как не стыдно ему было кричать после игры с Химмашем? Какой президент может себе такое позволить? Позор!! Лучше бы он обратил свое внимание на то, что до сих пор на матчах нет диктора, нет мальчиков, подающих мячи, а в перерыве на поле творится ужас!! Да поле это не место для прогулок детей, это святое!!! По нему ходить вообще нельзя!!! Попробывал бы кто-нибудь вот так прошвырнуться по НСК Олимпийский или Донбасс-Арене.Дело не в масштабе стадиона, а в культуре нашей.Если мы не уважаем труд людей и не ценим это поле, оно нам отвечает тем же! Поверьте, я знаю, что пишу. А ребят наших надо поддержать, они старались, но не всегда всё получается. на ошибках надо учиться. Вперёд Звягель!!!

38 Blaster  
0
тімон спасибо, и вам побед!!!! Ваша команда усилилась перед выездом!! Плюс мы не показали той игры в обороне которая должна быть!!)) biggrin

37 Blaster  
0
alexx

Большое спасибо за тёплые слова в сторону фан клуба!!!! biggrin Очень приятно!!!!! и поддерживаю целиком и полность твои соображения по поводу матча, и закидов в строну тренера команды!!


36 shved  
0
DR_EVIL, онлайн трансляції планую, а що з цього вийде побачимо. wink

35 DR_EVIL  
0
Люди, а он-лайни ігор чемпіоната аматорів будуть? хоч так будемо переживати за наших!!!!! і пох.... нам на поразки!!!!!!!!! ми всеодно best of the best!!!!! P.S. хочеться щоб воротар почав трохи виручать!!! а то в домашніх іграх чогось так невпевнено виглядає:(

34 alexx  
1
В принципе ничего страшного не случилось.... А что - кто-то думал, что мы выиграем кубок????? Да - досадно, да - проиграли.... Но проигрывают все. И "Звягель" не исключение. Соперник заслужил на победу, и в отличии от "Химмаша" победа "Агро Збруча" выглядит яркой и красивой... С чем я и хочу поздравить болельщиков этого небольшого городка. Им победа нужна была больше, чем нам... Упрекнуть же игроков в отсутствии желания я не могу, а вот в отсутствии "игры до последнего" - да, слишком часто игроки не доигрывают моменты до конца, надеясь то на судью, то на то, что мяч выкатится за линию, то ещё на что-то... Плюс команде "воздалось" за старое, а именно - слишком большая вальяжность в обороне. Только раньше соперники прощали нам и передерживание мяча защитниками, и поперечные пасы между беками, а вот "Агро Збруч" не простил...
Но это даже необходимое поражение... Во-первых мы спустились таки окончательно с небес на землю. и начинаем переосмысливать, что нужно настраиваться серьёзно на любого соперника... Во-вторых на один турнир меньше даст больше времени для возобновления и подготовки к матчам чемпионата области, что куда важнее и принципиальнее для нас, нежели кубок Украины (при всём моём уважении к этому турниру).
И напоследок. Перед тем как обвинять Лося, ВВГ, ещё кого-то задайте себе вопрос - а что сделали ВЫ для этой команды??? Поражения бывают у всех, но если после каждого проиграша мы будем менять тренера, то тренеров в Украине для нас не хватит...)) А мы, болельщики, будем и дальше поддерживать любимую команду... Мы с вами, ребята!!
Я хоть и не сижу в фан-секторе, но футболистам должно быть стыдно (не всем), что болельщики умеют проигрывать, а игроки - нет.... Чего не поблагодарили фанов, а??? Таких болельщиков как у вас днём с огнём не сыщешь......

33 КРБК  
0
Oks і на тих коментах після статті більшість проти суддей.Доволі багато підлості після ігор машу.Як не гра- бля прикол.Доречі сьогодні мало відбутись засідання з цього приводу,хтось щось знає?Я повторюсь вкотре якщо падло приїде і буде ховати команду-буде йому ще гірше.Служителі феміди прочитайте ці слова.

1-20 21-40 41-52
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net