<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 29.03.2024, 03:34

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Вересень » 21 » «МИР» (ГОРНОСТАЇВКА) - ЧЕМПІОН УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ

«МИР» (ГОРНОСТАЇВКА) - ЧЕМПІОН УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ
13:23
  Злива голів на старті
 
 Фінальні змагання XIV чемпіонату України з футболу серед аматорських команд завітав на Херсонщину. Протягом п’яти днів (з14 по 19 вересня) у Новотроїцькому районі на футбольних полях селища Новотроїцьке та селах Горностаївка і Громівка проходитимуть футбольні баталії за звання чемпіона та комплекти нагород.
 Сім команд розподілені на дві групи. У групі "А” грають "ОДЕК” (Оржів, Рівненської області), "Локомотив” (Куп’янськ, Харківської області), "Мир” (Горностаївка, Херсонської області).
 У групі "Б” за перше місце, яке надає право грати у фінальному матчі ведуть боротьбу "Єдність-2” (Плиски, Чернігівської області), "Торпедо” (Миколаїв), ФК "Тернопіль” (Тернопіль), "Звягель-750” (Новоград-Волинський, Житомирської області).
 Урочистості з приводу відкриття змагань відбулися у Горностаївці на місцевому стадіоні "Затис”. Команди почули вітання від 1-го віце-президента Асоціації Аматорського футболу України Олександра Каденко, голови райдержадміністрації Новотроїцького району Петра Збаровського та інших поважних осіб. Після того, як почесним гостям було вручено хліб та сіль від місцевих хліборобів, до справи взялися футболісти.
 Першого дня у групі "А” грали "Локомотив” та "Мир”. Господарі, підтримувані чисельними уболівальниками, кинулися атакувати ворота куп’янців і вже на початку гри відкрили рахунок. Це після подачі кутового Олександром Шипою м’яч потрапив до Віктора Довбиша і він переправив його у ворота.
 Пройшло ще кілька хвилин і вже сольний прохід по лівому флангу Владислава Савченко завершився влучним ударом у самісіньку дев’ятку.
Після цього горностаївці продовжували тиснути на ворота залізничників. І під кінець тайму довели рахунок до 3:0. Це знову відзначився Довбиш.
 Після відпочинку м’яч у четверте побував у воротах "Локомотива”. Це Віталій Зайцев, опинившись на зручній позиції, вцілив м’ячем повз голкіпера. Коли здавалося, що долю матчу вирішено і тренер "Мира” Олександр Сапельняк дав пограти найближчому резерву, куп’янці забили гол престижу. Це Олег Бобров, пробившись до штрафного майданчика горностаївців, не довго думаючи з далеку наніс удар. Такої спритності не чекав від нього навіть голкіпер господарів. Отже у підсумку – 4:1 на користь "Мира”.
 У Новотроїцькому грали "Єдність-2” і "Звягель-750”. Тут краще почувалися представники Житомирщини. Футболісти "Звягеля” вже у першому таймі забили першими м’яч у ворота суперника. А у підсумку вигравши – 3:2.
 У Горомвці на зелений газон місцевого стадіону вийшли футболісти "Торпедо” та ФК "Тернополя”. Здивували тернополяни. Вони ще до перерви "відвантажили” у ворота миколаївців два м’ячі, пропустивши один. А потім "добили” торпедівців, вигравши зустріч з рахунком 6:1.
 
 Аутсайдери вже відомі
 
 Другий день розпочався нарахуванням та зняттям очок з команд. У групі "Б” на матч першого дня ФК "Тернопіль” та "Торпедо” з Миколаєва, миколаївці подали протест, бо у тернополян грав незаявлений гравець. Звісно їм присуджена технічна поразка і забрано три очки, а "Торпедо” навпаки технічна перемога та три очки.
 Потім відбулися матчі другого туру. "Єдність-2” з Плиски спромоглася здолати "Торпедо” з рахунком – 2:0. А команда "Звягель-350” з Новгорода-Волинського виграла другий матч поспіль. Цього разу впевнено перегравши ФК "Тернопіль” – 3:0. І набравши шість очок, принаймні вже має один з комплектів нагород. По три очка у "Єдності-2” та у "Торпедо”. Жодного немає очка у ФК "Тернопіль”.
 У другій групі команди "Мир” з Горностаївки та "ОДЕК” з Оржева, теж вже мають по одному комплекту нагород. Бо оржевці у другому турі переграли куп’янський "Локомотив” – з рахунком – 3:0. Тим самим у "Мира” та "ОДЕКа” по три очки. Хто з них піде далій стане відомо у п’ятницю, коли суперники зіграють між собою. У "Локомотива”, який завершив змагання - нуль очок.
 
 Мир та Звягель-750 у фіналі
 
 Завершився третій тур фінальної частини чемпіонату України з футболу серед аматорських команд.
 Господарі змагань футболісти "Мира” з початку засмутили своїх прихильників, пропустивши після помилки захисників гол, але потім відвантажили два мячі у ворота "ОДЕКа”. І все ж зустріч завершилася унічию 2:2. Це дало право "Миру” грати у фінальному матчі. А оржівці завоювали бронзові медалі, бо у чемпіонаті матч за третє місце в останні три роки не проводиться, "бронза” вручається двом командам, які посідають другі місця у групах фінальної частини чемпіонату.
 У групі "Б” . Футболісти "Торпедо”, як не намагалися вирвати перемогу у "Звягеля-750”, все ж поступилися 2:3, тим самим залишившись взагалі без нагород. До речі у минулому році вони були срібними призерами. Звягельчани стала єдиною командою, яка не втратила жодного очка у груповому турнірі фінальної частини змагань. А друге місце у цій групі дісталося "Єдності-2”, що розтрощила ФК "Тернопіль” з рахунком – 6:1. Вони бронзові призери.
 
 Підсумкові турнірні таблиці групових змагань:
 
Група А
 № 
Команда
 І 
 В 
 Н 
 П 
 м'яч 
 О 
1
«Мир» (Горностаївка)
2
1
1
0
6:3
4
2
«ОДЕК» (Оржів)
2
1
1
0
5:2
4
3
«Локомотив» (Куп'янськ) 
2
0
0
2
1:7
0
 
Група Б
 № 
Команди
 І 
 В 
 Н 
 П 
 м'яч 
 О 
1
«Звягель-750» 
3
3
0
0
9:4
9
2
«Єдність-2» (Плиски)
3
2
0
1
10:6
6
3
  «Торпедо» (Миколаїв)   
3
1
0
2
5:5
3
4
ФК «Тернопіль»
3
0
0
3
1:12
0
 
 Мир чемпіон України з футболу
 
 Всі чекали з нетерпінням на фінал. І він відбувся у неділю 19 вересня.
 Отже у двобої за чемпіонський титул зійшлися представники Херсонщини та Житомирщини, де донедавна не було навіть команд майстрів.
Господарі фінального турніру "Мир” одразу взялися до справи, намагаючись не дати оговтатись гостям. Вже на початку зустрічі Іван Доценко подавав на Сергія Жигалова, але голкіпервідвів загрозу. Надали вже Олександр Шипа надіслав м’яча зі штрафного трішки вище воріт. А після удару Віктора Довбиша смугастий вже пролетів поряд зі штангою. Ще Віталій Зайцев вцілив вище поперечини. Це гольові моменти біля воріт "Звягеля”, що виникали до 21 хвилини. І лише після цього звягельчани вдалося налякати воротаря "Мира”, дальнім ударом зі штрафного Ярослав Корнійчук теж направив м’яч вище поперечини. От як би були регбійні ворота…
 І ось розпочалася 24 хвилина. Сергій Жигалов проскочив по лівому флангу звягельчан і перекинув м’яча через голкіпера. Гол!
Ще через п’ять хвилин Олександр Шипа пробивав по воротах "Звягеля”, але на удар зреагував воротар, відбивши м’яч перед собою. Та на добивання ніхто з горностаївців не встиг.
 На останній хвилині могли відзначитися і футболісти з Житомирщини, та Олександр Загривий влучив у поперечину.
 Після відпочинку футболісти "Мира” підтримувані чисельними своїми прихильниками продовжували атакувати. Захисникам "Звягеля-750” доводилися не солодко. Доценко, Довбиш, Жигалов, знову Жигалов, виходили на зручні позиції, або наносили удари по воротах суперника, але на висоті зіграв голкіпер звягельчан Дубров і захист. Однак на 57 хвилині вихід Доценка по правому флангу у штрафний майданчик завершився влучним ударом у кут воріт - 2:0.
 У подальшому тривала тактична гра. Господарі турніру збивали темп, а керівництво "Звягеля-750” не тільки намагалося діями якось змінити хід поєдинку, провівши кілька замін, а і тиснуло на арбітрів. Це закінчилося тим, що Андрій Лось отримав червону картку за неодноразову лайку у бік бокового асистента арбітра і залишив лаву запасних.
 А що стосовно завершення матчу, то підопічні тренера Олександра Сапельняка, горностаївці довели його до логічного завершення, не дозволивши звягельчанам забити бодай гол престижу.
 Перемогла 2:0 і "Мир” вперше стає чемпіоном країни серед аматорів.
 Слід зазначити, що керівництво футбольного клубу "Мир” на чолі з його президентом палким прихильником футболу Іваном Івановичем Доценко, керівництво райради та палкі прихильники футболу керівники господарств, а їх досить багато у Новотроїцькому районі, створили хороші умови для учасників фінальної частини змагань, аби на Херсонщині відбулося свято футболу.

В боротьбі за м'яч
 
Мир (Горностаївка Новотроїцького району) - чемпіон України з футболу 2010 року серед аматорських команд
 
Переглядів: 2512 | Додав: shved | Рейтинг: 3.0/2

Всього коментарів: 281 2 »
28 zorya-enerqiya  
0
Rytаns так на43хв 2 тайму

27 Rytans  
0
zorya-enerqiya - для кого ти писав ці заміни ?? По твоєму репортажу суджу, що гол забили на 43 хв. другого тайму ? ТАК ???

26 zorya-enerqiya  
3
Коротко про перший тайм 1хв м'яч розвели в середині поля,13хв.удар по воротах Барашів вище 18хв удар збоку Барашів мімо,дальше вся половина зустрічі пройшла в жорсткі боротьбі,45+1 м'яч влітає у сітку воріт Барашів але судья зафіксував офсайд.Зараз іде перерва
Гра відновилась,
хв.прорив по лівому флангу Барашів удар мімо воротар вибив м'яч швидка контратака Василюк удар м'яч пролітає повз ворота.
15хв удар по воротах Зорi стійка
17хв штрафний у бік Барашів воротар на місці
20хв заміна у Зорі замість н10 виходить н9 21хв удар по воротах Зорі воротар на місті ще одна заміна у Зорі н4 сходить виходить на поле14 заміна у Барашів замість н10 на поле виходить н17
32хв борба в середині поля по жовті карточці получили гравці обох команд
43хв м'яч влітає в сітку воріт Зорі
Матч закінчився Зоря-Енергія 0:1 Бараші

25 Andrey  
0
Харашо що непроіграли. Чи це хлопці замучені, чи це знов суддя якийсь Петрик?

24 Жека  
-1
гРА ЗАВЕРШЕНА 3-3

23 Andrey  
0
zorya-enerqiya а ввас там що? Який рахунок?

22 Andrey  
0
Звягель соберись. Хлопці що з вами?

21 Жека  
-2
Ми програємо 2-3 половина другого тайма sad

20 Rytans  
0
Жека - чого ти мовчиш ?? Пиши вже чи з"вязку нема ???? Матч вже до кінця підходить.....

19 Жека  
0
48 хвилина рахунок 2-2

18 Andrey  
0
Збираються люди на сайті, видно привикли до трансляції, нажаль її зараз немає sad

17 Andrey  
0
zidan на скільки я догадуюсь то це О. Загривий? Ви що не граєте?

16 Жека  
1
Звягель виграє Прес з рахунком 2 - 0 , йде 10 хвилина 1 тайму))) biggrin

15 shved  
0
Виїзд на Радомишль о 12:00, збір біля входу в стадіон. Поїздка платна - 30 грн.

14 zvyagel750  
0
Хтось з вболівальників планує завтра в Радомишль?
як шо так то коли і де збір?

13 КРБК  
0
Пацани,друга ліга це звісно цікаво але ненадовго,кошти треба ще ті.Насолоджуйтесь тим що є.Багато наших обласних команд після виходу на інший рівень потім взагалі розпадались або ледве виживали.

12 sasha  
0
гроші де діма?????
може ти даси, нема лаве!!!!!!! angry

11 Dima  
0
Звягель потрапляе в 2гу лигу чемпионаа Украины?

10 zorya-enerqiya  
0
Агро-Збруч1:0Берегвідейк

9 aleksandr-jyrist  
3
Дуже соромно, що у футболі, а точніше у визначенні переможця панують гроші. Ми забуваємо, що граємо для вболівальників. А коли купується гра, результат і всі про це знають і розуміють, то ганьба тим власникам "Миру". А наш клуб показав достойну гру у цьому турнірі і ми маємо пишатися нашими хлопцями!

1-20 21-28
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net