<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Неділя, 28.04.2024, 10:40

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Вересень » 28 » МИ СРІБНІ ПРИЗЕРИ!!!

МИ СРІБНІ ПРИЗЕРИ!!!
20:53
 Здається лише вчора, після довгої зимової перерви розпочався, а сьогодні вже завершився чемпіонат Житомирської області з футболу. З новими силами та, здавалося б, невичерпною енергією взялися до бою гравці нашої рідної ФК «Звягель - 750». Крок за кроком, минаючи перешкоди, вперто йшли до перемоги. Не залишали на одинці з проблемами команду й вірні фанати, які об’єдналися в фан-клуб «Град»: підтримували своїх кумирів як на рідному полі, так і на виїзних матчах. Ще на початку сезону мешканці міста, які цікавляться футболом пророкували  Звягелю – 750 якщо не абсолютне чемпіонство, то принаймні бути в числі перших. Чи то завдяки силі віри в краще, чи то просто так судилося, це, так би мовити, пророцтво збулося – ФК «Звягель - 750» виборола срібло.
 Хоча в минулому номері нашої газети й було сказано, що останній матч не є вирішальним, та все ж обставини змінилися: протягом тижня нам стало відомо, що матч проти Романівської команди «Зоря-енергія» можливо опротестувати (так як за суперників грав незаявлений гравець), що давало б нам шанс поборотися за перше місце. Тому великі надія та сподівання були покладені саме на останню гру сезону, гру проти чемпіона області ФК «Хіммаш».
Гра без перебільшень була дивовижною, такого задоволення від футболу я не отримувала давно, найбільш цікаво тут те, що перемога нам не дісталася. Та все ж цікаву, і дійсно варту уваги гру звягельчани показати зуміли.
 Почався матч з таким складом нашої команди: Дмитро Горбаченко, Віталій Ванжура, Ігор Ковальчук, Павло Осарчук, Ярослав Корнійчук, Дмитро Ржонковський, Роман Весельський, Юрій Галюк, Юрій Перін,  Ігор Носарєв та Максим Дубров. Не зважаючи на те, що переважно на початку першого тайму гра точилася біля наших воріт, звягельчани вміло їх захищали від небажаних голів. Згодом, освоївшись на чужому полі яскраві атаки почалися і з нашої сторони, одним з перших таких моментів стала комбінація на 19 хвилині, завершити яку мав Юрій Перін, та нажаль виконати її до кінця не вдалося. Не за довго після цього, а саме через дві хвилини, пробиваючи пенальті, нам забили перший гол. Гра продовжувалась ще з більшим напором звягельчан. І ось 43 хвилина гри, такий шанс зрівняти рахунок, але знову нас спіткала невдача. Ігор Ковальчук, пробиваючи штрафний, направив м’яч в праву частину штрафного майданчика, де напоготові стояли гравці нашої команди, після рикошету м’яч потрапляє в ноги Ярослава Корнійчука, останній намагається забити його у ворота, але не потрапляє. Надія покращити результат залишалась на другий тайм.
 Після перерви на поле команда вийшла дещо змінивши склад: Павла Осарчука та Дмитра Ржонковського замінили Михайло Войтович та Олександр Загривий. Через декілька хвилин команда стає слабшою на одного гравця  - Юрій Галюк отримавши на 61 хвилині другу жовту картку вибуває з поля. Можливо це й підштовхнуло гравців «Звягеля – 750» до активних дій, через три хвилини Ярославу Корнійчуку вдається забити гол, відправивши м’яч з правого флангу поля під перекладину воріт суперника.
 На 73 хвилині Віталія Ванжуру замінюють на Віталія Балана.
 З рахунком 1:1 не були згодні гравці а ні однієї, а ні іншої команди, тому щоразу намагалися зіграти якомога краще, аби здобути перемогу. Адже ціна перемоги цього матчу – золото. Яке завдяки колишньому звягельчанину Антолію Доманському вдалося виграти нашим суперникам. За три хвилини до завершення матчу  Анатолій підвищив рахунок до рівня 2:1. Хочу підкреслити, що звягельчани не втрачали надії до кінця, продовжували грати навіть після другого забитого голу, за що заслуговують на неабияку повагу.
 Зрештою матч закінчився програшем для нас, але не забувайте, що команді всього на-всього два роки, і за такий короткий період часу вийти на срібло – це вже велика перемога, а якщо кожен з нас зробить хоч маленький внесок у розвиток клубу, то я більш ніж впевнена, що нашим буде золото.
 
 P.S.  Гравці «Звягеля -750» вдячні за підтримку фан-клубу «Град», своїм вболівальникам, тренерам команди, спонсорам та меценатам, та сподіваються зустріти їх на трибунах в наступному сезоні ще в більшій кількості.
 
 Олена Чех
Переглядів: 1044 | Додав: Helen | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 15
15 КРБК  
0
Так Шведе це правда.Любий наш гравець може підсилити будь яку команду.Будемо уповати на ВВГ,бо більше нема на кого.Я впевнений що будуть кошти-команда буде.Так десь не все так гаразд з прозорістю і відкритістю,але поки що без варіантів.Крім ВВГ і нас футбол місту і району непотрібний.І це дуже прикро.Футболісти-це як варяги і легіонери,де платять-там грають.Хто,хто а я цю кухню добре знаю.На своїй шкурі це відчув.

14 Яцек  
0
Кто может дать финансовый обзор "Звягеля" за сезон?

13 Helen  
0
Я правильно зрозуміла БВП - це БМП? А взагалі, робити щось потрібно, до того ж негайно: може спробувати зробити футбол платним - не дорого, 2-3 грн, а якщо цю вартість помножити на кількість вболівальників, то вийде досить непогана сума. Щоправда наслідків може бути два: або план спрацює, або вболівальники повтікають, як пацюки з потопаючого корабля.
Ще краща пропозиція - просити фінансової допомоги у тих, кого не любить наш БМП - у бізнесменів міста. Тим паче, що більшість з них справді любить футбол, от тільки робити це потрібно всім разом. Адже, гуртом не тільки батька лгше бити, а й всіх інших (жарт). Одим словом, потрібно гарного лідера який би все це організував. Тож,шановні чоловіки починайте, а за мною затримки не буде.

12 Helen  
0
Так, те що фанів на сесії міської ради було мало, то я згодна, але не потрібно казати, що ті хто пише - лише пише, і нічого більше. Давай пропозиції як допомогти команді і я їх підтримуватиму. sad

11 Яцек  
0
Дайте фамалии авторитетных людей Н-В, которые любят футбол вообще и звягельский в частности.

10 shved  
0
Стосовно кубка Осені: стартувати він повинен у найближчу суботу (10.10), але брати участь у ньому поки планує лише дві команди: "Звягель-750" та "Зоря-Енергія". ВВГ прикладає усі зусилля щоб долучити до турніру ще хоч дві команди. Якщо цього не станеться є два варіанта: 1) зіграти з "Зорею-Енергією" чотири матчі wacko 2) Відмовитися від проведення у цьому році кубка Осені.
На останній сесії про футбол ніхто не згадував, їм не до футболу було, прийшла купка пенсіонерив та давай душити владу за проїзд у громадському транспорті. Керівник організації вже є - це КРБК, але нема бажаючих серед вболівальників допомогти зберегти футбол у Новограді-Волинському на наступний рік.
P.S. Завтикав я, каюсь, але краще пізно, а ніж ніколи.
1 жовтня відсвяткував свій день народження, президен футбольного клубу "Звягель-750" - Василь Васильович Гордійчук! Адміністріція сайта вітає Вас зі святом. Бажаємо міцного здоров'я, крепких нервів та великого футбольного запалу. Завдяки Вам, Новоград - Волинський знову став одним із лідерів обласного футболу.

9 Яцек  
0
Перехожу на державну. Трішечки пошуткую:ось якби в Н-В створився закритий гольфклуб для не бідних людей- гроші знайшлися би одразу. А ця гра потребує також чималих грошей. А може дійсно підтримаємо пропозицію Штурмана та створимо в Н-В хоккейну команду? Може її підтримають наші можновладці! Збудуємо льодову арену, наберемо з НХЛ гравців, одягнемо їх в суперформу, запросимо найманців тренерів і т.і. Пам"ятеєте Остапа Бендера та його Нью-Васюки? Буде Нью- Звягель. Весь світ до нас у гості!
Шановні журналісти О та О! Звертаюсь до вас- продовжить цю тему та напишить що небудь таке неординарне, з перцем.
Чекаю відповіді на мої коментарі. Пробачте, що багато надрукував

8 Яцек  
0
Вижу мои сомнения разделяют многие болельщики. Поспорю:игроков приобретал ВВГ, но сколачивал команду АМЛ. В его руках была и физика ребят, и психология, и настрой+ звягельский патриотизм АМЛ.Помните как он играл за "Звягель-93"? Следующее: на сессии рассматривался вопрос развития футбола в Н-В? А 2 фана +ВВГ-это уже кое-что! Я не смеюсь: на нашем сайте общается где-то 7-8 человек, а пришло 3. Это около 40%. Уверен, что абсолютное большинство болельщиков не знали об акции "Забей 11-метровый городскому совету (хотите, то БВП)." У ВВГ, кажется, футбольный энтузиазм потихонечку (а может быть и резко)проходит. Повторяю вопрос:будут ли игры на кубок осени? Следующее:может создадим оргкомитет по спасению футбола в Н-В? Швед, возмешься быть председателем этой организации?В наших руках пресса-Олег и Лена,несколько тысяч болельщиков, уважаемые люди города, которые любят Футбол(кстати их влияние на городской совет большое). Да и самим игрокам, АМЛ более настойчиво выставлять свои требования.Я понимаю, что первыми побегут варяги. Но наши, местные ребята? Им что, все по..... (барабану, пофиг и т.д.) Обидно за державу!

7 shved  
0
По перше, цю команду створив ВВГ! Він ніколи і не запитував у АМЛ хто йому потрібен, а хто не потрібен. По друге, я мав розмову з гравцями нашої команди на днях, так вони запевняють, що кубок осені може для багатьох стати останнім виступом за Звягель-750. На наступний сезон будуть шукати кращі варіанти!

6 КРБК  
0
Тоді давайте збиратись в гості до нашого Мерця-Боровця і до міської зради,яка поділяє його позицію.Ми всі гарно говоримо ,пишемо,а як прийти на сесію (закликав всіх)то назбиралось аж два фана і ВВГ.

5 shtourman  
0
Новоград - Волинський має давні футбольні традиції. У нас ніколи не бракувало гарних гравців, і вірних вболівальників. Були і скрутні часи часи для великого футболу нашого
міста. Слава Богу футбол таки відроджується, дякуючи людям, яким не байдуже, чи буде
в місті гарна команда. Щира їм подяка і моє шанування!
Ні для кого не секрет, що основну роботу по підтримці команди " Звягель - 750"
"тягне" Василь Васильович Гордійчук - президент команди. І це не тільки організаційна
робота, а ще й немаленькі матеріальні затрати. На скільки мені відомо, міська та районна
влада не сильно "спішать" надати матеріальну підтримку нашій команді (не забуваючи, зрештою, попіаритись на футбольних матчах).
Якщо так буде і надалі то, щось мені підказує, що нові скрутні часи для футболу
нашого міста настануть незабаром.
Одна цікава деталь: коли "ВСЁ ХАРАШО!" - заслуга міської влади, коли "все погано" -
об*єктивнні причини, які вплинули на погіршення ситуації.
Злі язики говорять, ніби наш МЕР більше любить хокей, ніж футбол, тому і не дає грошей
на підтримку футболу. Я - не вірю!
Хоча - хто зна?! Адже те, чого взагалі нема в місті фінансувати легше.
А, якщо серйозно, я б дуже не хотів, щоб у новому футбольному сезоні футбол у нашому місті знов був би тільки по телевізору.

4 zvyagel750  
0
а ты про кубок осени забыл)

3 Яцек  
0
А про що? О лиге чемпионов? О лиге Европы? Так на сайтах об этом миллионы комент. Хелен! У тебя есть возможности следить за жизнью нашей команды, поэтому выдавай все новости на гора. АМЛ сколотил неплохую команду. Будет ли она выступать в таком составе в следующем сезоне? Не разбегутся ли ребята по другим командам?Будут ли выступать в кубке осени ? Вопросов масса и хотелось бы получать на них ответы. Надеюсь на это !

2 Helen  
0
Не правда, поговорити завжди є про що...

1 Яцек  
0
cry cry Да-а-а! Закончился областной футбольный сезон и уже побазарить нет о чем.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net