<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 03.05.2024, 05:43

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Березень » 11 » КОМАНДА МАЙСТРІВ ЗМОЖЕ З'ЯВИТИСЬ ВЖЕ ЦЬОГО ЛІТА

КОМАНДА МАЙСТРІВ ЗМОЖЕ З'ЯВИТИСЬ ВЖЕ ЦЬОГО ЛІТА
03:07
Легенда житомирського футболу Зая Авдиш повертається до роботи
  
 Ця особистість є легендарною не лише в Житомирі, а й далеко за його межами. Зая Зедович Авдиш - заслужений тренер України і  віце-президент професійної футбольної ліги.
 Він 15 років очолював житомирську команду майстрів, славне ФК «Полісся» і зробив дуже багато для розвитку футболу в нашому регіоні. Шість років тому через важку хворобу він пішов з великого футболу і вимушений був лікуватись. Сьогодні Зая Зедович вирішив повернутись до активної роботи. Він планує відродити професійну команду. Пропонуємо вашій увазі ексклюзивне інтерв’ю із цією непересічною особистістю.
 
 - Зая Зедович, чому, на вашу думку, ніхто так і не зміг створити в місті команду майстрів?
 - Об’єктивних причин не існує. Просто немає людей, які б хотіли цим займатись, тримати футбольну команду. Свого часу лише я один займався цим серйозно. І проблема не у фінансах. Ми самі шукали гроші на команду, на ремонт стадіону. Все за свій рахунок. Були люди, які любили футбол, підтримували, допомагали. Чому так багато команд в Україні розпалось? Ви подивіться, хто прийшов у футбол. Туди пішли люди, які на футболі просто хотіли заробити гроші. І нічого більше. А на футболі заробити неможна, потрібно лише вкладати. Хіба що у вищій лізі ще можна щось заробляти, але там грати дуже непросто.
 
 - Щось змінилось поки ви хворіли?
 - Протягом шести років, коли я хворів, до мене ніхто не приходив поспілкуватись про футбол. Ті, хто почав займатись ним після розпаду «Полісся», грають на рівні міста, ну максимум області. Про створення професійної команди всі лише говорять, а насправді займатись цим всерйоз не хоче ніхто. Бо інакше за стільки часу хоча б щось зробили.
 
 - Ви плануєте відродити «Полісся»?
 - Звісно, я хочу повернути в місто команду майстрів. Я вже почав над цим працювати, веду переговори з гравцями, підприємцями, представниками влади. Це лише питання часу.
 
 - Лишились люди, які готові вам допомагати?
 - Аякже. Наприклад, депутати місцевих рад Острожинський, Чигир, Дяченко, депутати Верховної ради України Микола Рудченко, Сергій Рижук, Микола Присяжнюк. Ці люди нас підтримували і будуть продовжувати це робити далі.
 
 - Наші підприємці готові зараз вкласти в це гроші?
 - І не лише вони, а й з інших регіонів України. Не думаю, що з цим виникнуть проблеми.
 
 - Скільки сьогодні потрібно?
 - Щоб нормально грати в другій лізі потрібно на рік 2-3 мільйони гривень. А в першій вже побачимо. До того часу ми вже будемо самі трохи заробляти.
 
 - Хто гратиме в команді?
 - Звісно, ми будемо звертати увагу на місцевий футбол. Але наші ж зараз в командах майстрів в інших містах. Помаленьку зберемо всіх, а потім потроху підтягнемо молодих. Спочатку потрібно провести збори, а там вже побачимо, хто нам підійде, а хто ні.
 
 - А можете назвати хоча б когось?
 - Сенс називати якісь прізвища, коли ще нічого не вирішено. Але я з усіма вже говорив, всі згодні. Взагалі, дуже багато бажаючих, тих, хто хоче повернутись в Житомир. Баталов зараз працює в Хмельницькому, Дмитрощенко – в Нікополі. Під них ми будемо підлаштовувати молодь. Коли ми років через десять підемо на пенсії, ці люди будуть продовжувати нашу справу.
 
 - В нас є своя школа футболу. Що ви про неї можете сказати?
 - Сьогодні школа працює на Київ, інші міста, але тільки не на Житомир. Гравці уходять. Важко досягати чогось, не маючи ніякої перспективи. Візьмемо хоча б чемпіонат міста чи області, пограв він до 20 років і що йому робити далі? Немає куди розвиватись. Система має бути наступна – юнаки - старші юнаки - команда майстрів. Інакше людина їде з міста. Але ми зараз будемо залучати молодих і перспективних. Мені в 20 раз кращий наш місцевий гравець, ніж приїжджий. Тут його батьки, друзі, він працюватиме на повну.
 
 - У вас серйозні плани...
 - Інакше не можна. Ми як тільки входимо в другу лігу, одразу будемо боротись до першої. Як ми були в першості, так там і маємо бути вже в 2011 році. Така задача буде стояти перед гравцями.
 
 - А де команда буде грати? Адже стадіон сьогодні знаходиться в аварійному стані.
 -Зараз на цьому стадіоні ми можемо грати. Поле в гарному стані, його потрібно лише трохи підготувати. І трибуни треба відремонтувати. Ліву трибуну ми знімемо повністю. На це десь місяці два потрібно. Лишиться права, яка вміщує до шести тисяч глядачів, поки цілком вистачить. А там потроху відбудуємо ліву.
 
 - Раніше ви намагались стадіон приватизувати…
 - Це потрібно було зробити, щоб можна було цей стадіон нормально відбудувати. Тоді в нас були і кошти на це. Але потім все затихло, нам почали палки в колеса ставити і ми відмовились. Зараз стадіон безхозний. Бо хто що робить для нього? Його ж ніхто не утримує. Ви подивіться, в якому він сьогодні стані… Стадіон має належати команді, яка його буде утримувати.
 
 - Якщо говорити про строки. Коли з’явиться команда?
 - Новий чемпіонат почнеться в червні-липні. До того часу команда вже має бути. Для цього потрібні, в першу чергу, гравці, тренери, начальники команд. Я сьогодні вже майже всіх знайшов, всі вони готові повернутись в команду. Люди хочуть працювати. А щодо грошей, то всі будуть вкладати потроху. Я говорив на цю тему з Присяжнюком, він обіцяв допомогти. І Рижук, і Рудченко також допоможуть. Головне відкрити дорогу, почати і ми це вже зробили. А чому до цього нічого подібного не робилось? Тому ми зараз почнемо, а невдовзі всі побачать результати.
  
  Сергій Роздум
  газета: 20 хвилин (№10 від 10.03.2010)
Переглядів: 894 | Додав: shved | Теги: Полісся, Авдиш | Рейтинг: 5.0/2

Всього коментарів: 13
13 КРБК  
2
Джон,буду тільки радіти якщо хлопці із Звягелю засвітяться де-інде. Якщо у них є талант і можливість росту то чому ні? Це їх життя і можливо останній шанс проявити себе на більш високому рівні.Хоча я розумію що нашим першо-друголіговим командам фінансово вигідніше коли за них виступають чорношкірі гравці.У мене була спроба вийти на один клуб і запропонувати проглянути декілька гравців.Через два дні там опинилося два африканця.Невже у Африці краще тренують і готують футболістів.Пройде хтось у Полісся -всього найкращого.У інший клуб області (до конкурентів)-No RESPECT. Обговорювати вью Заї не хочу,просто побажаю щоб все заплановане ним здійснилось.Команда потрібна.В першу чергу-це мрія місцевого вболівальника і це головне

12 Artes  
0
В донецком "Шахтёре" в ДЮСШ U-17 (это выпускной год) играет Руслан Малиновский он из Житомира.

11 shved  
0
Максим Лавренюк який колись грав за ФК Коростень, зараз грає за "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка.
І шо у нас виходить
2 новоградволинця: захисник А.Гриценко (Арсенал Б.Ц.), воротар Ю.Шевчук (ФК Львів)
4 коростенця: нападник О.Антоненко (Арсенал Б.Ц.), півзахисник В.Бондарчук (ПФК Севастополь), нападник А.Шевчук (ПФК Севастополь), воротар М.Лавренюк (Нафтовик).
1 житомирянин: півзахисник А.Ткачук (Карпати).
Вже є семеро. Впевнений, що це ще не всі!

10 metr  
0
Еще три коростенца: Бондарчук, Шевчук (ПФК "Севастополь") и Лавренюк (?) играют в командах мастеров. Судьба футбольной команды не должна зависеть от одного конкретного человека, что бы потом эта команда не "канула в лета"!

9 shved  
0
Джон, виходить, що окрім Заї в Житомирі більше нікому професійна команда не потрібна. Коцюбко, декілька разів, теж намагався підняти тему другої ліги, але чи зв'язків потрібних у нього нема, чи так він туди хтів. wink Авдиш зв'язкі має, стосовно грошиків, думаю що на один сезон точно нашкребе (як лідер регіонів переміг на виборах, так відразу Зая і "винирнув" у Житомирі - я впевнений, що це не збіг обставин wink )
Стосовно гравців наших обласних, які грають у професійних командах, давай ще порахуємо і на нашому сайті biggrin : два новоградволинця представляють першу лігу (це що мені відомо) за Арсенал (Біла Церква) грає Артур Гриценко, за ФК Львів Юра Шевчук, також в Арсеналі грає коростенець Антоненко - це вже троє wacko . Згоден негусто smile . Можливо ще є хтось. Тому ймовірніше виглядає зібрати збірну області + декілька легіонерів.
Стосовно гравців "Звягеля" (хоч ти задавав питання КРБК), я теж висвітлю свою позицію. Якщо такі знайдуться у нашій команді які підійдуть "Поліссю", то чому не порадіти за них, що вони почнуть проводити нормальні збори, грати у більш сильнішому турнірі. Правда metr попереджує, що там, у колишньому "Поліссі", було як кажуть не мед! wacko
Стосовно стадіону - no comments. Цікаво де тоді "Легіон" буде грати в чемпіонаті області? Знову на Мальованці? angry

8 Джон  
0
Зміст усього інтерв'ю більше схожий на популізм і мало що має спільного з дійсністю. Ось чому:
1. Сумніваюся, що перелічені депутати місцевих і Верховної ради в умовах нинішньої кризи безболісно розпрощаються зі своїми "кровними". Якщо їм дійсно не шкода власного заради розвитку житомирського футболу, то чому ж вони не "жертвували" своє раніше (Присяжнюк - виключення)? Не було Заї? Зая що - месія? wacko
2. Нещодавно в нас на сайті ми спільно з'ясовували, чи багато гравців з Житомирщини грають на високому рівні. Виявилося, що в прем'єр-лізі немає ЖОДНОГО представника Житомирщини, в першій лізі грають двоє, ще декілька грають в турнірі дублерів команд прем'єр-ліги. Все! Отже, новостворене "Полісся" формуватиметься за рахунок гравців з чемпіонату області (сумніваюся, що їм до снаги вирішити завдання підвищення в класі) або за рахунок приїжджих гравців, що потребуватиме додаткових витрат (підйомні, проживання, харчування тощо). В зв'язку з цим запитання до КРБК: ти дійсно радітимеш, якщо провідні гравці "Звягеля" поповнять ряди "Полісся"? wacko За житомирський "Контингент" грали двоє бердичівлян і, повір мені, жодний з бердичівських фанатів не вболівав за "Контингент". Тому і нинішнім гравцям ФК "Бердичів" робити в Житомирі нє х... . tongue
3. Найголовніше. Стадіон, який, як відомо, перебуває у власності обласної ради. І Зая про це не може не знати. Так от, з огляду на те, які політичні сили формують більшість в обласній раді, особисто я не бачу ймовірності передачі в оренду стадіону представникам нової-старої влади. А навіть якщо рішення про передачу в оренду буде прийнято, то згідно законодавства надання в оренду об'єктів комунальної власності здійснюється ЛИШЕ на конкурсній основі. Відповідально заявляю, що до червня-липня взяти стадіон в оренду Авдишу НЕ РЕАЛЬНО, та й не факт, що саме він виграє конкурс. А, зрозуміло, що без договору оренди ніякий ремонт коштом Заї на стадіоні не можливий. То де ж гратиме мега"Полісся"? wacko
4. З огляду на те, які проблеми переслідують вже СФОРМОВАНІ колективи з обласних центрів (як от тернопільська "Нива", кіровоградська "Зірка", рівненський "Верес" тощо), вважаю створення професійної команди в Житомирі не реальним. Хотілося б не помилитися. cool
А в цілому погоджуюсь з metr'ом: "Написано "правильно и красиво", бумага выдержит все..."/с/. smile

7 КРБК  
1
В Звягелі краще?

6 metr  
0
Те кто был в "том Полесье" вряд ли хотят вернуться. Было и есть мало команд в Украине,где так относились к футболистам angry !

5 КРБК  
0
Буде Полісся - буде перспектива у гравців інших команд області. Цей крок дуже важливий. Багато хто з теперішніх гравців ЧО вже грав у складі Полісся і повернутись назад мріють я думаю і сьогодні. Та й нам цікаво буде під'їхати повболівати. Як згадаю матч кубка України Полісся-Динамо відразу розумію, що це потрібна справа.

4 oks  
0
dstr (Сьогодні 10:16)
Была такая кричалка у житомирских болельщиков в 90-е "Пока Зая у руля - нет команды них...". А Зая ушел, и не стало футбола в городе вообще

Це така людська натура - не цінувати те, що маєш. Хотілося чогось нового - вищої ліги, а вийшло, що навіть друга ліга - це пристойний рівень.


3 shved  
0
Я довго вагався, чи потрібно було цей матеріал викладати на сайті, так як він не має відношеня, а ні до команди ФК "Звягель", а ні до міста.
Але нездається вам, що майбутній чемпіонат області може стати такими собі показанами? Можливо хтось себе проявить і отримає шанс опинитися у "Поліссі". Зая чітко дав зрозуміти, що ставка буде робитися на місцевих футболістів і я недумаю, що це будуть тільки житомиряни. Коростень, Бердичів, Новоград-Волинський, Малин теж не такі вже і приїжджі футболысти для Житомира.

dstr (Сьогодні 10:16)
Была такая кричалка у житомирских болельщиков в 90-е "Пока Зая у руля - нет команды них...". А Зая ушел, и не стало футбола в городе вообще

Можливо це може бути прикладом для вболівальників "Звягеля", які досить часто звинувачують ВВ у махінаціях. Якщо ВВ залишить команду чи не чекає на нас доля Житомира? Поміркуйте над цим...


2 metr  
0
Написано "правильно и красиво" surprised , бумага выдержит все, но если про это говорит З.З.- smile

1 dstr  
0
Была такая кричалка у житомирских болельщиков в 90-е "Пока Зая у руля - нет команды них...". А Зая ушел, и не стало футбола в городе вообще sad Очень хочется надеяться на то, что команда возродится. Житомир заскучал за большим футболом.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net