<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 09:32

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Вересень » 26 » «ХІММАШ» - ЗОЛОТИЙ, «ЗВЯГЕЛЬ-750» - СРІБНИЙ, ФК «КОРОСТЕНЬ» - БРОНЗОВИЙ. ЧЕМПІОНАТ ЗАВЕРШЕНО!

«ХІММАШ» - ЗОЛОТИЙ, «ЗВЯГЕЛЬ-750» - СРІБНИЙ, ФК «КОРОСТЕНЬ» - БРОНЗОВИЙ. ЧЕМПІОНАТ ЗАВЕРШЕНО!
22:55
 null Хіммаш (Коростень)                  2
null Звягель-750 (Новоград-Волинський)  1
Чемпіонат Житомирщини.
26 вересня. Коростень. Стадіон "Спартак". 500 глядачів.
 
Звягель-750: М.Дубров, І.Носарєв, Ю.Галюк, В.Ванжура (В.Балан), Р.Весельський, І.Ковальчук, П.Осарчук (М.Войтович), Д.Ржонковський (О.Загривий), Д.Горбаченко,Ю.Перін, Я.Корнійчук.
Голи: 1:0 М.Омельянчук (22 пен.), 1:1 Я.Корнійчук (65), 2:1 А,Доманський (88).
Вилучення: Ю.Галюк (61).

 Цілий тиждень до гри уболівальники ФК «Звягель-750» чекали на вердикт ЖОФФу стосовно гри «Зоря-Енергія» - «Звягель-750» яка відбулася у минулу суботу і завершилася з рахунком 1:1, таким чином перекреслила всі надії новоградволинців на чемпіонство у нинішньому році, але через добу стало відомо, що за романівців відіграв гравець який цього не мав права робити. В.В.Гордійчук направив протест у федерацію. Спочатку планувалося розгляд справи на середу, але відбулося це засідання у п’ятницю. Вердикт виявився не втішний для нашого клубу, ЖОФФ залишила результат 1:1 у силі. В.В.Гордійчук вирішив довести справу до кінця, подав рішення федерації в апеляційну комісію, в аматорську федерацію футболу та ФФУ. На тренуванні на передодні виїзду у Коростень В.В.Гордійчук звернувся до команди, що все у ваших руках, якщо це буде потрібно я свою справу доведу до кінця!

 У суботу у воріт стадіону «Авангард» зібралися уболівальники яки відправлялися у вояж до Коростеня. З кожною хвилиною їх ставало все більше і більше, стало зрозуміло, що всі бажаючи не помістяться до автобуса, але на допомогу прийшли уболівальники зі своїми автівками.

 На стадіон «Спартак» ми дісталися з запізненням, але гру без групи підтримки ФК «Звягель-750» напевно вирішили не починати і коли ми зайняли свої місця гра розпочалася. На трибуні вдалося поспілкуватися з місцевим уболівальником, який мене запевнив, що на чемпіонат області давно стадіон не збирав таку кількість глядачів. Окремо хочу згадати працівників міліції, таких «відповідальних» потрібно ще пошукати. Саме цікаве, що під роздачу попала також наша футбольна команда ветеранів, яка годину тому стала чемпіонами Житомирщини і відразу приїхала до Коростеня щоб підтримати нинішніх гравців нашої команди.

 Перший небезпечний момент було створено вже на першій хвилині матчу, гравці «Хіммашу» розіграли штрафний і пробили по воротам з 30 метрів. Удар вийшов потужний і влучний, на щастя за звягельчан зіграла поперечина. Після такого початку хвилин з двадцять гра проходила у центрі поля, ніхто з суперників не хотів поступатися. І тут у новоградволинців з’являється просто чудова нагода відкрити рахунок у матчі. Ярослав Корнійчук своєю передачею вивів на ударну позицію Юру Періна, перед ним знаходився лише воротар «Хіммашу» Дмитро Мельниченко, але м’яч зрізається з ноги у нашого нападника і проходить біля стійки воріт. І тут спрацьовує стара як світ істина «не забиваєш ти, забивають тобі». Не пройшло і дві хвилини, а головний суддя матчу Юрій Горащук вказує на  одинадцятиметрову позначку. Юрій Галюк зустрів не дозволеним прийомом Андрія Василенка за що ще й отримав жовту картку і як не вмовляв наш захисник арбітра, що він порушив правила ще до лінії штрафного майданчика, але рефері  своє рішення не змінив. Удар з позначки Микити Омельянчука був точний - 1:0. Через десять хвилин арбітру випала можливість призначити пенальті і у ворота «Хіммаша», але цього не сталося. У штрафному майданчику Ярослава Корнійчука захисник господарів затримав за футболку, наш нападник впав, але головний суддя розвів руки. Забігаючи на перед скажу, що за подібне порушення у другому таймі Юрій Галюк отримав друге попередження у цьому матчі. На 44 хвилині наші футболісти розіграли штрафний удар, передача у штрафний майданчик знайшла голову Ярослава Корнійчука, але знову нам не вистачає декілька сантиметрів, щоб вигукнути гол. Останнє слово у першому таймі було за господарями. Наш захист пропустив контратаку, але гравець «Хіммашу» просто не влучив у ворота.

 Чекаючи на другий тайм, щоб розслабитись вирішили між собою пожартувати. Поставили запитання хто переможе, найкращий захист чи найкраща атака? Саме граючи команди були такими. «Хіммаш» у чемпіонаті до цієї гри пропустив лише три м’ячі!!! Але що правда всі на своєму майданчику, а «Звягель-750» відправив у ворота суперників під сорок автографів. На відповідь чекали у другому таймі.

 Після перерви Лось А.М. зробив заміну, замість Дмитра Ржонковського на полі з’явився Олександр Загривий. Наші футболісти заволоділи ініціативою і вже у дебюті мали змогу зрівнювати рахунок. Юрій Перін головою пробив, але чудовий сейв голкіпера господарів не дозволив м’ячу опинитися у воротах хіммашивців. Футболісти нашої команди провели ще декілька атак і тут як відро холодної води на голову, друга жовта картка Юрію Галюку перетворюється на червону. Гравці «Звягель-750» не знітилися, а продовжили штормувати ворота суперників і у меншості. На 65 хвилині новоградволинці все таки досягають свого. Чудову комбінацію завершував Ярослав Корнійчук, м’яч від стійки воріт опиняється у воротах Дмитра Мельниченка – 1:1. Ще є час щоб вирвати таку потрібну перемогу. Фани із угруповання «Grad» ще потужніше почали працювати на трибуні, аби хоч чимось допомогти своїм улюбленцям. Дісталося від них декілька «компліментів» і Анатолію Доманському, який вийшов на заміну у другому таймі.Чим менше залишалося часу до кінця гри тим більшими силами намагалися атакувати гравці «Звягель-750», втрачати нам нічого, потрібна лише перемога. У господарів з’явилася можливість грати на контратаках. Так у одній з таких атак після пострілу Юрія Виговського нас знову виручає поперечка, а у наступній контратаці Анатолій Доманський перекидає м’яч через Максима Дуброва, встановлюючи остаточний рахунок у матчі 2:1.

 Після фінального свистка коростенські уболівальники вітали свою команду з перемогою у чемпіонаті, не відстали від них і ми – привітавши своїх улюбленців з срібними нагородами, якими володіли останній раз ще у далекому 1994 році. Доречі саме гравці того року складають основу нинішньої команди ветеранів «Звягель», яки здобувши перемогу у Малині 1:0 стали переможцями чемпіонату Житомирщини серед ветеранів!

 Чемпіонат Житомирщини завершився, але напевно правильніше сказати – відмучився, бо такі негаразди яки були на протязі цього сезону напевно не було більше ніде. Скільки разів змінювався календар, скільки знялося команд з турніру! З сподіванням на яскраве майбутнє будемо чекати новий чемпіонат.


Фотозвіт:


Переглядів: 1380 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/3

Всього коментарів: 6
6 shved  
0
Для КРБК: Один мій товариш каже "коли тверезий не можу почати, а коли п'яний не можу закінчити", ось так вийшло і у мене. Довго запрягав, а коли випив пару пляшок "1715" мене так окрилило, що не міг зупинитися

5 КРБК  
0
Привет орлы. Новоград еще празднует или нет? Я уже в Житомире. Швед отличный коментарий. Сколько нужно терпения чтоб столько напечатать.

4 oks  
1
Маленька поправочка - Омельянчука звати Микита.

3 Жека  
2
Молодці, гра була чудова.... smile

2 shved  
2
Сьогодні впевнено можу сказати, що наша команда приклала всі зусилля до здобуття перемоги. В кінці матчу всі сили кинули в атаку, але пропустили дві конр-атаки, в першому епізоді нас виручила поперечка, в другій контр-атаці колишній "звягельчанин" А.Доманський закинув за комірець М.Дуброву переможний м'яч. Молодці наши фани - вони також виклалися на всі 100%. МИ ДРУГІ, а це вже досягненя, але щераз хочу побажати, щоб на цьому ми не зупинялися!

Хіммаш - Чемпіон! Вітання вам з Новоград-Волинського!

Сезон закінчено! Після сьогодняшньой гри, думаю всі протести залишаться в історії.

Наш гравець - Ярослав Корнійчук найкращий бомбардир 65 Чемпіонату Житомирщини!


1 fcbb  
4
Вітаю "Звягель-750" з сбірними нагородами Чемпіонату! Бажаю нових висот у наступному році.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net