<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Неділя, 19.05.2024, 01:18

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Лютий » 4 » ГАРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ПОТРЕБУЄ ЗАОХОЧЕННЯ

ГАРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ПОТРЕБУЄ ЗАОХОЧЕННЯ
16:16
 Пригадуючи минулий футбольний сезон в пам’яті постають приємні моменти перемог нашого рідного «Звягеля - 750». У 2009 році учасники команди показали себе з найкращої сторони, зумівши за три роки посісти друге місце серед команд області. Разом з приємними спогадами в пам’яті постають і неприємні. Причиною останніх, як завжди була фінансова сторона. Чимало розмов велося навколо суми фінансової допомоги, яку надала чи не надала міська влада. На щастя перед новим роком ці розмови трохи вщухли, а вже зараз у тренувальний період команди питання фінансування постало знову. Щоб вирішити його та дізнатися про проблеми у роботі футболістів міський голова Микола Боровець разом з секретарем міської ради Володимиром Федорчуком та із завідувачем відділу з питань розвитку фізичної культури, спорту та туризму міської ради Володимиром Гаммою завітали на тренування футбольної команди.
 Здавалося, що в присутності футболістів, тренера, голови ради засновників ФК «Звягель - 750» Василя Гордійчука можна дійти згоди. І так воно й було б, коли б не нові розмови про старі образи. Замість того, щоб говорити про наступний футбольний сезон та вирішувати питання про його фінансування, між міською владою та головою ради засновників клубу велась суперечка про минулорічне фінансування. Не приємно було бачити як гроші беруть владу в свої руки, адже почали розмову зі спорту, а завершили як завжди. Зрештою, після 30 хвилинної суперечки, яка не дала жодного результату вирішили, що така розмова стане більше плодотворною, якщо перенести її в стіни Будинку рад в присутності депутатів міської ради та засновників клубу.
 Хотілося б нагадати, що рада засновників клубу складається з 18 осіб, які також повинні прикладати свої зусилля для благополуччя футбольної команди.
А нинішній владі міста та керівництву ФК раджу замість вирішення особистих проблем, які швидше за все не матимуть кінцевого результату, більше дбати саме про учасників футбольної команди, адже тренування вже розпочалися, незабаром розпочнеться й футбольний сезон, а питання про підтримку ще не вирішені. 
 Тож, якщо старання футболістів та, як результат, друге місце в області справді важливі для громади міста – варто подумати про їх підтримку, як у фінансових так і в моральних питаннях.
 
Олена Чех
Переглядів: 1064 | Додав: Helen | Рейтинг: 4.7/3

Всього коментарів: 261 2 »
26 Гладиатор  
0
Щоб було все відкрито та прозоро,якже Вася тоді намутить собі

25 Гладиатор  
0
Навіть догадуюсь кого це не влаштовує,щоб міська рада підтримала команду харчуванням,проїзд,інвертарь,це Святого Василя не влаштовує --- ці руки нічого не крали в команді,тількі чекають коли долари піднімуться,хай йому грець клятому Василю(ВВГ) angry

24 oks  
0
Опера, звичайно, покруче ІЕ, але мені не подобається: сторінки завантажуються трошки повільніше чим в Мозіллі, управління не таке зручне, в деяких версіях Опери також є проблеми з відображенням певних елементів, наприклад, не відображається лічильник Юкоза.

23 shved  
0
Джоне спробуй прожити з мозілой тиждень і ти забудеш, що таке експлорер. Особливо для таких сайтів які використовуються системою ucoz. Від себе додам, що вже і непам'ятаю, що таке експлорер wink
Но сам використовую оперу!!!

22 Джон  
0
Прогрес? wacko Просто на сайті http://berdichev.biz/ в Експлорері чомусь неможливо додавати коментарі до новин. Зв'язувався з адміністратором, він також не може нічого зробити. sad В Мозіллі коментарі на цьому сайті додаються. Інших переваг досі не бачу. Ось і довелося зрадити звичці.
Далі. Погоджуюсь з oks'oм: справді неабияк дратує, коли коментарі розкидані. angry Особисто я у "відповісти" не пишу і іншим не раджу. Але якщо це дратує й адміна, то в чому ж справа? wacko wink

21 КРБК  
0
Вони пропонували оплату харчування,проїзду,ну і спортивний інвентар.Тільки це все має бути відкрито ,прозоро і чесно але декого це не влаштовує.

20 КРБК  
0
LeonU запрошую тебе і всіх особисто 18 лютого на засідання міськзради.Час уточню на сайті.

19 shved  
0
Напевно досить сподіватися на місцеву владу. Ви подивіться, ті команди, яки залежать від міськогосамоурядовання у них кожен рік стоїть питання про своє існування. Найкращий спосіб вирішити цю проблему потрібно знайти спонсора, в нашому випадку це завод "Церсаніт". Але скільки він будувався, стільки ходило чуток про фінансування команди. Можливо, саме цей рік стане переломним і наша команда почне спокійно готуватися до чергових мачів без думки про чергову зарплатню.
Місцева влада черговий раз показала, що така забавка як футбол, для них це тягар angry

18 shved  
1
oks'e, з даною функією видно на який коментар дано відповідь, а коли поставити підряд можна трохи заблукати у повідомленнях. Хоча погоджуюсь з тобою, що це дратує.
Також відмічу прогрес Джона

17 mix@  
0
Думаю з пікетом біля білого дома гарячка. Щоб влада прислухалась - треба щоб півгорода вийшло. Не назбирається стільки людей які щиро підтримують команду.

16 oks  
0
Шведе, включи функцію розташування коментарів по-порядку. Мене особисто дратує, коли коменти розкидані.
Джон таки перейшов на Мозіллу

15 LeonU  
0
Послушайте,шановні!! А не хватит ли уже перемывать косточки прошедшему чемпионату? Ну что изменится от того, что мы тут сейчас будем выяснять: сдавали игру или не славали? Лучше бы поговорили о том, кто будет играть(и будет ли?) в наступающем сезоне за наш Звягель! Кто будет финансировать клуб? Когда уже прекратится этот бардак с содержанием клуба? Да в конце-то концов у городских властей совесть есть или уже там вообще нет ни хрена? Команда взяла второе место в области, а её никто не хочет поддержать. Может быть нам всем пикет возле "белого дома" выставить?

14 Джон  
1
2 Helen: та не переймайтесь Ви так щодо мого скромного поста. Просто мені було не відомо, чи публікувалася ця стаття, чи вона розміщена тільки на сайті. Якщо публікувалася - добре (підстав не довіряти Вам в мене немає), залишається в силі. wink
P. S. для shved'a: в Мозіллі в мене "усі смайли" не відкриваються. sad

13 mix@  
0
Мені ГВВ при бесіді в кінці року (в грудні ми зустрічались) особисто заявив, що йому сказали що я здав гру в Коростені Хіммашу. так розізлило!!! angry Знайшли "здаваку".
Думаю про здачу ніхто не розкаже навіть через 5 років. Здавав хтось чи не здавав...
Щодо Хіммашу: вдома зіграли у свою силу+припустились грубих помилок що і призвело до поразки;
На виїзді - згоден із Shvedом щодо пенальті та вилучення. Але ніхто нікого не винить. Можливо збіг, можливо дійсність. Мені теж сказали що я здавав, тому що зіграв не в свою силу. Як на мене, то я 2/3 ігр цього сезону зіграв не в свою силу. Виходячи з логіки ГВВ я всі ці ігри здавав!!! wacko я в шоці! Ті слова, що сказав ГВВ були образливими для мене, і до цих пір не дають мені спокою! sad

12 КРБК  
0
Щодо останньої гри, то нікого не можна звинувачувати-команда билась до останнього і ми до цього бою її теж спонукали.Що стосується гри захисника-це таємниця залишиться нерозгаданою.А попередню гру з Хіммашем я вже забув.Хоча мав би забути гру з Бердичевим бо був під мухою.

11 КРБК  
0
Міха,адже це правда.Навіть після гри в області ваш фізичний стан їхнє керівництво задовольняє.Ти своїми словами сам це доводиш.Якщо хлопці їдуть за іншу команду грати і заробляти,хочеш не хочеш а в підсвідомості ти тримаєш завтрашню гру,яка ще й до того ключова.Так нам вас не судити ,це ваш хліб,але ж ми вболіваємо від щирого серця за свою команду а не за любу іншу і нас нічим не купиш.В Бердичеві я зустрів старого друга якого не бачив 9 років,проте мені це не завадило підтримувати вас. sad

10 shved  
0
Міха пригадав розмови про здавання ігор, особисто я чув, що згадувалися дві гри проти "Хіммашу" і називалися прізвища хто в цьому підозрюється. Народ, як ви гадаєте, ми вже можемо цьому дати свою очінку? Можливо у когось є дійсно якась інформація?
Від себе додам, що остання гра чемпіонату проти "Хіммашу" у Коростені, де ми могли ще зачипитися за чемпіонство, у мене язик не повернеться назвати її підозрілою. Найбільш згадували у нечесній грі захисника, який заробив одинадцятиметровий та вилучення у тій грі. А ось у дома проти "Хіммашу" була найслабша гра у минулому чемпіонаті. Вискажіть ваші думки з цього приводу...

9 Helen  
1
Літера "п з крапкою" мене справді збентежила, так як це могло означати будь-що - від "пана" до нецензурного слова. Але зараз, зрозумівши суть питання, відповідаю: "Новоград-Волинські новини" не те, що не люблять міського голову, вони просто правдиво висвітлюють його вчинки щодо підтримки ФК "Звягель-750". А щодо того чи висвітлена ця стаття в друкованому ЗМІ, то можете дати свою поштову адресу і для підтвердження її присутності в номері я вишлю Вам примірник газети.
До речі, Швед, класна шапка

8 mix@  
1
А в одній з команд київщини сказали що хлопці виклались в Суботу проти Бердичева і не змогли фізично виступити на високому рівні. Хотя ні - там такого не казали ніколи!!! Інший підхід там. Навіть коли команда 1,5 тайма в меншості програє 1-0, зрівнює рахунок. Не забиває пенальті, а на 90+3 пропускає гол... програли 2-1. В роздягальні кажуть:-"Нічого страшного, готуймося на слід. сезон!!!" А команда після цього тиждень варена ходила... При тому що це була ключова гра чемпіонату. Виграв - ЧЕМПІОН!!!
Це тільки у нас можуть казати:-"АГА, програли Хіммашу, значить здали гру, зіграли слабо, бо завтра вони грають в Києві і т. д...."

7 КРБК  
0
Тож, якщо старання футболістів та, як результат, друге місце в області справді важливі для громади міста – варто подумати про їх підтримку, як у фінансових так і в моральних питаннях.

Якщо цього не зробити,то на нас чекає повторення виїзної гри в Бердичеві.Коли команда виглядала розслабленою і деякі футболісти чекали на від"їзд до однієї з команд київщини,де оплата їх праці значно вища.


1-20 21-26
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net