<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Вівторок, 16.04.2024, 10:05

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Січень » 12 » ФУТБОЛЬНА ЖИТОМИРЩИНА ОТРИМАЛА НОВОГО КЕРІВНИКА

ФУТБОЛЬНА ЖИТОМИРЩИНА ОТРИМАЛА НОВОГО КЕРІВНИКА
21:10
 Сьогодні, 12 січня, у Житомирі відбулася позачергова звітно-виборча Конференція Житомирської обласної Федерації Футболу. Мета якої була обрання президента ЖОФФ на наступні чотири роки. На зібрані зібралось 60 делегатів з різних куточків нашої області.
 
 На порядку денному стояли такі пункти:
1. Звіт про роботу Федерації футболу області з квітня 2007 р. по січень 2011 р.
2. Звіт Ревізійної комісії Федерації футболу Житомирської області.
3. Обрання голови Федерації футболу Житомирської області.
4. Обрання Виконкому ЖОФФ.
5. Обрання перших заступників та заступників голови Федерації футболу Житомирської області.
6. Обрання Контрольно-дисциплінарного та Апеляційного комітетів Федерації футболу Житомирської області.
7. Обрання Ревізійної комісії Федерації футболу Житомирської області.
8. Різне.
 
 Все це дійство відбувалось під наглядом представника ФФУ, О.Яковенка. Майже одноголосно делегати оцінили роботу на посту президента
ЖОФФ, Чернявського О.П. як незадовільною. За словами виступаючих делегатів останні чотири роки було безнадійно втрачені. Тільки проросла корупція та взятки. Було знищено на території Житомирщини змагання на приз кубку «Шкіряний м’яч», також «до здобутків» Чернявського віднесли і роботу арбітрів.
 
 На посаду голови ЖОФФ було два претендента, голова Федерації футболу
м.Житомира, Ткач В.Л., та президент спортивного клубу «Легіон», Коцюбко О.П..
 Голосування делегатів завершилися на користь Коцюбка О.П., за якого проголосували 52 делегата.
 Із обіцянок нового президента ЖОФФ, хочу відмітити, що планується найближчим часом відкрити сайт обласної Федерації футболу, на якому оперативно будуть висвітлюватися заявки команд, новини федерації, результати матчів. Також у планах збільшення команд у вищій лізі чемпіонату області вже цього року. Також президент запропонував проводити кожних два року звітну Конференцію роботи ЖОФФ, на якій звітувати про досягнення, або промахи роботи Федерації футболу.
 
 Після обрання Коцюбка О.П. головою Житомирської обласної Федерації Футболу, вже сам керівник головував зібранням. Під його керівництвом було обраний Виконком ЖОФФ, КДК та Апеляційний комітет ЖОФФ, а також заступникі голови ЖОФФ. Так першим заступником обрали Гордійчука В.В., а заступником Ткача В.Л.
Переглядів: 2218 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 1081 2 3 4 5 6 »
108 alexx  
0
1. Идея о помощи "Звягелю" со стороны болельщиков - это здорово. Очень приятно, что есть люди, которые не словом, а делом готовы помогать команде города. Ещё приятнее от того, что эта инициатива исходит от самих же болельщиков.
2. Не каждый даст 1000 грн. И далеко не каждый, кто может (способен финансово) помочь этими деньгами попросту захочет их пустить на развитие футбола. А потому такому проэкту предрекаю следующее будущее: насобирается 4-6 тыс грн и на этом всё. Ни туда, ни сюда.....
3. А вот идея о том, что можно эти деньги целенаправлено пускать понемногу, но, допустим, на каждом домашнем матче (лучший игрок, первый забитый мяч, самый полезный игрок и т.д.) - это уже что-то...... Этот проэкт я готов обсуждать и принимать в нём участие. Перед каждым матчем желающие болельщики могут складываться, допустим, по 100 грн и устанавливать поощрительные призы. Такую идею я вынашивал давно. Только один потянуть не смог бы. А если мы обьединимся, то может что-то получиться.

107 shved  
0
По моєме smile теж жінка, помилився автоматично, вже виправив.

106 Rytans  
0
105 shved

Черкес Г.І - по моєме це жінка(керуюча Ощадбанком) . Тоді твій вираз ("розмову з Черкесом") тут не підходить .

Хтось з нас двох не правий .....


105 shved  
0
КРБК, Яцек, а я вношу таку пропозицію, давайте краще зробимо акцію. Зберемось, обміркуємо як ця акція має виглядати (кращий гравець матчу, допомога команді і т.д.), зберемо перед матчем якусь кількість грошей від усіх бажаючих і офіційно вручимо після матчу. Прослідкуємо, аби це було справедливо та прозоро.

Яцек, а про розмову з Черкес можеш, щось цікаве нам розповісти?


104 КРБК  
1
Якщо і зроблю це то розмахувати нею точно не буду. Бо у мене свої задуми і плани. І маю впевненість що влада профінансує
нам цей сезон. На цьому полеміку припиняю. Ти вирішив в цьому сезоні допомогти молодець ,ми це вже робимо давно.

103 Яцек  
0
Даже і в думці не мав, щоб "Звягель-750" перейшов на фінансування вболівальників! Моя мета- надати посильну допомогу ВВГ, клубу грошима. Хай це будуть невеликі гроші, але це більше ніж нічого.Це по-перше. По-друге: я читаю, як ті, хто ні копійчини не вносить в загальну справу, ще має совість на адресу ВВГ висловлювати негатив.
КРБК! А ти не бажаєш порозмахувати своєю тисяччю?Не хочу розводити з тобою полеміку. Сьогодні, якраз, все вирішується через гроші, а не через скандування.Будуть гроші-буде футбол, буде вболівальник, буде і все інше. Я за гарного спонсора. Але ти можеш назвати мені призвіще, або назву підприємства, установи, які рвуться стати спонсором нашого ФК? А я на 100% впевнений у тому, що Коцюбко змусить команди платити все, що вони повинні платити.
Швед! Підтримую тебе в тому, що сьогодні основна підтримка повинна надходити від влади.Але ми що, не можемо також стати спонсорами?

Все, на рахунок, який я нагадав, гроші вносити не треба! Я цю тему закриваю. Сьогодні розмовляв з Черкес Г.І. і рішення прийняте інше.


102 shved  
0
Нарешті хоч внесли ясність biggrin
Я ще в жовтні прогнозував, що так завершення ця справа.
Тепер Лозана винесе вирок по справі Карпати - Металіст (мій прогноз, що рішення української інстанції залишать у силі)
І продовжиться спокійне футбольне життя до вересня 2012 року.
biggrin

101 slem  
0
ФИФА требует оставить Суркиса в покое, пора до роботи приступити новому керівництву ЖОФФ, чи будуть чекати 15 березня?

100 КРБК  
0
Яцек перестань розмахувати на весь сайт цією тисячою. Буде потреба і ми долучимось. Не слабо. Просто не все вимірюється грошима. Кожен надасть ту підтримку яку взмозі дати. Будь- то гроші , скандування чи розумна порада. Я знаю одного пенсіонера , інваліда, так він на всі матчі, тренування, і виїзди команди приходить, і я вважаю це теж підтримкою. Ти зважився на перший крок , тобі від мене повага але потрібно всерівно шукати постійного спонсора.

99 Andrey  
0
shved:може бути два чемпіоната
интересно, два чемпиона, або два рази чемпион в рик

98 shved  
0
96 slem, 12 січня, 15 березня, ще одні вибори призначимо на 26 травня, потім проведем позачергві у серпні і т.д.
Поки в головній інстанції нашого футболу (ФФУ), не закінчиться революція, в обласному футболі вона теж не закінчиться. Вже чув варіант, що у нашій області на цей рік може бути два чемпіоната, один буде проводитись під призиденством Чернявського, а інший проведе Коцюбко. Цікаво, хто до такого додумався? wacko
А Чернявський свою кандидатуру 15 березня висовує? biggrin І хто його конкурент?

97 Яцек, стількі людей не знайдеш, котрі 1000 грн. відадуть на футбол. Потрібні спонсори. Підриємства чи підприємці, для яких 50 тис. це непроблема розлучитись. А як бачимо у нас таких немає. sad Тому і мусимо розраховувати тільки на місцеві та районі органи. Поки що. Якщо і вони відмовляться від команди, ось тоді будемо скидуватись.


97 Яцек  
0
Цитую:КРБК -(08.12.2010)-"Можливо попадання в Україну відкриє шлях інвесторам".
-(21.01.2011.№1022 "різне")-Венус може підскажеш нам ті канали і ми підберемо ключі до якого небудь спонсора".
Коментар:А може самому стать спонсором?.

96 slem  
0
А чому не вибрати 15 березня нового голову ЖОФФ? Без Чернявського, без Коцюбка. Кому від цього буде гірше? Все-таки перших більше цікавить крісло, машина і т.д.

95 shved  
0
Вся ця байда закінчиться, тількі тоді коли у ФФУ закінчаться свої пристрасті. Залишиться Суркіс - на Житомирщині буде керувати футболом Коцюбко, прийде хтось із донецьких - Чернявський і надалі буде протирати штани. sad

94 КРБК  
3
Ну на біса ці виправдовування? Просидів і протер штани ось і вся твоя робота. Зібралася більшість і виразила недовіру. Скільки ще ти будеш ці соплі жувати. angry

93 fcbb  
0
Відповідь: Звернення екс-членів smile

92 alexx  
0
Как приятно, ё-маё)) Зашёл на сайт (а такая возможность выпадает мне сейчас нечасто) и аж приятно, что все живут прблемами команды и просто футболом. Даже в межсезонье мы активно обсуждаем, дисскусируем и даже принимаем решения. Жаль, что я буквально на пару минут здесь - чуть попозже выскажусь на поднятые выше темы..... по приезду в Новоград))

91 shved  
0
Юрій Перін сьогодні забив харківському Металісту!!!
Подробиці на форумі!

90 Rytans  
0
88 slem

МОЛОДЦІ !!! Навіть в області такого нема !!!

А як цей сайт показати нашиій раіонній федерації ???


89 Яцек  
0
Як вірно на кириліці:Рутанс чи Ританс? Я, котрий вчив німецьку, "у" читаю як "и".Як би там не було, Ританс(Рутанс) перезвони мені на слідуючий неділі на 3-93-95. Неохідно вирішити деякі питання.

1-20 21-40 41-60 61-80 81-100 101-108
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net