<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 19.04.2024, 03:19

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Травень » 1 » ЧУЖЕ СВЯТО

ЧУЖЕ СВЯТО
19:39
 ФК Бердичів     2
 
 
 Звягель-750     0
        (Новоград-Волинський)  
 
1 травня 2010. м.Бердичів
Кубок «Житомирщини». 1/4 фіналу. перша гра. 300 глядачів
Арбітр: Олександр Вознюк, асистенти арбітра: Віталій Соболевський та Юрій Горащук (всі – м.Житомир).

ФК «Бердичів»:  Т.Панасюк, В.Подгорський (А.Лозовий), С.Данілевич, Д.Худинець, Д.Коломієць, В.Ярощук, А.Романюк (О.Майданюк), І.Шумило (В.Лобанчук), В.Ординський (М.Малашин), О.Якименко (Д.Вакула), В.Криденцер (А.Мкртчан).

«Звягель-750»: Ю.Посокруцький, І.Носарєв, О.Герасименко (В.Ванжура), Р.Весельський, М.Войтович (М.Перебийніс), І.Ковальчук (Р.Мулікрович), Ю.Ковальчук (Д.Ржонковський), П.Осарчук (О.Загривий), Д.Горбаченко, С.Шаповал, Ю.Перін.
 
Голи: 1:0 В.Криденцер (63), 2:0 Д.Вакула (86).

 Після гри у Ємільчино, як грім серед ясного неба, з’явилася новина, що команду залишає Ярослав Корнійчук. Не встигли уболівальники нашої команди, проковтнути цю пігулку, як і Віталій Балан теж виявив бажання змінити команду. Але як каже прислів’я «святе місце пусте не буває», В.В. Гордійчук, відразу приклав зусилля, щоб закрити прогалину у складі команди. Вже на бердичівському стадіоні «Шкіряник» дебютували за «Звягель-750», воротар Косогуцький, та два гравця лінії атаки, Шаповал та Тулігрович.
Виїзд до Бердичіва розпочався з казусу. Бажаючих підтримати команду зібралося у два рази більше ніж між вмістити мікроавтобус, який як завжди люб’язно надав голова ради засновників клубу В.В. Гордійчук. На гру відправилися лише «виняткові», прикро, але серед них не знайшлося місця трьом представникам фан-клубу «Град».
 По прибутті, нас теплими обіймами, та пивом «Бердичівське» зустріли давні друзі, місцеві вболівальники ФК «Бердичів». На трибуні яку зайняли новоградволинці, до матчу, та підчас перерви лунали патріотичні пісні. Так нас розважав під гітару, автор та виконавець, гімну нашої команди, Сергій Руденко.
 На гру футболісти «Звягель-750» вийшли у свої запасній формі. Уболівальники люди забобоні, ось судіть самі, останні три гри наша команда у фіолетовій формі програла! Це ніяк не виправдання поразки у Бердичіві, а просто моє спостереження.
Вже перший момент у матчі міг завершитись голом у ворота
«Звягеля», на побачення з нашим воротарем вийшов Володимир Криденцер, нападнику господарів вдалося обіграти нашого голкіпера, але головний суддя зафіксував що при цьому він порушував правила. Майже відразу виникла ще одна загроза нашим воротамі, з лівого флангу пройшла навісна подача у штрафний майданчик, але удар головою нападника ФК «Бердичів» пройшов повз ворота. Наша команда майже відразу теж відповіла гострою атакою, яку завершував Михайло Войтович, але надійно зіграв воротар господарів, Тарас Панасюк. У середині першого тайму Юрій Перін, пробивав небезпечний штрафний удар, але на цей раз не вистачило декілька сантиметрів нашому нападнику, щоб влучити у ворота. Через три хвилини гравці «Звягеля» провели чудову контратаку, Перін вдало скинув м’яч під удар Юрію Ковальчуку, але господарів від взяття воріт знову врятував воротар, перевівши м’яч на кутовий. На 43 хвилині нападник господарів Володимир Криденцер, повинен був відкривати рахунок у матчі, але чудову реакцію продемонстрував вже наш воротар, перевівши удар теж на кутовий.
 Друга половина гри явно вдалася краще футболістам ФК «Бердичів». Заміни тренера господарів І.Л. Лисюка вийшли набагато цікавіші та корисні, а ніж заміни у нашій команді. Футболістам «Звягеля» не вистачало свіжості. На 15 хвилині другого тайму справжня пожежа виникла у нашій штрафній, але на щастя м’яч «лизнув» стійку воріт залишив поле. Але як виявилося це тільки відклало взяття наших воріт на декілька хвилин. Вже у наступній атаці, Володимир Криденцер відгукнувся на подачу з лівого флангу та головою переправив м’яч у ворота «Звягеля-750». А коли почалося здаватися, що матч так і завершиться, наш захист пропустив швидкий рейд Дмитра Вакули, який увірвався у наш карний майданчик, та розстріляв ворота – 2:0. Міг повернути оптимізм нашим уболівальникам, удар на останній хвилині
Тулігрович, але м’яч від стійки відлетів за межи поля.
 За тиждень гра відповідь, яка і визначить переможця у цьому протистоянні. На допомогу команді прийдуть рідні вболівальники, які я впевнений, вже скучили і за командою і за «живим» футболом на стадіоні «Авангард». Так, що шановні гравці ФК «Звягель-750», ви просто зобов’язані доказати нам, що і у вас є яйця!

Відео з матчу:
 
Огляд матчу ТРК "ВІК" м.Бердичів
 
  
 Штрафний удар у виконанні Юрія Періна
 
Гол Дмитра Вакули
 
Фото з матчу:
Додаткові матеріали:
Переглядів: 1815 | Додав: shved | Теги: Панасюк, Криденцер, Перін, Вакула, Юрій Ковальчук, Шаповал | Рейтинг: 3.0/2

Всього коментарів: 291 2 »
29 Lampard  
0
прийдемо і підтримаємо наш ЗВЯГЕЛЬ-750! Звягель чемпіон! Кубок буде наш!

28 Venus  
2
Ну шо,порвем бердичів? Звягель вперед!!! GO ZVYAGEL!!! YOU ARE THE BEST!!! WE KNOW YOU CAN DO IT!!!

27 2052026  
2
Хочу тобі нагадати slem що восени бердичів ледь ледь відскочив від ганебного позору
а щей до тогош вони грали на рік старшими гравцями
а новоградське ДЮСШ в тій спартакіаді здобуло чемпіонство.

26 tigra777  
0
Швед заведи команду.Лося нужно гнать..........

25 slem  
0
Восени Новоград-Волинський переміг Бердичів на Спартакіаді з футболу. Суддя допоміг? Але трохи вміють грати молоді - більше шансів молодим, буде нормально.

24 КРБК  
0
Дивлячись тей огляд я бачу що проти нас грали підлітки(може я помиляюсь).Грали я так розумію дуже грамотно.Звягель зберись і за рахунок майстерності і досвіду дай бій.Вдома і ми допоможемо.

23 shved  
0
Додано огляд матчу, кому цікаво той зможе побачити як нам влітали м'ячі.

22 КРБК  
0
Жахливо те що дві гри Звягель без підтримки.Закликаю всіх в суботу приєднатись до фанів.Сам приходь і друга приводь.

21 metr  
3
В футболе мелочей не бывает,это я и про форму,и про "предсезонку", и про плохое поле, и про фарт(победа Бердичева при ровной игре). 1-е число прошло впереди 8-е, тоесть-любимая домашняя форма+любимое дом.поле(в ОТЛИЧНОМ состоянии) +поддержка ФАНОВ и надеюсь полного стадиона+"хороший " раздрожитель (Бердичев)= ОТЛИЧНОЕ ЗРЕЛИЩЕ с хорошей форой Звягеля (не по счету конечно,пока,сейчас -2) .

20 КРБК  
0
Джоне ти уважніше прочитай мої слова.Любов до команди з серця фаната нікуди не подінеться-це назавжди.Я мав на увазі відкриту підтримку на стадіоні, з банерами і піснями.
Як можна не любити команду в якій сам виріс і виросли твої друзі.Що стосується Бердичева-він пішов вірним шляхом залучаючи до команди молодь з ДЮСШ яка перетворилась на бойовий колектив. У нас поки що із цим проблема , хоча люди будуть підходити.

19 Джон  
0
Прикольний ти чувак, КРБК. В міжсезонні пишеш, що якщо Горбаченко піде зі "Звягеля", то припиняєш вболівати за цю команду, а зараз пишеш "... Звягель з нашого життя нікуди не піде...". Роздвоєння особистості? smile А-а-а, я зрозумів: ти фанат Горбаченка. biggrin wink

18 shved  
0
tigra777 та КРБК не перетворюйте сайт у гру, хто кого вдаліше клюне!!! Якщо у вас є великє бажання спілкуваться між собою, використовуйте для цього особисті повідомлення.

17 КРБК  
0
Таким у....кам як ти не місце в Звягелі ,ось і бісишся на сайті.Ще й інших підбиваєш.Був у Звягелі нормальний пацан якого я поважав,а через таких як ти люди переводяться"для всіх -це не стосується Ярика". angry Тільки наблюдають зі сторони де б це боляче вкусити.

16 tigra777  
0
Форма здесь не причём,Бердычев сильнее Звягеля.

15 tigra777  
0
СМЕШНОЙ КРБК САМ ТЫ У.....Д tongue happy

14 КРБК  
2
Шведе позакривай но там роти цим ур.дам (облізлий кіт). Матч відповідь буде інакшим і я впевнений у підтримці і нашій перемозі. Форма справді не фартова. У Лося вже є одна жовта, ще одна і до зустрічі А Звягель з нашого життя нікуди не піде, за інших не відповідаю, що стосується підтримки на виїзді - промах ВВГ і Тараса. Навіть один активний член підніме багатьох сонних мух. Я взагалі не розумію ВВГ, навіщо возити німих глядачів? Сенс .........

13 shved  
0
tigra777, ображати представників команди, я не дозволяю! Ще один подібний коментар і отримаєш бан!

12 smaga  
0
Не хлопці, Лося міняти потрібно, ще як мінімум сизон назад хіба нема кому тренувати але Вась- Вась щось тормозить.

11 LeonU  
0
Давайте не будем вешать носа раньше времени, а вдруг наши проснутся и восьмого мая каак дадут прикурить бердичевлянам!!! Надо верить в команду! Звягель вперёд!! Терять нам уже нечего!

10 shved  
1
Криця, Заслуги вашого Вакули ніхто не применшує, дійсно вдала заміна. Стосовно традицій. А у нас з вами багато традицій. Одна з них, ми завжди програємо у Бердичіві, друга, ви завжди невдало граєте у Новограді. Сподіваюся, ця традиція підтвердиться і на цей раз, а от чи вистачить нам цього побачимо вже у найближчу суботу.

tigra777, За Ярика тут цілий тиждень розписувалося, так, що це питання закриваю. Мітя Лободін, попередив, що він не зможе зіграти у Бердичіві.

1-20 21-29
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net