<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 09.05.2024, 02:02

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Серпень » 28 » ЧЕРГОВИЙ КРОК ДО МРІЇ

ЧЕРГОВИЙ КРОК ДО МРІЇ
21:35
 Звягель-750     1
       (Новоград-Волинський)
 
 ФК Бараші         0
         (Ємільчинський р-н)
_
28 серпня 2010. Новоград-Волинський. стадіон «Авангард». 1000 глядачів.
Чемпіонат Житомирщини. 9 тур.
 
Арбітр: С.Іськов. асистенти: О.Олесик, С.Копитко (усі м.Бердичів).
 
«Звягель-750»: М.Дубров, І.Носарєв, Р.Дорогань, М.Омельченко (М.Войтович), Р.Весельський, С.Джус (І.Ковальчук), Д.Лободін, Д.Горбаченко (К), А.Диняк (В.Ткачук),  В.Майдачевський (П.Осарчук), І.Алімов (О.Загривий).
 
Гол: 1:0 І.Носарєв (76).

 Центральний матч дев’ятого туру відбувся у Новограді-Волинському, де зійшлися двоє лідерів обласного чемпіонату ФК «Звягель-750» та ФК «Бараші». Окрім турнірного сусідства матчу додавало гостроти сусідство територіальне команд. Адже Ємільчине не так вже далеко знаходиться від Новоград-Волинського. Тому цей матч виглядав як своєрідне дербі.
 Перша половина першого тайму пройшла за переваги гостей, котрі створили декілька небезпечних моментів, але воротар ФК «Звягель-750», Максим Дубров, відмінно впорався зі своїми обов’язками. Гостям одного разу вдалося все таки відправити м’яч у сітку воріт господарів, але боковий арбітр перед цим зафіксував положення поза грою. З середини другого тайму звягельчанам вдалося прибрати ініціативу до своїх ніг, а незабаром почали з’являтися моменти біля воріт ФК «Бараші». Першим мав нагоду відзначитись Дмитро Горбаченко, але після отриманої передачі від Андрія Диняка, наш капітан головою пробивав у дальній кут воріт, проте м’яч розминувся зі стійкою воріт. Найреальнішу нагоду відкрити рахунок у першому таймі змарнував Роман Весельський. Нашому півзахиснику вдалося обіграти двох гравців та воротаря гостей, але удар пройшов над поперечкою воріт.
 Другий тайм пройшов майже під копірку першого. Гості знову як і у першому таймі з перших хвилин почали штормувати володіння нашого голкіпера. Проте і цього разу успіху гостям з сусіднього району це не принесло. Перелом у гру вніс тренер ФК «Звягель-750», Лось Андрій Михайлович, котрий вдало зробив заміни у середині другого тайму. Особливо вдало увійшов у гру Михайло Войтович, який цього вечора виявився значно швидким для захисників ФК «Бараші». Відкривати рахунок у матчі повинен був Дмитро Горбаченко, але м’яч після подачі кутового влучив у дальню стійку воріт, першим на м’ячі опинився Войтович, але його удар пройшов значно вище воріт. У наступній атаці господарів знову головною дієвою особою опинився Войтович, котрий виборов позицію у свого опікуна, увірвався у карний майданчик гостей і п’ятою скинув під удар Олександру Загривому. Наш нападник технічно перекинув м’яча через голкіпера ФК «Бараші» та переадресував м’яча (як нам здавалося) у ворота, на жаль на лінії воріт свого воротаря підстрахував захисник, переправивши шкіряного на кутовий. Гол як кажуть назрівав і вже через декілька хвилин трибуни стадіону «Авангард» сповістили на все місто, що це сталося. Наші хлопці здобули право на штрафний удар, виконувати стандарт взявся Ігор Носарєв, удар якого виявився сильним та влучним. У ті хвилини, що залишалися до закінчення матчу гості великими силами намагалися хоча б зрівняти рахунок, але захист звягельчан був надійним.
 Фінальний свисток головного арбітра сповістив про чергову перемогу команди «Звягель-750» у Чемпіонаті Житомирщини, але як не дивно наступної суботи на наших гравців знову очікує чергова вирішальна гра. Цього разу у гості до новоградволинців завітає діючий чемпіон області – коростенський «Хіммаш». Але між цими матчами на команду «Звягель-750» очікує мандрівка у місто Підволочиськ, що на Тернопільщині, де відбудеться перший матч 1/8 фіналу Кубка України серед аматорських команд.
 
 shved

Відео з матчу:

 
Фото з матчу:
Переглядів: 1613 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/5

Всього коментарів: 401 2 »
40 zvyagel750  
0
Привіт всім нарешті дємбель, я дома дуже радий що Звягель так славно виступає, обов'язково чекайте мене в суботу піддержу свій любімий клуб!

39 david20061  
0
У написанні статей можу допомогти... Натхнення маю!!! Талант - подивимося... Осі тільки біда інформацією не володію... Тому якщо маєш, то в написанні допомогти можу!!!

38 shved  
0
zorya-enerqiya, впевнений, що не скоро, мало того прийдеться ще одну-дві гри нам перенести, щоб зіграти у фінальній частині аматорів. Скоріш за все ці матчі будуть зіграні після закінчення чемпіонату.

37 zorya-enerqiya  
0
shvеd коли будуть перенесені ігри чемпіонату обл.

36 shved  
0
david20061, історію не я писав, а хтось з наших літописців. Цю інформацію я знайшов ще два роки тому, на офіційному сайті нашого міста. Цілком згоден, що багато води витекло з тих пір і вже напевно залишилось 50% місцевих вихованців. Можливо у зимку вдасться переписати цю сторінку.
Доречі, звертаюсь до небайдужих, можливо хтось має талант і натхнення, залюбки прийму вашу допомогу у створині новітньої історії нашої команди.

35 david20061  
0
Вибач,Шведе,але тоді вмене питаннячко:хто писав цю історію і коли то було? Бо сьогодні я далеко не бучу майже 100% складу з місцевих вихованців... І якщо все так змінилося, то може тоді варто поновити інфу,щоб не вводити в оману а ні своїх, а ні чужих...

34 shved  
0
david20061, це взято знашого сайту із розділа історія команди.

33 david20061  
0
Мені більше за все сподобалась інформація з їхнього сайту про те, що "Майже 100% його сьогоднішнього складу – вихованці новоград-волинського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки" wacko Щось погано вони готуються до нашого приїзду... happy

32 Lampard1  
0
Агро-Збруч готується до нашого приїзду.
http://ahro-sbrych.ucoz.com/news....8-30-90

31 shved  
0
Яцек, Рома Весельський їде до Чехії. Стосовно інформації будь ласка, аби тільки була людина яка буде цим буде займатись.
Lampard1, задумка є така,але у мене поки обмаль інформації стосовно цієї команди, можливо щось нашкребу до вечора.

30 zorya-enerqiya  
0
Звягель так держати далі чемпіонство блисько,і удачі в м.Підволочиську

29 Lampard1  
0
А анонс матчу Агро-збруч Звягель буде?

28 Яцек  
0
Щвед! Я не пропоную тобі бути інформатором. Ти тільки пропонуй різний футбольний матеріал, а хто його буде подавати під час матчів - це інше питання.
А куди йде Рома Весельский? Він та Діма- це мої улюбленці.

27 shved  
2
Після повідомлення yaremu, зрозумів, що потрібно висвітлити прізвища новачків під номерами.
І так, останного захисника грав під №4 Роман Дорогань (1988 р.н.), має досвід виступів у командах: Борисфен та Рось (Біла Церква).
Під №19 (грав у жовтих буцах) Ігор Алімов (1990 р.н.). Ігор опинився у складі Звягеля після товариської гри проти Маяка із Сарн. Саме там він грав до цього. І мені здається, що у ньому бачать заміну Роману Весельському, котрий за тиждень залишить нашу команду. Стосовно Алімова помітив що має він швидкість і техніку, але у вічі кидається великий брак при прийомі м'яча та футбольний егоїзм (досить часто перетримував м'яча).
На заміну вийшов під №14 Василь Ткачук (1988 р.н.), має досвід виступів у командах майстрів: Княжа (Щасливе), Рось (Біла Церква).

26 yarema  
2
Давно Звягель не играл так слабо в защите, по-моему нам очень сильно повезло, что в первом тайме мы не получили треху в наши ворота. Тройка защитников Галюк, Ковальов, Носарев выглядела намного надежнее, только во втором тайме после замены правого защитника и перемещения Весельского в защиту игра наладилась, замена читалась непонятно почему ее сделали так поздно. Согласен с вышесказанным по поводу коротких передач возле своих ворот, если делаете короткий розыгрыш потери мяча должны быть минимальны, пару раз здорово выходили из под пресинга и получались быстрые контратаки, но еще чаще его теряли и могли получить голы в свои ворта, мне кажется что наша команда пока еще не готова выходить в атаку от своих ворот под пресингом. Бросается в глаза частая смена состава по ходу сезона, сколько человек за сезон играло последнего защитника? Галюк, Весельский, Носарев, Горбаченко, в последней игре появился еще один исполнитель - это не нормально, защитники должны чувствовать друг друга, а этого добиваются только сыгранностью. Жаль что Войтовичу дали так мало игрового времени, Миша создал за 20 минут в пять раз больше остроты чем нападающий под 19 номером за всю игру.
По поводу судейства, непонимаю возмущений, никакой предвзятости не было, все судейские ошибки были непроизвольными. Вообщем от игры впечатление двоякое в защите караул, зато полузащита в атаке сыграла просто супер, Горбаченко, Лободин, Джус просто молодцы, им бы добавить скоросные фланги и игра смотрелась намного интересней и уверен результат не заставил себя ждать. Хоть мы сейчас и на первом месте но запаса прочности по игре все равно нет.

25 Rytans  
0
shved -Клянсь ! я не провокую. Боюсь , що якщо ти десь відлучишся по добрим справам, таким як я без тебе буде погано. Приклад : КРБК ! Був би він на футболі - було б набагато краще ! Я дякую щиро вам обом. І успіхів в цій справі !!!

24 shved  
0
Rytans, це провакаційне питання wink
Помічник є, але все відбувається під моїм наглядом.

23 Rytans  
0
shved - А в тебе заміна на сайті є ??

22 shved  
0
Яцек, інформацію без проблем надам по кожному гравцю, але особисто освітлювати ці події на стадіоні, я не буду!!! Це не моє.
КРБК, "сидів на моєму телефоні" під час гри і нервував разом з нами. До Хіммаш він повинен вже повернутися, але прикро, що це тримається лише на одній людині...

21 Rytans  
0
А те що не було фан-сектора - дуже шкода !! Молодці вони !!!!

1-20 21-40
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net