<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Вівторок, 19.03.2024, 09:48

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2012 » Березень » 1 » ФК "ЗВЯГЕЛЬ-750" - ЖЕРТВА ФУТБОЛЬНИХ ВІЙН ЖИТОМИРЩИНИ

ФК "ЗВЯГЕЛЬ-750" - ЖЕРТВА ФУТБОЛЬНИХ ВІЙН ЖИТОМИРЩИНИ
14:25
 Більше десятка років у Новоград-Волинському не було футбольного клубу, який би представляв місто хоча б на обласних чемпіонатах.

 У 2007 році заснування футбольної клубу «Звягель-750» переконало місцеву владу, що місту потрібен футбол. До створення міськрайонного команди можновладці міста не доклали зусиль. Головою ради засновників став місцевий меценат Гордійчук Василь Васильович. 
 
 За п’ять років свого існування команда повернула місту футбольну славу, стала гордістю всіх його жителів, здобула не мало перемог:
 
2008 Володар Кубка Осені
2009 Срібний призер чемпіонату Житомирщини
2009 Володар Кубка губернатора Житомирщини
2010 Срібний призер Чемпіонату України серед аматорів
2010 Чемпіон Житомирщини
2010 Суперкубок Житомирщини

 Але рано чи пізно у будь-яку справу втручається політика. І футбол не є винятком. На початку 2011 у ФФУ почалась так звана революція. Прагнення зміни керівництва Федерації футболу України сприяло поширенню бунту в кожній обласній та районній федераціях. 

 У Житомирській області 12 січня 2011 року була проведена конференція усіх районних і міських федерації футболу. Головою конференції було обрано Василя Гордійчука. За результатами конференції 69 із 73 присутніх проголосувало не втручатися у діяльність Суркіса до закінчення Євро-2012, тому що це є недоцільним і порушує усі статутні документи. Ні губернатор, ні відповідальні за спортивну галузь області чиновники не прийшли на конференцію. Таким чином, шукатимуться шляхи, щоб визнати цю конференцію нелегітимною. Після її проведення до Василя Гордійчука почали звертатися із пропозиціями визнати засідання недійсним. Він відмовився, підписав усі протоколи і знав, що за своє рішення йому доведеться чимось поплатитися. Але не очікував, що це буде його футбольний клуб і постраждають вболівальники «Звягеля-750».

 Чиновники Новоград-Волинського та люди, які заздрили успіхам засновника чемпіонського «Звягеля» вирішили створити команду «Авангард». Опіку над нею взяла на себе влада міста. До команди перейшли усі футболісти Василя Васильовича. Скоріше за все, психологічний тиск і більша зарплатня стали чудовим засобом переманювання футболістів. Своєрідну зраду своїх підопічних президент ФК «Звягель-750» прокоментував так:

 – Морально-психологічний клімат у футбольному колективі усі чотири роки був нормальним, доброзичливим, як у чемпіонській футбольній сім'ї. Можливо, я, працюючи на громадських засадах, і при цьому, витрачаючи свої особисті кошти, здоров'я, час, для забезпечення життєдіяльності футбольного клубу «Звягель-750», комусь не догодив. Можливо, навіть і футболісту. Але футбол — амбіційна й нервова гра, а футбольна команда — велика сім'я, в якій поєднуються різні характери, різні темпераменти, різні футбольні філософії задля великих і малих перемог. За ці п’ять років у ФК «Звягель-750» себе спробували показати більше 50 футболістів. 

 Я розумію, що гравців запрошують виступати за інші клуби, адже переходи або трансфери — це загальносвітова футбольна практика. І в нашому футбольному клубі були такі випадки. У 2008 році я запросив до нашого клубу одного з найобдарованіших футболістів міста Юрія Періна. Юра мав підсилити команду і допомогти їй стати чемпіонами області, а також успішно виступати в чемпіонаті України. За ці роки він став футбольним кумиром наших вболівальників, тому я не був здивований таким рішенням футболістів. До політичних розбірок вони не причетні, і я зла ні на кого з них не тримаю .

 Жертвами цих футбольно-політичних баталій, у першу чергу, стали ФК «Звягель-750», його вболівальники і місто. Після здобуття срібла у Чемпіонаті України серед аматорів клуб мав шанси брати участь у першості України серед команд клубів другої ліги ПФЛ України в наступному сезоні. Але влада не дала навіть можливості скористатися таким шансом. Чиновники довели, що їх інтереси важливіші за розвиток і здобутки місцевого футболу.

 Але за документами ФК «Звягель-750» продовжував існувати. Тож Гордійчуку довелося відроджувати свій клуб, щоб не пропустити сезон 2011 року. Воно і не дивно, що пройшов він не найкращим чином для команди «Звягеля». Новоград-Волинці не змогли пройти далі 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд 2011. У обласному чемпіонаті їм не вдалося жодну гру завершити перемогою. 

 Але попереду сезон 2012 року. Не дивлячись на усі проблеми і поразки, «Звягель-750» не збирається йти на лаву запасних. У цьому нас запевнив президент і засновник клубу:

 – Як би там не намагались деякі партійні діячі й посадовці, в тому числі й ті, кого вчасно звільнили від керування спортивною громадською організацією, розвалити футбольний клуб «Звягель-750», це їм не вдасться. Адже успіхам команди радіють тисячі жителів міста та району. І я, з усією відповідальністю, хочу заявити, що ФК «Звягель-750» ще не один рік радуватиме своєю грою наших уболівальників.



 Марина Синельникова

Джерело: ЖОФФ
Переглядів: 4650 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 20
20 vld  
4
АВАНГАРД виграв у матчі з Радомишльським ПРЕСОМ 4:1 і проходить у наступний кубковий раунд..Порадіймо разом, адже це наші новоградці!

19 Bruhanov  
0
Я не глузував, а констатував факт. Прошу вибачення, якщо така форма повідомлення когось образила.

18 GRAD  
3
Bruhanov непотрібно наразі глузувати над тим що донедавна приносило всім радість та задоволення. Просто на даний момент Звягель- це яскрава сторінка в історії Н-Волинського та й Житомирського футболу. Надіюсь Авангард цю естафету підтримає.

17 Bruhanov  
-2
Мовчать віддані шанувальники "Звягеля". Мовчать... Мабуть, мовчанка-пауза триває, бо ВВ грошей на команду не дає. А так хотілося дербі. Як у Ліверпулі, у Мілані, хай навіть як у Москві... Я б пошаленів! А так виявляється попередня новина про те, що ВВ відродить свою команду, — це порожній звук... Пшик... Гейм-овер "Звягель", сюди за останні тижні навіть ніхто не пише.

16 Bruhanov  
0
До речі, 31 березня, у великій залі Будинку рад було представлено склад ФК "Авангард", оголошено про плани й перспективи команди, намічено цілі на сезон і т.д. Словом, зроблено так, як і має розпочинатися сезон для футбольної команди. Згодом зіграно товариську гру, що стала своєрідним початком сезону. Тож, цікаво, в якій засаді наразі сидить "Звягель"? Чи цей ФК збирається на осінь заявитися до кубку України, де успішно вилетіти, провівши дві гри, а потім заспокоювати себе тезами, мовляв, ми живі, ми ж грали в цьому сезоні?)

15 Bruhanov  
0
Судячи з коментів, крига скресла. І не тільки в переносному сенсі.

14 MatiaS  
0
Я знаю какая фигня с деньгами,просто если всё ЭТО читать,то будет и Звягель,и Авангард,причём оба клуба будут в силе не то что за золото области,а за призы в Украине бороться biggrin

13 GRAD  
0
MatiaS ти на приколі чи що. Тут ледве на одну команду назбирували фінансування а ти про дербі ..... wacko

12 MatiaS  
0
У Авангарда кипит,у Звягеля не кипит...чё за фигня? Давайте о кипение работы будем судить в начале сезона,и,дай Боже,в Новоградском дерби?

11 metr  
0
Вы что-то путаете, у "Авангарда" робота кипит- только в спортзале и на тренировочной площадке, а не в статьях на сайте как у *******

10 GRAD  
0
shtourman Відколи це висловлювання власної думки - має бути замовленням. Я завжди маю власне бачення речей і тому висловлююсь від себе. І чому у тебе таке велике бажання позбутися нас із сайту? Це прерогатива адміна а ніяк не твоя. І стосовно оцінок , то для чого ти мені знизив рівень репутації, якщо це "Ви як діти малі! Шастаєте тут ставите "плюсики" і "мінусики" " висловлювання стосується виключно тебе. biggrin wink
А що стосується бездіяльності, то ти не за адресою звернувся. Робота якраз і ведеться.

9 shtourman  
0
8 GRAD Найменше чого я потребую - твоїх порад! І якщо в своїх виразах ти не бачиш нічого образливого для співрозмовника, то нам з тобою нема про що балакати! І твої брудні, погано прикриті натяки і те єхидство з яким ти постійно висловлюєшся на мою адресу якраз говорить про твою неповагу до чужої думки!
Ще раз говорю тобі і тобі подібним! У вас є чим занятись! Допомагайте
"Авангарду"! Не думайте, що ваше "виливання помимїв" тут зможе змінити на краще стан справ там в команді "Авангард". Ви як діти малі! Шастаєте тут ставите "плюсики" і "мінусики" happy Чи може в вашій улюбленій команді будь-яка діяльність відсутня і вам сумно і прикро з цього приводу?
Тоді ви звертаєтесь не за адресою! Тут вам ніхто не допоможе! Якщо і далі будете робити тут свою "чорну справу" - це буде зайвим доказом того, що ллєте ви бруд на замовлення!

8 GRAD  
0
shtourman більше всього флуду несеш ти. По-перше я нікого не ображав. По-друге я на своїх висловлюваннях не заробляю славу а тим більше гроші. По-третє на крадієві шапка горить, хоч я персонажів не називав. І де цікаво в моїх висловлюваннях ти бачив неповагу. Я поважаю всіх хто причетний до славетних моментів Звягеля, але ситуацію , яка склалася в подальшому я бачу дещо в іншому ракурсі, не через когось так як ти, а особисто. Моя тобі порада , навчися поважати думку інших. Як би ми з тобою тут не сперечалися , відповідь одна і її мають лише футболісти. У них і запитай. wink

7 shtourman  
0
6 GRAD У мене складається враження, що тобі хтось серьйозно платить за те, щоб ти флудив на цьому сайті.
Я попросив тебе, як людину, займайся конструктивом. Є команда "Авангард" ти тепер її фанат. Не витрачай свій час на те, щоб хамити іншим людям. Допомагай "Авангарду"! Виливаючи бруд на іших людей ти заробляєш собі поганої слави, яка аж ніяк не піде на користь ні тобі, ні твоїй улюбленій команді
"Авангард".
Стосовно "херсонської халяви"... ти, якщо такий поборник правди попитай хлопців, хто опікувався командою так як я. Починаючи від створення гарної психологічної атмосфери, вирішення дрібних питань типу таблетки від голови, вода на тренуваннях, організація відпочинку команди, "відмазування" від ДАІшників і багато інших дрібних питань, якими повинен був опікуватись директор команди Гриценко, я навіть не кажу про те, що всі міроприємства під час поїздки я озвучував власною апаратурою. Тебе там близько не було, коли потрібно було реально допомагати команді, тому і робити будь-які закиди в мій бік ти не маєш жодного права.
Я думаю, що і в "Авангарді" твоя реальна допомога обмежується тільки спільним попиванням пива з футболістами!
Те, що Литвин допомагав "Звягелю" - правда! І результат цієї допомоги бачила вся Україна. Команда "Звягель" - віце-чемпіон!
Зараз команда "Авангард" має повний набір "головних персонажів справи"!
Вам і прапор, як кажуть, в руки. Працюйте і не шукайте винних у ваших проблемах. У вас всі умови! Стадіон, фінансування, підтримка Литвина, команда видатних менеджерів, голова фанклубу, навіть сайт ніби свій є...
підтримка вболівальників! Не витрачайте час на "дєла давно мінувших днєй"!
І на майбутнє. Спілкуючись з людьми - май повагу! Тоді і тебе будуть сприймати з повагою!

6 GRAD  
0
shtourman головні персонажі справи- футболісти. Не вари воду. Знайшов мені мученика. І куди і кому заходити - вибач не твоя справа. Доречі Литвин і Звягелю допомагав, чи ти забув херсонську халяву. wink

5 shtourman  
0
У мене навпаки складається враження, що той "срач", який несуть на цей сайт деякі коментатори - проплачена заказуха, або "пацани нє вкурсє", що "зверху" була поставлена задача наказати Гордійчука за підтримку Суркіса! Реалізацію цієї задачі доручили місцевій владі, яка успішно розвалила (використовуючи непросту ситуацію) в цілому успішний "Звягель-750". І у тих, хто своїми діями, або бездіяльністю сприяв розвалу команди Віце-чемпіона України серед аматорів 2010 року ще вистачило нахабства в пресі заявляти, що успіхи 2010 року треба повторити!
Хто буде повторяти ці успіхи?
Звертаюсь до всіх, хто не підтримує "Звягель"! Хлопці! У вас є "Авангард"!
Займіться конструктивом. Розвивайте свою улюблену команду. Вам серьйозні люди, такі як Литвини надали підтримку, а ви замість того, щоб виправдати надану вам високу довіру і матеріальну підтримку намагаєтесь власну нездатність працювати на результат списати на Гордійчука, розповідаючи чергові байки про те, що він вам заважає стати чемпіонами!
Не ходіть сюди будь ласка! Бо це вкрай непорядно - з початку розвалити гарну споруду, а потім ще й приходити на руїни "гадити"!
В "Авангарді" проблем вистачає - допоможіть улюбленому клубу, а "Звягель", дасть Бог, відродиться без вашої активної "підтримки"!

4 metr  
0
1)Миша-согласен с тобою 2)Ярема-ты только это понял 3)Град-вряд ли тебе ответят

3 GRAD  
0
Тепер неважко здогадатися яка доля чекає на Авангард у аматорах. Знову інтриги і подальша невизначеність. Я б краще почув би від Гордійчука звіт про роботу ФФ міста, яку він очолює. І чому жоден турнір не проводиться вже декілька років?

2 yarema  
0
Такое впечатление, что эти статьи заказывает и проплачивает сам Гордийчук, бред какой-то, все отлично знают почему ребята ушли в авангард.

1 mix@  
3
Як же це все набридло...((((

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net