<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 01:03

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Вересень » 17 » ЗА ОДНОГО БИТОГО...

ЗА ОДНОГО БИТОГО...
23:56
 Сьогодні після футбольного матчу «Авангард» (Новоград-Волинський) – «Арсенал» (Житомир) у підтрибуному приміщені стадіону «Авангард» стався напад на адміністратора сайту ФК «Звягель-750»!
 
  Я, Шведюк Андрій Андрійович, хочу заявити, що сьогодні після футбольного матчу «Авангард» (Новоград-Волинський) – «Арсенал» (Житомир), піддався нападу зі сторони одного з керівників ФК «Авангард», керманича організації «Спорт для всіх», В.З.Гриценка. Нападник наніс мені тілесні ушкодження і я був змушений звернутися за допомогою до лікарів.
 
 Приховувати я нічого не буду, а повідомлю, що керівникам команди ФК «Авангард» дуже не сподобалося, що я оприлюднив інформацію на нашому сайті, що гравці котрі залишили команду «Авангард» і перейшли до лав команди «Звягель-750» зробили це насамперед через заборгованість перед ними. Саме таку інформацію надали мені особисто ці гравці.
 
 Ваші «аргументи» мене не зупинять, я й надалі буду висвітлювати усі події навколо ФК «Звягель-750», які б вони для мене болючі не були б. А людина яка розпускає свої руки, тільки підтверджує свою неспроможність довести свою правоту!
 
 
Переглядів: 2382 | Додав: shved | Рейтинг: 4.2/5

Всього коментарів: 461 2 3 »
46 GRAD  
0
Мені до спини твої звернення. Дивлячись на твої тексти і знаючи тебе особисто скажу що твоя уява знаходиться за недосяжними межами для мене. Куди мені до такого рівня інтелектуі культури :"Є окремі індивідууми, в мізках яких весь час кипить гівно і вони (щоб те гівно не розірвало бошню) постійно вибризкують його ротом забруднюючи навколишнє середовище"
wink

45 shtourman  
1
44 GRAD
По-перше я тебе персонально не ображав! По-друге ця твоя "заява" підтверджує мої слова про рівень культури!
По - третє, я звертаюсь до адміністратора сайту з проханням блокувати сторінку GRAD на сайті за систематичні особисті образи відвідувачів сайту!
Не напрягайся на відповідь! Подальше спілкування з такими "культурними і адекватними" як ти вважаю неможливим!

44 GRAD  
0
shtourman ти повний неадекват . Твій сум геть твої мізки переварив.

43 shtourman  
1
42 GRAD
Не знаю, чи хтось більше за мене добивався правди, але сумно не від того, що "маємо - те що маємо"... сумно, що стільки навколо самовпевненої недолугості, що починаеш розуміти всю безглуздість будь-яких розумних дій.
Про "інтриги, змови і чвари" зазвичай найбільше волають ті люди, які ці "інтриги, змови і чвари" продукували.
Є окремі індивідууми, в мізках яких весь час кипить гівно і вони (щоб те гівно не розірвало бошню) постійно вибризкують його ротом забруднюючи навколишнє середовище, саме від цього,
шановний GRADе і сумно мені робиться. sad

42 GRAD  
-1
shtourman потрібно було сумувати раніше, коли ми спостерігали за тим , що привело нас до розбитого корита. Раніше потрібно було писати такого плану мемуари. Бо виглядало все зі сторони яскраво і успішно. А у середині інтриги, змови і чвари. І саме наше тодішнє мовчання десь і вилізло боком, ні , двома боками lumped

41 shtourman  
1
Сумно... Дуже сумно дивитись на все, що робиться в нашому міському футболі... і не тільки в футболі... і не тільки в Новограді.
Найгірше, що люди, інтелектуальний і культурний рівень яких залишає бажати кращого, рвуться за будь-яку ціну керувати процесами, в яких вони асолютно нічого путного зробити не зможуть за визначенням...
Замість того, щоб "мовчати і слухати" (як казав професор Преображенський у "Собачому серці" Булгакова) вони дають поради "космічного масштабу і космічної глупості". Але не це найгірше!
Найгірше те, що вони ніколи не визнають своїх помилок, і коли не вистачає цивілізованих аргументів починають сипати обрАзами, махати кулаками...
Сумно... навіть не через все вищеозначене... сумно через те, що в Новограді-Волинському, невеличкому районному містечку, у якому в 2010-му році була одна футбольна команда, яка примусила з повагою говорити про це містечко весь аматорський футбол України, а вже у 2011-му (всього тільки за рік)дві футбольні команди, які ніхто не сприймає всерьйоз... і крайніх, годі шукати, бо всі - ПАТРІОТИ, які міцними руками своїх сліпих амбіцій щоразу сильніше додушують в дружніх обіймах надію на відродження донедавна небувалої слави Новоград-Волинського футболу, про який скоро нагадуватиме лише бігборд із закликом міської влади гордитись рідним містом і на цому напіввицвілому бігборді невелика групка футболістів у зеленій формі... sad
На фоні всіх цих позафутбольних справ, які (Бог свідок) я намагався припинити своїми скромними зусиллями, наживши собі немало "ворогів", тепер мені не хочеться приходити на стадіон, бо на серці залишився неприємний осад... і я ловлю себе на думці, що футбол перестав мене цікавити... сумно, бо я розумію, що футбол перестав цікавити (а може і не цікавив ніколи?) тих людей, від яких залежить розвиток цього виду спорту.
Врешті-решт "все повертається на круги своя"... як був колись у Новограді футбол на "рівні району", так і залишився... сумно.
Пригадується анекдот про казан з "хохлами" в пеклі, біля якого не було варти, бо ніхто не міг звідти вилізти... інші не давли - затягували назад. wink

40 GRAD  
-1
39 Яцек ,38 shved, допоки ви будете показувати Звягель у радужних тонах а Авангард ганьбити, доти буду з вами сперечатись.
"Вихід з тієї ситуації був! Ти сам мені про це розовідав, коли Іванюк запропонув (це було на зібранні у Щорсі) бути посередником між командою та ВВГ, капітан команди заявив, що вони твердо вирішили створювати нову команду."
Мені навіть смішно що можуть бути якісь посередники між ВВГ і командою. Тому то і Іванюк зараз очолює Авангард.
Горбаченко правильно все сказав, третій рік чекати на виплату заборгованості - це вже не смішно. Запитай при зустрічі у ВВГ чому капітан Звягеля залишився без оплати? ПРИЧОМУ ЧИМАЛОЇ.

39 Яцек  
0
Град, не будь тою тітонькою, яка казала:" Ото люди ! Всім селом напали, ледве відбрехалася!" Я, на сьгодні, також вболіваю за Авангард.І для цього, впевнений на 100%, у мене є більше підстав ніж у тебе. Але справа не у цьому. Справа у тому, що новоградський футбол 2010 року ми ще не скоро побачимо ( а взагалі чи побачимо). Причини? Ви всі їх знаєте, вони лежать на поверхні. І не треба робити вигляд, що є якісь "таємні" обставини, ситуації, які негативно впливають на розвиток міськрайонного футболу.
Швед, прошу тебе-не встрівай у біляфутбольні суперечки. Ти ж завжди толерантно розмовляв з нами, користовувачами сайту. Отож роби це і надалі. Я впевнений, що ти завжди знайдеш футбольну тему, яка буде з задоволенням обговорюватись.
Град! з рахунком 1:1 ми покидаємо з тобою поле і в майбутньому не коментуємо один одного. З моєї сторони гарантія повна.

38 shved  
0
36 GRAD: я не розумію, чому ти знову намагаєшся щось доводити?
Кожен пішов своєю дорогою. Кожен зробив свій вибір. Навіщо весь час піднімати минуле. Що зроблене то зроблене.

36 GRAD: Скажи shved а в чому ти вбачаєш крах Звягеля?
Та багато вчому. Звягель-750 не зміг витримати випробування славою! Хтось корону боявся з голови зняти, хтось вирішив, що ВВГ не місце у нашому футболі. Також "допомогло" розвалу команди ситуація навколо виборів ЖОФФ. Знаю, що деякі міськи чиновникі були зацікавленні у припинині існування ФК "Звягель-750". Звісно ВВГ десь трохи себе не правильно повів, десь гравці команди були не праві.

Вихід з тієї ситуації був! Ти сам мені про це розовідав, коли Іванюк запропонув (це було на зібранні у Щорсі) бути посередником між командою та ВВГ, капітан команди заявив, що вони твердо вирішили створювати нову команду.

37 Andrey  
1
GRAD, Потрібно щоб були присутні дві сторони, а то той хто розказуе то завжди буде правий...

36 GRAD  
0
shved ,Я так зрозумів, щоб я тут не доводив- відповідь одна "зі Звягелем у серці".
Знаєш є одна промовка "от добра , добра не ищут".
Звягель- це синонім Гордійчук В.В.,тому футболістам і решті виявилося не по дорозі. Скажи shved а в чому ти вбачаєш крах Звягеля ? і чому гравці у повному складі покинули його, неодноразово при цьому намагаючись знайти порозуміння?
І про накшталк якби з Динамо хтось кудись пішов і т.д. (твоє shved порівняння) П Тут ситуація інша- пішла вся команда wink

35 shved  
4
34 GRAD: Швед не веди себе як дитина, ти чудово знаєш правду, тільки прикидаєшся вірним справі Звягеля.

Ключові слова: ти чудово знаєш правду
Але не правду, а ситуацію. Як я зрозумів у кожної сторони своя правда.
Ти помиляєшся, я не прикидаюсь, а щиро вболіваю за Звягель. Коли розгорівся конфлікт і ми взимку збирались (КРБК, Горбаченко, Тарас і я) саме з метою зберегти ту команду Звягель. Як бачим з нашої четвірки тільки я залишився зі Звягелем у серці. wink
Тому не потрібно на мене наговорювати. Як тільки стало зрозуміло, що команду не вдасться зберегти, я відкрито, не ховаючись заявив на сайті, що залишаюсь з командою Звягель!
І ще. Я жодного разу за весь цей час не дозволив собі написати накшталт, що КРБК зрадник, чи прикидається таким. Прошу зверни на це увагу.

34 GRAD: А за ким чи за чим пішов ти? Де ті хто приніс нам чемпіонство 2010, і віце-чемпіонство аматорів? У Звягелі? Не обдурюй сам себе і людей на цьому сайті.

Некорекне запитання. Тому успіху посприяло багато факторів. Це: вболівальники, фан-клуб, гравці, спонсори, гравці, тренер, ну і звісно велика заслуга того успіху також президента команди, адже саме йому вдалося підібрати ту команду. Тому є люди які принесли успіх і в Авангарді і у Звягелі.

34 GRAD  
-1
32 shved Після того як він відмовився від всього що пропонувала команда, він фактично від неї відмовився.
Швед не веди себе як дитина, ти чудово знаєш правду, тільки прикидаєшся вірним справі Звягеля. Після нашої останньої зустрічі ти мені сказав що я йду за Горбаченком бо він мій друг а команда тут ні до чого. Так ось я пішов за командою, яка відроджується і я досі з тими хлопцями за яких уболівав. А за ким чи за чим пішов ти? Де ті хто приніс нам чемпіонство 2010, і віце-чемпіонство аматорів? У Звягелі? Не обдурюй сам себе і людей на цьому сайті.
33 Andrey А що ви взагалі чули. На мою пропозицію на рахунок зустрічі так ніхто і не відгукнувся. Всіх влаштовує версія розвалу Звягеля владою і Гриценком. І інакомислячі тут не у фаворі. ;)Шкода що самі місцеві футболісти сюди не заходять і не висловлюють свою точку зору. Хотів би я щоб ви почули саме їх.

33 Andrey  
1
29 GRAD: коли від неї фактично відмовився Гордійчук.

Оооо... ще такої версії ми не чули .... sad biggrin

32 shved  
1
Виходить я народ обдурив, а ти мене не виправив, або на той час було все правильно написано... wink
коментар №52 :
Після сьогоднішньої зустрічі між Гордійчуком, владою та гравцями, можемо упевнено заявити, що цього року у нашому місті скоріш за все, буде дві футбольні команди!!! Гравці категорично відмовилися надалі співпрацювати з ВВ.

31 GRAD  
-2
shved ти був на останніх зборах у Щорса? Правильно ні. Саме на тих зборах позиція Васильовича - це і була фактична відмова команді, яка перейменувалася в Авангард. wink

30 shved  
1
29 GRAD: коли від неї фактично відмовився Гордійчук.

Ого!? wacko Так ось як вже це називається biggrin .
А я весь час думав, що навпаки все було і гравці відмовилися від Гордійчука. wink

29 GRAD  
-2
28 Victor77 Які ж ви всі двигуни. Хто вам заважає? Вперед.
Гриценко взявся за команду коли від неї фактично відмовився Гордійчук. І команда збереглася. Так не все гладко але це тільки початок.
А так поміж іншим, згадай як по Авангарду судді бігали biggrin

28 Victor77  
2
Переглядав сьогодні на одному з наших обласних футбольних сайтів фото з матчу Авангард - ФК Бараші, і знову побачив,що в центрі уваги (тепер вже об'єктива) був той самий чоловік (гальмо нашого футболу) Гриценко... У нього знову виникли проблеми і непорозуміння: в даному випадку вже з суддівською бригадою...Ця людина не вміє програвати та визнавати свої помилки, і гідно себе поводити поза межами футбольного майданчика

27 GRAD  
-2
25,26 Цікавить моя позиція і обставини які привели до нашого з вами сьогодення, звертайтесь в личку і ми зустрінемось. Клацати по клавіатурі і відгавкуватися не бачу сенсу. Особиста зустріч відкриє вам очі на багато речей.
А ти Яцек по моєму це лайно вже давно на сайті мутиш. Тобі щось завжди не подобається.
Все розставлено на свої місця з початку року. Є команда-Авангард , яка виступає в першості області (хай і нелегітимної). На осінь зіграє у кубку Коцюбка і наступний рік буде ще більш стабільніший.
Є команда Звягель, якій зараз важкувато,яка будується заново. І положення якої багато кого не влаштовує.
І є вболівальники які мають різну точку зору і виступають за одну сильну команду.Тільки шановні -це потрібно було зберігати тоді, коли все валилося а не зараз коли все відбудовується. wink

1-20 21-40 41-46
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net