<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 01:43

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Серпень » 27 » ТАЄМНИЧИЙ «ЗВЯГЕЛЬ-750» ЗІГРАЄ СВІЙ ПЕРШИЙ МАТЧ У ОСТАННІЙ ДЕНЬ ЛІТА

ТАЄМНИЧИЙ «ЗВЯГЕЛЬ-750» ЗІГРАЄ СВІЙ ПЕРШИЙ МАТЧ У ОСТАННІЙ ДЕНЬ ЛІТА
01:20

 Про це багато писали, про це багато розмовляли, але це станеться значно раніше, ніж планувалось. У останній день літа ФК «Звягель-750» майже після річної перерви повертається на футбольне поле, аби посперечатися за Кубок України серед аматорів. 

 Як вже наш сайт сповіщав раніше, суперником нашої команди стане представник Львівщини – ФК «Самбір». Для гостей з заходу це вже другий вояж до нашого міста у цьому році. У 10-му турі чемпіонату України серед аматорів, суперником самбірців виступила ще одна наша місцева команда «Авангард». На жаль, наші земляки нічого не змогли протиставити противнику і зазнали болючої поразки 1:5.


 Після феєричного сезону 2010 року на ФК «Звягель-750» випали нелегкі часи. На початку цього сезону команду залишили усі гравці та тренер, відвернулися від команди більшість вболівальників. Що цьому посприяло ми вже сповіщали на сторінках нашого сайту, але голова ради засновників клубу Василь Васильович Гордійчук, разом з співзасновниками, увесь цей час вірив та працював, аби повернути команду до змагань.

 Сподіваюсь, що усі негаразди ФК «Звягель-750» залишаться у минулому і ми ще не раз відсвяткуємо перемоги нашої команди.
 

12 серпня 2009 року.
ФК «Звягель-750» після матчу з ФК «Шахтар» (м.Нововолинськ)
Перша гра в історії ФК «Звягель-750» у Кубку України серед аматорів
 
 Сьогодні була презентована нова форма команди. Слід відмітити, що зберіглися кольори команди – зелені. Найбільшою зміною стало  ім'я  нового спонсора на грудях. Після чотирьохрічної співпраці з ТОВ «Церсаніт-Інвест», новим титульним спонсором команди «Звягель-750» став «Держлісгосп» Новоград-Волинський. 
 

Нова форма  ФК «Звягель-750»

 У якості анонса добавлю, що гра ФК «Звягель-750» - ФК «Самбір» відбудеться 31 серпня о 17:00 на стадіоні «Авангард». Гру будуть обслуговувати арбітри з Київської області.
 Головний арбітр: А.О.Молчанов.
 Асистенти арбітра: В.О. Аврамчук та Д.В. Денисюк.
 Четвертий арбітр: А.Б. Соколовський (Житомирська обл.)
 Делегат ФФУ: В.В. Журибіда (Луцьк).

 Зустрінемось на стадіоні.
 
 shved
Переглядів: 1805 | Додав: shved | Рейтинг: 4.0/4

Всього коментарів: 751 2 3 4 »
75 Яцек  
1
Первый блин комом !Будем надеется на прогресс Звягеля. Но возникает вопос: как сколотить команду, если ее и на тренировку нельзя будет собрать?Посредственную игру Звягеля болельщик не воспримет:он просто не буде ходить на матчи.
57-му:жаль,что миром правят сумасшедшие.Поэтому и мучаемся мы на этом шарике. А наши городские "сумасшедшие" должны, обязаны конкретно заняться городским футболом и в первую очередь вернуть в команду нащих ребят и строить команду не на сезон, а на года. Но позволят ли амбиции некоторых воплотить это в жизнь? Боюсь, что не будет у нас ни хорошего Авангарда, ни хорошего Звягеля, а будут две посредственные команды ( к сожалению).

74 stereo  
0
Я не верю что Новоград сможет отыграться!

73 alexx  
0
Детальный отчёт по игре, а также статистику и составы команд напишет Швед.

72 alexx  
0
Сейчас пойдут тролли.................

71 stereo  
0
весь состав напишите

70 alexx  
0
Загривый, Сизоненко, Герасименко и Балан пока в запасе.
46 мин.
Замена в "Звягеля". На поле появился Роман Сизоненко!!!!!!!!!!!!
51 мин.
Опасно у ворот "Самбора"!!!!!! С.Тиечко опасно пробил, но вратарь львовян перевёл мяч на угловой. Угловой закончился неточным опасным удром. Жёлтая игроку гостей (за разговоры с арбитром). Пока 0:1.
Команда начинает крепчать и перестаёт бояться соперника!!))
56 мин.
Опасно у ворот "Звягеля" после подачи углового. Но сегодня наш вратарь просто-таки монстр!!!!
И снова опасно у ворот Самбора. И снова ничего.....(Пока 0:1).
66 мин.
Увы. После подачи углового у наших ворот гости головой пробивают по ворота. Мяч от штанги залетает в ворота.... 0:2.
72 мин.
Вышел на замену Загривый. Пока что ничего не могут сделать наши игроки. Но второй тайм игра смотрится у наших получше.Но,увы, этого слишком мало.... Пока 0:2.
85 мин.
Герасименко пробил опасно по воротам Самбора. Снова вратарь гостей переводит мяч на угловой. После подачи углового ничего опасного не произошло... 0:2.
90+3
Конец. 0:2. Увы. Будем надеяться на ответную игру. Будем верить в команду.

69 alexx  
0
55 - 45 в пользу Самбора.......

68 Андр  
0
А приблизне володіння м’ячем?

67 alexx  
0
10 мин.
0:0 Ровная игра. Пару обрезок у обеих команд. Жёлтая карточка у "Звягеля". В ворота гостей чистый неназначенный пенальти.
23 мин.
0:0 Ровная игра. Жёлтую получил игрок Самбора, который прямыми ногами пошёл в подкат. В этом эпизоде игрок гостей получил травму, после чего был заменён.
На стадионе присутствуют около 1000 зрителей)
25-30 мин.
0:0 Настоящая облава у наших ворот. Гости подали 4 угловых подряд. Практически мёртвый мяч потянул наш вратарь. Гол в наши ворота, который не засчитали (не засчитали).
30 мин.
0:1 Фаны Самбора ликуют...... Увы..... Провал в защитных рядах привёл к тому, что №14 гостей забил головой мяч........
Держим кулаки за "Звягель"!!!!!!
40 мин.
0:1 Ровная игра. Но чуствуется несыгранность команды Новограда.
Перерыв. Пока 0:1. Общий итог игры в первом тайме - несыгранность команды хозяев + суперигра нашего вратаря + ни одного удара в створ ворот "Самбора".
Надеемся, что мандраж первой игры в игроков пройдёт и во втором тайме команда склонет чаши весов на свою сторону.

66 Андр  
0
!Я думаю, якби була зіграність, то Самбір вже давно "літав по стадіону"!

65 Андр  
0
Вперед Звягельчани!!!!!!!!!!!!!!!!

64 alexx  
0
"Звягель" вперёёёёёёёёёёёёд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

63 Андр  
0
Алекс - якщо можеш продовжуй комент, он-лайн, буду дуже вдячний, адже морально я на футболі а не на роботі))))))

62 Андр  
0
Блін, а я на роботі((((

61 alexx  
0
Все на футбол!!!!!!! "ЗВЯГЕЛЬ" ВПЕРЁД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))

60 kolyanovograd  
2
Нових перемог, щоб перевершили минулорічні досягнення! Дякую всім хто причетний до відродження НАШОГО Звягеля. Тільки Звягель-тільки перемога. Все побіг на стад smile

59 shved  
4
Яцек, я згоден з твоїм повідомленням. Щоб прийшли успіхи до команди, потрібно працювати разом на цю команду (влада, спонсори, вболівальники). Саме так було у минулому році.

Ми мріяли про другу лігу? Так, і запевняю усіх вас, як би та команда зберіглася, ми вже грали би у другій лізі! Разом з Носарєвим, Весельським, Періним та багато іншими. Друга ліга була на витянуту руку. І коли у ПФЛ зрозуміли, що ні Житичі, ні Житомир 06, ні Арсенал не зіграють у професіоналах, знову зателефонували до ВВГ з пропозицією заграти у другій лізі. Але тут вже губернатор зажався і ті гроші які збирались на проф команду не виділив представникові нашого міста (ВВГ пропонував 50/50 фінансування). ВВГ навіть знайшов спонсора який готовий був фінансово допомогти, але не вдалося знайти порозуміння з облдержаміністрацією.

Ви погляньте скільки у цьому році у другій лізі стартовало аматорських команд: Кристал (Херсон), Украгроком (Кіровоградська обл.), Славутич (Черкаси), СКАД-Ялпуг (Одеська обл.), Реал Фарм (Одеська обл.), Макіїввугілля (Донецька обл.), Мир (Херсонська обл.), Авангард (Краматорськ). Усі ці команди грали у чемпіонаті аматорів. Тому дивуваться нема чому, головне знайти реальне бабло (по моїм підрахункам 1 300 000) і можна грати.

Яцек, у 2012 році Звягель-750 продожвить свої виступи. Сподіваюсь, що вже у спільному чемпіонаті, а не так як цьому сезоні. Грають, аби рахувалось, що грають. Звягель ще у цьому році зіграє у Чемпіонаті області, але там мізерна кількість матчів.

Мені теж не подобається, що у цій команді мало наших місцевих, але цьому посприяли деякі люди. Весельський, Носарєв, Корнійчук, були готові зіграти за Звягель у Кубку України, але на них створювався тиск, через те вони вирішили грати у Вінницькій області, а не у нашому місті. Сподіваюсь, що прийде час і у команді Звягель знову на перших ролях будуть місцеві Мессі, Рональди та Шовковські. Потрібен лише час.

Ще, що дуже мені хотілося б, аби ВВГ зробив правильні висновки і більше не наступав на тіж самі граблі.

58 slem  
0
Крім квартету ФК Бараші (Борисюк, Горобець, Максимчук, Музика), Куделькін та Іщук мають досвід виступів за ФК Бараші. З Городниці також чималий десант, отже, можна сподіватись на позитивний результат? Горобець грає також за ФК Ємільчине.

57 alexx  
2
56 Яцек
1. Никто не заставлял игроков уходить из "Звягеля". Так же никто не противится тому, что в любое время каждый может вернуться обратно....
2. Жизнь не стоит на месте.... Ты же болеешь до сих пор за "Динамо", хотя проклинаешь политику покупки негров, сербов и прочих интуристов. Хотя проклинаешь игру киевлян, плюёшься, но болеешь. Хотя в памяти всегда всплывает команда времён Лужного-Реброва-Шевченко-Калитвинцева. И ты всегда говоришь: "А раньше было...". Так раньше и у нас было всё по-другому. А теперь новые лица.
3. Помни - невозможное возможно)) Верь, и только тогда прийдёт успех. Именно сумасшедшие идеи создавали этот мир, именно сумасшедшие люди правят миром. А знаешь почему? Потому что они максималисты и не довольствуются малым.
Обещать не буду, но у меня есть мечта. Футбольная мечта. Я хочу со временем помочь материально своей команде (серьёзно помочь) и увидеть её в профессионалах...) Снова попросишь меня "опуститься на землю"? Опущусь. Когда добьюсь своего))
Болеем за "Звягель" вместе!))

56 Яцек  
2
Алекс! Опустись на землю! Я пам"ятаю твої опуси на тему:" Звягель 750 у другій лізі". Не забув? Тверезо оцінював тоді ситуацію лише Ри(у)танс, якого ви змішали з ..... Сьогодні Звягель не команда , а набір гравців (та й ще не місцевих). Команда....-це команда!Буду вболівати за Звягель, але душа моя все ще зі Звягелем 2010 року: Перін, Рома, Носарев,Горбаченко, Лободін,Осарчук та інши. Як сказав Юра Перін місяц тому назад:"Ми грали з блискучими очима". Звягель зразка 2010 року я впевнено можу назвати командою !
Підтверджую свою думку, яку я висловлював восени 2010 року: у Новограді повинна бути ОДНА команда, на яку працюють всі:влада, спонсори, вболівальники, футболісти. Як вона буде називатиссь- це не проблема. У такому місті як Новоград дві футбольних команди-це розкіш. Боюсь, що весною 2012 року від команди Звягель-750 залишиться лише назва. Але якщо й буде дві команди, то це не піде на користь вболівальникам. Буде більше футболу? Мені особисто більше футболу,як його було у 2010 році,не потрібно. Хочу бачити класну гру, повний стадіон вболівальників, гарну організацію кожного матча, однодумців-вболівальників. А так буде як у державі: є одна команда і є опозиційна команда. І за кожну ми будемо рвати один одному чуприни.
А сьогодні... А сьогодні всі на стадіон вболівати за Звягель!

1-20 21-40 41-60 61-75
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net