<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 06:04

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Березень » 8 » ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» БУДЕ І НАДАЛІ РАДУВАТИ СВОЄЮ ГРОЮ СВОЇХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ

ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» БУДЕ І НАДАЛІ РАДУВАТИ СВОЄЮ ГРОЮ СВОЇХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ
04:19
  Після останніх подій навколо футбольної команди «Звягель-750», багато місцевих футбольних вболівальників переймаються лише одним питанням: «Чи буде існувати ФК «Звягель-750» надалі?». За відповіддю на це питання, а також з проханням прояснити ситуацію яка склалась у місцевому футболі, я звернулися до голови ради засновників клубу, Василя Васильовича Гордійчука.
 
 Останні роки до українського футболу прикуті погляди всього світового футбольного товариства і це не дивно. Україна є господарем фінальної частини Євро-2012. Але події які відбуваються навколо керівництва ФФУ викликають хвилювання та розчарування. Не оминули ці події і наш обласний футбол. Так 12 січня цього року, на позачерговій обласній Конференції федерації футболу, був обраний новий керівний орган – виконавчий комітет. Але його персональний склад не влаштовує деяких посадовців, які самоусунулись від участі у підготовці та проведення Конференції, а зараз всіма методами хочуть поправити це упущення ініціюючи проведення ще однієї Конференції, яка має відбутися 15 березня. Висунення делегатів від нашої міської федерації футболу на цю Конференцію, взяв на себе горе-менеджер спортивної галузі, взявши на допомогу ще двох чиновників, всупереч статуту міської федерації футболу. Після цих подій я зрозумів, що і в наш міський футбол прийшла політика. Адже футбол це тест для влади, і міста, і району, на вміння почути та побачити бажання громадян організувати їм життя так, аби у ньому було місце не тільки для роботи та домашніх турбот, а й можливість вболівати за спорт та займатись спортом. І я вірю, що має так і бути. Моя віра у цьому підсилалась після того як губернатор Житомирщини, С.М.Рижук, на зустрічі громад міста та району з Головою Верховної Ради України, В.М.Литвином, під час його робочої поїздки по Житомирщині 8 лютого 2011 року, сказав: « Не хлібом єдиним», та ще й створив фонд підтримки спорту в області. Це не дань моді. Це велика вимога часу. Радує і те, що сьогоднішні керівники нашого міста та району, В.І.Загривий та Л.М.Мартинюк є прихильниками здорового способу життя.

 А тепер перейду до долі нашої команди «Звягель-750», поява якої оживила футбольне життя нашого краю. 
 
 Я не міг не звернути увагу і не відреагувати на висловлювання та організацію публікацій чиновниками, які дозволили собі принизити честь тисяч палких прихильників футболу, заради яких і був заснований та організований представницький аматорський клуб «Звягель-750». Клуб який за чотири роки повернув в наш край футбольну славу, став візитною карткою, гордістю, брендом. Це був 2007 рік. Я, офіційним листом, звернувся до міської влади за дозволом на заснування і організацію футбольного клубу. Тодішня влада, чи то не могла, чи то не хотіла мати футбольний клуб. Дякувати - не відмовили, але й забули взяти на себе утримання клубу у тому першому сезоні.

 Сезон 2007 року був надзвичайно складним і відповідальним. Мені одному прийшлося заснувати, організувати та утримувати новостворений футбольний клуб. Цей сезон був визначальним, адже після цього сезону влада вже не наважувалась проводити громадські слухання, круглі столи, на предмет, чи потрібен нашим громадянам футбол. Присутність тисячі палких прихильників футболу на стадіоні під час футбольних матчів дали відповідь раз і на завжди – футбол потрібен! 

 Сезон 2008 року був під великим запитанням, але він розпочався завдяки особистій підтримці М.О.Іванюка, а у травні долучився П.М.Литвин, пізніше С.Ф.Портянко. Цього року колективними членами стали міська та районна рада уповноважені міською та районними громадами. Всі вони без сумніву є самодостатні, успішні та безкорисними. Це: М.Іванюк, С.Портянко, П.Литвин, С.Нусбаум, Л.Шостак, В.Богайчук, С.Іванчук, В.Гриценко, І.Лучицький, Б.Запаловський, Д.Ружицький, Л.Савченко, І.Амрош, Д.Горбаченко, А.Лось.
 
 До речі, співвласником може стати кожен кому не байдуже майбутнє нашого ФК «Звягель-750». Обов’язок засновників формувати прозору, сучасну футбольну політику і всіляко підтримувати життєдіяльність клубу. Ось на таких правових засадах побудована модель і проект міськрайонного ФК «Звягель-750». 

 Наші успіхи були б неможливі без підтримки фан-клубу у якому головним диригентом є Юрій Гнітецький. Неможливо уявити життя нашого клубу без творчо-інформаційного центру, яким керує і опікується Андрій Шведюк, про сьогодення, успіхи і проблеми завжди можна побачити на сторінках сайту у всьому світі. Складно уявити наш клуб без поета, пісняра, автора гімну футбольної команди, Сергія Руденка. Вирішення будь яких проблем неможливе без допомоги начальника команди Віктора Гриценка, ентузіаста В.Байчмана.

 Ось приблизно в такому оточенні і пролетіли чотири роки. Про успіхи нашої футбольної команди знають по всій Україні. Всім вболівальникам і футболістам гордо і радісно були причетним до цих звершень. 
 
 Але не всі радіють. Є такі, чия заздрість не дає їм покою. Знайшлись такі і серед чиновників. Отож коли ми з Вами робимо все можливе, аби не тільки утримати досягнуте, але й примножить здобутки, деякі чиновники, котрі повинні займатися розвитком популяризації футболу, осіли в теплих кабінетах і впевнено чекають державної пенсії, прикриваючись і хизуючись нагородами та званнями. Це під їх чітким, мудрим та безконтрольним керівництвом на нашому оновленому стадіоні занепадають сучасні тренажери, знищено легкоатлетичну бігову доріжку, розморожено систему опалення роздягалень і кабінетів, потрачено чи викинуто 200 тис. грн. на озеленення та 200 тис. грн. на освітлення стадіону. Це вони догосподарювались, що на стадіоні вже не було навіть телефону та води. Все це занехаяне футбольне господарство нам вдалося відродити, щоб кожен футбольний матч був великим, неповторним, яскравим і радісним святом, на якому завжди лунали звуки військового оркестру, голоси наших місцевих артистів, була можливість почитати свіжу футбольну програмку, поласувати смачним морозивом, захоплюючись грою наших футболістів на доглянутому, покошеному, розміченому футбольному газоні.

 Тепер про саме безглузде, наклепницьке, про яке весь час слюнявить чиновник відповідальний за спортивну галузь. Про кошти бюджетні, тобто наші з Вами шановні вболівальники, бо ми є платниками податків. Це кошти які виділила влада міста та району на підтримку, а не на утримування ФК «Звягель-750» в 2009 і 2010 роках в сумі озвученій Гамою, 400 тис. грн.. Але внесок влад міста і району, шановні вболівальники, за 2009 і 2010 роки в підтримку життєдіяльності ФК «Звягель-750» склав рівним рахунком – 100 тис. грн.. Витрати ж на утримання ФК «Звягель-750» за 2009 та 2010 роки становить більше 500 тис. грн.!!!
 
 Загальна фінансова підтримка надано ФК «Звягель-750» на протязі 2009 і 2010 років підприємством ТОВ «Церсаніт Інвест», фізичними особами: П.М.Литвином, А.А.Гордійчуком становить менше 100 тис. грн.. Решта витрат за 2009 та 2010 роки на утримання ФК «Звягель-750» - це мої власні кошти. Суму їх може безпомилково порахувати школярик з моїх рідних Канун.
 
 Невелика, але щира, безкорисна і своєчасна фінансова підтримка для проведення вечорів по підведенню підсумків футбольних сезонів 2009 і 2010 років була надана районною держадміністрацією, друзями футбольного клубу, С.Нусбаумом, С.Портянко, Б.Запалоавським, С.Іванчуком, І.Амрошом, Д.Рудницьким. Отож хто і від кого, що приховує, хто кому повинен дякувати за підтримку, хто кого повинен критикувати за невиконання своїх обіцянок?

 Тепер хочу повернутись до сьогодення. Морально-психологічний клімат в футбольному колективі був всі чотири роки нормальним, доброзичливим, як у чемпіонській футбольній сім’ї. Можливо я працюючі за покликанням серця і довірою вболівальників на громадських засадах і при цьому одночасно витрачаючи свої особисті кошти, здоров’я, час, для забезпечення життєдіяльності міськрайонного футбольного клубу «Звягель-750», десь, колись, комусь не догодив, можливо навіть і футболісту. Та футбол гра амбіційна, нервова, все буває. Футбольна команда, це велика сім’я, де мають поєднатися різні характери, різні темпераменти, різні футбольні філософії за для великих і малих перемог. За ці чотири роки у ФК «Звягель-750» себе спробували показати більше 50 футболістів. Не всім це вдалося і не завжди по їх вині, але усі вони намагалися показати свій талант. Я чудово розумію, що іноді у гравців бувають запрошення від інших команд, адже переходи, або трансфери це є загально світова футбольна практика. В нашому футбольному клубі були таки приклади. Наприклад, ще у 2008 році, коли я запрошував до нашого клубу одного з найобдарованіших футболістів нашого міста, Юрія Періна, ми домовились, що він допоможе нам стати чемпіонами області і успішно виступати в чемпіонаті України, а потім безперешкодно, цивілізовано перейде до лав професійної команди. За ці роки Юра став футбольним кумиром наших вболівальників. 
 
 Вірю, що міський голова В.І.Загривий зверне таки увагу на доцільність перебування на займаних посадах чиновників, які відповідають за спортивну галузь. Адже хочеться жити у місті де черги людей будуть не в поліклініках чи аптеках, а на спортивних майданчиках. До слова, на нашому центральному стадіоні «Авангард», немає жодного волейбольного, баскетбольного, гандбольного майданчика!
 
 Як би там не намагались деякі партійні діячі та й посадовці, в тому числі яких вчасно звільнили від керування спортивною громадською організацією, розвалити наш футбольний клуб «Звягель-750», це їм не вдасться, адже успіхам команди радіють тисячі жителів міста та району. І я, зі всією відповідальністю хочу заявити, що ФК «Звягель-750», ще не один рік буде радувати своєю грою наших вболівальників.

 В.В.Гордійчук
 Голова ради засновників ФК «Звягель-750»
Переглядів: 2387 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/4

Всього коментарів: 641 2 3 4 »
64 Яцек  
2
!)№63: с тобою згоден, але на 50%. Науковці оперують двома поняттями держави-1)територія та люди 2)політичний інструмент. Але,як би там не було, за державу(футбольну) соромно.
2)На мій погляд більш перспективною є команда міськрайонна.Чому? У міської влади є спортивна структура (тобто стадіон), її підтримають чиновники зверху, у влади є більше можливостей оперувати фінансами і т.і. Такий приклад:створить ВВГ свою команду, а влада заборонить цій команді грати на "Авангарді". Куди йти ВВГ? На поклон до влади. Або обладнати свій стадіон (Морське, бригада). Але на це потрібні гроші (за оренду, переобладнання). Я до чого веду? Новограду потрібна одна футбольна команда, на яку будуть працювати всі. А високі результати у футболі на різних рівнях прийдуть обов"язково.

63 adey  
0
Яцек, я завжди вважав, що
територія та люди, що на ній проживають - країна.

а держава - це, перш за все, система управління,
причому далеко не завжди привітна й приязна до населення (У)країни.
sad


62 mix@  
3
60 Джон (Вчора 21:49)

1 Звягель-750 14 36

2 Зоря-Енергія 14 28

3 ДЮФК Коростень 14 25

4 ФК Бараші 14 23

5 Хіммаш 14 19

6 Легіон 14 18

7 ФК Бердичів 14 14

8 Прес 14 0

smile tongue smile tongue smile tongue smile tongue smile tongue tongue smile tongue

Думаю, до цього обговорення немає сенсу вертатись. Команда - стабільно в ...... там де і Житомирський футбол sad ( і це я не про звягель)


61 Яцек  
0
№56! Треба відповідати:держава-це територія та люди , які на ній проживають. Пам"ятаєш геря кінострічки:"За державу обидно".
Скоріше б починались футбольні дійства:тоді перестанемо один одного під...колювати та будемо робити те, про що пише №57.

60 Джон  
0
2 alexx: листи - це справа така... Особливо в нашій державі. Тут закони не виконуються, а ти про листи говориш... sad
Результат, як результат. В нас хоч є кому грати, і все більш-менш зрозуміло. happy Побачив би як зіграв би з першоліговою "Нивою" "Звягель-750" чи "просто Звягель" (ФК "Новоград-Волинський"). smile

59 alexx  
2
58 Джон
Много думаешь))) Читай письма с ФФУ)) Или это так винницкий результат повлиял??))

58 Джон  
-5
А я ось думаю, що кубок так і стартуватиме - в квітні. І проводитиме його "федерація імені Опанащука".

57 mix@  
3
55 shved (Вчора 18:06)
А загалом, хочу сказати, що весна прийшла, а це означає, що скоро будемо обговорювати рахунки матчів, футболістів, суддів, вболівальників і т.д..

... Є чуйка, що цього року чемпіонат області та кубки області пройдуть в судах. Боротись будуть 2 фіналісти ЖОФФ Коцюбко та ЖОФФ Опанащук.

Резюме: як результат - повна "Житомирська Обласна Податкова Адміністрація" (зберіть перші букви із останніх 4-х слів) sad sad sad

як не як, а того року вже в квітні стартував кубок - часу обмаль... sad


56 adey  
0
Яцек, що це ти за державу так розпереживався?
А держава "узялася" тому, що добре відмивається бабло у кармани деяких державних діячів. Це давно відомо і ні для кого не є новиною.
Тому переживай краще за людей.

55 shved  
3
Яцек, подобається, що люди зі всієї області заходять сюди, аби дізнатися, що відбувається нового у футбольному господарстві Житомирщини.
Також хочу відмітити, що подобаються коментарі деяких наших відвідувачів, хоч вони (коментарі) і мають багато літер, але ж у них познаються усі думки автора.
Правда є таке, що і не подобається. Наприклад, мені не дуже подобається коли під новиною багато коментарів які не мають жодного відношення до цієї новини (ось наприклад це яке ви зараз читаєте), але це не є криміналом. Нагадаю усім, що і на форумі нашого сайту можна знайти багато цікавого.

А загалом, хочу сказати, що весна прийшла, а це означає, що скоро будемо обговорювати рахунки матчів, футболістів, суддів, вболівальників і т.д..


54 Яцек  
3
Швед, як тобі? А мені все це(що на нашому сайті) подобається!
Алексу: ти , мабуть, мене не зрозумів. Я всіх сайтівців похвалив і натякнув на те, щоб були б більш толерантними один до одного, бо боюсь того, що наші дискусії перейдуть в обливання один одного брудом. А така тенденція намічається.

Підкину ще одну тему для обговорення: чи має держава втручатись у діяльність футбольних функціонерів. Мене обурює те, що УЄФА заявило нашій державі: будете втручатись у футбольні справи-заберемо чемпіонат. А чому ж тоді УЄФА не будує стадіони в Україні для проведення чемпіонату? Чому весь тягар на себе взяла держава? Чув таку цифру недавно-145млрд.грн вже витрачено на підготовку. А чи повернуться ці кошти державі? Чи вони не пролетять повз державний бюджет?


53 DOCTOR  
-5
"Малина" - "манюня" я был в 2006 году и вы тогда себя вели очень "нахабно" в Бердичеве. "Посылали" болельщиков, угрожали им, матерились при детях и мы тогда вас конкретно проучили, жаль что видно вы не поняли, но ничего прийдётся опять проучить. Посмотри фотки на сайте ФК "Бердичев" там прекрасно видно как тебе по мозгам стучат.
По Подгорчуку, Батюте, Чернявскому ничего говорить не буду. Не знаю, ли что-то они "получили" или нет. А по тебе и по Коцюбку есть много интересной информации и не только у меня.
Alexx, я написал абсолютную правду, а ГМС знаю ещё очень давно, со времён его президента в ДК, когда я работал у него в охране.

52 alexx  
7
Эх, Доктор... Доктор.... А пишешь, что лицо ты не заинтересованное.... А сам и к Суркису собрался обращаться, и клятвенно пообещал бороться с Коцюбко и ко...... Негоже так обманывать.... негоже....

51 rozdum  
5
та да, я пропустив той комент про присутність на конференції) Але за всіма іншими параметрами гарно підходите))) Було б весело, ех(
А щодо вашого просторого вступу про двадцятку - ніколи не робив з цього секрету. Як і ніколи не коментив анонімно.
Я взагалі то намагаюсь не лізти в ці всі війни. Але позиція - що ось, владі не подобається хтось і треба під владу лягти - я вважаю, що це докорінно не вірно. Сьогодні не подобається один, завтра не подобається інший - повністю ніколи не догодиш, якщо влада до всіх ставиться як до бидла і своїх шісток.

50 манюня  
6
Да Doktor еще такой вопрос ,что эти "бандиты" украли у тебя или у кого ты знаеш подскажи ,а вот на счет банды из Бердичева есть точные факты сколько и когда сперли из денег ЖОФФ и с этим будет разбираться проркуратура и милиция вот это точно.Поставили четыре года назад их, что за эти годы было зделано, если ты говориш что был на Конфиренции 12-января то ты видел как людей допекло это руководство и что люди с районов об этом говорили!!!!И Если ты говориш ,что там были люди которые не имеют отношение к футболу то ты далековато всетаки от футбольной жизни.И самое интересное поинтересуйся у Подгарчука сколько они с Чернявским и Батютой получили чтобы скинуть Суркиса!!

49 манюня  
0
DOKTOR ты мне раскажи, кто кого в Бердичеве в 2006 году и чему учил.Напомню события, шла вторая дополнительная 15-ти минутка но уже шла 25минут потому что судил "хороший"судья Берестов и когда стали обращаться к нему, в диалог встряют пьные болельщики и летят с кулаками, так что я на них должен был стоять и смотреть,то если мы поставили на место пьяное бычье хотя это проблемы милиции, что в этом плохого просто как часто вы любите говорить нужно уметь проигровать,похоже тебя там и небыло ,если бы был то видел кто кого и чему научил.Единственный нормальный момент это что Зеля отталкивал этих пьяных уродов!!!!

48 david20061  
0
"46 rozdum (Сьогодні 22:39)
Ха, я тут оце читав коментарі шановного Доктора... І в мене зародилась підозра... А то, часом, не Бальчос власною персоною взявся лікувати футбл області то? Хоча я просто нікого не знаю, хто міг би так розбиратись, працювати в Києві, згадувати про Бердичів, про 2006 рік..."

biggrin


47 DOCTOR  
-6
Уважаемый журналист газеты "20 хвилин" Cергей Роздум! Вы не угадали, я не Бальчос, я дествительно из Бердичева, но работаю в Киеве в частной фирме и к Бальчосу я не имею никакого отношения! Врятли Бальчос знает что было в Бердичеве в 2006 году во время игры Бердичев-Легион. Да, я владею информацией детально о обласном футболе нашей области и имею многих друзей-игроков, фунционеров в многих наших областных командах.

P.S: fcberdychiv, со мной общался несколько раз и он может подтвердить, что я не Бальчос.


46 rozdum  
2
Ха, я тут оце читав коментарі шановного Доктора... І в мене зародилась підозра... А то, часом, не Бальчос власною персоною взявся лікувати футбл області то? Хоча я просто нікого не знаю, хто міг би так розбиратись, працювати в Києві, згадувати про Бердичів, про 2006 рік...

45 DOCTOR  
-5
О, Олежка "Малина" тут появился под прикольным ником "манюня" biggrin
Олег если я говорю, что я буду с вами боротся, значит я буду с вами боротся. Я слов не ветер не бросаю, не ты, не Коцюбко, не Янчевский недостойны управлять футболом в моей родной области. И я сделаю всё чтобы вы были руководителями обласного футбола. Буду старатся в понедельнник убедить ГМС отказатся о "бандитов" Коцюбка-Малиновского-Янчевского.
Видно, тебя и Коцюбка ребята мало проучили в 2006 году в Бердичеве, как я потом за вами наблюдал вы так и не поменялись. Такие же самые "хамы" и "беспредельщики".
По событиям в Новоград-Волынском футболе хочу сказать так, что мне лично неприятно, что после Чемпионства и успешных выступлений в аматорах развалилась очень крепкая команда с отличными болельщиками. Но развалилась она только благодаря нерозумным дествиям ВВГ.

1-20 21-40 41-60 61-64
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net