<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 18.04.2024, 16:34

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2011 » Березень » 3 » РЕВОЛЮЦІЯ У ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750»

РЕВОЛЮЦІЯ У ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750»
01:59
 Декілька разів за останній тиждень міський голова Володимир Загривий разом із керівництвом району зустрічався із представниками футбольної команди «Звягель-750». Причина полягає в тому, що загострилися відносини між футболістами та Президентом клубу, головою федерації футболу В.В.Гордійчуком.
 
 Наразі ті розбіжності, що склалися в державному та обласному керівництві цією галуззю зачепили й регіональні відділення. Гравці нашої відомої в області та за її межами команди нарікали на свавілля Президента клубу, його небажання прозоро здійснювати фінансову діяльність. 

 Останні 3 роки хлопці відчувають себе в ролі маріонеток в руках свого керівника. Тому більшість футбольної команди не хочуть працювати під керівництвом В.В.Гордійчука, та старим брендом ФК «Звягель-750», а пропонують створити новий колектив, який виступатиме за місто. Дехто навіть висловлював бажання перейти до інших команд. В цілому футболісти хочуть впевненості у завтрашньому дні, підтримки з боку влади. 

 За словами начальника відділу з питань розвитку фізичної культури та спорту міської ради Володимира Гамми для футбольної команди створені відповідні умови – можливість тренування взимку, на базі маштехнікуму, на стадіоні «Авангард» зроблений ремонт, облаштований майданчик з тренажерами, створено побутові умови. Більша частина спортсменів працевлаштована в установах міста. Міська та районна влади протягом останніх двох років надали фінансової підтримки до 400 тис. грн. Зроблено кошторис футбольної команди на 2011 рік. 

 Звертаючись до присутніх міський голова закликав футболістів до консенсусу в спорі, підтримав прагнення зберегти команду, яка протягом останніх років впевнено тримає славу лідерства в області, віце-чемпіона серед аматорських команд України. Отриману славу втримати непросто, тому влада міста та району буде і в подальшому сприяти розвиткові футболу. Для цього шукаються джерела фінансування, як в місцевому, так і в обласному, державному бюджетах, серед спонсорів. За допомогою звернулися і до Голови Верховної Ради України В.М.Литвина. 

 Голова РДА Л.М.Мартинюк запропонував провести збори співзасновників футбольної команди «Звягель-750» та виробити спільні дії щодо її збереження, шляхів подальшого існування, фінансування. На думку Леоніда Миколайовича незадовільно організована робота стадіону «Авангард», базу якого можна було б передати орендарям з метою отримання додаткових коштів для потреб спорту. 

 В.І.Загривий вважає, що до майбутнього футбольної команди слід підходити виважено, враховуючи думку футболістів. Володимир Іванович висловився за те, щоб не проводити її юридичної реєстрації. Він дав доручення секретарю міської ради Олександру Атаманенку та заступнику міського голови Валентину Костюку організувати ревізію використання фінансової підтримки ФК «Звягель-750» за останні 2 роки. 

 З метою аналізу діяльності міського центру «Спорт для всіх», створеного на базі стадіону «Авангард», міський голова зустрівся з його керівництвом. Відбулася відверта розмова, оцінка роботи директора, інструктора, технічних працівників. Володимир Іванович розкритикував її споживацьку позицію за останні роки. Влада налаштована допомагати перш за все тим, хто активно, творчо працює, а не перебуває лише в ролі «утриманця». Наразі сніжна, морозна зима пройшла ніби у ведмедя в барлозі – у сні. В той час як можна було за прикладом шкіл, бібліотек використовувати можливості та надавати різноманітні спортивні послуги населенню, заробляючи додаткові кошти, направляючи їх на розвиток матеріальної бази спорту та футбольної галузі. До наступної зустрічі, яка відбудеться через тиждень, міський голова дав так зване «домашнє завдання» директору центру Павлу Осарчуку, - підготувати конкретні заходи для перетворення стадіону «Авангард» у справжній загальноміський центр «Спорт для всіх».
 
 Світлана Чачина 
 Начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради
 
Переглядів: 1898 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/4

Всього коментарів: 711 2 3 4 »
71 shved  
0
Зараз зарано про щось говорити.
Пошук проводиться по всій області і гравців і тренера.

Також не виключаю диво про яке згадував vld.


70 Джон  
0
А чого це ніхто не пише, що з великою долею імовірності в новому чемпіонаті в формі "Звягеля-750" виступатиме минулорічна романівська "Зоря-Енергія" під керівництвом п. Стрихарчука? Чи це лише чутки?

69 Rytans  
0
52 shved
Я думаю, що П.М. Литвин підтримає місцеву владу (місто) ....

68 vld  
6
Как страшно читать всё, что здесь написано. Мы, как жуки в банке, СЪЕЛИ САМИ СЕБЯ. Жаль Сергея Руденко, написавшего для любимой команды отличный гимн, и которого МЫ ТОЖЕ СЪЕЛИ. Жаль Шведа, который, как и Сергей, не мыслил жизни своей без наших чемпионов, и которому теперь задают вопрос фактически такого смысла: "ТЫ ЗА НИХ ИЛИ ЗА НАС?". Не знает он потому что понимает: кто, скажите, теперь ОНИ и кто МЫ?
Я это понял давно - МЫ СИРОТЫ. Потому что осиротели. Отправили на кладбище (СЪЕЛИ) ЛЮБИМУЮ КОМАНДУ, которой, как все поняли, УЖЕ НЕ БУДЕТ НИКОГДА. Я чувствую, как разывается сердце у КРБК, отдающего футболу не только страсть, а весь жар своего сердца, да и у футболистов, "восставших" после "успешной работы" умело настроенных подстрекателей против того, КТО СОЗДАЛ КОМАНДУ - ВВГ, у которого тоже сердце может не выдержать (дождался "благодарности" от тех, КОГО ПОРОДИЛ и вынянчил за свои "кровные"). Кое-кто уже готов "разыграть" Лося - для которого уже есть замена...
Прости им, господи, несмышлёным...Не ведают, что творят...
Я представляю, что будет на душе у тысяч тех, кто не имеет интернета, кто КАЖДЫЙ МАТЧ БЫЛ НА СТАДИОНЕ, потому что и вправду - ОДНА ЛЮБОВЬ, ОДНА КОМАНДА...КОМАНДА, БЕЗ КОТОРОЙ НАМ НЕ ЖИТЬ...
Больно и невыносимо горько...
А может - давайте верить в ЧУДО?...

67 КРБК  
3
Доктор ви чи ти вже достатньо плідно дістали нас зі своїми роздумами про ЖОФФ, владу, Коцюбко. Свого влада добилася, дійсно правильно написав Давід, такого чемпіонського Звягеля ми вже не побачимо. Розкол навіть зачепить вболівальників. Я прийняв рішення підтримати хлопців бо вони прийняли рішення одноголосно і повинні йти до кінця ,не дивлячись ні на що. Якщо нова команда не витримає випробування і розпадеться, хто піде до Васильовича хто на вільні хліба, я цього не зрозумію і свою роль у нашому футболі буду вважати закінченою.

66 Andrey  
0
А хто буде президентом нової команди чи ще не понятно??? cry cry cry

65 shved  
0
david20061, тяжко зараз, щось казати, на душі такий тягар немов когось втратив на завжди. sad
Але серце моє, підказує, що воно належить тільки ФК "Звягель-750"!

Але якщо нова команда візьме назву "Звягель", то я їм пораджу ще й основні кольори вибрати зелені. Або і зовсім виступати у минулорічній формі, наскількі мені відомо, вона у них і знаходиться.


64 DOCTOR  
0
david20061, КРБК, как раз из-за того что ВВГ поддержал Коцюбка и начался у ВВГ конфликт с местной властью, а потом это переросло у конфикт ВВГ - власть - игроки. Пусть и сам ВВГ тут очень виноват, что задолжал футболистам деньги и большие.

63 david20061  
4
Доктор, вы что не понимаете, что и без вашего Коцюбка нам тут тошно??? Может уже хватит???

Вы знаете, а сейчас еще больше оценил наши шарфики. Это был последний сезон когда у нас был ЕДИНЫЙ ЧЕМПИОНСКИЙ ЗВЯГЕЛЬ-750... sad

А так все хорошо начиналось... cry cry cry

Швед, а какой команды ты теперь сайт будешь поддерживать? Или переквалифицируешься на общегородской?


62 КРБК  
3
Доктор , до чого тут Коцюбко? Мова йде конкретно за гравців і ВВГ. Конфлікт у їх між собою. Навіть якщо і зміниться позиція Васильовича по Коцюбко, це не залагодить конфлікт з гравцями. Хіба ще не зрозуміло. Що ви вчепилися до того Коцюбко.

61 mix@  
0
59 121212 (Сьогодні 16:40)
а Ви назвіть хоч одного президента, хто прозоро здійснює чи здійснював фінансування команди.

А ви назвіть хоч одного президента, хто домовлявся з гравцями на певних умовах, а потім не виконував їх?... Я знаю! smile


60 DOCTOR  
0
Как я и прогнозировал, если ВВГ не изменит позиции по Коцюбку, значит команды-конкуренту "Звягелю" быть. Только, что говорил с одним из ваших игроков, за его словами ВВГ должен многим игрокам деньгами, особенно много ВВГ задолжал Дмитрию Горбаченко, не одну и не пять тысяч гривен. Также он сказал, он они очень хотят чтобы Лось с ними остался и хотят назвать команду не ФК "Новоград-Волынский", а "Звягель", если Лось с ними не останется, тренером играющим будет Горбаченко.

59 121212  
0
"Гравці нашої відомої в області та за її межами команди нарікали на свавілля Президента клубу, його небажання прозоро здійснювати фінансову діяльність".
а Ви назвіть хоч одного президента, хто прозоро здійснює чи здійснював фінансування команди.

"Багатієм, будем мати аж дві команди....."
Нічого , ось в Коростені вже давно дві команди і нічого: показують найкращі результати.


58 КРБК  
0
У мене на душі таке робиться, що не передати словами але я нікому нічого не винен і мені у справах футбольних ніхто не заборгував. Я почав із цими хлопцями і тому продовжу з ними. Якщо вони будуть триматися гурту, будуть готові до будь-якого повороту подій, до безгрошів'я, то у них є шанс розпочати все заново. Головне почати і вистояти. Ну а Васильовичу бажаю пережити ці події без втрати здоров'я. Дуже важко втрачати те , що створив власними руками і пережити це. Його нова команда буде вже інша, а тому можна сказати що він також почне все заново. Десь далеко у глибині душі у мене ще жевріє надія, але це можливо тільки тоді коли хтось поступиться. sad lumped

57 Andrey  
0
Даа не думав ніколи таке може бути.... angry angry angry
Багатієм, будем мати аж дві команди..... wink

І що всі гравці залишають ВВГ чи хтось остаеться?????
lumped cry cry


56 shved  
0
КРБК, так бистро визначився?
Чи ти по принципу кричалкі: "Одна любов, одна команда!" wink

55 КРБК  
0
Сьогодні був на зустрічі команди з ВВ. Дуже шкода що компромісу все ж таки не знайшли, хоча спроби були. Загалом ніхто не хотів поступатись і змінювати свої погляди. Тому й маємо те що маємо. Тепер на нас очікує цікаве дербі, боротьба за фінансову допомогу і т.д. Будемо збиратися з фанатами і вирішувати як нам далі бути. Я вже визначився.

54 david20061  
0
ну вот и приехали... sad

53 alexx  
0
Очень жаль.... очень.........................

52 shved  
0
Після сьогоднішньої зустрічі між Гордійчуком, владою та гравцями, можемо упевнено заявити, що цього року у нашому місті скоріш за все, буде дві футбольні команди!!!
Гравці категорично відмовилися надалі співпрацювати з ВВ.

Гордійчук починає збирати нову команду, виступати будуть під добре усім нам знайомою назавою - "Звягель-750". Цю команду буде фінансувати, район та Гордійчук В.В. (можливі ще варіанти).
У новоствореній команді усі знайомі нам гравці з ФК "Звягель-750", але під новою назвою ФК Новоград-Волинський (можливо назва зміниться). Фінасову допомогу цій команді обіцяють надавати, місто та (!!!) "Церсаніт!
Поки достаменно не відоммо позиція П.М.Литвина, обидві сторони випромінюють впевненість, що допомагати він буде саме їхнім командам.


1-20 21-40 41-60 61-71
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net