<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Середа, 24.04.2024, 09:13

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Грудень » 25 » ЧЕМПІОНАМ — КУБКИ, МЕДАЛІ, ПОДЯКИ Й ПІСНІ

ЧЕМПІОНАМ — КУБКИ, МЕДАЛІ, ПОДЯКИ Й ПІСНІ
15:13
 ВЛАДА ОБІЦЯЄ ФУТБОЛЬНОМУ КЛУБУ — СТАТУС ОБЛАСНОГО.
 
 Важливо не тільки здобути трофей, а й гідно цю подію відзначити. Аби раптом пані Фортуна не образилася і надалі дарувала свої посмішки у найбільш потрібний для цього момент. А якщо мова йде не про одне досягнення, а одразу про декілька, — тріумфальний бенкет необхідний, немов повітря.
 
 Даруйте за такий сентиментальний вступ, але цьогоріч звягельський футбол поєднав у собі спорт і лірику. Недарма місцевий поет і композитор, автор гімну футбольного клубу «Звягель-750» Сергій Руденко у вітальному слові на адресу футболістів порівняв їхню гру у сезоні 2010-го… з піснею.
 
 Урочисті збори, на яких вітали керівництво, тренера і футболістів «Звягеля-750» зі званнями чемпіонів області, володарів суперкубка й віце-чемпіонів України серед аматорських команд, відбулися у великій залі Палацу культури, надвечір, 17 грудня.
 
 Зауважимо, що чемпіоном Житомирщини футбольний клуб з Новограда-Волинського до цього був всього лише раз — у далекому 1957-му. А такого вагомого злету на всеукраїнському рівні команди з області донині ще не знали.
 Переглянути фотографію в реальному розмірі
 Природно, що головна увага — людині, котра фактично заново відродила дорослий футбол у Новограді. Коли чотири роки тому приватний підприємець Василь Гордійчук самотужки взявся за створення футбольної команди, майже ніхто не вірив, що йому це вдасться. В тому числі — і тодішня влада. Певно, тому пан Гордійчук довго говорив про перші важкі кроки становлення, перепони й підводні камені, з якими довелося стикнутися. Адже нині він, та й уся звягельська спільнота, якій небайдужий футбол, вірять у владну підтримку цього, найбільш популярного у світі, виду спорту.
 Переглянути фотографію в реальному розмірі
 Василь Гордійчук висловив подяку всім, хто не залишився осторонь проблем футбольної команди. Насамперед — командувачу військ Південного оперативного командування, генерал-лейтенанту Петру Литвину. Саме Петро Михайлович, котрий з Одещини, за складних погодних умов встиг на урочистості, вручав команді медалі віце-чемпіонів України. Кращі футболісти також отримали від нього наручні годинники.
 
 Грамоти й подяки всіх рівнів ледь не засипали героїв свята. Найбільше відзнак — голові ради засновників клубу Василю Гордійчуку і кращому футболісту України серед гравців аматорських команд, капітану «Звягеля-750» Дмитру Горбаченку.
 — Я усвідомлюю відповідальність, що стоїть перед нами. Ми почули про всі потреби — планка високо піднята, — зазначив міський голова Володимир Загривий. — Зараз ведуться перемовини з представниками футбольних структур про надання ФК «Звягель-750» обласного статусу. Гадаю, що в бюджеті на наступний рік буде місце для нашої футбольної команди.
Переглянути фотографію в реальному розмірі 
 Представник федерації аматорського футболу України вкотре зі знаком плюс відзначив вболівальницьку активність у Новограді-Волинському, додавши, що за цим і багатьма іншими показниками ФК «Звягель-750» дозрів до статусу професійного клубу. Для футболістів і вболівальників приємно було почути вітальну промову від президента житомирського «Легіону» — одного з клубів-конкурентів у боротьбі за призові місця.
Місцеві аматори, тільки вже не футболу, а мистецтва, подарували присутній публіці чудовий концерт. Причому, співали й танцювали цього разу, як наголосила ведуча святкової програми Ірина Панасюк, — безкоштовно.
 
 Цією мажорною нотою добіг логічного завершення найуспішніший футбольний сезон Звягельщини. Що ж, уболівальники чекають продовження. І, хоча й кажуть у народі жартома, що дурень думкою багатіє, можна не сумніватися, що більшість любителів футболу мріє вже в наступному році на полі «Авангарду» побачити «Звягель-750» у грі проти професійних клубів другої української ліги.
 
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА
 
Переглядів: 1503 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 271 2 »
27 КРБК  
1
Читаючи рядки повідомлень я просто матюкаюсь. Не бачу я у людей які надіються надії, які вірять- віри.
Леон ти вже не перший раз чіпляєш Алекса за те що він зробив чи не зробив. Якось неправильно це. Куча матюків. Я не хочу багато писати , і дуже жалкую що я запитую як КРБК (а не простий читач) бо зареєстрований саме так. А що ти зробив чи зробиш?. І взагалі про таке запитувати якось некоректно. Що хтось тут напише про свої подвиги і здобутки, маячня.
Я мрію про підвищення в класі але коли цього не станеться - не проблема. Від того нас менше не стане, то чому панікувати і звинувачувати когось за надію.матюк.

26 LeonU  
0
19 Яцек
Я их уважаю... И тоже хочу ошибиться, но....реалии жизни не дают мне повода считать, что они окажутся правы. Скорее всего правда будет такой, как мы её и представляли.И тут абсолютно всё равно кто во что верил или не верил. Я привык ходить по земле и не ловить солнечных зайчиков... Пока у власти не найдётся надёжный спонсор(не на один сезон, а минимум на пять), пока обстановка в стране не стабилизируется в политическом смысле-ничего мы не дождёмся...кроме своих мечтаний! Лично я мечтаю увидеть Звягель в премьер-лиге, в ЛЧ, в ЛЕ, разве это плохо? Но ведь это мечта и только...Не будем мы пока там играть, как бы сильно нам этого не хотелось и сколько бы сотен или тысяч болельщиков об этом не мечтали... Вот и всё! это же элементарно.

25 LeonU  
0
22 alexx
Дорогой, а тебе не кажется, что ты немного путаешь понятия МЕЧТАТЬ и ДЕЛАТЬ?
Это не синонимы... Мы тоже очень хотим видеть нашу команду и во второй лиге и в аматорах и в Кубке Украины.. Но ведь от этого хотения, мечтания и т.п. ничего не изменится... Что ты лично сделал для того, чтобы Звягель стартовал во второй лиге? Выделил пару лимонов? Нанял бригаду строителей для ремонта стадиона? Чего ты возмущаешься, если НИКТО НИЧЕГО не делает, а на одной вере сейчас мржно только в виртуальный футбол играть...Советую тебе всё-таки прочитать пост №30 Шведа в Ноу-Хау 2 и тогда, может быть твой запал немного угаснет...

24 Andrey  
0
Прочитайте повидомлення Shveda, Джона в новини Ноу-хао-2 angry

23 Rytans  
0
22 alexx
Это мы уже не один раз слышали !
Поверь , что и мы не против второй лиги !! Но нет возможности для этого . Вы и на губернатора надеялись ! А теперь ?
Помнишь тост из фильма : у меня есть желание , но нет возможности --- ???
Желаю , чтоб в следующем году наши возможности совпали с желанием !!!

22 alexx  
4
18 LeonU 21 Rytans
Когда же вы наконец-то поймёте??????? Когда же вы наконец успокоитесь-то?????? Ощущение, что неучастие "Звягеля" в професионалах для вас как бальзам на душу - лишь бы доказать свою правоту..... Без веры - никакой второй лиги точно не будет. Или кто-то верил в 2006 году, что футбол вобще будет в Новограде. Никто. Кроме ВВГ - его тогда считали полуумным (как раз тогда я с ним и познакомился и прекрасно помню как он верил, мечтал и строил команду. И пускай тогда тот "Звягель" (читай - Кануны) влетал всем подряд, но он продолжал верить. Или не чудо то, что Швед просто так делает весь этот сайт???!!!! Сайт, который забирает у него кучу времени (да и чего таить - финансов тоже), которое он мог бы тратить на что-то другое, более полезное для себя..... Так нет ведь - он просто верит в то, что это кому-то надо, что это ещё более сплотит болельщиков, что наше общение здесь сможет привлечь всё больше людей к футболу... Или кто-то верил в то, что наша команда не просто заявится на турнир, а ещё у неё будет. наверное, лучший сайт в области???!!!! Никто не верил. Никто - кроме Шведа. Или кто-то верил, что в нашем скромном городе можно будет организовать фан-групу???? А правда ведь под аккомпанемент поддержки фанов веселее смотреть футбол?????? Тоже никто не верил. Верил лишь один человек - КРБК, который тратил кучу времени, кучу финансов, уговаривал людей нарисовать банеры, чтобы просто сделать футбол ярким и привлекательным!!! Так что верьте, и только к тем, кто живёт с верой в сердце может прийти успехи.... И помните: "Даже если вас сьели, то у вас есть всегда два выхода"))

21 Rytans  
0
19 Яцек

І я також цього хочу ! Але в наступному сезоні цього не буде ! І оптимісти з цим змиритись не хочуть .


20 slem  
0
Кошти благодійного фонду, у першу чергу, необхідні для належної підготовки спортсменів Житомирщини для участі у міжнародних змаганнях. Саме там вони мають можливість здобути олімпійські ліцензії. Наразі 11 представників нашого регіону входять до національних збірних України та мають реальні шанси взяти участь у Лондонській Олімпіаді 2012-го року.
103.4 FM

19 Яцек  
0
LeonU! Поважай оптимістів. Ти знаєш мою думку щодо другої лігі для "Звягеля". Але я дуже бажаю, щоб я помилився і в нашій дискусії виграли Алекс, КРБК, Звягель -750 та інши їх однодумці.

18 LeonU  
0
да успокойтесь вы! Теперь начали какую-то бредятину с областным статусом обсуждать! кто-то брякнул невпопад а вы тут полемику разводите! Какая ещё областная команда? откуда? Прав КРБК: есть аматоры и есть профи...Всё! Мы так ещё и до республиканского статуса дойдём! Или вообще придумаем международный...и т.д. Мне вот интересно узнать у наших "оптимистов" Алекса, Звягеля-750, КРБК- а как насчёт 2-й лиги в наступающем году? Что-то движется или заглохло всё? Может быть кто-то уже финансы выделил? Команду усилил? Спорткомплекс "Авангард" в порядок начал приводить? Или это всё будет летом, за день до матча?

17 adey  
0
Rytans,
більш того, якщо уважно читати поміж рядків,
то це означає, що міська влада вам нічого толком не виділить.
скажуть потім щось на кшталт
"ви обласна команда, дуйте в житомир, там вас нагодують"
surprised

16 Rytans  
0
Без проблем ! Просто наші думки співпали в тому , що цей статус ("обласний ") до одного ......тобто нічого нікого не зобов"язує. Так ?

15 КРБК  
0
Ну то й що. Я зі своєї сторони висловився. Якісь проблеми biggrin

14 Rytans  
0
11 КРБК
Я це питання поставив в пост № 1. Перечитай відповіді . happy happy

13 shved  
0
За шалики пиши мені у приват, або на shved2002@ukr.net

12 Андр  
0
Почему никто не сказал что будут заказываться шарфы???? КРБК - можно ещё дозаказать, а то так не серьёзно будет ходить на футбол!!!!

11 КРБК  
0
Що це взагалі за статус такий обласний. Є аматорський клуб а є професійний . Якийсь цирк чес-слово. wacko

10 Blaster  
0
лучше бы наш ещё улутшили! темболее если дадут статус областной команды!!! конечно жалко тот стадион!! но....

9 Rytans  
0
Дякую ,все зрозуміло , але дуже важко в це віриться ! sweated

8 121212  
0
Rytans, це те, що клуб матиме фінансування з бюджету Житомирської області. Зрозуміло?

1-20 21-27
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net