<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 22:01

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2010 » Вересень » 25 » «ЗВЯГЕЛЬ-750» ВРЯТУВАВСЯ У МАТЧІ ПРОТИ АУТСАЙДЕРА ЧЕМПІОНАТУ

«ЗВЯГЕЛЬ-750» ВРЯТУВАВСЯ У МАТЧІ ПРОТИ АУТСАЙДЕРА ЧЕМПІОНАТУ
17:54
  Прес                3
      (Радомишль)

  Звягель-750   3
     (Новоград-Волинський)
 
25 вересня 2010. Радомишль. стадіон «Авангард». 100 глядачів.
Чемпіонат Житомирщини. 13 тур.

«Звягель-750»: М.Дубров, М.Омельченко, Д.Горбаченко, Р.Весельський, С.Джус, Д.Лободін (І.Ковальчук), М.Войтович (Р.Сизоненко), П.Осарчук, Ю.Перін, Д.Расулов (А.Диняк), О.Загривий.

Голи: 0:1 М.Войтович (5), 0:2 О.Загривий (9), 1:2 Прес (32 пен.), 2:2 Прес (48), 3:2 Прес (67), 3:3 П.Осарчук (90+2).

 Гра розпочалася зі штурму воріт «Преса» і результат не змусив на себе довго чекати. На четвертій хвилині матчу пройшла подача з лівого флангу, на яку вдало відгукнувся Михайло Войтович, головою переправивши м’яч під поперечку воріт. За п’ять хвилин рахунок вже був 0:2. Денис Расулов увійшов у штрафний майданчик господарів довго вишукував момент щоб завдати удар по воротах, але не знайшовши такої можливості залишив «шкіряного» Загривому, удар якого був прицільним та влучним. Звягельчани і надалі систематично створювали небезпеку біля воріт «Преса», але дуже легко ці нагоди марнували. Господарі свій єдиний момент у першому таймі використали. Після подачі зі штрафного у боротьбі за позицію у своєму штрафному майданчику порушив правила Максим Омельченко і арбітр вказав на одинадцять метрів. Удар у гравця ФК «Прес» вийшов сильним та влучним – 1:2. При такому рахунку команди пішли на перерву.

 Не встиг розпочатися другий тайм, як господарям вдалося зрівняти рахунок у матчі. Помилкою нашого захисту вдало скористався гравець «Преса». Не скажу, що футболістів нашої команди такий перебіг подій шокував, але збентеження у командні дії вніс. Господарі окрилені таким успіхом відразу всією командою кинулися на захист своїх воріт. І слід відмітити, доволі вдало у них це виходило, крім того у середині другого тайму гравцям «Преса» вдалася стрімка контратака і рахунок зовсім став непристойним для віце чемпіонів України – 3:2!!! Усі потуги звягельчан хоча б зрівняти рахунок у матчі розбивалися у захисні редути господарів, які усією командую як могли стримували напір новоградволинців. Проте їм це все таки не вдалося. Коли вже йшов доданий головним арбітром час, чергову атаку нашої команди вдало завершив Павло Осарчук, який перекинув голкіпера і м’яч приземлився у сітці воріт господарів. На більше не вистачило часу. Отже 3:3. У грі яка легко давалася у першому таймі, ми ледь зачепилися за нічию, після якої як з’ясується пізніше, «Звягель-750» знову очолив турнірну таблицю.

shved

Фото з матчу:
Переглядів: 1641 | Додав: Жека | Рейтинг: 3.0/2

Всього коментарів: 641 2 3 4 »
64 zvyagel750  
0
о да я уже заждался за фан сектором быстрее бы опять поболеть ща родной Звягель wink

63 F_A_N  
0
59 zvyagel750 правильно сказано - уходят так как будет потом толкучка. а у нас - таких проблем нет.
Ну да ладно говорить о тех кто убегает. главное поддерживать команду. И пока мы есть - мы будем поддерживать до конца!

62 B@stor  
0
В етом я не спорю! Молодчаги!!!

61 zvyagel750  
3
Ну в общем как бы Звягель не играл я буду смотреть игру до конца парни этого заслуживают....

60 B@stor  
0
Все вашы споры ,пацаны, ни к чему... Киев ето Киев, Новоград ето Новоград, Овруч ето Овруч))... Разные люди, разные взляды, разные уровни и разные команды... как говорится : "У каждого Ивана свои планы"... И с етим ниче не поделаешь... Такова жызнь...

59 zvyagel750  
0
Я скажу так. Ось коли я був на футболі в Києві то ми виходили за минути 3-4 до кінця матчу тільки із за того, що будуть великі затори і скупчення людей і щоб швидше вийти ми пішли раніше,а у нас в Новограді я такої проблеми не бачу а значить з цього і виплива'є,що вболівають не до кінця як би матч не йшов...

58 MatiaS  
2
ты прав LeonU,но в этих матчах,о которых я вспомнил,с нашей стороны игра была,причем неплохая...и увидив что болельщики покидают стадион при нормальной игре у любого футболиста опустятся руки...

моё мнение таково:если ты пришел болеть за любимую команду,будь добр оставайся до конца,так как даже у самых успешных команд бывают поражения!


57 shved  
0
Зоря-Енергія - Легіон 3:1

56 shved  
0
zorya-enerqiya, читай на форумі у розділі чемпіонат Житомирщини.
Як там зіграла Зоря?

55 zorya-enerqiya  
0
shvеd,а чого не відбудеться ігра між Звягельом та ДЮФК

54 shved  
0
пропущена гра 12 туру ФК Бердичів - Хіммаш 3:0.
Інспектором на матчі працював Чернявський.

53 LeonU  
0
52 MatiaS 51 F_A_N
А вы случайно такого по телевизору не видели никогда? даже когда играют гранды футбола? А может быть это лишнее свидетельство того, что болельщика не устраивает то, на что он пришёл смотреть? А если игра откровенно скучна и нет никакой борьбы(даже намёка на неё нет),вы никогда и нигде не видели, что болельщики уходят со стадиона? Одни свистят, другие уходят... это протест против отсутствия игры.Вот так.

52 MatiaS  
0
нет,реально,очень много народа уходит...помню матч с Бердичевом и Агро Збручем...половина народа ушло под конец матча...

51 F_A_N  
0
LeonU это просто всё видно - видно как много людей уходят. А хотелось чтобы все поддерживали нашу команду, а не просто массу создать

50 zvyagel750  
0
ну большинство не большинство но хватает, по крайней мере мне с фан сектора так кажется

49 LeonU  
0
Fan!! А я разве где-то говорил, что это болельщики? Болельщики действительно сидят на трибуне до свистка.И где ты видел что тех,которые убегают-больше? Их мизер, это как раз те, что приходят на стадион поболтать, водки пожрать или пива, а сама игра их вообще не волнует..Не суди по таким людям-они везде есть!

48 F_A_N  
1
41 LeonU
Болельщиков много? Так почему когда команда проигрывает, так эта большая масса болельщиков срывается с места и бегут со стадиона как "крысы с тонущего коробля"? Болельщик останется до конца со своей командой и будет поддерживать её несмотря на результат! Вот в таких моментах всё и видно.

47 LeonU  
0
Абсолютно согласен. А заработок должен быть честным или как у наших нардепов?

46 КРБК  
0
Виявляється що може. Ви просто ще дуже мало знаєте. Я сам футболіст і дуже люблю футбол, окрім того ще й займаюсь командою вже так років з 10-15.Повірте на гру впливає дуже багато факторів і балачки також. Так як люди грали в футбол-тей час закінчився ,бо головна складова була не матеріальна , да й час інший був. Я не скажу що всі женуться за заробітком але для основної маси це підробіток на життя.

45 LeonU  
0
Alexx
Просто я чуть постарше Вас и видел не один раз КАК именно люди играют в ФУТБОЛ! А позитив придёт тогда,когда будет порядок...Или Вы и с этим не согласны?
КРБК, я приношу свои извинения, если чем-то разозлил или обидел, но мне очень неприятно и противно смотреть на то, что многие у нас называют футболом. Я очень люблю эту игру, сам играл в своё время, но никогда не знал о том, что балачки на сайтах или шутки по телефону могут влиять на результат или на общий дух в клубе...

1-20 21-40 41-60 61-64
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net